FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Džafić nije nikakav igrač, tehnika mu je tu i tamo ali je sebičan nevjerovatno i to se nikad neće promjeniti. Samo na sebe misli. Ostala četvorica što je @Baby predložio mogu proći, no vidjećemo. Prelazni rok još nije počeo, a kad krene stotine imena će se spominjati.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
Propo ko igrac, tacnije menadzer ga unistio, oni kad dolaze u klub da pregovaraju postavljaju uslove da moze otic kad hoce, da vecinu para od transfera uzima husaric, a prosjecan igrac tipa jamaka.... Takve sto umisle da su zvijezde i sto ih menadzeri nafuraju treba sto dalje odyebat od kluba, jer od njih nema nikakve koristi, prvo nisu nista bolji od ostalih pa da ih se mora trpiti, drugo i ako se prodaju klub nista nema od njih...ChWilla je napisao/la:adin džafić je očajno odigrao ovu sezonu nakon odlične prošle, o tome mogu više reći robijaši. uostalom, isto kao i elvir čolić kod nas.
mi imamo dvadesetak igrača tu negdje kvaliteta i nama stvarno više ne treba gomilanje istih igrača, ne treba nam više prinova koje nisu ZNAČAJNO bolje od ovih što imamo, nama trebaju POJAČANJA. a džafić to nije u ovom trenutku.
ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoniChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
nece ti ni sevko u zeljuvoltron30 je napisao/la:Izvini, ali ovaj boldovani nece nikada igrati u Želji dok je Amara, niti nam treba takav. Vjeruj mi, ja ga znam lično..I znam ko stoji iza njega. Pustite Amara da radi svoj posao.Baby je napisao/la:Evo sad nešto gledam u našoj ligi ima dosta ovih koji bi nas mogli "pojačati" džabe.
1. Denis Mujkić - Sloboda
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
4. Vernes Selimović - Zrinjski
5. Fenan Salčinović - Zrinjski
i ovaj Ristevski mi se svidio, a ističe mu ugovor na ljeto![]()
http://www.transfermarkt.de/de/kire-ris ... 80195.html
[youtube][/youtube]

Sto se Nyeme tice,on je imao ugovor 6 mj.+1 god,sto znaci,ako mu ispostujemo (a ispostovali smo) dogovoreno,ugovor se automatski produzuje na jos godinu to je zavrsena stvar.Seha ima par strasnih ponuda,Visca i Zeba dobru ponudu.sto se tice ovog Drakula,bio je ovde pricao sa Shefom,receno mu je da ga vidimo kroz pripreme,ako se nametne,znaci nista nije potpisano.7-8 igraca ce napustiti klub,po meni ima ih i vise sto bi trebali otici,uglavnom bice zanimljivo tokom pauzeOmar500 je napisao/la:Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoniChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.

Einigkeit und Recht und Freiheit
Vidim dobro si informisan. Ako može, na pm mi reci koje su to ponude za Šehu, Višću i Zebu i koji će igrači otići.domorocki je napisao/la:Sto se Nyeme tice,on je imao ugovor 6 mj.+1 god,sto znaci,ako mu ispostujemo (a ispostovali smo) dogovoreno,ugovor se automatski produzuje na jos godinu to je zavrsena stvar.Seha ima par strasnih ponuda,Visca i Zeba dobru ponudu.sto se tice ovog Drakula,bio je ovde pricao sa Shefom,receno mu je da ga vidimo kroz pripreme,ako se nametne,znaci nista nije potpisano.7-8 igraca ce napustiti klub,po meni ima ih i vise sto bi trebali otici,uglavnom bice zanimljivo tokom pauzeOmar500 je napisao/la:Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoniChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
- invincible
- Kontakt:
POTPISUJEM!Omar500 je napisao/la:Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoniChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
- spielführer_21
- Kontakt:
Hvala na info. Ovo bi bilo sjajno da se ostvari, pogotovo za Nyemu..domorocki je napisao/la:Sto se Nyeme tice,on je imao ugovor 6 mj.+1 god,sto znaci,ako mu ispostujemo (a ispostovali smo) dogovoreno,ugovor se automatski produzuje na jos godinu to je zavrsena stvar.Seha ima par strasnih ponuda,Visca i Zeba dobru ponudu.sto se tice ovog Drakula,bio je ovde pricao sa Shefom,receno mu je da ga vidimo kroz pripreme,ako se nametne,znaci nista nije potpisano.7-8 igraca ce napustiti klub,po meni ima ih i vise sto bi trebali otici,uglavnom bice zanimljivo tokom pauzeOmar500 je napisao/la:Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoniChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Za danasnju pobjedu u Prijedoru i ovjeru 2 mjesta, igracima Zelje veci motiv od rivalstva nad pitarima bice PREMIJE. Za drugo mjesto u prvenstvu, premija je 60KM po osvojenom bodu , dok je za 3. mjesto 30km. Znaci 58 bodova x 60 KM= 3480, tj premije ce im biti duplo manje za 3 mjesto. Ova premija se svakako djeli na minutazu a trebale bi biti i premije za KUP
Odlično ovo za premije, motiv više za pobjedu nad Rudarom. Tipujem na 2-3djale je napisao/la:Za danasnju pobjedu u Prijedoru i ovjeru 2 mjesta, igracima Zelje veci motiv od rivalstva nad pitarima bice PREMIJE. Za drugo mjesto u prvenstvu, premija je 60KM po osvojenom bodu , dok je za 3. mjesto 30km. Znaci 58 bodova x 60 KM= 3480, tj premije ce im biti duplo manje za 3 mjesto. Ova premija se svakako djeli na minutazu a trebale bi biti i premije za KUP
Višća-Baljić-Savić
U Prijedoru nas interesuje samo pobjeda, drugi smo već dugo vremena i nema nikakvog smisla da to mjesto prepustimo bilo kome, a pogotov Sarajevu. Raduje me to sa premijama, a raduju me i odlične partije u gostima na proljeće, sve to ukazuje da imamo razloga očekivati pobjedu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
prije bi ja pericu stavio umjesto jamaka ili malog zoloticaspielführer_21 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/plavi-os ... doru/57838
Bilo bi dobro završiti sa pobjedom, mada pitanje je možemo li do iste. A prvih 11 je teško pogoditi, nadam se da će mlađi dobiti priliku..Naime, Amar Osim u duelu sa Rudarem neće moći računati na pet igrača (Bešlija, Svraka, Popović, Ćulum i Radovanović), dok je upitan nastup i Liberijca Patricka Nyeme.
Edit, evo da pogađam:
-----------------Šehić----------------------
B.Čolić---Bogi---Vasilić(Nyema)---Stanić
-------------Savić------Zolotić-------------
Višća-------------Jamak--------------Zeba
--------------------Baljić------------------
Za zivot cijeli!
Upravo tako trebao si dodati jos i to da premije za prvo mjesto sto je bio slucaj prosle godine a imali su identicnu situaciju izosile su 100KM po bodu.Nece to neka sadisfakcija biti pogotovo sto ce danas nastupiti igraci sa malom minutazom, Amar ti je i sam rekao nebitno je drugi ili treci bitno je da osvojimo kup.A isto tako da nemamo poraza na strani u ovoj polusezoni!djale je napisao/la:Za danasnju pobjedu u Prijedoru i ovjeru 2 mjesta, igracima Zelje veci motiv od rivalstva nad pitarima bice PREMIJE. Za drugo mjesto u prvenstvu, premija je 60KM po osvojenom bodu , dok je za 3. mjesto 30km. Znaci 58 bodova x 60 KM= 3480, tj premije ce im biti duplo manje za 3 mjesto. Ova premija se svakako djeli na minutazu a trebale bi biti i premije za KUP
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Rudar Prijedor nije krkanska ekipa, ja bi volio ovakav sastav

Omar500 je napisao/la:Rudar Prijedor nije krkanska ekipa, ja bi volio ovakav sastav
ja koliko znam ovaj bogicevic ne igra danas

Amar je rekao prije finala kupa da nije važno koji ćemo biti na tabeli ukoliko uzmemo kup.Znači osvojili smo kup i vjerovatno treći na tabeli jer danas nemamo nikakav imperativ.
FEDERER= KLOC
Nedo Bog da si ti igrač, nikakvog sportskog duha, čista nula!Iker C je napisao/la:Amar je rekao prije finala kupa da nije važno koji ćemo biti na tabeli ukoliko uzmemo kup.Znači osvojili smo kup i vjerovatno treći na tabeli jer danas nemamo nikakav imperativ.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
To je realnost, igrači su poslije kupa malo cugali pa onda u bus za Prijedor 200 km. Sve to treba uzeti u obzir mada ovo je idealna prilika da se neki igrači nametnu.Hawking je napisao/la:Nedo Bog da si ti igrač, nikakvog sportskog duha, čista nula!Iker C je napisao/la:Amar je rekao prije finala kupa da nije važno koji ćemo biti na tabeli ukoliko uzmemo kup.Znači osvojili smo kup i vjerovatno treći na tabeli jer danas nemamo nikakav imperativ.
FEDERER= KLOC
Ja u najmanju ruku hoću da vidim veliku želju za pobjedom, ako se budu vukli po terenu i radi loše igre izgube drugo mjesto onda ću biti strašno razočaran, sjetićemo se da je cilj bila titula, e ako ne može titula onda može barem drugo mjesto, nema potrebe da se kockamo s ugledom radi jedne utakmice...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.