Bilal je napisao/la:Jesi li ovo sam smislio ili ti je pomoglo drustvo iz ludnice?velez_mostar je napisao/la:Sudjenje:
Svjedok br.7, g.din Safet Susic svjedoci: "Casni sude ja nisam vidio da je moj ahbab Munib ista klepio, ja sam dosao kasno, imao sam nekih obaveza u Francuskoj, bolio me je da izvinete kur.ac za BiH, pa sam se pojavio kad je ta reprezentacija postala kvalitet, tako da nisam nista vidio, cuo jesam..ali vidio nisam, a Munib je prema meni cudo, voli popit, pojes', bas je ona prava raja, a i boli ga chuna sto se ja praksam na ovoj repci.
Nedirajte mi Munjuuuuuuuuu!
Ti i ovaj sto si ga citirao i vama slicni ste probrana ekipica. Sam vas je Bog probrao. Ma vi ste cudo Bozije.harry_90 je napisao/la:![]()
gotov si kad probrana ekipica navali na tebe..
Takvi se vise ni u ludnicu ne primaju.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Bilal je napisao/la:Jesi li ovo sam smislio ili ti je pomoglo drustvo iz ludnice?velez_mostar je napisao/la:Sudjenje:
Svjedok br.7, g.din Safet Susic svjedoci: "Casni sude ja nisam vidio da je moj ahbab Munib ista klepio, ja sam dosao kasno, imao sam nekih obaveza u Francuskoj, bolio me je da izvinete kur.ac za BiH, pa sam se pojavio kad je ta reprezentacija postala kvalitet, tako da nisam nista vidio, cuo jesam..ali vidio nisam, a Munib je prema meni cudo, voli popit, pojes', bas je ona prava raja, a i boli ga chuna sto se ja praksam na ovoj repci.
Nedirajte mi Munjuuuuuuuuu!
Ti i ovaj sto si ga citirao i vama slicni ste probrana ekipica. Sam vas je Bog probrao. Ma vi ste cudo Bozije.harry_90 je napisao/la:![]()
gotov si kad probrana ekipica navali na tebe..
Takvi se vise ni u ludnicu ne primaju.![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
nidi je napisao/la:kada jedna ekipa izbori evropu kroz prvenstvo i kup može li poslati dvije ekipe da igra u evropi ,naprimjer prvu ekipu u drugo pretkolo a juniore u prvo pretkolo
Čelik Zenica 1945
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ja sad krenuo postavit' znaci gace mi spadose od smijeha...cuj kralja 2 ekipe...Nimla_RZ je napisao/la:nidi je napisao/la:kada jedna ekipa izbori evropu kroz prvenstvo i kup može li poslati dvije ekipe da igra u evropi ,naprimjer prvu ekipu u drugo pretkolo a juniore u prvo pretkolo
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Govori za Želju a papak na NK Čelik samo provocira...Arsenalisation je napisao/la:Ja sad krenuo postavit' znaci gace mi spadose od smijeha...cuj kralja 2 ekipe...Nimla_RZ je napisao/la:nidi je napisao/la:kada jedna ekipa izbori evropu kroz prvenstvo i kup može li poslati dvije ekipe da igra u evropi ,naprimjer prvu ekipu u drugo pretkolo a juniore u prvo pretkolo
![]()
![]()
Čelik Zenica 1945
- DAVID VILLA
- Kontakt:
bosanac723 je napisao/la:vidim da se izdaju molbe pa da i ja jednu izdam. S obzirom da mi je lijeva ruka u gipsu a desnom tipkam na forumu, moze li me neko po guzici pocesat?
hvala velika
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- spielführer_21
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:kontam sve, ljudi prave nove dresove, i stavljaju simbole po uzoru na ime tima na dres, pa reko da zamolim alfu da nam posalje svoju sliku, da je stavimo kao novi logo Spammera.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- kladionicar
- Kontakt:
DAVID VILLA je napisao/la:bosanac723 je napisao/la:vidim da se izdaju molbe pa da i ja jednu izdam. S obzirom da mi je lijeva ruka u gipsu a desnom tipkam na forumu, moze li me neko po guzici pocesat?
hvala velika![]()
![]()
![]()
![]()
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
admin na temi "Sta mislite o osobi iznad?"

pošto ovdje sve ista 3-4 forumaša misle o onima iznad sebe, tema odlazi u zasluženu penziju.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:meni obje na tastaturi os da te necim trećim pocesembosanac723 je napisao/la:vidim da se izdaju molbe pa da i ja jednu izdam. S obzirom da mi je lijeva ruka u gipsu a desnom tipkam na forumu, moze li me neko po guzici pocesat?
hvala velika
Što se admin nahorozio, sve pod ključ

Proljetno ciscenje, pazi da i tebe ne nabije nogom u gujscu pa zamandali vratamandraX je napisao/la:Što se admin nahorozio, sve pod ključ![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Mene admin (inače moj dobar prijatelj) da banuje?? Pfff
Nego, treba se malo primirit' sad, dok ne prođe ova čistka... administracija traži "dlaku u jajetu"

Nego, treba se malo primirit' sad, dok ne prođe ova čistka... administracija traži "dlaku u jajetu"
Laki je malo nervozan !Bilal je napisao/la: Ti i ovaj sto si ga citirao i vama slicni ste probrana ekipica. Sam vas je Bog probrao. Ma vi ste cudo Bozije.
Takvi se vise ni u ludnicu ne primaju.
Ma nemoj mi se nervirat seceru..znam ja da tebi odavno nisu sve na broju,al sta ces,ludo pa zivi
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovo je bilo brutalno.admin je napisao/la:kako da ne, evo ja ćubosanac723 je napisao/la:vidim da se izdaju molbe pa da i ja jednu izdam. S obzirom da mi je lijeva ruka u gipsu a desnom tipkam na forumu, moze li me neko po guzici pocesat?
hvala velika
zbogom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:kontam sve, ljudi prave nove dresove, i stavljaju simbole po uzoru na ime tima na dres, pa reko da zamolim alfu da nam posalje svoju sliku, da je stavimo kao novi logo Spammera.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Xaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxadefender je napisao/la:hoces li ovu plavu:bavarian_bk je napisao/la:Hoce bit sta za najboljeg strijelca
ili ovu
ako ti se ove boje ne svidjaju odaberi nesto odavde
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
admin:

NK/RK Krivaja:zaključati temu ili nezaključati temu?
admin:ili
admin ili hairlija
hairlija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.