Slavilo se , sada nije ni bitno koji smo

ma ej bitno je ovi nafakasi ce preci na drugu poziciju ako zabiju

Meni nije to tliko bitno , iako bih naravno volio da smo ispred njih

Kako god opet nam je uspjesnija sezona od njihove

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
babilonTM je napisao/la:Sta ba racunate, kad će Pitari zabit 100%, a mi necemo 200%!
evo i sarajevo vodibabilonTM je napisao/la:75. min - GOLLLLL - Željo je izjednačio. Višća je ponovo pogodio
MinistaR je napisao/la:Hajde Lazareeee, hajde Lazareee, hajde Lazareeeeeeeeeeee
eto vidis, sta sam reko...AmanijakzO je napisao/la:plava_pruga je napisao/la:sve nesto prizeljkujem 0:0 Velež da izvuce, ali znam da ce se igrat dok sarajevo ne zabije gol, nebi bilo prvi put ove sezone da se gol daje u 167. minuti. a mi, ako smo se jednom vratili, pa mozemo opet... zabice ga opet Visca, samo polahko.[/quote]
Pokloni im za uzvrat jednu kiflu i Zdenka sir.pacovi_tu_ima je napisao/la:Hrenovke, virše, struja. Bilo je mučno slušati svoje prijatelje plave boje koji su me prcali. Na kraju, jedan fini osmijeh kojeg su nažalost pokvarili četnici iz banja luke.
sretno željezničaru u pretkolima evropske lige, da dogurate što dalje.
Vuk dlaku mjenja al cud nikadCoDe je napisao/la:E momci sad bez provociranja i bez ista dolazim kod vas na temu !
Ako ikad treba da se ujedinimo to je sad jeste vidjeli sta rade oni Dole u Banja Luci . Nebitno je ba ko je od nas 2 , 3 to je sad nebitno ali ono je sramota jeste vidjeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.