Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 23:21

Jimmy from the hood je napisao/la:Pa ja sam ti vec rekao da ti ne pratis nista osim Arsenala, Meireles je X puta igrao desno krilo ove sezone u Liverpoolu. VDV je takodjer sa Defouom djelovao uz desnu aut liniju ;)
Dobro. :D

Pozdravljaju te Fabregas štoper i Reina napadač. Kad već lupamo da lupamo barem u stilu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2011, 23:21

Bosco je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:A šta je kad napusti taj kafeni dio terena?
Zadnji vezni. :lol: :lol: :lol:
Ili napadač, zavisi sa koje strane gledaš. :lol: :lol:

Sir Matt je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:A šta je kad napusti taj kafeni dio terena?
Veliš kafeni ?! slika
Vidiš da je kafeni posebno označeno :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 23:22

Bosco je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Pa ja sam ti vec rekao da ti ne pratis nista osim Arsenala, Meireles je X puta igrao desno krilo ove sezone u Liverpoolu. VDV je takodjer sa Defouom djelovao uz desnu aut liniju ;)
Dobro. :D

Pozdravljaju te Fabregas štoper i Reina napadač. Kad već lupamo da lupamo barem u stilu.
Pa dobro, mozda nekada pogledas nesto drugo osim Arsenala ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 23:24

Ovaj je skoro poput one - Rodwell polušpic.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 23:25

Koselni flopina mrtva i pravi mesar, za Songa to nisam rekao ( ponavljam ti stoti put ). Nadji mi post gdje sam to napisao. A koja je ovo pozicija gdje je Charlie Adam nacrtan? Stavio sam samo 4 slike, ima ih preko 30 istih. ;)
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 maj 2011, 23:26

Jimmy from the hood je napisao/la:Koselni flopina mrtva i pravi mesar, za Songa to nisam rekao ( ponavljam ti stoti put ). Nadji mi post gdje sam to napisao. A koja je ovo pozicija gdje je Charlie Adam nacrtan? Stavio sam samo 4 slike, ima ih preko 30 istih. ;)
zadnji vezni ti je igrac tipa yaya ture,xabi alonso,makelele,viera,mascherqno,busqec,essien
to nije ono CM ili ti ga pleymejker

vrati se stranicu nazada za songa,fino ti je hajirlija citiro
Rođen s tobom da budem

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 maj 2011, 23:33

Iskren da budem, i nisam bas imao dovoljno vremena da detaljno analiziram igru Charlie Adama ali evo bas gledam ove linkove sa eurosporta i na svakoj je stavljen kao destruktivac. ( Poznavajuci da pocetkom utakmice uvijek isprave i stave tacnu poziciju za svakog igraca ). Ne znam zbog cega onda ovako silni napadi kada je recimo u pravu. Nisam kompetentan samo iznosim svoje misljenje.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 23:35

Ove sezone i Bendtnera stave na krilo, nekoliko puta su stavili i Clichya na krilo, van Persiea na desno. Svako ko gleda i prati nogomet ne može nikako tvrdit da je Adam zadnji vezni i pogotovo da je destruktivac.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 23:40

Jimmy from the hood je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Ove sezone i Bendtnera stave na krilo, nekoliko puta su stavili i Clichya na krilo, van Persiea na desno. Svako ko gleda i prati nogomet ne može nikako tvrdit da je Adam zadnji vezni i pogotovo da je destruktivac.
Ako igrac stalno igra na jednoj poziciji onda ce se vremenom i preimenovati u nju
Kao npr. Kuyt i Lukas
Neces Persija staviti kao krilnog igraca ako je 2 utakmice odigrao na toj poziciji.....
Dobro hajd sad noga, ti nećeš odustat od svog, ja neću od svog, ti si uvjeren da si ti upravu, nas nekoliko je uvjereno da smo mi upravu. Nema smisla dalje raspravljat.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 maj 2011, 23:42

Jednan par rukava je što neki ne razumiju pojmove zadatak i pozicija :roll:
On može biti pozicioniran na hiljadu i jedno mjesto, al' on je razigravač.

I jack Willshire je destruktivac? Ta na tim prikazima je uvijek iza one linije što razdvaja dvije polovice. :mrgreen:

Evo i na engleski:
Charles Graham "Charlie" Adam (born 10 December 1985) is a Scottish international association footballer who plays in England for Blackpool. He plays primarily as a central midfielder.

Btw. Da je destruktivac svjedoči i činjenica da je ove sezone postigao 13 golova za mandarine i da je njihov drugi najbolji strijelac. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 23:45

Pa i za Lucasa je isto napisano. PRVENSTVENO igra kao centralni vezni, to znaci da ni u kom slucaju ne moze igrati zadnjeg?? Mascherano je DMF i nikada, ama bas nikada ne moze na poziciju stopera. :cry: :(

Koliko pratis Adama, Blackpool, EPL, qrce palce je podatak za te golove. Pa momak ih je bar 10 postigao iz prekida.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 maj 2011, 23:48

Faraon iz Visokog je napisao/la:Eto rasprava zavrsena C.Adam je zadnji vezni :lol:

Tema je Arsenal FC :D
Ja bih rekao da jeste, sjecam se kada sam procitao da je Ferguson u nedostatku destruktivca sve snage usmjerio ka dovodjenju Charlie Adama. Ma ne znam, prestanite sa ovim glupim raspravama, ionako sam sve vrijeme mislio da je ovo tema Engleske premier lige. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 maj 2011, 00:00

Jimmy from the hood je napisao/la:Pa i za Lucasa je isto napisano. PRVENSTVENO igra kao centralni vezni, to znaci da ni u kom slucaju ne moze igrati zadnjeg?? Mascherano je DMF i nikada, ama bas nikada ne moze na poziciju stopera. :cry: :(
Čuj, raspravljamo o kojoj poziciji? Zadnjem veznom, zar ne? Raspravljamo koja je njegova prirodna pozicija? Prvenstvena ,zar ne? Jesam napis'o, jesi se složio da je prvenstvena ,jesi,zar ne? Ok, nemam više volje da se sa tobom raspravljam. Hvala na izdvojenom vremenu.
Jimmy from the hood je napisao/la:Koliko pratis Adama, Blackpool, EPL, qrce palce je podatak za te golove. Pa momak ih je bar 10 postigao iz prekida.
Kolike veze ima? A daj podatak koliko ih je postigao iz prekida?
Drugi mu nisu ni za petama. Za tvoju informaciju redovno gledam tekme EPL i Championshipa i njihov pregled lige. Pored njih gledam Holandsku i Njemačku ligu-obavezno,svako kolo,HNL svako kolo, ove a i prethodnih sezona, nisam ispustio, a Francuze,Špance i Italijane samo ako je odredjeni klub., Superligu Srbije, pratim ako je zanimljiva tekma na PTC, eto ,koje sve lige gledam, dovoljno?
Tako da se s pravom mogu smatrat kompetentnim da ti odgovorim. ;)
Tako da ne vidim čemu sve ovo pokušavaš da nekog ubijediš, jer postoji puno fukncijskih i drugih uloga u ekipama, da je to čudo ne vidjeno.A biti DMF znači biti defanzivni vezist, prevedeno defanzivno/odbrambeno orijentisan. Jesi i sam vidio da od njega kreću akcije? Što ukazuje na šta? Da je pokretač akcija. Što će reći šta? Da je kreator igre B'poola.Toliko.
DoviNdjenja i lijep pozdrav. Za žešće duele otidji na dr temu i tam zajeba'i :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 maj 2011, 00:02

Arnelinho, raspravljamo o tome koji zadnji vezni je ove sezone bolji od Songa.

Necu vise obecavam, evo samo jedna slika za tebe posto vidim da je fan vikipedie

slika

Charlie Adam je 7 golova postigao iz prekida. Caooooooooooooooooooooooooo !!! 8-)

Sutra je finale lige prvaka, znam da gledate samo Arsenal ali vjerovatno ce to biti spektakl pa ne propustite.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 maj 2011, 00:06

Jimmy from the hood je napisao/la:Arnelinho, raspravljamo o tome koji zadnji vezni je ove sezone bolji od Songa.

Necu vise obecavam, evo samo jedna slika za tebe posto vidim da je fan vikipedie

slika

Charlie Adam je 7 golova postigao iz prekida. Caooooooooooooooooooooooooo !!! 8-)
Hajd mi reci koliko ti je godina? Samo toliko mi reci, pls? Može i pp. ;)
Koristim wikipediju jer je najbrža za ovakve rasprave,a to i nije neki argument da mi potučeš izvore, budući da je i ona kontrolisana. ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 maj 2011, 00:07

@Jimmy

Imas' li jos koji statisticki podatak,unazad 2-3 stanice pune su tvojih statistickih podataka.Sto bi rekli Ad acta

I odavno nije bilo 18+5 :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 maj 2011, 00:18

Bosco je napisao/la:I dalje nisam čuo ko je zadnje dvije godine bio bolji DM od Songa ? Na pamet mi pada samo Essien, ali nažalost nije u zadnje 2 godine, generalno kroz karijeru jest, ali zadnje 2 godine nikako.

Isto nisam čuo zašto je Koscielny flop ?

Jedan podatak, primljeni golovi.
- Liverpool 44
- Arsenal 43

Prije bih rekao da vi imate flopova.

Priča kako ovo nije relevantan podatak jer je tad Hodgson bio trener počinje za 3, 2 ,1 ... sad.
Nemoj tako to nije isto, sad su tu novi vlasnici sad ce oni biti bolji bice peti. :lol:
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 maj 2011, 00:25

Iskreno koga boli ku*ac koju poziciju nekakav Adam igra ja kontam o cemu li su pisali kad ono o Adamu :lol: Vidim stranice ispisali kontam sigurno Rom Ario dosao sa svjezim transfer informacijama tipa zamjena Fabregas za Bojana Krkica i 2 miliona.

Babilon
Naravno da ja dajem pare iz svog djepa a i to nije bitno dajes ili ne dajes ne zelimo da trosimo pare i kraj, i necemo dati za igraca basnoslovne svote tako je bilo i tako ce biti.
Dio Arsenala

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 maj 2011, 00:42

Aston Villa winger Stewart Downing has refused to sign a new contract with the club alerting Liverpool and Arsenal to the possibility of a summer move.

The 26-year-old was set to be offered a new improved deal by caretaker manager Gary McAllister but he says it will not be signing anytime soon.

The England international, who has two years left on his current contract, wants to play Champions League football and does not believe Villa can offer him that.

Liverpool and Arsenal have both been linked with moves for Downing and will be able to offer a more realistic chance of European football.

“I know the club are keen for me to extend my contract as I only have two years left on my deal,” Downing told the Northern Echo.

“My agent had a recent meeting with our chief executive. However, I am 26, and at a major crossroads in my career, so I won’t be committing to a new deal at the moment.

“I want to keep playing and enjoying my football. When I was injured that made me realise what it can be like to be out for such a long time. It hurt.

“The most important thing is to play football, but I do want to play in the Champions League at some point.”

Ovu vijest sam htio da objavim, pa me sturiše :mrgreen:
Btw. Da se ja pitam šta malog Albrightona bih ja dov'o, momak me pravo zadivio partijom protiv L'poola.A i ovog u paketu, obojca. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 maj 2011, 18:20

Premier liga odobrila Kroenkeovo preuzimanje Arsenala

Arsenal je priopćio kako je vodstvo engleske nogometne Premier lige odobrilo preuzimanje kluba iz sjevernog Londona od strane američkog bisnismena Stana Kroenkea...

Prošlog mjeseca je Kroenke podigao svoj udio u Arsenalu na 66.06%, nakon što je isplatio dvoje suvlasnika Arsenala i postao većinski vlasnik kluba. Kroenke je tada formalizirao otkup 16.1% dionica u vlasništvu Dannyja Fiszmana (koji je preminuo samo tri dana nakon toga), odnosno 15.9% koje je držala Lady Nina Bracewell-Smith.

U subotu je Arsenal priopćio ''kako je primio potvrdu Premier lige da je Stan Kroenke završio promjenu kontrole procesa na svoje zadovoljstvo''.

U Sjedinjenim Državama Kroenke u vlasništvu drži denversku dvoranu Pepsi Center, u kojoj igraju dvije njegove momčadi: Denver Nuggets (NBA) i Colorado Avalanche (NHL). Također je vlasnik St. Louis Ramsa (NFL), Colorado Rapidsa (MLS) i Colorado Mammotha, profesionalne momčadi u lacrosseu, koja domaće utakmice također igra u Pepsi Centeru.

Vidjet ćemo te Kroenke, haj' sad isprsi se, vrati dug i daj jedno 100 milja na sto i imaš moju podršku. :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.