To i ja mislim. Kakvi miSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvi vi ba
Sad bih voleo vise nego ista da igramo sa vama
Tresi ti taj Euro krem (Takovo)
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
To i ja mislim. Kakvi miSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvi vi ba
Al kosevo bi krcato bilo ko i marakana , mada bi bilo izljeva nacionalizma u pm (sa vase strane i pitara sa istoka i zapada ) tu bi vecinom bile delije iz RS-a pa bi bilo uzasnih skandiranja . Marko bi li me primio u goste kad bi dolazio u BG ?Tribalian je napisao/la:To i ja mislim. Kakvi miSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvi vi ba![]()
![]()
![]()
Sad bih voleo vise nego ista da igramo sa vama![]()
Tresi ti taj Euro krem (Takovo)i uzivaj,pusti nas kakvi mi ba
Brate svaka cast vama ,i tim HZ od pre rata,jesu neki od njih isli sa nama svuda pa i u DrezdenSamo F.K.S !! je napisao/la:Devile ne jedi gov.na burek se za dvije marke mozes najesti.
Marko znaci sam smo mala grupa a kad je trebalo odradjivat gostovanja prve horde s vama isle![]()
bilo bi vas jednako kao i nas sto je istina al jbg a u bg bi nas doslo 300-400 veliku zelju za bg-om imaju nasa braca
![]()
Pa mi je skinuli u Dresdenu,kada smo ih devastirali,jedna od nasih najboljih tuca kada se prema pricama od nasih ali i nemackih likova i murija povukla,jer su saterali Delije u jednu ulicicu,ali je nesreca bila sto se u toj ulici istresao neki kamen,pa je bilo na stotine kamenica.Tribalian je napisao/la:Brate svaka cast vama ,i tim HZ od pre rata,jesu neki od njih isli sa nama svuda pa i u DrezdenSamo F.K.S !! je napisao/la:Devile ne jedi gov.na burek se za dvije marke mozes najesti.
Marko znaci sam smo mala grupa a kad je trebalo odradjivat gostovanja prve horde s vama isle![]()
bilo bi vas jednako kao i nas sto je istina al jbg a u bg bi nas doslo 300-400 veliku zelju za bg-om imaju nasa braca
![]()
. A vase bratstvo sa navijacima Dinama (D) je po meni smesno brate ,mi imamo bratske grupe Gate 7 i Fratriu,sto se kaze 3 grupe,2 boje,1 vera i dusa.Al na osnovu cega ste vi braca sa ovima to mi nikako ne ide u glavu ??????? al ozbiljno,vi nikakvu dodirnu tacku nemate ,nego ste eto braca????? Ja ti kazem ,kad bi vi dosli u BG ,ako i treba ok je to,kad bi njih video,ne znam kako bi se ponasao. To su sve bivsi nacisti,sad satro nesto promenili fazon???? I ne znam odakle ona njihova zastava kod nas???? Ko li je ono uzeo,dal neko nas ili neki Grci posto ih ima dosta po Nemackoj,ko zna.
Molim te lijepo nemoj nazivati ljude nacistima jer to nisuTribalian je napisao/la:Brate znam 1000 prica iz Drezdena,ni Nemci nisu pominjali da su imali neki uspeh u fightuTo je bio kolaps "nazi-navijaca"
Navijavcka grupa Ultras Dynamo nije nacisticka niti ima bilo kakvo politicko opredjeljenje !kamiondzija je napisao/la:$ ? ? $ то за "?
& ' " ? $ ",јер ' је ' $ се на " " $ ? сазнаје. & је ? на " $ ' " пп,јер " " - у & " сцену.
Nije @devil ni rekao da su oni necisti,ja sam samo rekao da smo ih pocistili u sred Dresdena.kamiondzija je napisao/la:$ ? ? $ то за "?
& ' " ? $ ",јер ' је ' $ се на " " $ ? сазнаје. & је ? на " $ ' " пп,јер " " - у & " сцену.
Gledaj ovako,ovi sad Ultras Dinamo "kao " nisu nacisti.Ali....evo sa nekom manjom istorijom da krenemo.Kad je 1945. godine Nemacka podeljena na dve okupacione zone ,zapadni deo je bio pod americkom "okupacijom" i dosta se brzo razvijao,nasi ljudi su znali ici tamo na "privremeni" rad i to,sasvim korektna zemlja koja se potpuno odrekla fasistickog nasledja.Istocni deo,pod ozbiljnom sovjetskom okupacijom nazadovao je neprekidno,ljudi su "nestajali",opsti haos u zemlji.imali su i cuvenu sluzbu bezbednosti "Stazi" poznatu po najokrutnijim mucenjima "drzavnih neprijatelja"(citaj normalnih gradjana).U takvoj atmosferi,sredinom 60-tih godina proslog veka,mladi ljudi se pocinju okretati faszimu i fasistickom nasledju,samim tim i navijaci Dinama kao i ostali navijci iz Istocne Nemacke.Da ne tupim sad vise,to je ukratko o toj istoriji. E sad druga stvar,utakmica Dinamo Drezden -Crvena Zvezda,krajem 1990. godine u okviru tadasnjeg Kupa sampiona(danasnja liga sampiona ili prvaka).Opste je poznata tuca Delija sa "nacistima",tako je svi zovu .Svi navijaci Dinama bili su osisani na celavo,nosili "faerke" kao i Dr. Martin cizme,uzvikivali ona fasisticka sranja i ostalo sto ide uz to.Poznati su bili celoj "tifo" Evropi kao pobornici fasistickih ideja i sledbenici "vodje" iz WW2.Svi su imali tetovaze sa fasistickim simbolima.Sad kao to nisu,mada ja sam ubedjen da jesu,jer nemoguce je da se neko transformise za tako kratko vreme od neke tako extremne ideje ka nekom satro "liberalizmu" i Antifi. To ne pije vodu.Sad sto ih satro HZ brane,kao nisu oni to jer su nasa braca,to je vec njihova stvar,moja nije,realnost je jedno a necije zelje drugo.kamiondzija je napisao/la:$ ? ? $ то за "?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.