Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 29 jun 2009, 13:45

Mislim da ce i u odbrani biti borba izmedju aggera i skrtela za prvi tim...i agger i skrtel ce morati puno raditi da nadmase jedan drugog
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 13:50

reds_forever je napisao/la:Mislim da ce i u odbrani biti borba izmedju aggera i skrtela za prvi tim...i agger i skrtel ce morati puno raditi da nadmase jedan drugog
Sad za sad Agger je bolji od Skrtela,i bit ce tu dosta borbe..ali ce za nekoliko sezona Skrtel biti jedan od boljih odbranbenih igraca u EPL ;)

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 29 jun 2009, 14:01

Silma_liverpool je napisao/la:hahahaha..dobar ti avatar :D :D :D :D

hahahah!!odlican:P
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 29 jun 2009, 14:16

Recimo za lijevog boka nam moze posluziti i antolio lopez iz atletca ili capdevila iz villareala!to su sve igraci niske cijene a dobrog taletna! :mrgreen: I jos su spanjolci!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jun 2009, 15:13

ackeey je napisao/la:
rafa je napisao/la:ljudi bolan treba nama Lham,Čale,ili onaj iz volfsburga Schafer ja misim da je tako ime ako grijesim neka me neko ispravi!!ovaj zadnji proslu sezono odigrao veoma dobro!
Pa mozda bi Schafer i mogao igrati u liverpoolu, ali je ocito da Veh nema namjeru rasprodati ekipu (Dzeko), vec da hoce pokusati nesto napraviti i u LP.
A i ja mislim da bi nam bio odlican za lijevog boka...
arthur boka je dobar za lijevog boka :D
You are someone else I am still right here

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jun 2009, 16:10

arthur boka je dobar za lijevog boka :D
Ne ne, bolji je Andreas Beck za beka....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jun 2009, 16:46

A sta mislite da li bolji bio Lahm?
Nisam siguran, brz je, ima tehniku, ali mi se ipak cini malo nejak za bocnog igraca...
Sjetite se kako mu je Nando u finalu uzeo loptu, pretrcao ga i zabio... :)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 jun 2009, 16:57

ackeey je napisao/la:A sta mislite da li bolji bio Lahm?
Nisam siguran, brz je, ima tehniku, ali mi se ipak cini malo nejak za bocnog igraca...
Mislim da bi nama trebo malo defanzivniji bek.Malo korpulentniji od Lahma,sa malo manje ofanzivnih izleta.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 17:06

joj oni iz Barce ne odustaju od Mascherana :evil:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 jun 2009, 17:07

the scouser je napisao/la:
ackeey je napisao/la:A sta mislite da li bolji bio Lahm?
Mislim da bi nama trebo malo defanzivniji bek.Malo korpulentniji od Lahma,sa malo manje ofanzivnih izleta.
:lol: :lol:

Ovo neces dugo docekat , dok je Rafa tu sigurno ne .
Ko razumije fudbal(u pravom smislu) i ko prati lfc zna da u rafinoj(a i skoro svakoj drugoj) 4-2-3-1 formaciji bekovi igraju vrlo vaznu ulogu u napadu...eto u vcf je imao Curru Torresa i Aurelia koji su nerijetko bili i strijelci dok je od dolaska u lfc "trazio" pravog ofanzivnog desnog beka(sjeti te se Kromkampa , Josemija - obojica su prije dolaska u lfc nerijetko i na krilu igrala ) i nadam se napokon nasao u Johnsonu .
Sto se tice lijevog beka , Riise je vrlo dobro odradjivao taj posao do zadnje sezone...Rafa je sam izjavio nakon autogola Riisea protiv Lutona da Riise mora nauciti koristiti i desnu nogu u onakvim situacijama a ne ici glavom na loptu , tu gresku je i Riise priznao i "obec'o" da ce poraditi na tome...4 mjeseca kasnije Riise pravi identicnu gresku protiv CSKA londona i oduzima LFC-u finale LP , a samim time i mjesto u ekipi .
Mislim da Aurelio i Insua mogu bez problema iznjeti sljedecu sezonu na lijevom beku , Insua ce vjerovatno biti najbolji lijevi bek za 2-3 godine a vec sada je bolji od vecine premijerligaskih bekova , dok aurelio uvijek odradi dobar posao kada je zdrav(nazalost rijetko)...A i Agger je izjavio da mu ne bi bilo strano igrati na lijevom beku , tako da smo na toj poziciji i vise nego pokriveni...Dossenu nisam spomenuo jer mislim i nadam se da ce do septembra napustiti Anfield Road :mrgreen:

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 29 jun 2009, 17:17

Liverpool mi je draga ekipa i nadam se da neće prodati Mascherana monstera.Po meni jedan od najboljih ako ne najbolji destruktivac na svijetu,veliki bi gubitak za Liverpool bio pustiti takvog igrača.Mislim da bi Silva odlično upao u ekipu-univerzalan igrač sa velikim potencijalom i prostorom za razvijanje.Svaka čast Rieri,ali po meni Liverpool upravo zbog takvih(osrednjih igrača) kaska za Manchesterom i Chelseam.Odbrana -više nego dobra,Johnson odlično pojačanje ,lijevog beka ne bi trebalo biti problem pronaći.U svakom slučaju puno sreće im želim!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jun 2009, 17:21

Mislim kako bi trebalo samo vratiti Owena i imamo tim za sljedecu sezonu... Ako se prodaju Xabi ( za onih 35.m.f ) i Dossena ( za 5-6 miliona ) moze se dovesti dobar , kvalitetan striker kakav Liverpoolu treba ...

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 jun 2009, 17:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim kako bi trebalo samo vratiti Owena i imamo tim za sljedecu sezonu... Ako se prodaju Xabi ( za onih 35.m.f ) i Dossena ( za 5-6 miliona ) moze se dovesti dobar , kvalitetan striker kakav Liverpoolu treba ...
:lol: :lol: :lol:

Sta sve covjek ovdje nece procitat :roll:

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 18:07

Da vratimo Owena slazem se,da prodamo Dossenu i to se slazem..ali da prodamo Xabija :?

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jun 2009, 18:10

Svi igraci hoce da igraju u prvom timu,samo dossena hoce da sjedi na klupi :lol: Ako imalo misli na svoju karijeru onda ce i za nase i za njegovo dobro otici

Govori se o silvi za 23 miliona eura.... :D
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 29 jun 2009, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 18:16

reds_forever je napisao/la:Svi igraci hoce da igraju u prvom timu,samo dossena hoce da sjedi na klupi :lol: Ako imalo misli na svoju karijeru onda ce i za nase i za njegovo dobro otici
Ja mislim da je to sjedenje na klupi samo za njega,jer mozda misli da ce postati najbolji igrac koji grije klupe,a tu bi bio i kapiten. :mrgreen:
Dok na terenu za njega nema mjesta,bar sto se tice Liverpoola.Sretno mu i neka dobro ugrije klupu,jer se samo tako moze doci do zeljenog uspjeha :D :D :D

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 18:19

Odkle ti informacija o Silvi :?:
ako je tako,welcome ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jun 2009, 18:25

Silma_liverpool je napisao/la:Odkle ti informacija o Silvi :?:
ako je tako,welcome ;)
ma to je zasad samo spekulacija...nadam se da je istina,a svakako se govorilo da smo blize dovodjenju ville sad nego sto smo prije bili

Liverpool midfielder Xabi Alonso has again refused to confirm whether he will still be playing his football at Anfield next season.
The Spanish international has been heavily linked with a big money move to La Liga giants Real Madrid this summer and reports suggest that Reds boss Rafa Benitez has a job on his hands to tempt him to stay on Merseyside.
After scoring Spain’s winning goal in the 3-2 victory over South Africa yesterday in the FIFA Confederations Cup, Alonso spoke to Spanish football journal, Don Balon
He said, “In respect to all this I have not closed any door and we will just have to wait and see what happens.
“It is always positive when various teams are said to want you because that is better than nobody being interested, but I cannot say much more.
“I know that I have to keep playing well and will be able to decide what happens next whenever it arises.
“I do not think a move to Real Madrid is impossible, but I would also have no regrets at all staying at Liverpool.”

da se hoce vise ovo rijesiti sa xabijem...

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 29 jun 2009, 19:34

reds_forever je napisao/la:da se hoce vise ovo rijesiti sa xabijem...
Evo sad sam procitao da ce se Rafa naci s njim ove hefte da razjasne vise tu stvar. Rafa ce traziti od Xabija da se sam izjasni oko svoje buducnosti, da li IMA zelju da napusti Liverpool i predje u Real (kako vidimo iz tog tvog clanka, on i bi i ne bi), s tim da ga Rafa nece pustiti ispod 30 miliona funti, sto je jasno k'o dan!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 30 jun 2009, 01:23

Znate ko bi vam najbolji lijevi bek dosao, Ashley Cole, covjek zna s loptom, on ili Zhirkov
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.