FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giallorossi » 27 maj 2011, 23:52

ado-hz je napisao/la:u koliko uri je tekma?
17:00 sati
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2011, 23:54

Sutra ce biti uzivancija tekma,mada bi mogli nasi pozadi da imaju problema sa Rovaninom i Okicem,bagra je to :) ,a Rovcanin nas je vazda handrio sa svojom brzinom...al eto kako cujem Velez dosta oslabljen dolazi,tako da pobjeda nebi trebala doci u pitanje,jedno fino poslijepodne i oprostaj od ove turbulentne sezone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 maj 2011, 23:57

Giallorossi je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:u koliko uri je tekma?
17:00 sati
pise negdje 17:30 h :?

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 27 maj 2011, 23:59

Sve utakmice zadnja tri kola su u 17:00
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 28 maj 2011, 08:39

Kakvo lijepo jutro, nadam se i veceras da ce biti lijepa atmosfera. Ipak pored svih preiranja u klubu moramo biti zadovoljni. Znam da ambicije nisu izlazak u Evropu, mnogo su vece ali ne moze se od niceg napraviti nesto. Ponavljam po milioniti klub da se treba teziti stabilizaciji kluba, a rezultati ce doci ako plod sistemskog rada.
PS Gdje su sada oni mali provokatori sa Grbavice od kojih se prije 5 mj nije mogao post na ovoj temi napisati? Koliko nam bjezi bodova stabilni klub, koji je poguran milionskom ostetom od Dzeke, koji gradi stadion na kojem ce igrati repka? Bice da se tresla gora, a rodio mis...
SVI NA SJEVER
Mi nikada odustati necemo...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 maj 2011, 10:47

Pokenjam se ja usta citavoj redakciji sportcentra usta.Gamad napisala da nismo nositelji u drugom pretkolu.Zubanovicu,Konakovicu yebem vam familiju :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 maj 2011, 10:50

Megamon je napisao/la:Pokenjam se ja usta citavoj redakciji sportcentra usta.Gamad napisala da nismo nositelji u drugom pretkolu.Zubanovicu,Konakovicu yebem vam familiju :evil:
Ne odlučuju oni koje nosioc već Uefa. Ako Uefa kaže da ste nosioći tako će i biti.
FEDERER= KLOC

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2011, 10:53

Megamon je napisao/la:Pokenjam se ja usta citavoj redakciji sportcentra usta.Gamad napisala da nismo nositelji u drugom pretkolu.Zubanovicu,Konakovicu yebem vam familiju :evil:
tako nam i treba...neka ga mirza i sljedeci put zove s nama na pripreme u Tursku ..ahahha al dobri su nema sta ahahha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 maj 2011, 11:09

Iker C je napisao/la:
Ne odlučuju oni koje nosioc već Uefa. Ako Uefa kaže da ste nosioći tako će i biti.
UEFA je rekla svoje.Sarajevo je nosioc u drugom pretkolu i moguci protivnici Saraj'va su:

Shakhtior Saligorsk (Bls)
FK Minsk * (Bls)
FH Hafnarfjardar (Isl)
Metalurgs Liepaja (Lat)
Olimpi Rustavi * (Geo)
FK Rad Belgrade * (Srb)
Örebro SK (Swe)
BK Häcken * (Swe)
SK Tirana (Alb)
Suduva Marijampole (Lit)
KR Reykjavik * (Isl)
The New Saints * (Wal)
FC Vaduz (Lie)
TPS Turku (Fin)
Renova Dzepciste * (Mac)
NK Koper * (Slo)
Pobjednik Kupa (Mol)
FK Tauras (Lit)
Drugoplasirani (Mon)
KuPS Kuopio (Fin)
Rudar Pljevlja (Mon)
Birkirkara * (Mlt)
Kecskeméti TE (Hun)
Paksi FC * (Hun)
Ferencváros * (Hun)
Sant Julià (And)
EB Streymur (Far)
Khazar Lenkoran (Azb)
Pobjednik Kupa (Geo)
Metalurg Skopje (Mac)
Mika Ashtarak (Arm)
NK Domzale (Slo)
Llanelli FC (Wal)
Crusaders Belfast (Nir)
Juvenes Dogana (Sma)
Floriana (Mlt)
Pobjednik Kupa (Lux)

Sarajevo ima koeficijent 3.324 a zeljeznicar 2.824

Tako autoru ovoga teksta bi samo porucio Edine p3deru napusi se sjeveru
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 maj 2011, 11:24

Ništa novo od kloca Borovine. :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 maj 2011, 11:40

dzenan01 je napisao/la:Ništa novo od kloca Borovine. :evil:
Sta ce kompleksicar.Sigurno su ga kao klinca tukli u skoli i slali ga po uzinu,a mozda je i cigle nos'o :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 maj 2011, 12:08

Megamon je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Ništa novo od kloca Borovine. :evil:
Sta ce kompleksicar.Sigurno su ga kao klinca tukli u skoli i slali ga po uzinu,a mozda je i cigle nos'o :mrgreen:
:mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 maj 2011, 12:15

Kako je glup lik :O

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 maj 2011, 12:22

Moze li neko da nadje is tavi taj link o koeficijentima za ligu europe 2011/12 jer ja sam trazio na stranici uefe nisam uspio da nadjem osim ovog

http://www.uefa.com/news/newsid=1627532.html

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 maj 2011, 12:25

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 maj 2011, 12:25

10.Skoro je napisao/la:Kakvo lijepo jutro, nadam se i veceras da ce biti lijepa atmosfera. Ipak pored svih preiranja u klubu moramo biti zadovoljni. Znam da ambicije nisu izlazak u Evropu, mnogo su vece ali ne moze se od niceg napraviti nesto. Ponavljam po milioniti klub da se treba teziti stabilizaciji kluba, a rezultati ce doci ako plod sistemskog rada.
PS Gdje su sada oni mali provokatori sa Grbavice od kojih se prije 5 mj nije mogao post na ovoj temi napisati? Koliko nam bjezi bodova stabilni klub, koji je poguran milionskom ostetom od Dzeke, koji gradi stadion na kojem ce igrati repka? Bice da se tresla gora, a rodio mis...
SVI NA SJEVER
bold ;)
Sve u svemu sta je bilo ove sezone ovo je "super" a za iducu sezonu stvarno mislim da ova uprava dobro mora razmislit da li moze to ostvarit ili ne a to je jedan trofej e sad da li ce se moci finansijski napasti titula ili kup to je druga stvar al trofej se mora donijeti iducu sezonu 4 godine je vec previse :evil: 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 maj 2011, 12:34

Eto vidis o cemu se prica , kako je sezoona bila dobra ipak s obzirom na okolnosti. Medjutim ja bi prije rekao da je dobro zavrsila s obzirom na okolnosti a da je bila uzasna dok je trajala. Dakle prica se o protekloj sezoni i trazi se neka vrsta utjehe iz svega a o novoj sezoni se ne smije ni razmisljati jer haman da se nema cemu nadati. Prije svega mislim na to da nema ni trunke neizvjesnosti povodom pozicije zalizanog na mjestu sefa strucnog staba.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 maj 2011, 12:38

ado-hz je napisao/la:Moze li neko da nadje is tavi taj link o koeficijentima za ligu europe 2011/12 jer ja sam trazio na stranici uefe nisam uspio da nadjem osim ovog

http://www.uefa.com/news/newsid=1627532.html
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2011.html
Neka pišu borovi i ostali kur.ci šta hoće, mi smo nosioci u 2. pretkolu i tačka.
Također je zanimljivo da bi bili nosioci i u 2. pretkolu LP da smo bili šampioni ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 maj 2011, 12:42

Sto se tice danasnje utakmice ocekujem sigurna tri boda.Naravano volio bih vidjeti ponovo Hadjiju u prvoj postavi,Trebinjca na lijevom beku,Suljica umjesto Pixija,Comora,Handjice a Dupovcu je sigurno prva postava zagarantovana.Takodjer vrijeme je odlicno,zadnja utakmice sezone jos kad se uzme u obzir da mozemo biti drugi sigurno su stvari koje bi trebale privuci bordo zaljubljenike na najveci stadion u drzavi.Mozda bi bilo dobro staviti i Hamzica na gol da momak ne izgubi samopozudanje.

Znaci

Hamzic

Comor--Dupovac-Gutic-Trebinjac

---K.Handjic--Nuhic

Suljic--A.Handjic--Hadjija

---Obuca---

Sto ne probati sa ovim sastavom :)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 maj 2011, 14:54

nidi je napisao/la:amar sa željom za dvije godine uzme titulu i kup pa kad ga pitaju hoće li ostati iduće sezone kaže neznam nije to moj privatni klub,a mirza vas **** dvije godine i kaže otići kad ja hoću i opet amar prepotentan.Stvarno ste divovi MIRZA JE MOJ IDOL
kao prvo ..sta te boli racku sto MV nece da ode sa klupe..nas problem i kraj price
kao drugo sto ne pitas svoju jadnu upravu za sva ona LAZNA OBECANJA u januaru ove god i kada se sve sabere ispunili su vam 15% od svih laznih obecanja...sto ih ne pitate sta je sa ostalim ??
kao trece ...kop vam je odavno SMIJESAN tako da i tu imate velikh problema
zakljucak...okreni se sebi i svojima...imas prilicno puno pomesti ispred svojih vrata tako da ti je prica o MV glupa da ne moze biti gluplja
virsle ..hrenovke..konzerve...pa 3 mjesto a veliki gigant seljo se danas upire i nogama i rukama da sacuva 2 poziciju
ako ste klepnuli usima i progutali sve price zuje i glavonje samo radi kupa...svaka vam cast , od vas se covjek i nem oze nadati boljem !!!
a tamo iza coska ceka neki HAPOEL ili LITEX

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: r3m1, sekac i 48 gostiju.