FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 28 maj 2011, 14:00

Džafić nije nikakav igrač, tehnika mu je tu i tamo ali je sebičan nevjerovatno i to se nikad neće promjeniti. Samo na sebe misli. Ostala četvorica što je @Baby predložio mogu proći, no vidjećemo. Prelazni rok još nije počeo, a kad krene stotine imena će se spominjati.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 28 maj 2011, 14:03

ChWilla je napisao/la:adin džafić je očajno odigrao ovu sezonu nakon odlične prošle, o tome mogu više reći robijaši. uostalom, isto kao i elvir čolić kod nas.

mi imamo dvadesetak igrača tu negdje kvaliteta i nama stvarno više ne treba gomilanje istih igrača, ne treba nam više prinova koje nisu ZNAČAJNO bolje od ovih što imamo, nama trebaju POJAČANJA. a džafić to nije u ovom trenutku.
Propo ko igrac, tacnije menadzer ga unistio, oni kad dolaze u klub da pregovaraju postavljaju uslove da moze otic kad hoce, da vecinu para od transfera uzima husaric, a prosjecan igrac tipa jamaka.... Takve sto umisle da su zvijezde i sto ih menadzeri nafuraju treba sto dalje odyebat od kluba, jer od njih nema nikakve koristi, prvo nisu nista bolji od ostalih pa da ih se mora trpiti, drugo i ako se prodaju klub nista nema od njih...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 maj 2011, 14:09

ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 14:18

ChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoni

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 maj 2011, 14:20

voltron30 je napisao/la:
Baby je napisao/la:Evo sad nešto gledam u našoj ligi ima dosta ovih koji bi nas mogli "pojačati" džabe.
1. Denis Mujkić - Sloboda
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
4. Vernes Selimović - Zrinjski
5. Fenan Salčinović - Zrinjski
i ovaj Ristevski mi se svidio, a ističe mu ugovor na ljeto :D
http://www.transfermarkt.de/de/kire-ris ... 80195.html
[youtube][/youtube]
Izvini, ali ovaj boldovani nece nikada igrati u Želji dok je Amara, niti nam treba takav. Vjeruj mi, ja ga znam lično..I znam ko stoji iza njega. Pustite Amara da radi svoj posao.
nece ti ni sevko u zelju ;) on ako igdje bude isao otici ce u celik ;)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 28 maj 2011, 14:36

Omar500 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoni
Sto se Nyeme tice,on je imao ugovor 6 mj.+1 god,sto znaci,ako mu ispostujemo (a ispostovali smo) dogovoreno,ugovor se automatski produzuje na jos godinu to je zavrsena stvar.Seha ima par strasnih ponuda,Visca i Zeba dobru ponudu.sto se tice ovog Drakula,bio je ovde pricao sa Shefom,receno mu je da ga vidimo kroz pripreme,ako se nametne,znaci nista nije potpisano.7-8 igraca ce napustiti klub,po meni ima ih i vise sto bi trebali otici,uglavnom bice zanimljivo tokom pauze :)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 14:46

domorocki je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Sto se Nyeme tice,on je imao ugovor 6 mj.+1 god,sto znaci,ako mu ispostujemo (a ispostovali smo) dogovoreno,ugovor se automatski produzuje na jos godinu to je zavrsena stvar.Seha ima par strasnih ponuda,Visca i Zeba dobru ponudu.sto se tice ovog Drakula,bio je ovde pricao sa Shefom,receno mu je da ga vidimo kroz pripreme,ako se nametne,znaci nista nije potpisano.7-8 igraca ce napustiti klub,po meni ima ih i vise sto bi trebali otici,uglavnom bice zanimljivo tokom pauze :)
Vidim dobro si informisan. Ako može, na pm mi reci koje su to ponude za Šehu, Višću i Zebu i koji će igrači otići.

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 28 maj 2011, 14:47

Omar500 je napisao/la:
POTPISUJEM!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 maj 2011, 14:53

domorocki je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Hvala na info. Ovo bi bilo sjajno da se ostvari, pogotovo za Nyemu..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 28 maj 2011, 14:56

Za danasnju pobjedu u Prijedoru i ovjeru 2 mjesta, igracima Zelje veci motiv od rivalstva nad pitarima bice PREMIJE. Za drugo mjesto u prvenstvu, premija je 60KM po osvojenom bodu , dok je za 3. mjesto 30km. Znaci 58 bodova x 60 KM= 3480, tj premije ce im biti duplo manje za 3 mjesto. Ova premija se svakako djeli na minutazu a trebale bi biti i premije za KUP

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 15:05

djale je napisao/la:Za danasnju pobjedu u Prijedoru i ovjeru 2 mjesta, igracima Zelje veci motiv od rivalstva nad pitarima bice PREMIJE. Za drugo mjesto u prvenstvu, premija je 60KM po osvojenom bodu , dok je za 3. mjesto 30km. Znaci 58 bodova x 60 KM= 3480, tj premije ce im biti duplo manje za 3 mjesto. Ova premija se svakako djeli na minutazu a trebale bi biti i premije za KUP
Odlično ovo za premije, motiv više za pobjedu nad Rudarom. Tipujem na 2-3
Višća-Baljić-Savić

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 maj 2011, 15:10

U Prijedoru nas interesuje samo pobjeda, drugi smo već dugo vremena i nema nikakvog smisla da to mjesto prepustimo bilo kome, a pogotov Sarajevu. Raduje me to sa premijama, a raduju me i odlične partije u gostima na proljeće, sve to ukazuje da imamo razloga očekivati pobjedu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 maj 2011, 15:20

spielführer_21 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/plavi-os ... doru/57838
Naime, Amar Osim u duelu sa Rudarem neće moći računati na pet igrača (Bešlija, Svraka, Popović, Ćulum i Radovanović), dok je upitan nastup i Liberijca Patricka Nyeme.
Bilo bi dobro završiti sa pobjedom, mada pitanje je možemo li do iste. A prvih 11 je teško pogoditi, nadam se da će mlađi dobiti priliku..

Edit, evo da pogađam:
-----------------Šehić----------------------
B.Čolić---Bogi---Vasilić(Nyema)---Stanić
-------------Savić------Zolotić-------------
Višća-------------Jamak--------------Zeba
--------------------Baljić------------------
prije bi ja pericu stavio umjesto jamaka ili malog zolotica
Za zivot cijeli!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2011, 15:24

djale je napisao/la:Za danasnju pobjedu u Prijedoru i ovjeru 2 mjesta, igracima Zelje veci motiv od rivalstva nad pitarima bice PREMIJE. Za drugo mjesto u prvenstvu, premija je 60KM po osvojenom bodu , dok je za 3. mjesto 30km. Znaci 58 bodova x 60 KM= 3480, tj premije ce im biti duplo manje za 3 mjesto. Ova premija se svakako djeli na minutazu a trebale bi biti i premije za KUP
Upravo tako trebao si dodati jos i to da premije za prvo mjesto sto je bio slucaj prosle godine a imali su identicnu situaciju izosile su 100KM po bodu.Nece to neka sadisfakcija biti pogotovo sto ce danas nastupiti igraci sa malom minutazom, Amar ti je i sam rekao nebitno je drugi ili treci bitno je da osvojimo kup.A isto tako da nemamo poraza na strani u ovoj polusezoni!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 15:42

Rudar Prijedor nije krkanska ekipa, ja bi volio ovakav sastav
slika

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 28 maj 2011, 15:48

Omar500 je napisao/la:Rudar Prijedor nije krkanska ekipa, ja bi volio ovakav sastav
slika

ja koliko znam ovaj bogicevic ne igra danas :)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 maj 2011, 16:31

Amar je rekao prije finala kupa da nije važno koji ćemo biti na tabeli ukoliko uzmemo kup.Znači osvojili smo kup i vjerovatno treći na tabeli jer danas nemamo nikakav imperativ.
FEDERER= KLOC

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 maj 2011, 16:48

Iker C je napisao/la:Amar je rekao prije finala kupa da nije važno koji ćemo biti na tabeli ukoliko uzmemo kup.Znači osvojili smo kup i vjerovatno treći na tabeli jer danas nemamo nikakav imperativ.
Nedo Bog da si ti igrač, nikakvog sportskog duha, čista nula!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 maj 2011, 16:53

Hawking je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Amar je rekao prije finala kupa da nije važno koji ćemo biti na tabeli ukoliko uzmemo kup.Znači osvojili smo kup i vjerovatno treći na tabeli jer danas nemamo nikakav imperativ.
Nedo Bog da si ti igrač, nikakvog sportskog duha, čista nula!
To je realnost, igrači su poslije kupa malo cugali pa onda u bus za Prijedor 200 km. Sve to treba uzeti u obzir mada ovo je idealna prilika da se neki igrači nametnu.
FEDERER= KLOC

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 maj 2011, 16:56

Ja u najmanju ruku hoću da vidim veliku želju za pobjedom, ako se budu vukli po terenu i radi loše igre izgube drugo mjesto onda ću biti strašno razočaran, sjetićemo se da je cilj bila titula, e ako ne može titula onda može barem drugo mjesto, nema potrebe da se kockamo s ugledom radi jedne utakmice...

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.