FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 29 jun 2009, 12:22

bar kako govore ,da su Janjošu iz uprave nudili nekoliko igrača da zovnu među kojima je bio i Milošević, a on to odbijo.
ccccc. Nek je on ostavio onog slovenca :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

emyn_HZ
Kontakt:

Post Postao/la emyn_HZ » 29 jun 2009, 12:51

ZOI1984 je napisao/la:neznam sta dizete prasinu oko toga sto smo prodali pandju dinamu...kakve veze ima kome je prodat a cifra je vise nego zadovoljavajuca za nase uslove...
jedini je problem sto se izgleda ni trecina tih para nece odvojiti za pojacanja....logicno je ako se jedan igrac proda da treba kupiti novog a za te pare se moze kupiti par solidnih igraca i da ostane za plate ali tesko sa ovom upravom...
upravu si sto se tice to ga kod nas ima dosta lopova u upravi samo sto se ne dize prasina oko to ga :cry: sjecate li se samo kolko smo zaradili para samo od karata kad smo igrali u evropi prije 2 godine a jos plus od UEFe pa gdje su te pare otisle ne znam znam da su ostali dugovi veci nego sto su bili :?: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2009, 13:24

Semjon Milosevic potpisao jednogodisnji ugovor sa Leotarom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 29 jun 2009, 14:24

Devil je napisao/la:Semjon Milosevic potpisao jednogodisnji ugovor sa Leotarom.

steta, on je jedan od najboljih stopera u BH
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 jun 2009, 14:26

eh kad bi bio HUSREF MUSEMIĆ umjesto janjoša bilo bi stanje u klubu bolje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 29 jun 2009, 14:32

Devil je napisao/la:Semjon Milosevic potpisao jednogodisnji ugovor sa Leotarom.

Gdje si to procitao ????
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2009, 14:34

U novinama kod druga nezz kako se zovu ima interviju sa njim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 29 jun 2009, 14:38

Devil je napisao/la:U novinama kod druga nezz kako se zovu ima interviju sa njim.
aha evo nasao sam , ali nije jos potpisao , ako ne nadje klub do 6 jula , postpisat ce !!!

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 29 jun 2009, 14:48

29.6.2002 - 29.6.2009 Kosevo ce pamtiti tvoje ime - Ismire !!!!

Danas se navrsava punih 7. godina od kako s nama nije Ismir Pintol !!!

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 29 jun 2009, 20:15

Zike_HzSa je napisao/la:29.6.2002 - 29.6.2009 Kosevo ce pamtiti tvoje ime - Ismire !!!!

Danas se navrsava punih 7. godina od kako s nama nije Ismir Pintol !!!
rahmet mu dusi!
Kosevo ce pamtiti tvoje ime - Ismire !!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 jun 2009, 21:10

Neka mu dragi Allah podari lijepi Džennet i vječni rahmet!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

mido_sa
Kontakt:

Post Postao/la mido_sa » 29 jun 2009, 23:31

ULTRAGOTIVA HORDEDOBRILLA!

SARAJ'VO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA!!!
ULTRAGOTIVA HORDEDOBRILLA !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 jun 2009, 14:02

neka mu je rahmet dusi :cry:
(nije provokacija) :!:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 jun 2009, 16:12

slika
Mali Ismir Pintol je bio samo jedan od dječaka koji vole igru, druženje i fudbal. Sve što ga je razlikovalo od njegovih vršnjaka je bila velika ljubav za Sarajevom koje je volio neizmjerno, i koje će uvijek voljeti njega...

Danas se navršava tužnih 7 godina otkako ovaj dječak nije sa nama.

29.06.2002 - 29.06.2009

Koševo će pamtiti tvoje ime Ismire!

hordezla.ba
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 30 jun 2009, 16:18

Rahmet mu dusi... KOSEVO CE PAMTI TVOJE IME ISMIRE :!:

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 30 jun 2009, 16:51

Rahmet mu dusi.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 jun 2009, 20:18

Dalibor Pandža
Sa Ko­še­va iz "bor­do" dre­sa, pro­te­klo de­se­te­lje­će odla­zi­li su; Alen Ško­ro, Al­mir Tur­ko­vić, Alen Av­dić, Dže­mal Ber­be­ro­vić, Al­me­din Ho­ta.., ali ni­ti je­dan, iako se ra­di o pro­vje­re­nim kla­sa­ma, ni­je na­pu­nio klup­sku ka­su kao dos­ko­raš­nji ju­ni­or iz Tes­ke­re­dži­će­ve svla­či­oni­ce... Da­li­bor Pan­dža, ko­ji je do pri­je sa­mo dvi­je go­di­ne sta­jao iz go­la i do­no­sio lop­te dok su, omi­lje­ni mu dres no­si­li Obu­ća, Sta­jić, Gru­jić.., po­tpi­sao je, za na­še pri­li­ke fan­tas­ti­čni ugo­vor. Osa­mna­es­to­go­diš­njak sa dva­na­est odi­gra­nih uta­kmi­ca i tri pos­ti­gnu­ta go­la spa­sio je klub ban­kro­ta...

- Dra­go mi je ako sam na­pu­nio klup­sku ka­su, jer sam čuo da su na­vi­ja­či na­ja­vi­li de­mon­stra­ci­je - sti­dlji­vo će Pan­dža, ko­ji je ju­čer u "Dei" ispi­jao ka­fu sa pri­ja­te­ljem Zla­ta­nom i biv­šim sai­gra­čem Zla­ta­re­vi­ćem...

Dru­ga­či­ji od os­ta­lih

Dok smo sje­di­li, mo­bi­tel je ne­pres­ta­no zvo­nio. Ko­le­ge Edin Isa­no­vić, pa Mir­za Kus­tu­ri­ca čes­ti­ta­li su Pan­dži na ugo­vo­ru.

- Gla­va mi je pu­na, a i dan pre­pun oba­ve­za. No­vi ugo­vor me ne­će pro­mi­je­ni­ti ni za dla­ku. Ovo je sa­mo je­dna ste­pe­ni­ca vi­še u ka­ri­je­ri.

Igrao je do ju­čer za pla­tu od 600 ma­ra­ka, a ubu­du­će...

- Za pu­no, pu­no ve­ću. Ko­li­ka je? Do­vo­ljno ve­li­ka... Naj­ma­nje dva­de­set pu­ta ve­ća...

Nje­mu je dra­go što je Sa­ra­je­vo do­bro pro­šlo u tom po­slu. I po to­me je ri­jet­kost, jer obi­čno igra­či ku­ka­ju da ih je klub "odrao".

- Di­na­mo će gos­to­va­ti na Ko­še­vu, či­me će Sa­ra­je­vo do­da­tno na­pu­ni­ti ka­su. Klub će za me­ne na ime obe­šte­će­nja do­bi­ti 300.000 eura. Ja sam Di­na­mov član u na­re­dnih se­dam go­di­na, iako idem na po­su­dbu u klup­sku fi­li­ja­lu Lo­ko­mo­ti­vu. Na­dam se da ću se vra­ti­ti ja­ko brzo u Ma­ksi­mir.

Ju­čer je svra­tio na Ko­še­vo...

- Že­lim da se na ko­re­ktan na­čin opros­tim od svih u klu­bu, sai­gra­ča, na­vi­ja­ča, pri­ja­te­lja, eko­no­ma Hu­se i Ha­dži­je, lju­di ko­ji su da­no­no­ćno na sta­di­onu, uz na­še igra­če...

Di­je­te sa Čen­gić Vi­le

Ove go­di­ne je do­ži­vio naj­te­ži i naj­sre­tni­ji tre­nu­tak u ži­vo­tu...

- Ta­kav je ži­vot. Naj­pri­je sam os­tao bez oca. Ko­ji mi je bio otac, pri­ja­telj, sa­vje­tnik, me­na­džer... Sve se sru­ši­lo, sva­šta mi je pro­la­zi­lo kroz gla­vu. Kad mi je bi­lo naj­te­že, sje­tio sam se šta mo­ram ura­di­ti za nje­ga. Nas­ta­vio sam još ja­če ra­di­ti, tre­ni­ra­ti ka­ko bih ispu­nio nje­go­vu že­lju. Zai­grao sam za prvi tim Sa­ra­je­va, de­bi­to­vao za re­pre­zen­ta­ci­ju i po­tpi­sao za Di­na­mo. Po­tpis je moj naj­sre­tni­ji tre­nu­tak do sa­da...

Na sva­koj uta­kmi­ci igrat će sa po­se­bnim mo­ti­vom...

- Sva­ki gol ko­ji pos­ti­gnem, pri­pi­si­vat će se me­ni, a na­mi­je­njen je mom po­koj­nom ocu. Sva­ki gol, do­kle god igram, po­kla­njat ću ocu.

Igra za ju­ni­or­sku i mla­du re­pre­zen­ta­ci­ju... Ta­ko je bi­lo i u "bor­do" dre­su...

- Igrao sam su­bo­tom za prvi tim, a ne­dje­ljom za ju­ni­ore. Ima­li smo do­bru ge­re­na­ci­ju; Čomor, Ali­ho­džić, Še­ho­vić, Ka­dić, Han­džić... Tre­ba­li smo bi­ti prva­ci, ali su­di­je ni­su da­le. Že­lja mi je da sa ju­ni­or­skom re­pre­zen­ta­ci­jom BiH os­tva­rim do­bar re­zul­tat, da se us­ta­lim u mla­doj re­pre­zen­ta­ci­ji.., a on­da će sve sa­mo po se­bi do­ći. I dres A-ti­ma ako Bog da.

Iako je imao po­nu­du iz HNS -a da odje­ne koc­kas­ti dres, pre­la­zak u Di­na­mo ne­će pro­mi­je­ni­ti nje­go­vo opre­dje­lje­nje...

- Igrao sam do sa­da za bh. re­pre­zen­ta­ci­ju, ta­ko će bi­ti i ubu­du­će. Ta­čno je da već ne­ko vri­je­me imam po­ziv i po­nu­du da igram za Hrvat­sku, ali to se ne­će de­si­ti. Sre­tan sam zbog po­tpi­sa za Di­na­mo, ali ja sam Bo­sa­nac i uvi­jek ću igra­ti sa­mo za Bo­snu i Her­ce­go­vi­nu - izja­vio je za "San" Da­li­bor Pan­dža, no­go­me­tni bi­ser sa Ko­še­va, di­je­te sa Čen­gić Vi­le, bu­du­ći sta­no­vnik Za­gre­ba...

S. Si­na­no­vić

Haj­duk, Ar­mi­ni­ja, Par­ti­zan...

Pan­džu su lo­vi­li i dru­gi klu­bo­vi, ali je Di­na­mo bio naj­kon­kre­tni­ji.

- Ma­mić je bio naj­brži. Zvao me di­re­ktor Haj­du­ka Fre­di Fi­oren­ti­ni, ali ta­da je već bi­lo ka­sno. I Ar­mi­ni­ja me ima­la, ali su Ni­jem­ci okli­je­va­li. Mo­gao sam i u be­grad­ski Par­ti­zan... No, ova­ko je naj­bo­lje - sre­tan je Da­li­bor.

Uš­ču­plić i Tes­ke­re­džić naj­za­slu­žni­ji!

Kao i u slu­ča­ju Edi­na Dže­ke, jav­lja­ju se mno­gi ko­ji su "ot­kri­li" Pan­džu...

- Ne­ki ni­su vje­ro­va­li u me­ne, ili mo­žda ni­su že­lje­li vje­ro­va­ti, ali uspio sam. Za­hva­lan sam svi­ma ko­ji su me po­drža­va­li, ali po­se­bnu za­hval­nost du­gu­jem svo­jim tre­ne­ri­ma, Dže­na­nu Uš­ču­pli­ću i Mu­hi­di­nu Di­di Tes­ke­re­dži­ću. Spo­me­nut ću i Ple­ha, Bo­gi­lo­vi­ća i Ja­njo­ša, ko­ji su me, ma­nje ili vi­še tre­ni­ra­li. Mo­ja po­ro­di­ca je ipak na prvom mjes­tu. Po­koj­nom Be­ri, maj­ci Adi­ni, ses­tri Ni­ni naj­vi­še du­gu­jem. I, je­dnom pri­ja­te­lju, Zla­ta­nu. Do­vo­ljno je sa­mo nje­go­vo ime, pre­po­znat će se on - oda­je Pan­dža pri­zna­nje lju­di­ma ko­ji su vje­ro­va­li u nje­ga.

Mer­ce­des, Golf, Nej­ra, Olim­pik...

Ovih da­na Da­li­bor se pri­pre­ma za po­la­ga­nje vo­za­čkog ispi­ta. Vo­lio bih u mer­ce­des, ali će "me­čka" pri­če­ka­ti...

- Vje­ro­va­tno ću star­ta­ti sa gol­fom pe­ti­com. To je do­vo­ljno za po­če­tak da mo­gu kad god za­tre­ba do­ći do svo­je dje­voj­ke Nej­re, sa ko­jom sam du­že u ve­zi. Ina­če, moj omi­lje­ni broj je de­vet, a klub Olim­pik Mar­sej. Od igra­ča naj­vi­še ci­je­nim Dži­bril Si­sea. En­gles­ka li­ga naj­bo­lja je na svi­je­tu - ka­že Da­li­bor, ko­ji is­ti­če spre­tnost, spo­so­bnost, re­pu­ta­ci­ju svog me­na­dže­ra Jo­ze Pal­ca, ko­ji je naj­za­slu­žni­ji za tran­sfer u Di­na­mo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 30 jun 2009, 22:13

e ljudi je li istina da ce sarajevo igrati "prijateljsku sa dinamom, ako jeste kada? unaprijed hvala

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 jun 2009, 22:21

spaha je napisao/la:e ljudi je li istina da ce sarajevo igrati "prijateljsku sa dinamom, ako jeste kada? unaprijed hvala

ja sam čitao da će se igrati ali ne znam kada

ja našoj upravi ništa ne vjerujem dok ne vidim da je to sprovedeno u djelo (prijateljske utakmice, tranferi.....itd)

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 30 jun 2009, 22:24

Mirza_Hordas je napisao/la:
spaha je napisao/la:e ljudi je li istina da ce sarajevo igrati "prijateljsku sa dinamom, ako jeste kada? unaprijed hvala

ja sam čitao da će se igrati ali ne znam kada

ja našoj upravi ništa ne vjerujem dok ne vidim da je to sprovedeno u djelo (prijateljske utakmice, tranferi.....itd)

upravu si u svakom slucaju hvala ti
8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86 i 34 gosta.