AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

domineysn
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la domineysn » 28 maj 2011, 11:09

Ja sam postavio .gif na avatar (osamn'eska je ipak osamn'eska). :lol:

Btw. Trebalo bi staviti novu anketu, moj prijedlog je naprimjer da navedena bude na temu: "Kojeg od navedenih igrača bi najradije vidjeli u Milanu ?". :D
Still learning...

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 28 maj 2011, 11:24

PATO ĆE IPAK NASTUPITI NA COPPA AMERICI !?
http://acmilan-2011.****/2011/0 ... grati.html
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 28 maj 2011, 11:31

Ulični Muzičar je napisao/la:@Warden
fala ti...
Nisam do sada posećivao taj sajt (slabo me zanimaju priče o transferima), ali svaka čast da su stavili ceo intervju, i to dan ranije.

Sreća moja da niko nije prvodio (a, ja nisam znao), jer bi ispalo da sam gubio vreme za DŽ.
Da sam video ovako u pisanoj formi, mogao sam odatle da prevedem, a ne da se j.bavam sa daljinskim, tv i dvd :mrgreen:
Ma nista care i drugi put ,a sajt je pravo zanimljiv pored transfera ,imaju sva desavanja unutar klubovA i ostale zanimljivosti ,znaci nije samo puko lupetanje novinara po ransferima :mrgreen: .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 maj 2011, 13:40

Berlusconi izjavio : " Nećemo kupiti Hamšika ! "

Braida i Raiola u Londonu ... Mete su : Fabregas,Modrić,V.D.Vaart,Bale ili Nasri
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 14:57

robovi88 je napisao/la:Berlusconi izjavio : " Nećemo kupiti Hamšika ! "

Braida i Raiola u Londonu ... Mete su : Fabregas,Modrić,V.D.Vaart,Bale ili Nasri

Nadam se da neće stvarno :- )

Od ovih sviju, nadam se V.D.V, Fabregasu ili Modriću !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 maj 2011, 15:56

Titova-Juga je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Berlusconi izjavio : " Nećemo kupiti Hamšika ! "

Nadam se da neće stvarno :- )

Od ovih sviju, nadam se V.D.V, Fabregasu ili Modriću !
Po meni bi najbolje pasao Modric......ali ja ne znam po meni Flamini nije igrac za Milana, zasto njega ne ponude Napoliu i recimo 6 milja za Hamsika i to bi bilo jako odlicno...uz Modrica , Princa Bommela cini li bi jakoo dobru sredinu terena ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 maj 2011, 17:28

jes da u napolijevoj upravi sjedi berlusconi možda bi uzeli flaminija... šta će im kad imaju dobre igrače na toj poziciji. flamini je imao i više nego solidnu sezonu. pod ancelottijem je igrao onako, pod leonardom katastrofa evo allegri taktičar inteligentni znao je kako postaviti flaminija a ovaj mu se odužio solidnim partijama i pokojim golom a ovakvih igrača uvijek treba u vezi, duga je sezona i povrede su česte pogotovo kod zadnjih veznih koji su često u kontaktu. po meni francuzu treba da se smanji astronomska plata čini mi se 6m eura na nekih 3 i ako prihvati ostaješ ako ne široka ti bosna :lol:

btw ovaj allegri izgleda može ruku pod ruku sa cassanom i ibrom, nisu mu izgleda sve u glavi koji car :mrgreen:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 maj 2011, 17:30

Pa u nasem klubu sve ludjak do ludjaka. Ko sto rece @Baresi i ovaj Allegri cini mi se puk'o. Da hocemo dovest Modrica meni je on prejak igrac. Zna sve sa loptom.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 maj 2011, 17:35

Moguća zamjena Cassano - Montolivo 8-)
____________________________________________________________________________________________________
"MISTER X" Bi mogao biti i Schweinsteiger 8-)
http://translate.googleusercontent.com/ ... EPYKvox85Q
____________________________________________________________________________________________________
Pato spreman za Copa Americu 8-)
http://translate.googleusercontent.com/ ... XtgSBVSM3w

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 maj 2011, 17:38

kako se ovog prije nije neko sjetio? prije tačno 8 godina milan je u onom legendarnom finalu na old traffordu savladao najljućeg rivala juventusa boljim izvođenjem penala i postao po 6. put šampion europe. sjećam se ko jučer shevi poništen gol, bila je neka stativa za juve ako se ne varam itd. sreća pa tad nije igrao uz maldinija daleko najbolji igrač na svijetu pavel nedved radi parnih kartona... eh to su bila vremena, tada je od 50 najboljih igrača na svijetu u ova 2 tima igrala čak 15!

grande sheva grande dida!

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 maj 2011, 17:38

A_d_0 je napisao/la:Pa u nasem klubu sve ludjak do ludjaka. Ko sto rece @Baresi i ovaj Allegri cini mi se puk'o. Da hocemo dovest Modrica meni je on prejak igrac. Zna sve sa loptom.
da nećemo :roll: ,
nije on loš nema govora, al nije ni svjetska klasa, frajer ima udarac kao djete u osnovnoj, fizički je inferioran skorom svakom drugom igraču, a koštao bi vrlo vjerovatno pravo bogatstvo, pastore, nasri, VdV, a pogotovo cesc su puno bolji izbor
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 maj 2011, 17:41

tony-mortale je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Pa u nasem klubu sve ludjak do ludjaka. Ko sto rece @Baresi i ovaj Allegri cini mi se puk'o. Da hocemo dovest Modrica meni je on prejak igrac. Zna sve sa loptom.
da nećemo :roll: ,
nije on loš nema govora, al nije ni svjetska klasa, frajer ima udarac kao djete u osnovnoj, fizički je inferioran skorom svakom drugom igraču, a koštao bi vrlo vjerovatno pravo bogatstvo, pastore, nasri, VdV, a pogotovo cesc su puno bolji izbor
Ima znanje sto je dosta za njegovu poziciju. Ko da Xavi ima neki udarac i neku snagu. Al svakako da bi ja volio vise Cesca,Pastorea il Nasria al realno prije cemo kupiti Modrica nego ovu trojcu.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 maj 2011, 17:45

modrić je veoma dobar igrač. to sve stoji da je slab fizički ali po mnogima riječ je o najboljem igraču tottenhama u jednoj tako fizički jakoj ligi kao epl. kako to objasniti da se igrač od 50-ak kg tako dobro nosi sa robusnim protivničkim igračima? pa isto vrijedi i za pirla xavija iniestu itd nije sve u snazi ;)
ali realno nema šanse da pređe u milan, englezi su krcati kešom i ako ga prodaju tražit će sulude cifre poput 25-30m funti a to milan neće platiti, možda hoće chel$ki ili city.

novo ime francuz samir nasri:
1) He is a name that has not yet been done, we need to look anywhere, even to the EU from Argentina, France. " The 24 year old midfielder has double passport, French Algerian Community.

2) He's a midfielder with the vice of goals. " In '44 appearances last season by season 17 goals and 4 assists.

3) He is 'someone who plays from inside left / right and can play without problems on the trocar. Exactly what Nasri is Arsenal's Wenger.

4) Nasri is out of contract in June 2012 and did not want to renew with Arsenal, Wenger has said in this connection that the end will no longer be made ​​with Flamini (lost its zero parameter in favor of Milan)

5) The Rossoneri's leadership is in good contact with his agent, Alain Migliaccio, the same that led to AC Milan Gourcuff.

6) In these days we are talking about a landing at United but Wenger very difficult to sell it to a direct rival.

7) Recently, Mino Raiola has often been in London, not only for visits to Balotelli.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 maj 2011, 17:46

ma nisam čitao da je iko iz milana ozbiljno i spominjao malog lukicu, ja bi rađe da ne dovode nikog nego takve igrače, ili daj svjetsku klasu ili nek igraju KPB sedorf cassano merkel, barem će uštediti na transferu i plati,

dobro ste se sjetili na današnji dan 2003
[youtube][/youtube]

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 maj 2011, 17:54

Mene Modrić nikada nije zadivio, više su ga krasile medijske gaže ... Istina zna smiriti igru i igrati lijepu pass igru ali nije on WC igrač po meni ... Svi ovi nabrojani su daleko bolji od njega po meni ...

Ma Sheva ko' Sheva 8-)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 maj 2011, 17:58

Pa onda ni Pastore nije WC igrac. Sezonu dobro odigrao i sta? Odmah dati 50 miliona? Niposto. Ako ce se davati velike pare dati ih onda za Fabregasa. Mada sumnjam da ce ijedan od ovih sto se spekulira igraca doci ali eto. Opet ponavljam najveca zelja mi je Ganso ali povrede ga handre cini mi se.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 maj 2011, 18:00

ljudi samo da vas podsjetim. modrić je cm ganso i pastore su am prirodno. može sad modrić igrati naprijed ali dok su igrali u dinamu kranjčar je igrao amf on je bio klasični vezni.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 maj 2011, 18:14

A_d_0 je napisao/la:Pa onda ni Pastore nije WC igrac. Sezonu dobro odigrao i sta? Odmah dati 50 miliona? Niposto. Ako ce se davati velike pare dati ih onda za Fabregasa. Mada sumnjam da ce ijedan od ovih sto se spekulira igraca doci ali eto. Opet ponavljam najveca zelja mi je Ganso ali povrede ga handre cini mi se.
ok možda nije pastore wc igrač ali je na dobrom putu da to bude, tek 21 godina, visok, brz, jak, šut dobar, asistira, zabija, reprezentativac argentine, već 2 sezone u italiji iza njega(vrhunski odigrane)-znači provjeren igrač s kojim milan nemože promašiti nikako,
modrić luka s druge strane 25 godina, nisak slab, slabog šuta, dobre tehnoke i dobrog pregleda igre, ne zabija, asistira, u italiji totalno nedokazan, reprezentativac hrvatske

cijena bi im bila vrlo vjerovatno slična tako da između njih 2 kad bi se trebalo birati ne treba biti einstein da izabereš boljeg,
al glupo je uopšte o tome pričati kad ni jedan od njih neće stići ;)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 maj 2011, 19:41

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 maj 2011, 20:15

Jankulovski na Free Transferu, 100% odlazi iz Milana ... Nema ga u timu više ...

Sjećam se kad sam bio mali, i moj otac mi govorio " Milan kupio ovo sr'anje za kolko ??? 8,5m ??? :lol: "

Prva mu sezone u Milanu je bila katastrofalna ali iduce sezone je odigrao oko 50 utakmica. Sjećate li se ovog gola ?

[youtube][/youtube]

Ok, mozda nije bio medju najboljim bekovima na svijetu ali je ipak bio igrač sezone Češke pored Cecha ... Meni ce biti zapamcen po onome periodu kada je Milan htio njega zamijeniti za Mancinia iz Intera, a on je odgovorio da ne zeli otici u Inter jer ne zeli da bude izdajnik :( Kolko je respekta dobio taj dan 8-)

Grande Marek ! Grazie !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.