FK Drina Zvornik

kamiondzija
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la kamiondzija » 26 maj 2011, 12:10

don_burza je napisao/la:ma hebo PL lijepo nama i ovdje

sad je u planu da se kupi bus za igrace i kakav hoce da uzmu jmbt nema ju ga ni PAR , CZV , DIN ni HDK zajedno :D

najvjerovatnije od nekog bundesligasa :D

Је ? " то " о & ? о $? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 maj 2011, 13:58

drinin vuk je napisao/la:
don_burza je napisao/la:haha vuce vuce :D da dobijemo vas i tog drugog iz federacije zajedno :D
" ' " " " $ ? $ " у &,? ? у ?,а у ? је " ? за $ $ се ? зовне. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Apsolutno se slažem, da je baraž nepotreban, iz razloga što ga nije uopšte bilo prije...
& " ? " ? $ у " $ " & " ? $ по " " ? " " ? " " $ сезоне.
jedini mi smo igrali cijelo prvenstvo FER I KOREKTNO, to nek je svima jasno ! i Buducnost i Drina zasluzuju da ostanu ali sta je tu je.
1947!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 26 maj 2011, 16:09

" & ' " $ тога," " $ ' за ? $ $ ? фер?

? " се то " с " $ на ? $ у овој ? " % у њу % постат ?,?,%," " се ? $ " су " на пропаст. ;)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 maj 2011, 11:31

drinin vuk je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:По ' $ " $ $ ",& онај " ¥ " % " ?,? & " у ".
С $ стране све " $ се $ то $," " " $ ¥ " Европу,стога ? је " у & - саставу " " $,јер " " - & $ у ' ',а ' све " $ $ $. :roll:
8-) ' " $ "," се " " & " $ $ ,& " та ср.ња.
% се " " ? $ " " у & ? ? ",то је & ' ",не & $ то ? " не " $ " $,? $ " " & ? $ за ". ;)
¥ % се " %,ја опет % ' $ - ? ",$ ' ? ? $ је на " " " " у " $ $ остане. ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 maj 2011, 17:16

Ko god da ostane ili Drina ili Buducnost,nece biti ne zasluzeno,naravno ako Travnik izbace.
Ako ima imalo pravde ili ljudi koji ce je izvrsiti,Travnik bi trebao ispasti,iako nemam nista protiv njih,cak sta vise dragi su mi nakon one utakmice u Travniku kad smo ih pobijedili i dobili aplauz od njihovih navijaca,ali ipak treba da postoje neka pravila.Kupoprodaju utakmica treba iskorijeniti,kad se to ucini idemo naprijed.
Samo bi volio da niko ne pobijedi na ne regularan nacin tj. da niko ne kupi utakmicu od ove 2 navedene ekipa,neka bolji ostane.
Ja sam misljenja da mi,ali i Vi mozete pobijediti,jer ce i Zrinjski i Siroki igrati rastereceno.
Jbg na zalost neko mora u nizi rang,iako bi najsretniji bio da niko ne mora,ali jbg tako stoje stvari.
Neko ce vjerovatno sutra pjevati "A sad adio i ko zna gdje i ko zna kad",a neko ce se radovati,ali jos jednom ponavljam uz to da izbace Travnik.

Lijep pozdrav za sve Vukove iz Banovica,nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL,ako nista u zajednickoj Prvoj ligi.Mogli smo i dalje igrati zajedno u PL,ali jbg mi smo igrali posteno i korektno i to nas je kostalo.
Sretno sutra i neka bolji pobijedi,zivjeli.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 maj 2011, 18:06

LukaVZ je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Ko god da ostane ili Drina ili Buducnost,nece biti ne zasluzeno,naravno ako Travnik izbace.
Ako ima imalo pravde ili ljudi koji ce je izvrsiti,Travnik bi trebao ispasti,iako nemam nista protiv njih,cak sta vise dragi su mi nakon one utakmice u Travniku kad smo ih pobijedili i dobili aplauz od njihovih navijaca,ali ipak treba da postoje neka pravila.Kupoprodaju utakmica treba iskorijeniti,kad se to ucini idemo naprijed.
Samo bi volio da niko ne pobijedi na ne regularan nacin tj. da niko ne kupi utakmicu od ove 2 navedene ekipa,neka bolji ostane.
Ja sam misljenja da mi,ali i Vi mozete pobijediti,jer ce i Zrinjski i Siroki igrati rastereceno.
Jbg na zalost neko mora u nizi rang,iako bi najsretniji bio da niko ne mora,ali jbg tako stoje stvari.
Neko ce vjerovatno sutra pjevati "A sad adio i ko zna gdje i ko zna kad",a neko ce se radovati,ali jos jednom ponavljam uz to da izbace Travnik.

Lijep pozdrav za sve Vukove iz Banovica,nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL,ako nista u zajednickoj Prvoj ligi.Mogli smo i dalje igrati zajedno u PL,ali jbg mi smo igrali posteno i korektno i to nas je kostalo.
Sretno sutra i neka bolji pobijedi,zivjeli.
Korektno si sve rekao. Što se nas tiče mi nemamo za platit vodu,a kamo li kupit utakmicu.
Nećeš se ljutit ako kažem da će vam to Široki pustit vjerovatno. Dok nama oni dole neće garant,mada ko zna.

Ne želim vrijedjat,na šta si tačno mislio?
Ne znam,ali tesko ipak mislim da Blaz sebi to nece dopustiti.Iako je sve moguce.
Samo ne bi volio kad bi ih pobijedili,a da onda kruze price da smo kupili,jer ce vjerovatno igrati u kombinovanom sastavu,probati ce Blaz neke igrace vjerovatno.

Na ovo boldirano,dosta se pricalo o tome,jos pogotovo sad kad je usvojen statut,to se moze desiti.
Mada tesko da nesto bude od toga.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 maj 2011, 20:05

Jbg najiskrenije mislim da će vas pustit jer ste iz istog entiteta. Možda to samim igračima Širokog i nije bitno ali Bevandi i ostalim kravatašima jest.
Ја ? управо супротно,стога се $ $ - " " $,јер " " је у " $ $ " " & " ? " 6 $ " & сезоне ". ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 maj 2011, 21:58

kamiondzija je napisao/la:
Jbg najiskrenije mislim da će vas pustit jer ste iz istog entiteta. Možda to samim igračima Širokog i nije bitno ali Bevandi i ostalim kravatašima jest.
Ја ? управо супротно,стога се $ $ - " " $,јер " " је у " $ $ " " & " ? " 6 $ " & сезоне ". ;)
E vidis nisi upravu.Mi smo pobijedjivali i Zelju i Sarajevo.Sad sto smo izgubili to je do nas jer imamo losiju ekipu od njih,a oni imaju najbolje ekipe u drzavi sa Sirokim i Borcem.
Stoga 6 bodova oni nemaju zagarantovano,osim ako su bolji i zasluzeno ne pobijede.
Ja mislim da nam nece pustiti iz razno-raznih razloga,ali u isto vrijeme mislim da uz podrsku sa tribina mozemo do pobjede.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 maj 2011, 22:03

neutralan__ je napisao/la:
kamiondzija je napisao/la:
E vidis nisi upravu.Mi smo pobijedjivali i Zelju i Sarajevo.Sad sto smo izgubili to je do nas jer imamo losiju ekipu od njih,a oni imaju najbolje ekipe u drzavi sa Sirokim i Borcem.
Stoga 6 bodova oni nemaju zagarantovano,osim ako su bolji i zasluzeno ne pobijede.
Ja mislim da nam nece pustiti iz razno-raznih razloga,ali u isto vrijeme mislim da uz podrsku sa tribina mozemo do pobjede.
? у ? ". ;) :)
& / $ & тога је ?,е $ наравно $ ". ? " ову сезону " ' $ су управо ? " са ' " ? & ?. $ с $ стране % ' $ " ' " ' ",јер " по $ " ' ?.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 maj 2011, 22:12

Eh u tom proslom vijeku smo mi bili sila i pobijedjivali smo i najvece.Ali sad je situacija drugacija,imamo duplo losiji igracki kadar nego tad.Mislim da igraci imaju ogromnu zelju za pobjedom kad igraju protiv velikana kao sto su Zeljo i Sarajevo.

Isto tako ni nama Siroki nece pustiti jer nemaju razloga za to. ;)

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 maj 2011, 22:16

neutralan__ je napisao/la:Eh u tom proslom vijeku smo mi bili sila i pobijedjivali smo i najvece.Ali sad je situacija drugacija,imamo duplo losiji igracki kadar nego tad.Mislim da igraci imaju ogromnu zelju za pobjedom kad igraju protiv velikana kao sto su Zeljo i Sarajevo.

Isto tako ni nama Siroki nece pustiti jer nemaju razloga za to. ;)
' " " ? ?,- $ $ је то $ $ ? звог ¥ " " " вас & " $ & &.
А $ $ " $ " " " " ',јер " оног $ $ је ' $ све ?,& " " :evil: ,е $ $ ? су то ? " ? &,- ". ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 maj 2011, 22:22

LukaVZ je napisao/la:Neutralan

Molim te iskreno potvrdi ili demantuj ono što sam danas čuo u Zvorniku od druga " Budućnost sigurno uzima Široki,sve je dogovoreno,jer mora neko umjesto Travnika upast iz Federacije"? ;)

Iskreno,ni od koga ama bas ni od koga to nisam cuo.Jesam nekoliko osoba upitao da li je to sredjena utakmica i svi su odgovorili da nije.Ovo ti drug iskreno govorim.Mada je sve moguce,znas i sam u kakvoj drzavi zivimo.
Sad je do tebe hoces li mi vjerovati ili ne.
@kamiondzija Ma skontao sam sta si rekao. ;) I ja sam to primijetio i potajno se bojim da od svega toga nema nista,nadam se da grijesim,ali dobro vidjecemo.Njima na cast. ;)

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 maj 2011, 22:29

LukaVZ je napisao/la:
' " " ? ?,- $ $ је то $ $ ? звог ¥ " " " вас & " $ & &.
А $ $ " $ " " " " ',јер " оног $ $ је ' $ све ?,& " " ,е $ $ ? су то ? " ? &,- ".
Kami rekoh već šta sam čuo da se priča,a navešću ti 5 razloga zbog kojih sumnjam u regularnost.

1. Bevanda prvi čovjek Širokog (odnosno interesa) sasvim sigurno nakon izglasanog statuta će pokušat sve kako bi Federacija ostala na istom broju učesnika.

2. Široki obezbjedio plasman u Evropu,boli njih briga za neku tamo Drinu.

3. Vjerovatno će im se i neke pare ponudit,možda ne direktno iz ruku ljudi iz Banovića ali sa neke druge strane sigurno.

4. Na kraju krajeva mogu osigurat 6 bodova puštanjem za sledeću sezonu.

5. Drina je mnogima trn u oku,tako da će i sudije uradit dosta tu. ;)
& $. Ја " " & на основу ' " пет ? ' - пет ? " $ све $.

1. $ је ? & " ФСРС на " $,стога " су ' ? " ФСРС.
2. Наравно $ " - " за $,? " се ? $ $ ? " за & " & " $,' ? то " $.
3. " % " $ " & $ " % $,$ су паре у ",& " ",о & не ".
4. То за % $ се не " ?,јер на ' су ? " ?,а на % ",$. :roll:
5. Наравно $ нас не ",? то не / на основу постова на ',- & тога % су у ? ? са ? ",стога $ су ",& " $ & зна.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 maj 2011, 22:33

LukaVZ je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
LukaVZ je napisao/la:Neutralan

Molim te iskreno potvrdi ili demantuj ono što sam danas čuo u Zvorniku od druga " Budućnost sigurno uzima Široki,sve je dogovoreno,jer mora neko umjesto Travnika upast iz Federacije"? ;)

Iskreno,ni od koga ama bas ni od koga to nisam cuo.Jesam nekoliko osoba upitao da li je to sredjena utakmica i svi su odgovorili da nije.Ovo ti drug iskreno govorim.Mada je sve moguce,znas i sam u kakvoj drzavi zivimo.
Sad je do tebe hoces li mi vjerovati ili ne.
@kamiondzija Ma skontao sam sta si rekao. ;) I ja sam to primijetio i potajno se bojim da od svega toga nema nista,nadam se da grijesim,ali dobro vidjecemo.Njima na cast. ;)

Hvala na odgovoru u svakom slučaju. Tek sad kontam nešto jbt na kraju sezone dva nova kluba sa početka ispadaju iz korumpirane lige,što je najgore izgleda previše se uzdamo u druge a ne u sebe zbog toga valjda i tabela govori sve.
To je meni i najgore sto zavisimo od drugih.Najvise me boli sto nismo mogli osigurati opstanak bez ovakve drame na kraju.Dovodimo sebe u nezavidnu situaciju,a ja iskreno nisam ocekivao ovakvo stanje.Ocekivao sam opstanak,znao sam da se biti gusto i tesko,ali sam mislio da cemo ostati.Kljucnim za nas su se pokazala dovodjenja ne kvalitetnih pojacanja,iako su mnogi od njih ocekivali previse.
Ali kad nema drugog izlaza sto da ne,kad se ukazala prilika.
Ne znam,ali nesto mislim da smo mi stvorili losu sliku u Zrinjskom i da ce i oni sve uciniti da nas izbace.Iskreno se nadam da grijesim.

Sve u svemu sutra cemo saznati dosta odgovora.Do tad lijep pozdrav.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 27 maj 2011, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 maj 2011, 22:36

Ocekivao sam opstanak,znao sam da se biti gusto i tesko,ali sam mislio da cemo ostati.Kljucnim za nas su se pokazala dovodjenja ne kvalitetnih pojacanja,iako su mnogi od njih ocekivali previse.
% & " за нас 12 ",? % је гора ствар % " ?,- ? а то је ? ? " $ $. :evil:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 maj 2011, 23:10

LukaVZ je napisao/la:Ljudi ima li iko ikakve informacije hoće li biti šta povodom ovog procesa oko Travnika? :roll:
brate evo mjesec dana se vrti prica po forumu za Travnik ti se sad javljas ko kakav bolesnik da izvines.Prati malo.
1947!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 maj 2011, 23:32

29.05. 17:30 OLIMPIC - TRAVNIK 1 Travnik sigurno gubi.Poslije danasnjih informacija koje kruze po gradu ,nazalost izgleda da smo stvarno izbaceni.Samo se ceka ponedjeljak da se to objavi...
:) :o :shock: :? :x :evil: :roll: :!: :?:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 27 maj 2011, 23:34

Је ? то "? :) :) :)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 maj 2011, 23:37

zvornicki klan je napisao/la:Је ? то "? :) :) :)
$ " ? ",& ¥ $ " на " 30 ? ;)
Е $ $ ? се $ о ? " ? " $ се,$ ' " " ' " $ ? $ се " статус ?,? $ $ у овој " све ' &.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 maj 2011, 23:37

zvornicki klan je napisao/la:Је ? то "? :) :) :)
pise SAMO CEKA DA SE OBJAVI .... znaci da jest, sutra ako mi budemo gubili ulijecemo ja i neutralan u teren i pravimo prekid, samo nas pobjeda zanima, a vama sretno u Mostaru pa neka bolji pobjedi. ;)
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.