kakva rampa,wade najbolji bloker sto se tice bekova bez ikakve sumnjebear grylls je napisao/la:

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
kakva rampa,wade najbolji bloker sto se tice bekova bez ikakve sumnjebear grylls je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:kakva rampa,wade najbolji bloker sto se tice bekova bez ikakve sumnjebear grylls je napisao/la:![]()
doe78 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:kakva rampa,wade najbolji bloker sto se tice bekova bez ikakve sumnjebear grylls je napisao/la:![]()
Klepao ih je i james ,smjesno da on lijepi noaha umjesto ovaj njega ,samo protiv noaha je zabio 10,12 poena pa blokade nad rosom..a wade je majstor takoder:)--
Best shot blocking guard ever necu ti oprostit sto si me podsjetio na onu pjesmu queena flash nemogu da je izbacim iz glaveL-Train je napisao/la:ima lik nevjerovatan osjecaj i tajming za blokade
Bice tesko ali nadam se povratak u formu wadea nakon onog sjajnog produzetka a lebron i bosh odlicno igraju ovu seriju nesumnjam da ce tako biti i veceras. Sad konacno po prvi put u sezoni imamo konstantu klupu i u pravi trenutak smo je i dobili. Svi mogu odigrati dobro chalmers haslem miller jones tako da nebi trebala pobjeda izostati uz dobra kolektivni ucinak posebno u odbrani iako nas bullsi mogu pobijediti ali mislim da su malo psihicki pali nakon sto su nam poklonili onaj produzetak i na kraju i utakmicu.Ted Mosby je napisao/la:Večeras riješiti seriju
Neces biti sam al ja se jedva drzim zaspacu za tastaturomL-Train je napisao/la:gdje su moji Heatovci![]()
pa nije valjda da cu biti sam
hahahha,evo dobro smo otvorili utakmicubear grylls je napisao/la:Neces biti sam al ja se jedva drzim zaspacu za tastaturomL-Train je napisao/la:gdje su moji Heatovci![]()
pa nije valjda da cu biti sam
Ma to je manje bitno samo da uzmemo al volio bi wade da se probudi nema samopouzdanje propusta otvorene suteve jako lose izgleda kao da nezeli loptu u napadu.Evo opet promasio ja ga nikad losijeg nisam gledao.BIHfan je napisao/la:Ako Heat bude u finalu i ako Wade bude ovako igrao James ce uzet MVP finala.
sa ovakvim Wadeom pitanje je mozemo li do tituleBIHfan je napisao/la:Ako Heat bude u finalu i ako Wade bude ovako igrao James ce uzet MVP finala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.