NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:47

jel ste li znali,mada nije sigurno

Jedan od najboljih košarkaša Argentine, Manu Đinobili, ovogodišnje izdanje NBA plej-ofa završio je (ne)očekivano u 1. kolu Zapada, pošto su njegovi Sparsi u šest utakmica izgubili od Memfisa (2:4).

Tek desetak dana kasnije američki novinari pišu da je "Manu suave" igrao sa SLOMLJENOM rukom! Prvi meč u seriji je propustio zbog, kako su lekari San Antonija izjavili, povrede lakta, a sada na videlo izlazi "istina". Prvi strelac "mamuza" u duelima sa "grizlisima" sa 20,6 poena argentinskim novinarima je izjavio:

- Prošle srede sam bio na pregledima i ustanovljeno je da je lakat zalečio 85 odsto, a da je onih 15 naprsnuće! Imao sam prelom, a nisam znao. Sada moram da mirujem najmanje još tri nedelje - rekao je Đinobili.

Možda je Greg Popović nešto i znao pošto je bio prilično hrabar kada je njegov povratak na parket u drugoj utakmici poredio sa Rondovim u onom, sada, čuvenom duelu protiv Seltiksa kada je teško povredio lakat.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 25 maj 2011, 23:16

Hehe...tip je legenda prava:

[youtube][/youtube]
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 26 maj 2011, 01:08

jose je napisao/la:Hehe...tip je legenda prava:

[youtube][/youtube]
nesto najgluplje sto sam pogledo ove godine :roll:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 maj 2011, 03:01

Da hoce OKC pobijedit da se barem produzi serija 8-)
Chelsea F.C.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 maj 2011, 03:04

[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2011, 03:34

kimbo je napisao/la:[youtube][/youtube]
dobar vido vidi se uglavnom kako smo mi izgubili svoju utakmicu ebaji ga :(... tako nam je malo falilo da sve ovo danas bude drugacije..desilo se i tih par gresaka sudaca koje su uticale mozd ana rezultat i to pred kraj utakmice, ali sta je tu je...zato smo iskusni godinu i slijedece ako bog da na titulu :)..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 maj 2011, 05:12

joj dobre tekme !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2011, 05:18

jest :)...mogla bi OKC produziti nade, ali ne vjerujem da mogu dvije za redom uzeti u Dallasu, pa cak ako veceras uzmu ovu tekmu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 maj 2011, 05:21

cini mi se tek su sad potrefili najbolju petorku ,ako pobjede veceras sve je otvoreno..!!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2011, 05:29

gledaj samo ovaj faul u napadu je bio Dallasa fuj fuj...ovako sinoc Noah i covjek se krece i oni sviraju Noahu faul u napadu sto si mogao vidjeti i u ovom video, a sad lik stoji i opet njemu sviraju faul uzas uzas majkemi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 maj 2011, 05:32

3 situacije zadnjih minuta su bile protiv okc-a :evil:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2011, 05:41

eh i sta sad treba reci Durant je los, jer propustise prednost?...nakon sto mu je Kid izbio loptu sve je krenulo na stranu Dallasa...Ovo je reci neiskustvo koje ima OKC i nista drugo, a od Dallasa su bolji uvjeren sam u to...ebiga ovo Dllas vise na to iskustvo uzima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 26 maj 2011, 19:28

SaltCityAttack je napisao/la:eh i sta sad treba reci Durant je los, jer propustise prednost?...nakon sto mu je Kid izbio loptu sve je krenulo na stranu Dallasa...Ovo je reci neiskustvo koje ima OKC i nista drugo, a od Dallasa su bolji uvjeren sam u to...ebiga ovo Dllas vise na to iskustvo uzima
ej sad jbo ga ti, uzese ljudi jelde i lakerse na iskustvo 4:0 jel? teza ti je mocna nema sta :roll: a sta mi je zapalo za oko u ovoj utakmici hahahha Marion ubaci 26 ja mislim , zadnji put je tolko ubacio tam nekad kad je igro za Sunse :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2011, 23:55

pa uzeo je njih Dallas, ali previsoko je 4:1, iz razloga jer utkamice nisu bile takve zar ne?....hocu da kazem da su i sinoc sudije zeznule OKC...prvo na samo kraju jeli ono faul Mariona bio, kada su njemu dosudili faul?...nakon toga sve je i otislo u pm..bilo kako bilo svakako Dallas je zasluzeno u finalu,ali ipak se malo gledalo kroz prste Dallasu i naravno jos tu dodas neiskustvo OKC
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 27 maj 2011, 06:11

slika

Raspored utakmica:

1 - MIA vs DAL ............................ Svi 31. 3:00
2 - MIA vs DAL ............................ Lip 02. 3:00
3 - DAL vs MIA ............................ Lip 05. 2:00
4 - DAL vs MIA ........................... Lip 07. 3:00
5 - DAL vs MIA ............................ Lip 09. 3:00
6 - MIA vs DAL ............................ Lip 12. 2:00
7 - MIA vs DAL ............................ Lip 14. 3:00
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 07:25

Zasluzeno u finalu Miami i Dallas i ako mislim da da su malo previsoko sa po 4:1 dosli do ovog finala...s obzirom na razvoj situacije, kako se kretao u svim utakmicama zaista jeste previsoko.

Mislim da ce ovo Miami uzeti 4:1 i da ce im biti lakse , nego sa Bullsima u finalu istoka
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 maj 2011, 08:33

SaltCityAttack je napisao/la:Zasluzeno u finalu Miami i Dallas i ako mislim da da su malo previsoko sa po 4:1 dosli do ovog finala...s obzirom na razvoj situacije, kako se kretao u svim utakmicama zaista jeste previsoko.

Mislim da ce ovo Miami uzeti 4:1 i da ce im biti lakse , nego sa Bullsima u finalu istoka
Ali cekaj, Slani, kako zasluzeno :?:
Zar oni nemaju nekog LeQueen James-a, koji nikada nije znao da odigra clutch i koji je prenaduvan od strane medija u USA :?:
Zar nije vise zasluzio finale neki decko iz vetrovitog grada koji sutira 41-2/119-120 iz igre u seriji i ima pogubljenih lopti i popijenih banana jedva nesto manje nego asistencija :?:
Zar nas niste ovde smarali mesecima o njemu :?: Samo pitam, jer mi nije jasno. ;)

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 08:41

MaGiCa je napisao/la: Ali cekaj, Slani, kako zasluzeno :?:
Zar oni nemaju nekog LeQueen James-a, koji nikada nije znao da odigra clutch i koji je prenaduvan od strane medija u USA :?:
Zar nije vise zasluzio finale neki decko iz vetrovitog grada koji sutira 41-2/119-120 iz igre u seriji i ima pogubljenih lopti i popijenih banana jedva nesto manje nego asistencija :?:
Zar nas niste ovde smarali mesecima o njemu :?: Samo pitam, jer mi nije jasno. ;)

slika

Nigdje veze :)...ne znam sta si se javio, ako je receno da su zasluzeno otisli ne kontam ovo tvoje javljanje nikako na moj racun?...Za Ruzu ti necu nista reci, nego da sam ponosan na njega i da je igrac kojeg nebi dao nizakoga trenutno u ligi, pa ebe me se i to da ga je neko bolji...on ako nije uspjeo dobiti ove utakmice,ne znaci da ih nec eu buducnosti dobijati...mi dobro znamo koliko nam je u posljednjim minutama on valjao, kako protiv Atlante, tako protiv Indiane i td..James takodjer sa Cavsima nije uspjevo uraditi nista kada je to trebalo i akos u i oni bili prvi na Istoku...vjerovatno zbog iste situacije u kojoj se sad nalazi Rose...Nema pored sebe nekoga koji smije preuzeti odgovornost i to je to..uz to umoran je covjek 3 godine igra bez prestanka...polahko ba ima vremena slijedeca godina je pred nama i ovo finale njemu i ostalim ce samo pomoci...ovo su izgubili koliko zasluzeno toliko i nesretno...Sudije su nas zezale, fulali smo zicera puno u seriji,nismo imali pomoc Korvera.. i td...Pa eto kad smo kod izgubljenih i serije, pa Wade je bio gori od Rosa u ovoj seriji, ali je ipak igrac koji je navikao igrati ove utakmice..juce je izgubio haman 10 lopti. a i James je u jendom trenutku profulao 9 za redom FG... sta da su ipak sudije bile barem malo normalne i da nisu usle one neke trice i da su izgubili?... sta da su izgubili nakon prekrsaja Jamesa u posljednjim sekundama u prosloj utkamici?svaka cast nasim momcima ja sam ponosan na njih i ako se ostvri ono sto je planirano vidimo se u istom finalu i slijedece godine uz vjerovatno T Maca i Richardsona, a mozda i Howard ko zna, jer se nesto suska da bi se moglo i trade za Howarda mada cisto sumnjam da ce se to desiti....Imamo Rosa koji sa 22 godine postao MVP, imamo igraca koji smao eli biti bolji i koji ne zeli snimati filmove, imamo djete koje je reklo da nece sad snimati reklame i zeli da se priprema za slijedecu sezonu i da malo odmori...znaci da samo ga mogu ocekivati boljeg , jer on nece stati na ovom, jer navikli smo da on bude samo bolji i bolji...slijedece sezone BULLS, OKC I Miami vjerovatno kandidati za titulu i naranvo ne treba zaboraviti LA jer ne znam sta ce oni tu uraditi sa svoje ekipe i zato ih i nisam stavio prije Miamia, Bullsa i OKC.
I jos nesto nisi imao razloga da uopste meni pises ovo, jer ako je napisano da je Miami zalsuzeno u finalu sta se tu ima vise reci?..pocinjes bez veze, a niko nije rekao da James nije najbolji igrac u ligi, izuzev sto neko kaze da ga ne voli zbog njegovog ponasanja...niko nikad nije ni rekao da je Rose od njega bolji, ali eto pravis se pametan...u ostalom Rose je medju 5 najboljih igrac au ligi trenutno, pa tebi se svidjelo ili ne i Rose ce predvoditi ekipu USA na olimpijadi u Londonu i to ako ti se ne svidja slobodno reci :)

DERRICK ROSE RULES BABY!!!!!!!!!! :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 maj 2011, 09:07, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 maj 2011, 09:02

SaltCityAttack je napisao/la:
nigdje veze ..pa Wade je haman nocas izgubio 10 lopti kakve to veze ima ?...drugo James u Cavsima je dozivljavao ovo sito sto je Rose dozivio sad u finalu i vjerovatno iz istih razloga, jer nije imao oko sebe druge, koji su se smjeli usuditi da mu pomognu, pa su gledali...cuj ima vise banana nego asistencija :)...prvo covjek je sinoc asistirao i davao odlicne lopte, ali ti to ocigledno nisi gledao, pa neka ti kazu oni koji su gledali tekmu..lik je davao lopte Boozeru, dengu na tanjir, a to sto se fulalo to je druga stvar.

I ne kontam sta si uopste imao da me pitas zasto nije Chicago zasluzio, kad je napisano da je Miami zasluzeno u finalu i sta tebe sad muci ustvari?...a sad za Rosa se ne sikiraj 22g, a svake godine je sve bolji i bolji i naravno ono sto zacrta i kaze to i ostvari, tako da ce slijedece sezone nakon ove serije samo izaci bolji i naravno uz nekog covjeka u ekipi koji ce mu moci pomoci u kljucnim trenutcima Richardson i T Mac....pa i sinoc je James za redom profulao 9 FG, prije nego su pogodili ono sve za pobjedu.. bilo kako bilo ovaj playoff je vec iza nas i idemo dalje, a ono sto nam je falilo ovu sezonu imat cemo sigurno u slijedecoj, a kako se prica mozda cak i Howard ko zna :).
Posto su tvoji Rosetardsi mesecima uveravali sve na ovom pdfu, kako je LeBron=LeQueen, kako ne ume da igra clutch, kako nikada nista uzeti nece (mozda mu Wade eventualno donese prsten), kako je loser i sl., a sve kontra od toga je Rose, ja te pitam kako je moguce onda da vas Miami ocisti u poslednjih 4 tekmi :?:

Sinoc je Rose imao 8 ass., te 4 TO i 3 BA - 7 prodatih lopti sa plus-minus idexom od -7. Ja gledao tekmu. 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 09:15

vec si me citiro, ali sam malo izmjenio taj post i dodao neke stvari... prvo imao je samo 8 ast, a jesi li samo vidjeo koliko je tancih lopti dao, koje smo mi profulali?..kolko mu se lopti unisti to se nikad nece nigdje ni spomenuti.. ma bez obzira na to nema se tu sta vise pricati izgubili smo i to je to, ali pricaj o sudijama slobodno, jer ipak oni su ti koji su najvise uticali na nase poraze, bas kao i Dallas protiv OKC...umjesto da si nam lijepo cestitao na prolazu u finale istoka i da smo bili prvi na istoku,i sto nam niko nije davao sansu da budemo tu, vi dodjete nesto da kazete protiv njih hmmm...Miami nas nadigrao nije , ako nist ami smo njih jendu tekmu i to razvalili, dok su oni se patili u 4 utakmice... pa ebote sinoc smo ih 5 minuta prije kraja imali su 63p, pa zar to nije dovoljno reci, da tri tako ofanzivna igraca u toku jedne utakmice drzis na 63p....polako ebiga ima vremena za nas, jer mi smo ekipa u stvaranju, tako da poraz protiv objektivno bolje ekipe Miamia i ne pogadjaju nas mnogo, izuzev da boli istina, da smo ipak imali velike sanse da sve ovo bude u nasu korist
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.