FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Šuko će napravit izvještaj kako je napravljen spektakl na tribina uz evropsko navijanje 

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Sta ste se uspalili svi toliko ??? Istina, kad su najavljivali spektakularnu proslavu titule nisam ocekivao da ce uz titulu slaviti i monstruma koji je imao namjeru izbrisati citav jedan narod, no, s druge strane, nisam ni iznenađen. Njihovo opredijeljenje i stav te grupe se zna, samo laiku je cudno sto se takvo nesto desilo. Da napomenem, radi se u grupi koja je za vrijeme odigravanja utakmica baraza za SP okacila parolu "aj Portugal"(ovo je samo jedan od primjera). Dakle, ne samo za Srbiju, vec protiv BiH. Ponavljam, ko je iznenadjen slavljenjem onog monstruma taj nije normalan.
Borcu cestitam na tituli, predstavite nas u Europi sto bolje
Borcu cestitam na tituli, predstavite nas u Europi sto bolje

cak im i Europe treba zabraniti to je sigurno !Frutek je napisao/la:Citavu sljedecu sezonu pred praznim tribinama, i puknut Borac po džepu
Cestitam vam na tituli zasluzili ste je ali za ovo vas treba baciti u najnizi rang ustvari treba vas ugasiti !
- Uefa sram da vas bude ako ne kaznite ovo ponasanje na tribinama . Nemojte psovati molim va s!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
njima titula ne treba, pa se nisu plaho trudili oko proslaveStrauss je napisao/la:ja bih samo kratko da cestitam ultra mega lesinarima. svaka cast momcima...

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Nema Uefa ovdje nikakve nadležnosti, opet ponavljam puknut im kaznu da im se zavrti u glavi i SEZONU bez navijacaCoDe je napisao/la:cak im i Europe treba zabraniti to je sigurno !Frutek je napisao/la:Citavu sljedecu sezonu pred praznim tribinama, i puknut Borac po džepu
Cestitam vam na tituli zasluzili ste je ali za ovo vas treba baciti u najnizi rang ustvari treba vas ugasiti !
- Uefa sram da vas bude ako ne kaznite ovo ponasanje na tribinama . Nemojte psovati molim va s!

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Evo za one što im je draži ovaj standardni jugo drugoligaš od drugih klubova neka sada malo razmisle kako se skanidira zločincu što je naredio da se ubija maladost na tuzlanskoj kapiji.
Imamo mi obraza čestitat ali oni nemaju obraza, a ni ti ako podržavaš ratne zločince. Željo podigao trofej za Široki?
Željo je igrao za sebe i radi sebe. A koga ste vi podržali kad ste zijanili protiv Borca, a sa Željom ste išli i protiv sebe!
Željo je igrao za sebe i radi sebe. A koga ste vi podržali kad ste zijanili protiv Borca, a sa Željom ste išli i protiv sebe!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Sramotan i jadan potez banjalucke publike, ovo malo sporta i prilike da se njime koliko toliko zblizimo vi unistavete sebi svojstvenim fasizmom, fuj. Jadni ste i bolesni svi vi koji na bilo koji nacin podrzavate ovakve stvari, nek vas bude stid i strah Boga u kojeg tako silno vjerujete !
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Cestitam vam prvu titulu prvaka DRZAVE Bosne i Hercegovine!
A da nije na golu bilo BOSNJAKA AVDUKICA ne biste je se tako lahko dokopali.
Kao vasa zahvala njemu,skandirali ste ime zlocinca koji je u smrt potjerao desetine hiljada njegovih sunarodnjaka!I dok po EVROPSKIM klubovima skandiraju DOMOVINI onih koji je najmanje vi u Banjaluci po Dodikovom receptu skandirate ime onoga koga citav svijet PREZIRE jer je UBIJAO DJECU!
Ali-nadam se da ce vas UEFA izbaciti iz europskih utakmica,to ste ovim danasnjim zasluzili.
Sve donedavno sam mislio u Banjaluci NEMA FASISTA do danas.Sram i stid da vas bude!
Jedna rijec je dovoljna: FUJ!
i KAZU HAJDE ZIVITE SA NJIMA..MA NEMA TOG INSANA KOJI SA VAMA MOZE,VI STE POSEBNA PASMINA!
Sram i stid da vas bude..i NIKO se od TZV navijaca Borca NIJE OGRADIO od svega !
Aferim "nebeski i ugrozeni narode"!
Vama ne treba NISTA ni govoriti jer vi o sebi sve sami kazete!
A da nije na golu bilo BOSNJAKA AVDUKICA ne biste je se tako lahko dokopali.
Kao vasa zahvala njemu,skandirali ste ime zlocinca koji je u smrt potjerao desetine hiljada njegovih sunarodnjaka!I dok po EVROPSKIM klubovima skandiraju DOMOVINI onih koji je najmanje vi u Banjaluci po Dodikovom receptu skandirate ime onoga koga citav svijet PREZIRE jer je UBIJAO DJECU!
Ali-nadam se da ce vas UEFA izbaciti iz europskih utakmica,to ste ovim danasnjim zasluzili.
Sve donedavno sam mislio u Banjaluci NEMA FASISTA do danas.Sram i stid da vas bude!
Jedna rijec je dovoljna: FUJ!
i KAZU HAJDE ZIVITE SA NJIMA..MA NEMA TOG INSANA KOJI SA VAMA MOZE,VI STE POSEBNA PASMINA!
Sram i stid da vas bude..i NIKO se od TZV navijaca Borca NIJE OGRADIO od svega !
Aferim "nebeski i ugrozeni narode"!
Vama ne treba NISTA ni govoriti jer vi o sebi sve sami kazete!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
- slavko njegus
- Kontakt:
Pa ne znam sta ste i ocekivala od navijaca koji su izmislili perverzni slogan "Noz zica...." Primitivci...
prosle godine vama je bio drazi taj jugo drugoligas (iako je i poslije rata bio drugoligas). cak su se i parole dizale po gradu "cao titula, cao kup" kada smo remizirali sa borcem. mjenjate se sa vjetrom.FCS je napisao/la:Evo za one što im je draži ovaj standardni jugo drugoligaš od drugih klubova neka sada malo razmisle kako se skanidira zločincu što je naredio da se ubija maladost na tuzlanskoj kapiji.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Treba poslati psimo UEF-i da im zabrani nastup u evropi i to odmah.
" " & на освојеној ?,? су " " ? је " ' " ? & $,& ¥ " ? $ $ $......
$ се $ - $ ",све ? је $.....
$ се $ - $ ",све ? је $.....

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Daleko su od civilizacijeBošnjanin_89 je napisao/la:Sramotan i jadan potez banjalucke publike, ovo malo sporta i prilike da se njime koliko toliko zblizimo vi unistavete sebi svojstvenim fasizmom, fuj. Jadni ste i bolesni svi vi koji na bilo koji nacin podrzavate ovakve stvari, nek vas bude stid i strah Boga u kojeg tako silno vjerujete !

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Dabogda odmah ispali

Ima Uefa s ovim kako nema bolan pa ovo je nacionalizam i fasizam na tribinama cuj nema , ako su iole normalni ima a nisu znam .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Ma nek skandiraju sta ih volja. Nema ljepseg poklona za titulu od omiljenog djenerala usranog u maloj celiji!
Mentalitet Ozren!

Mentalitet Ozren!
dabogda ispali i noge polomili svi fuj kako mi se gadite lojavci lojavi
Semper Fidelis
sramota navijaca borca,kako vas nije stid
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Sramota, ne mogu sebi još doći. Neću ništa pisati, popit ću bezveze ban...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.