Slijedeca je ova temamuhovic je napisao/la:
..a stvarno,prvo chat zakljucan,zatim i ove spammerske dvije teme
..sta je sljedece ?

.
 .Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slijedeca je ova temamuhovic je napisao/la:
..sta je sljedece ?

.
 .Keenan.- je napisao/la:Slijedeca je ova temamuhovic je napisao/la:
..sta je sljedece ?

.
 sljedeca je vicevi,pa onda muzika pa ova i onda smijesne slike

Svaka gdje se ti pojavisDAVID VILLA je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Slijedeca je ova temamuhovic je napisao/la:
..sta je sljedece ?

.

hahah znaci treba i barceloninu temu zakljucatFrutek je napisao/la:Svaka gdje se ti pojavisDAVID VILLA je napisao/la:sljedeca je vicevi,pa onda muzika pa ova i onda smijesne slike

i vala sta si se na mene navalio ccc de malo zezaj druge
 i vala sta si se na mene navalio ccc de malo zezaj druge  

don_burza je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se onda bar da će moći Misimović i Vranješ nastupiti.....
Ma ja sigurno eto svi mi klanjamo Nafile namaz da Vranjes igra

bas me nasmijao
  bas me nasmijaoJimmy from the hood je napisao/la:Znaci Charlie Adam nije DMF ?? Malo vise pratiti fudbal molicu lijepo!!

jednostavno izdominirao ga jeDonnie Darko je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
 hahahahaha
 hahahahaha   

Dušu dalo za ove rubrikeTed Mosby je napisao/la:Jedna od najskupljih momčadi u povijesti vs. najslabija ekipa Man.Utd.-a koja se našla u finalu LP->>>jednostavno nemoguće<<<-.Odajem čast najstarijem sudioniku finala LP uopće Van der Saru,koji nas vcrs napušta. Ništa im nećemo zamjeriti, a i dalje ćemo ih voljeti... ♥ . P.S. Barcinim fanaticosima želim da sebi kupe još jednog Lea Messia i još sudaca kao što su bili ove godine!!!
Sta je stocaninu jedanmandraX je napisao/la:Dušu dalo za ove rubrikeTed Mosby je napisao/la:Jedna od najskupljih momčadi u povijesti vs. najslabija ekipa Man.Utd.-a koja se našla u finalu LP->>>jednostavno nemoguće<<<-.Odajem čast najstarijem sudioniku finala LP uopće Van der Saru,koji nas vcrs napušta. Ništa im nećemo zamjeriti, a i dalje ćemo ih voljeti... ♥ . P.S. Barcinim fanaticosima želim da sebi kupe još jednog Lea Messia i još sudaca kao što su bili ove godine!!!
 smijesno. Koliko zajedno vrijede Messi, Iniesta, Villa, Pedro, Xavi, Alves, Pique??? I da, ovo je najslabiji, po imenima igraca, tim Uniteda koji je igrao finale lige Prvaka.
 smijesno. Koliko zajedno vrijede Messi, Iniesta, Villa, Pedro, Xavi, Alves, Pique??? I da, ovo je najslabiji, po imenima igraca, tim Uniteda koji je igrao finale lige Prvaka.Fazon je u tome što za većinu tih igrača (da ih ne nabrajam sad) nije iskeširana nikakva lova, to hoću da kažem...La Masia mostarac (brato)drH je napisao/la:Sta je stocaninu jedanmandraX je napisao/la:Dušu dalo za ove rubrikeTed Mosby je napisao/la:Jedna od najskupljih momčadi u povijesti vs. najslabija ekipa Man.Utd.-a koja se našla u finalu LP->>>jednostavno nemoguće<<<-.Odajem čast najstarijem sudioniku finala LP uopće Van der Saru,koji nas vcrs napušta. Ništa im nećemo zamjeriti, a i dalje ćemo ih voljeti... ♥ . P.S. Barcinim fanaticosima želim da sebi kupe još jednog Lea Messia i još sudaca kao što su bili ove godine!!!smijesno. Koliko zajedno vrijede Messi, Iniesta, Villa, Pedro, Xavi, Alves, Pique??? I da, ovo je najslabiji, po imenima igraca, tim Uniteda koji je igrao finale lige Prvaka.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHDushi_Rob je napisao/la:jednostavno izdominirao ga jeDonnie Darko je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.hahahahaha

tobejarabi
  tobejarabi  

Ma znam ali opet su najskuplja ekipa na svijetu, mozda i najskuplja ikad. Nije bitno koliko je placeno za igraca(Primjer Torres, Carroll) nego koliko stvarno vrijede!mandraX je napisao/la:Fazon je u tome što za većinu tih igrača (da ih ne nabrajam sad) nije iskeširana nikakva lova, to hoću da kažem...La Masia mostarac (brato)
...o tome možemo samo bubat' z'bezevedrH je napisao/la:Ma znam ali opet su najskuplja ekipa na svijetu, mozda i najskuplja ikad. Nije bitno koliko je placeno za igraca(Primjer Torres, Carroll) nego koliko stvarno vrijede!mandraX je napisao/la:Fazon je u tome što za većinu tih igrača (da ih ne nabrajam sad) nije iskeširana nikakva lova, to hoću da kažem...La Masia mostarac (brato)
 Uporedi Real i Barcu, uporedi te nekakve cifre, što smatraš da vrijede Iniesta, Xavi, Messi, Pedro itd itd sa lovom koja je iskeširana za Ronalda, Kaku, Benzemu, Ozil-a, Khediru itd...pa ćeš vidjet' koji je najskuplji tim trenutno
 Uporedi Real i Barcu, uporedi te nekakve cifre, što smatraš da vrijede Iniesta, Xavi, Messi, Pedro itd itd sa lovom koja je iskeširana za Ronalda, Kaku, Benzemu, Ozil-a, Khediru itd...pa ćeš vidjet' koji je najskuplji tim trenutno  
 ili RvP vrijedi 3 miliona eura.
  ili RvP vrijedi 3 miliona eura. Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 229 gostiju.