RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
i to dovoljno pokazuje kako je nasa uprava neozbiljna.
momak trenira s velezom vrati se u formu i na kraju ga uzme zeljo
svaki put isto....
nesposobna upravo ODLAZI!!!!
momak trenira s velezom vrati se u formu i na kraju ga uzme zeljo
svaki put isto....
nesposobna upravo ODLAZI!!!!
vidjam drakula u gradu svaki dan.... a koja je vijest za drakula ?? sta je bilo ??VFC_MO je napisao/la:Iznenadila me pravo ova vijest za Drakula, ako je istina. Sjecam se prije je u par intervjua govorio da bi samo igrao za Velez i Mladost u BiH. Nadam se da je ovo samo nagadjanje tog sportskog portala.
Ako je istina za Drakula, veliki promasaj a nasu upravu da covjek ode isped nosa, a cijelo vrijeme tu trenira. Zeljo, ko Zeljo, otima Velezu sta se god da oteti. Samo u posljednje vrijeme koji god igrac iz Veleza potrci u Selju, ne naigra se nesto previse. Primjer igracine Colica koji je kada je Velezu najvise trebalo zabio gol protiv Veleza pa onda skocio u zagrljaj debelom Brki da ga ovaj zguzi. Koji moral, ne mozes vjerovati. Onda Coli igracini cudno sto su mu psovali sa tribina, ma jok trebali su mu dati gromoglasni aplauz. Eto ni ta igracina Colic nije se nesto naigrao u Selji. Cak ga nije bilo ni na klupi u finalu kupa. Vjerujem ovo sto je Seljo uradio za Drakulauradice isto i za Vladavica koji cijelo vrijeme trenira s Velezom. Na nasoj upravi je da vec jednom lupnu sakom od stol i da prestanemo biti filijala Selje koji nas uvijek zavali kada je najpotrebnije!!!
J***m ja ovu našu upravu, nesposobni moroni, kakva filijala Želji, pa nismo nikom bili u onoj državi, nećemo ni u ovoj, nek znaju debili jedni. A što se tiče pjandure čolića, nek se više ne vraća u Velež, nije dobrodošao, čitao sam ja njegove intervjue kada je otišao u želju, kao da je u Real otišao, zato daleko ti kuća bila od nas...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Čolić je vazda bio retardirani debilus pun sebe kretenskih izjava.
Takve treba držati što dalje od kluba ! ! ! !
A ova uprava kao i što sam predviđao.... Ma gonite se u p.m !
Takve treba držati što dalje od kluba ! ! ! !
A ova uprava kao i što sam predviđao.... Ma gonite se u p.m !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Brale, nama nema izgleda spasa, dok Nikšić ne skine ovog Vilu sa čela kluba, sve radi protiv interesa Veleža....
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Brale, nama nema izgleda spasa, dok Nikšić ne skine ovog Vilu sa čela kluba, sve radi protiv interesa Veleža....
Mislim da je najmanji problem skinuti ovakve, a mnogo veći naći neke normalnije od Vile.
Konstantno nam se iste struje i nesposobnjakovići vrte po upravi, u p.m više i Velež!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Razumijem te, brale, da je i velež više otišao u p.m. ali meni je čast samo navijati za rođene, a kamoli nešto više, a još nešto, bez obzira ko vodio klub, nek shvate da ne mogu biti iznad njega, i da zbog ovih mamlaza ja nikad neću prestati navijati za velež...
ahah potpuno se slazem s tobom !! taman treba da nam ispred nosa uzmu drakula i vladavica koji su u mostaru ima 3 mjeseca !!! a colic je seljak velez mu je sve dao i kad je onako proslavio gol u vrapcicima i skocio onome debelom konju na **** i jos se cudi sto mu publika zvizdi !!!vfcmostar je napisao/la:Ako je istina za Drakula, veliki promasaj a nasu upravu da covjek ode isped nosa, a cijelo vrijeme tu trenira. Zeljo, ko Zeljo, otima Velezu sta se god da oteti. Samo u posljednje vrijeme koji god igrac iz Veleza potrci u Selju, ne naigra se nesto previse. Primjer igracine Colica koji je kada je Velezu najvise trebalo zabio gol protiv Veleza pa onda skocio u zagrljaj debelom Brki da ga ovaj zguzi. Koji moral, ne mozes vjerovati. Onda Coli igracini cudno sto su mu psovali sa tribina, ma jok trebali su mu dati gromoglasni aplauz. Eto ni ta igracina Colic nije se nesto naigrao u Selji. Cak ga nije bilo ni na klupi u finalu kupa. Vjerujem ovo sto je Seljo uradio za Drakulauradice isto i za Vladavica koji cijelo vrijeme trenira s Velezom. Na nasoj upravi je da vec jednom lupnu sakom od stol i da prestanemo biti filijala Selje koji nas uvijek zavali kada je najpotrebnije!!!
Mislim da je u vezi Drakula rasprava suvisna.Zasto???Zato sto momak nema ugovora i sigurno mu je Zeljo ponudio malo vece uslove sto se tice para i to ga je namamilo jer je sigurno da u ovom trenutku Zeljo ima vise para a privuklo ga je sigurno i to sto ce Zeljo igrat u Evropi e sad je pitanje,koliko ce taj Drakul igrat u Zelji jer nije igrao godinu ipo nigdje?Nemojte odmah govorit kako uprava ne valja jer nece Velez nikog molit da igra u Velezu i to nam treba biti svima jasno.Ako zelis da igras i ako te klub trazi,bujrum a ako neces...sretno ti bilo gdje god otisao.
Evo primjer Colica,otisao u Zelju jer je u Velezu imao dobru sezonu i sad ga nema na mapi.Neki dan sam ja napisao kako sam cuo da postoji mogucnost jer sam ja cuo u Sarajevu da Kazazic ode u Zelju a kao sto znamo,Kazazic nema ugovora.Sad je neki teret na nasoj upravi da produzi ugovore sa par igraca ali za sve to treba para a mi u kakvoj smo situaciji bili,od zadnjeg na tabeli do raznih dugova mislim da ce trebaz vremena upravi dok ne nadje pare da se produze ugovori i da se dovedu pojacanja.Meni je stalno na pameti Niksiceva izjava kako ce on uz ekipu koja je sa njim u upravi stvorit jak Velez i ja se iskreno tome nadam.
I Drakul i Colic i svi igraci neka idu gdje im je volja jer je to njihovo pravo i nadam se samo da uprava nece nikog moliti da ostane u Velezu pa makar se radilo o vanserijskom igracu.Ima u Velezu jos dijece iz omladinaca koji mogu igrat u Velezu ali sve u svoje vrijeme.Ove godine smo dobili 2-3 igraca iz Velezove skole a to su Demic,Kazazic koji je,po meni,veliko otkrice,Zolj a tu je i Durakovic i uz par igraca,Velez moze imat finu ekipu
Evo primjer Colica,otisao u Zelju jer je u Velezu imao dobru sezonu i sad ga nema na mapi.Neki dan sam ja napisao kako sam cuo da postoji mogucnost jer sam ja cuo u Sarajevu da Kazazic ode u Zelju a kao sto znamo,Kazazic nema ugovora.Sad je neki teret na nasoj upravi da produzi ugovore sa par igraca ali za sve to treba para a mi u kakvoj smo situaciji bili,od zadnjeg na tabeli do raznih dugova mislim da ce trebaz vremena upravi dok ne nadje pare da se produze ugovori i da se dovedu pojacanja.Meni je stalno na pameti Niksiceva izjava kako ce on uz ekipu koja je sa njim u upravi stvorit jak Velez i ja se iskreno tome nadam.
I Drakul i Colic i svi igraci neka idu gdje im je volja jer je to njihovo pravo i nadam se samo da uprava nece nikog moliti da ostane u Velezu pa makar se radilo o vanserijskom igracu.Ima u Velezu jos dijece iz omladinaca koji mogu igrat u Velezu ali sve u svoje vrijeme.Ove godine smo dobili 2-3 igraca iz Velezove skole a to su Demic,Kazazic koji je,po meni,veliko otkrice,Zolj a tu je i Durakovic i uz par igraca,Velez moze imat finu ekipu
dobro sve to, ali glupo bi bilo da nam uzmu drakula i vladavica koji su u mostaru vec oko 3 mjeseca !! a tu su jos jugo i serdarevic koji su u mostaru odavno slobodni igraci !! steta bi velika bila da ih neko uzme ispred nosa !cunami je napisao/la:Mislim da je u vezi Drakula rasprava suvisna.Zasto???Zato sto momak nema ugovora i sigurno mu je Zeljo ponudio malo vece uslove sto se tice para i to ga je namamilo jer je sigurno da u ovom trenutku Zeljo ima vise para a privuklo ga je sigurno i to sto ce Zeljo igrat u Evropi e sad je pitanje,koliko ce taj Drakul igrat u Zelji jer nije igrao godinu ipo nigdje?Nemojte odmah govorit kako uprava ne valja jer nece Velez nikog molit da igra u Velezu i to nam treba biti svima jasno.Ako zelis da igras i ako te klub trazi,bujrum a ako neces...sretno ti bilo gdje god otisao.
Svaki naš igrač koji je prešao u želju, je propao, jedino možda vladavić je nešto pokazao, zato nek idu, široko im polje bilo, bolje našu djecu forsirati, jer njihovom prodajom će klub živjeti, a mi ćemo još više morati ulagati u omladinsku školu, jer ćemo od nje u budućnosti i živjeti, a Čolić, ko ga šiša, što se mene tiče nek se ne vraća, ionako bi samo narušio atmosferu u svlačionici...
A jeste se raskukali kao kakve zenturace ovdje i odma zugate na upravu.
Sta i ako ode Drakul, veoma nesigurna karta i igrac. Dobit ce tamo vjerovatno bolje uslove nego kod nas covjek trazi egzistenciju. To sto je trenirao sa nam nema nikakve veze jednostavno mu posteno ljudi izasli u susret jer je momak uvijek bio korektan prema Velezu.
Pojedini likovi ovdje vode neku kvazidiskusiju i nagadjaju nigdje veze a sezona nije ni nizavrsila. Jednostano ako bude para bit ce i ugovora i netko ce doci a ako ne bude otici ce par imena
..

Sta i ako ode Drakul, veoma nesigurna karta i igrac. Dobit ce tamo vjerovatno bolje uslove nego kod nas covjek trazi egzistenciju. To sto je trenirao sa nam nema nikakve veze jednostavno mu posteno ljudi izasli u susret jer je momak uvijek bio korektan prema Velezu.
Pojedini likovi ovdje vode neku kvazidiskusiju i nagadjaju nigdje veze a sezona nije ni nizavrsila. Jednostano ako bude para bit ce i ugovora i netko ce doci a ako ne bude otici ce par imena

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
vratite ganceva i rovcanina da propadneteAlemC85 je napisao/la:Svaki naš igrač koji je prešao u želju, je propao, jedino možda vladavić je nešto pokazao, zato nek idu, široko im polje bilo, bolje našu djecu forsirati, jer njihovom prodajom će klub živjeti, a mi ćemo još više morati ulagati u omladinsku školu, jer ćemo od nje u budućnosti i živjeti, a Čolić, ko ga šiša, što se mene tiče nek se ne vraća, ionako bi samo narušio atmosferu u svlačionici...

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/deja ... vicu/57788
eto ti sad... uzese nam ga ispred nosa... ccccc.... LIK JE 3 MJESECA U MOSTARU I ZA TO VRIJEME NISU MOGLI DA SE DOGOVORE SA NJIM !!! TAKO CE SE DESITI I SA SERDAREVICEM,JUGOM I VLADAVICEM !!!!!!!!!!!
eto ti sad... uzese nam ga ispred nosa... ccccc.... LIK JE 3 MJESECA U MOSTARU I ZA TO VRIJEME NISU MOGLI DA SE DOGOVORE SA NJIM !!! TAKO CE SE DESITI I SA SERDAREVICEM,JUGOM I VLADAVICEM !!!!!!!!!!!
necevm22 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/deja ... vicu/57788
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Piletova je zadnja
Jeste vala isto neke "torokuse"..kako se samo mijenjaju misljenja, dok si rekao "cipi ripi"..
Cuj uprava napolje, kako smo ludi, hahah..

Jeste vala isto neke "torokuse"..kako se samo mijenjaju misljenja, dok si rekao "cipi ripi"..
Cuj uprava napolje, kako smo ludi, hahah..
Support Velez, It's logical! ★
hajmo se nadati...pile87 je napisao/la:necevm22 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/deja ... vicu/57788
jest mostar al nije velez u pitanju sto se tice iduce prinove Zeljeznicaravm22 je napisao/la: hajmo se nadati...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Fenan?pile87 je napisao/la:jest mostar al nije velez u pitanju sto se tice iduce prinove Zeljeznicaravm22 je napisao/la: hajmo se nadati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.