kako ima bolju , jer ako vi izgubite 3:1 , a mi odigramo 0:0 imat cemo istu gol razliku(49:25) i isti medjusobni duel.partibrejker1921 je napisao/la:Željezničar, jer ima bolju gol razliku pored jednakog međusobnog omjera...HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko ce biti biti drugi ako nam bude ista gol razlika , vi izgubite 3:1 mi remiziramo ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
ilidza mi smo dali 50 golova a primili 26.HZ_ilidzaa je napisao/la:kako ima bolju , jer ako vi izgubite 3:1 , a mi odigramo 0:0 imat cemo istu gol razliku(49:25) i isti medjusobni duel.partibrejker1921 je napisao/la:Željezničar, jer ima bolju gol razliku pored jednakog međusobnog omjera...HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko ce biti biti drugi ako nam bude ista gol razlika , vi izgubite 3:1 mi remiziramo ?
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- slavko njegus
- Kontakt:
... e onda ce Celik biti drugi..... he he he
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa dobro dame uvjek imaju prednost.1921 je napisao/la:mi, jer smo mi zeljo a vi ste pitariHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko ce biti biti drugi ako nam bude ista gol razlika , vi izgubite 3:1 mi remiziramo ?
@adnanhzsa
http://www.sportsport.ba/tabele.php?id=185
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 28 maj 2011, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
ped.eri ostaju pozadiHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa dobro dame uvjek imaju prednost.1921 je napisao/la:mi, jer smo mi zeljo a vi ste pitariHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko ce biti biti drugi ako nam bude ista gol razlika , vi izgubite 3:1 mi remiziramo ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Onda se vjerovatno gledaju pobjede, kojih opet imamo vise 

-
- Kontakt:
pusti ti ovaj sajt pogledaj malo druge sajtove.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pa dobro dame uvjek imaju prednost.1921 je napisao/la:mi, jer smo mi zeljo a vi ste pitariHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko ce biti biti drugi ako nam bude ista gol razlika , vi izgubite 3:1 mi remiziramo ?
@adnanhzsa
http://www.sportsport.ba/tabele.php?id=185
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U slučaju istog međusobnog duela i gol razlike prednost ima ona ekipa koja je dala više golova...a to je trenutno sarajevo, ali zato Željo mora izgubiti 2 razlike...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
- spielführer_21
- Kontakt:
Info sa stadiona: slaba tekma, malo prilika, Nyema kiksao kod gola.. I Šeha imao propusta, izgleda da su još mahmurni.. 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- AmanijakzO
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Info sa stadiona: slaba tekma, malo prilika, Nyema kiksao kod gola.. I Šeha imao propusta, izgleda da su još mahmurni..

Ja, al šta ako ima isto i datih i primljenih golova, to je pravo pitanje...Bianconeri1988 je napisao/la:U slučaju istog međusobnog duela i gol razlike prednost ima ona ekipa koja je dala više golova...a to je trenutno sarajevo, ali zato Željo mora izgubiti 2 razlike...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
BarazHawking je napisao/la:Ja, al šta ako ima isto i datih i primljenih golova, to je pravo pitanje...Bianconeri1988 je napisao/la:U slučaju istog međusobnog duela i gol razlike prednost ima ona ekipa koja je dala više golova...a to je trenutno sarajevo, ali zato Željo mora izgubiti 2 razlike...

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Onda se gleda manje primljenihHawking je napisao/la:Ja, al šta ako ima isto i datih i primljenih golova, to je pravo pitanje...Bianconeri1988 je napisao/la:U slučaju istog međusobnog duela i gol razlike prednost ima ona ekipa koja je dala više golova...a to je trenutno sarajevo, ali zato Željo mora izgubiti 2 razlike...

Ž '21!
Kako će se gledati manje primljenih kad ima isto primljenih, znači identična gol razlika, npr. 50:26Bianconeri1988 je napisao/la:Onda se gleda manje primljenihHawking je napisao/la:Ja, al šta ako ima isto i datih i primljenih golova, to je pravo pitanje...Bianconeri1988 je napisao/la:U slučaju istog međusobnog duela i gol razlike prednost ima ona ekipa koja je dala više golova...a to je trenutno sarajevo, ali zato Željo mora izgubiti 2 razlike...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Sta ba racunate, kad će Pitari zabit 100%, a mi necemo 200%!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E onda ti se jednostavno održi ždrijeb, i ko bude imao više sreće bit će bolji na tabeli...Hawking je napisao/la: Kako će se gledati manje primljenih kad ima isto primljenih, znači identična gol razlika, npr. 50:26
Ž '21!
Ako timovi osvoje isti broj bodova, odlučuje razlika između datih iHawking je napisao/la:[
Kako će se gledati manje primljenih kad ima isto primljenih, znači identična gol razlika, npr. 50:26
primljenih golova.
U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima tim koji je postigao
više golova, a ako su postigli isti broj golova, onda dijele mjesta koja im
pripadaju.
lakse je nagadjati citav dan nego napraviti 2-3 klika i otici na pravilnik fs bih

http://www.nfsbih.net/pdf/Takmicenja.pdf
citaj dalje ako te zanima
Zadnja izmjena: FIFA/UEFA, dana/u 28 maj 2011, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
treba nam jos igraca iz BiH
1:1 
edit 2:1

edit 2:1

Zadnja izmjena: defender, dana/u 28 maj 2011, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.