FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 28 maj 2011, 00:04

Portillo je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Sretno sutra,jedva čekam tekmu :D :D mislim da bi Pep trebao staviti prvih 11 ipak je to Manchester :D
Ma sta ce stavljat djabe kad ce to i onako sudije rijesit.
Ja sam vec stavio 200 KM da ce Barsa od sudija dobit dva penala a ti rak jetre što vas ko i uvijek NIGDJE. :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2011, 07:55

Na konferenciji pred finalnu utakmicu, trener Manchester Uniteda, veliki Sir Alex Ferguson, bio je pun riječi hvale za svog protivnika, ponajviše za svog kolegu Guardiolu.

Ferguson je još jedan od velikih stručnjaka koji vjeruju da je Barcelona uspješna zahvaljujući Pepu Guardioli. Mnoge teorije koje pričaju "stručnjaci" da svako može uspješno voditi tim kao što je Barcelona pale su davno u vodu, a pogotovo nakon komentara jednog od najvećih nogometnih stručnjaka u historiji nogometa.

- Ono čemu se najviše divim u Barceloni je mladi trener Guardiola. Mislim da je on mnogo promijenio način igre Barcelone - rekao je Alex, te otkrio jednu tajnu:

- Dok je Pep bio igrač, htio sam ga dovesti u Manchester, ali je on otišao u Bresciu.

Po njegovom mišljenju činjenica da je Pep nekada bio igrač Barcelone je puno doprinijela trenutnom uspjehu ovog tima. Alex je hvalio pojedince kluba, kao što su Puyol, Pique i Abidal, ali je naglasio da je Barcelona kao kolektiv veoma jedinstvena i složna, te smatra da je ova današnja Barcelona još jača nego što je bila 2009. kada je porazila njegov tim u finalu u Rimu.

- Mi smo razočarani onim porazom, ali ne želimo se osvetiti. To je bio šok za naš ponos. Sada smo usredotočeni na poboljšanje naše igre. Napravili smo pogreške, ali ćemo ih ispraviti - izjavio je Ferguson.

Trener "Crvenih đavola" rekao je kako nema ljepšeg mjesta za igranje finala Lige prvaka od kolijevke nogometa Engleske i jednog od najpopularnijih stadiona Wembleya.

Na kraju potvrdio je da je razgovarao s Mourinhom o taktici:

- Mourinho mi želi sve najbolje, pomogao mi je i očekuje da ćemo pobijediti - rekao je Ferguson.

No unatoč dobrim odnosom s Portugalcem, jasno je da ne dijeli isto mišljenje s njim. Na novinarsko pitanje da li smatra da igrači Barcelone glume na terenu, kao što smatra Mourinho, odgovorio je:

- Ne smatram da glume, zapravo uopšte ne razumijem čemu ovo pitanje.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 28 maj 2011, 09:18

Sretno veceras, imate jednog navijaca vise

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 maj 2011, 09:39

mandraX je napisao/la:Ovaj Portillo mora pod*ebavat malo, zorom :twisted: :D

Qatar brate, ima se - može se :mrgreen:
Moram malo, yebiga, kad cu ako necu sad pred finale u kojem vam zelim da dostojno izgubite jedno 2-0, i da vam pri tom sviraju nepostojeci penal koji bi kepec promasio (jbo majku ako se ostvari ovaj scenario) :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2011, 09:42

Portillo je napisao/la:

Moram malo, yebiga, kad cu ako necu sad pred finale u kojem vam zelim da dostojno izgubite jedno 2-0, i da vam pri tom sviraju nepostojeci penal koji bi kepec promasio (jbo majku ako se ostvari ovaj scenario) :D
a'e nazad u krevet, buncaš :D

ja sam rekao da bi ja bio zadovoljan barem upola sličnoj tekmi onoj iz 2009, znači ne 2:0, nego 1:0 :twisted: :mrgreen:

Nego, moram te ovdje pitati, tamo ako se javim neće valjat' (poletite isto muhe na goFno :lol: ), kakva je situacija sa Aguerom, dolazi iL' ne? Ne razumijem brate tamo onaj španski, šta ste navalili :twisted: :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 maj 2011, 09:47

mandraX je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

a'e nazad u krevet, buncaš :D

ja sam rekao da bi ja bio zadovoljan barem upola sličnoj tekmi onoj iz 2009, znači ne 2:0, nego 1:0 :twisted: :mrgreen:

Nego, moram te ovdje pitati, tamo ako se javim neće valjat' (poletite isto muhe na goFno :lol: ), kakva je situacija sa Aguerom, dolazi iL' ne? Ne razumijem brate tamo onaj španski, šta ste navalili :twisted: :D
Ma spavo ba i ufati me neki yeben san, oduljilo se pravo, probudim se taman, pogledam na mobitel kad ono 9:20, kontam kako ovako rano, jos napolju sunce ugrijalo :D Daj Boze da ne zaspem u toku utakmice :D

Sto se Kuna tice, cini se da nema nista od tog. Navodno postoji nakva klauzula da bi im morali u slucaju da ga dovedemo isplatit 75 miliona, mada me to i ne bi bas zacudilo kada bi se dogodilo :D Mada eto, moze se jos desit neki zaokret u svoj toj prici, ali su sanse da dodje 20-80.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2011, 09:51

Portillo je napisao/la: Ma spavo ba i ufati me neki yeben san, oduljilo se pravo, probudim se taman, pogledam na mobitel kad ono 9:20, kontam kako ovako rano, jos napolju sunce ugrijalo :D Daj Boze da ne zaspem u toku utakmice :D

Sto se Kuna tice, cini se da nema nista od tog. Navodno postoji nakva klauzula da bi im morali u slucaju da ga dovedemo isplatit 75 miliona, mada me to i ne bi bas zacudilo kada bi se dogodilo :D Mada eto, moze se jos desit neki zaokret u svoj toj prici, ali su sanse da dodje 20-80.
Sanj'o Messi-a a? Noćna mora... :twisted: jašta je brate nego ugrijalo, ovo nije normalno :roll: a znači gle'at ćeš utakmicu a? :D Navijati, zavijati itd itd...Prva ljubav zaborava nema a? FCB :mrgreen:

Hahaha, kao to neki problem Realu, tih 75 miliončića? pff :lol: sića... :D iskreno, ne bih voLio da ga Real dovede Bgm', divanija je ono :twisted: 8-) :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 maj 2011, 10:31

sretno veceras u finalu, uzmite ono sto ste i zasluzili, trofej, Messi Messi Messi :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 maj 2011, 11:31

Mucha suerte ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 28 maj 2011, 11:55

Sretno veceras na Wemleyu da pobiedite i da konacno onaj Guardiola ode sa mjesta trenera. Otkako je zauzeo tu poziciju, nije vise interesantno pratiti nogomet :D
Joint_fc

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 28 maj 2011, 12:20

ako Bog da, veceras do pobjede, saburom, smireno, izje.bati onaj mancester, jedno 2 razlike, dosta, jedan u jednom, drugi u drugom poluvremenu, nadam se da je abid spreman, iako ga ja nebi stavljao, jer nije dugo igrao, ali opet pep zna, ostalo normala, pujol i ekipa, ona standardna, biskvit naosrtio one svoje strkljave noge da moze presjecati i veceras one pasove :D
mesilica opet jedan glavom... :lol:
i to je to :mrgreen:
...rob do bagro...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2011, 12:28

Wilshere:
"Barcelona igra identično kao Arsenal i to je ono što mi se sviđa. Ako iko zaslužuje da osvoji CL, to je Barcelona."
Uživo program sa Wembley-a

http://www.tv3.cat/directes/TV3

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 maj 2011, 12:35

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2011, 12:39

Guardiola:“Više nego ikada moramo svijetu pokazati našu igru“

Chicharito:
"Barcelona je odličan tim, možda i najbolji, ali mi smo Man United i mi također imamo odlične igrače"

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 maj 2011, 13:19

- Pep će napustiti Camo Nou bez obzira na rezultat utakmice s Unitedom - otkrio je Cruijff, inače siva eminencija katalonskoga kluba.

Ha ya, pametan covjek jer i sam zna da od naredne sezone pocinje istinska dominacija Jozinog Reala 8-)
Joj yebemti dlsjslgjdsgjs kad vam ja moram odrzavat temu, dokle je doslo :P

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2011, 13:24

Portillo je napisao/la:- Pep će napustiti Camo Nou bez obzira na rezultat utakmice s Unitedom - otkrio je Cruijff, inače siva eminencija katalonskoga kluba.

Ha ya, pametan covjek jer i sam zna da od naredne sezone pocinje istinska dominacija Jozinog Reala 8-)
Da, samo si fulio temu, jer to gore što si napisao, trebalo je ići ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=4920 ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 maj 2011, 13:27

Pa bolje da ode na vrhuncu svoje trenerske karijere, nego da mu iduće sezone celi Camp Nou maše belim maramicama. ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 maj 2011, 13:28

mandraX je napisao/la:
Portillo je napisao/la:- Pep će napustiti Camo Nou bez obzira na rezultat utakmice s Unitedom - otkrio je Cruijff, inače siva eminencija katalonskoga kluba.

Da, samo si fulio temu, jer to gore što si napisao, trebalo je ići ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=4920 ;)
A ti si vala mogo otvorit kakvu temu za proricanje buducnosti, ko onaj sto kaze da ce Lessi odlucit veceras finale a ne zna u koliko je sati tekma :lol: **** te mrtva :D
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... l/bar_man/
anonymousHD je napisao/la:Pa bolje da ode na vrhuncu svoje trenerske karijere, nego da mu iduće sezone celi Camp Nou maše belim maramicama. ;)
Pametno, sad im ja kazem da i sam zna da od naredne sezone krece dominacija Jozinog Reala.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2011, 13:33

anonymousHD je napisao/la:Pa bolje da ode na vrhuncu svoje trenerske karijere, nego da mu iduće sezone celi Camp Nou maše belim maramicama. ;)
Što mi je ovo poznato... :roll: :lol: a da, to je vaš moto :? gdje su vam ta autorska prava, vidim ove navijačice City-a također koriste isti...next season :| :D

Inače, vidovite Džemile, ne lupajte gluposti ;) Tako ste pričali i na početku ove sezone, prošle...itd... pa...mačku o' rep :roll: ;)
Portillo je napisao/la: A ti si vala mogo otvorit kakvu temu za proricanje buducnosti
Ja? :D Mislim da to vama ide bolje...next season boy'Z :mrgreen:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 maj 2011, 13:36

Ne yebi vragove. 1-1 za sad, mi osvojili Kup vi Ligu, ima li kakve razlike? :D Ko dobije Superkup njegova je godina (obzirom da ce te izgubit veceras). I ja sam prenaglio malo sto jes jes, evo me ko "Vodja" :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.