' " " не " ? % све " $ остану то је сурова ",$ - ове " " $ " 10 & погурат то је ".", & " $ " јер & - ? " " & су нас $ $ ?.
- $ ово % $ & & се " "," " " " о ' & је " у " " $,$ се $ % $ " је " ? %.

' " " не " ? % све " $ остану то је сурова ",$ - ове " " $ " 10 & погурат то је ".", & " $ " јер & - ? " " & су нас $ $ ?.
' " ја ове $ $ не " у праву.drinin vuk je napisao/la:' " " не " ? % све " $ остану то је сурова ",$ - ове " " $ " 10 & погурат то је ".", & " $ " јер & - ? " " & су нас $ $ ?.
- $ ово % $ & & се " "," " " " о ' & је " у " " $,$ се $ % $ " је " ? %.
B o X je napisao/la:Ma od Travnika nema ništa, a mi smo mi, nisam očekivao ni jedan bod jer našoj upravi nije stalo da igramo u PL, to je već jasno i zato ne treba očekivati niti jedan bod u Mostaru. Ne bi mi bilo krivo da su pošteno ispali pa jbg. pokušali i nisu mogli ovako kad znam da su naši najveći protivnici upravo ljudi iz uprave i što je najgore oni će ostati i u PL RS, e to je ono najgore....
E to je tek posebna pričakamiondzija je napisao/la:B o X je napisao/la:Ma od Travnika nema ništa, a mi smo mi, nisam očekivao ni jedan bod jer našoj upravi nije stalo da igramo u PL, to je već jasno i zato ne treba očekivati niti jedan bod u Mostaru. Ne bi mi bilo krivo da su pošteno ispali pa jbg. pokušali i nisu mogli ovako kad znam da su naši najveći protivnici upravo ljudi iz uprave i što je najgore oni će ostati i u PL RS, e to je ono najgore....
& " % пуно горе,а то је $ " " $ $ своје & гурају & $ " & $," је '," " " ? " управе прате " " захтјевају $ " $ & " ' не знају % ? " " " ' се она ? $ то је % горе,$ је у $ " ? & " $ у $ " $ " пута '.....
drinin vuk je napisao/la:" " је тога ?,$ не " $ & јавно јер " ' & " " & ?. " ' & основац " 5 $,све је ? ? $ " $ у ",а $ $ нас 80 се " ? " " ? у " ? " " је " " је са 13 $ ? " ?,& " " " $ " " остао $ се " $,- ? $ $ по ". А ? ? ? је $ ? "...
zvornicki klan je napisao/la:E ' " " " вјеровао у " $ - стварно " $ посао?![]()
То је % " ? % ' ? " не $ на ' се $.
2-0![]()
[youtube][/youtube]
57 " 1-0Budućnost još uvijek vodi protiv Širokog, ali gosti sve češće dolaze u fazu napada.
" ",- / ону ' о ? " репертоара ".ComyZV je napisao/la:' ' " & - " у Првој ? ? " " $....управа /!
FK Sarajevo je napisao/la:Vucici CAO i ne vracajte se u Premijer Ligu.
koji kompleksi, zamisli tek šta misle o Borcu kad im jedna ovakva Drina vadi živce, imate i vi od mene mahanje...Neuville je napisao/la:imate mahanje iz šehera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.