Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ILoveLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ILoveLFC » 26 maj 2011, 20:57

Real Madrid president Florentino Perez has assured Atletico Madrid that Los Blancos will not bid for striker Sergio Aguero, who announced this week that he wants to leave Los Colchoneros. The 22-year-old has been linked with Chelsea, Manchester City and Liverpool.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 maj 2011, 21:00

Sto se tice transfera vjerovatno smo najblizi da dovedemo Younga, Enrique i Charlie Adama. Pustite vi svakojake spekulacije koje objavljuju novine u rangu Dnevnog Avaza. Sacekajte pocetak prelaznog roka kada ce mnoge stvari izaci na vidjelo. :)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 maj 2011, 21:03

ILoveLFC je napisao/la:Real Madrid president Florentino Perez has assured Atletico Madrid that Los Blancos will not bid for striker Sergio Aguero, who announced this week that he wants to leave Los Colchoneros. The 22-year-old has been linked with Chelsea, Manchester City and Liverpool.
Ne vidim način na koji bi mogli dovesti Aguera, najviše uzimajući činjenicu da mi imamo igrača tipa Serhija, a to je Suarez. Aguero je klasican polušpic, te igrač koji najbolje djeluje kada igra sa još jednim klasičnim napadačem ispred njega. Pošto bi bio grijeh Suareza prebacivati na neku drugu poziciju, osim ove dvije koje trenutno koristi (krilo, polušpic), a Aguero nije snažan, klasičan napadač, kojeg btw ionako imamo, te mu samo treba malo duži niz utakmica, kupovina Aguera, pored tako mnogo važnijih pozicija za popuniti, uz cijenu koja će sigurno ići preko 40 milja, je jednostavnim riječnikom, bacanje novca.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 maj 2011, 21:04

ja stvarno ne znam sto svi mislite da kuyt mora igrati.... mislim da ce on biti na klupi ako dodje krilo...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 maj 2011, 21:06

bimbrlica je napisao/la:ja stvarno ne znam sto svi mislite da kuyt mora igrati.... mislim da ce on biti na klupi ako dodje krilo...
Kuyt je standardan bar jos jednu sezonu, a zavisnosti od nje nastavak karijere. Vjerovatno ce i dalje nastaviti da igra odlicno kao sto je do sada. Onakav igrac se mora cijeniti. :)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 maj 2011, 21:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:ja stvarno ne znam sto svi mislite da kuyt mora igrati.... mislim da ce on biti na klupi ako dodje krilo...
Kuyt je standardan bar jos jednu sezonu, a zavisnosti od nje nastavak karijere. Vjerovatno ce i dalje nastaviti da igra odlicno kao sto je do sada. Onakav igrac se mora cijeniti. :)
ali ako dodje hazzard ili young ili aguero ili neki takav igrac mislis da ce oni sjediti na klupi ?

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 26 maj 2011, 21:15

ja jedva cekam da pocne prelazni rok da vidim hocemo li imati pare za sve te igrace koji su pred potpisom za Liverpool :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 maj 2011, 21:41

bimbrlica je napisao/la:ali ako dodje hazzard ili young ili aguero ili neki takav igrac mislis da ce oni sjediti na klupi ?
Ne, nego ce igrati na lijevo strani. :D

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 maj 2011, 21:58

Koliko je Kuyt dao golova u EPL ove sezone ?

Što se tiče ovih transfera najbolje bi bilo dovesti (bar po meni): Dunna,Adama,Enriquea/Coentra,Marveuxa,Hazarda, ma ima tu još dosta igrača al eto ovi što su nam potrebni, biće svašta ovog ljeta ... :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 maj 2011, 22:00

Han!$;Lfc je napisao/la:Koliko je Kuyt dao golova u EPL ove sezone ?

Što se tiče ovih transfera najbolje bi bilo dovesti (bar po meni): Dunna,Adama,Enriquea/Coentra,Marveuxa,Hazarda, ma ima tu još dosta igrača al eto ovi što su nam potrebni, biće svašta ovog ljeta ... :mrgreen:
13. je dao golova.
Slazem se za pojacanja.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 maj 2011, 22:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:ali ako dodje hazzard ili young ili aguero ili neki takav igrac mislis da ce oni sjediti na klupi ?
Ne, nego ce igrati na lijevo strani. :D
haha
ja sam nekog misljenja da ce suarez biti drugo krilo...u svakom slucaju pred nama je burno ljeto...
bitno je samo da najbolji igraju i da napokon LFC uzme premirship...:D
pozz

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 26 maj 2011, 22:02

Liverpool i Benfica se dogovorili oko Coentraa ?
Prema izvjestajima iz Portugala ,Liverpool i Benfica dogovorili su se oko cijene za Fabia Coentraa.

Portugalski lijevi bek jucer je bombasticno povezan s prelaskom u Liverpool ,a danas izvjestaji kazu da su se dva kluba odogovorili oko odstete.Benfica je trazila 25 milijuna funti ,a bogati vlasnici Liverpoola su pristali na tu ponudu.23-godisnji Portugalac bio je povezan s prelaskom u Real Madrid ,ali je Benfica to demantirala pa od toga nije bilo nista.Portugalski list Correio da Manha danas je saopcio kako je Coentrao blizu prelaska u Liverpool.Ukoliko su ove informacije tocne Liverpool bi sigurno dobio jednog odlicnog igraca ,a renoviranje ekipe i sluzbeno bi pocelo.

Liverpool trazi rjesenje za poziciju lijevog beka ,a pominjali su se Jose Enrique, Taye Taiwo ,Leighton Baines i Emilio Izaguirre.Ipak cini se kako bi to pitanje moglo biti ubrzo rjeseno ukoliko Coentrao zaista dodje na Anfield.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 26 maj 2011, 22:09

Meni je ovaj Coentrao totalna nepoznanica nikad ga nisam gledao, al' dobar je na menageru sto jes' jes'. :mrgreen:
Zna li ko na kojoj poziciji igra u Benfici :?:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 maj 2011, 22:10

VELA je napisao/la:Meni je ovaj Coentrao totalna nepoznanica nikad ga nisam gledao, al' dobar je na menageru sto jes' jes'. :mrgreen:
ja koliko sam upoznat moze po lijevoj strani igrati jednako dobro i beka i krilo....
s tim da je u ofanzivi dosta bolji nego u defanzivi :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 maj 2011, 22:11

Ja pročitah da je Liverpool ponudio 4-5 miliona za Enriquea. :|

Nema šanse da dođu obojca,doduše Coentrao je do sada već 3x "potpisivao" za novi klub. :lol:
Han!$;Lfc je napisao/la:Koliko je Kuyt dao golova u EPL ove sezone ?

Njega prekriži,već je doveden. :)
FK Pjetlovi

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 26 maj 2011, 22:14

bimbrlica je napisao/la:
VELA je napisao/la:Meni je ovaj Coentrao totalna nepoznanica nikad ga nisam gledao, al' dobar je na menageru sto jes' jes'. :mrgreen:
ja koliko sam upoznat moze po lijevoj strani igrati jednako dobro i beka i krilo....
Nije dobro ako je toliko ofanzivan ima da puse u odbrani na sve strane, al' mozda ga i kupuju zbog polivalentnosti npr. glena na lijevog beka a nega na krilo u nekim jacim tekmama, stalno bi se mogli izmijenjivati u napadu i odbrani.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 maj 2011, 22:16

VELA je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:
Nije dobro ako je toliko ofanzivan ima da puse u odbrani na sve strane, al' mozda ga i kupuju zbog polivalentnosti npr. glena na lijevog beka a nega na krilo u nekim jacim tekmama, stalno bi se mogli izmijenjivati u napadu i odbrani.
ja sam ga gledao protiv psv-a obe utakmice(u prvoj imao 1 ili 2 asistencije) i protiv brage obe utakmice, i meni se pravo svidio kako igra...borben,brz,prodoran i ima dobar centarsut...mislim da bi nam dobro dosao...njegove centarsute bi carrol samo tako pospremao...:D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 maj 2011, 22:17

Coentrao=Glen !

Tako nekako,iskreno radije bih da dovedemo nekog boljeg u odbrani ali... :roll:
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 26 maj 2011, 22:22

‎'Mata will go for the 1st 20mil offer', Valencias chairman.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 maj 2011, 22:24

Biće sigurno rekonstrukcija ekipe ovog ljeta ...
Treba se rješiti pojedinaca kao što su: Joe Col (6M), Jovanovic (6M), Poulsen (1M), Maxi (5M), Ngog (3M), Aquilani (15M), Insu (3M), Konchesky (2M), Kyrgiakos (besplatno) a možda i Skrtela za kojeg je ako se ne varam Wolfsburg nudio 10M i ako prihvatimo tih 10M onda možemo dovesti Danna iz Birminghama...
Sve ukupno možemo zaraditi 41M + ako ćemo pikati i Skrtela onda 51M i naravno 50M od vlasnika ...

Treba također u slijedećoj sezoni davati mlađim igračima šanse u Fa Cupu i Carling Cupu nešta kao što radi Wenger ali samo protiv malo slabijih timova, ali volio bih da pojedinci dobiju šansu i u EPL, možda Suso,Rahem, nastaviti davati šansu Flanu, Robinsoun, Spearingu i Jonju ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, N3R3D, TheTruth34, Venom i 8 gostiju.