FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma samo da nama dođe Jović za trenera i da ode Stevo Nikolić i da dođu još barem dva prava pojačanja u sredini prije svega ne bi se bojao ni Dinama ni Partizana 

Stevo mora ostati, neka ide Vidakovic taj covjek samo Zelji iz predgradja moze dati dva gola. U sredini jedan igrac ako ode Maletic, i jedan dobar golman jer i Avdukic ce otici sigurno. Dovesti i jednog beka tipa Puzigace da zna posteno centrirati 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fali vama lijevi bek, što jest jest Raspudić ne može to igrati, njegovo mjesto je na sredini terena... 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Benovic je dobro krenuo, ali se povrjedio i nije igrao zadnji 4 ili 5 utakmica, a i Zare je povrjedjen vec duze vrijeme, a realno i nije neki igrac, tako da nam jedan bek treba pod hitno. Raspudic ce za Borac i braniti ako treba 

Jarane nemoj se ti brinuti ko ostaje a ko dolazi-----jako dobro zna Ljubojevic sp.direktor i novi sef st.staba ZORAN CURGUZ sta nedostaje Borcu ,,,,,,SrdjanBL je napisao/la:Stevo mora ostati, neka ide Vidakovic taj covjek samo Zelji iz predgradja moze dati dva gola. U sredini jedan igrac ako ode Maletic, i jedan dobar golman jer i Avdukic ce otici sigurno. Dovesti i jednog beka tipa Puzigace da zna posteno centrirati
Hahahaha Zoran Curguz, ako on dodje mene ce biti sramota kako ce Borac igrati i od koga ce sve gubiti

Prvo pojacanje Borca, Ognjen Koroman
Jos uvjek nezvanicno 

Zar Koroman ne ide u Rusiju,u Krila Sovjetov?SrdjanBL je napisao/la:Prvo pojacanje Borca, Ognjen KoromanJos uvjek nezvanicno
- Бањалучанин
- Kontakt:
Pored Borca u igri je Krila Sovjetov, ali kazu da ce u Borac, kazem jos nezvanicno 

Pa realno gledajuci,vece pare bi mogao dobiti u Rusiji,ako mu je to cilj,a vjerujem da jeste.Medjutim K.Sovjetov je tim koji ispada cini mi se,a Borac igra kvalifikacije za LS,pa onda sad ne znam...
Sto se tice Jovica,to je gotov posao.

Borac bi mogao dominirati našom ligom sljedećih par godinajubitubi je napisao/la:Pa realno gledajuci,vece pare bi mogao dobiti u Rusiji,ako mu je to cilj,a vjerujem da jeste.Medjutim K.Sovjetov je tim koji ispada cini mi se,a Borac igra kvalifikacije za LS,pa onda sad ne znam...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Pa svi preduslovi su tu...A i vidi se napredak,pretprosle godine 5.na tabeli,prosle 3.i osvajaci Kupa,ove godine prvaci...
Meni bi bilo dovoljno svake godine da izlazimo u Evropu,i eventualno uzmemo koji trofej,mada ne mora nuzno.
Meni bi bilo dovoljno svake godine da izlazimo u Evropu,i eventualno uzmemo koji trofej,mada ne mora nuzno.
Po meni svake godine evropa, svake druge trofej, sasvim uredu 

Najveci ce nam sada problem biti,kao i svake sezone,to rasipanje ekipe,a mislim da ce dosta igraca otici,Avdukic,Maletic sigurno,Stupar je isto bio suzdrzan u novinama,zatim Veljovic se vraca u Cluj,a taman je proradio,Stajic isto ima ponude...Ne znam,bice veselo.
- L' Imperator
- Kontakt:
Nadam sejubitubi je napisao/la:Pa realno gledajuci,vece pare bi mogao dobiti u Rusiji,ako mu je to cilj,a vjerujem da jeste.Medjutim K.Sovjetov je tim koji ispada cini mi se,a Borac igra kvalifikacije za LS,pa onda sad ne znam...

#samoRudar #zauvijek
Ovo je tek pocetak, sta ce samo ostali poceti pisati za par sati...
Jel ozbiljno,posto o tome nemam nikakvu informaciju,niti da se prica.SrdjanBL je napisao/la:Prvo pojacanje Borca, Ognjen KoromanJos uvjek nezvanicno
Ako je to istina,ima da te castim cim se sretnemo.

Hvala Borac !

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pojačanje i za Zvezdu i BoracDevil je napisao/la:Jel ozbiljno,posto o tome nemam nikakvu informaciju,niti da se prica.SrdjanBL je napisao/la:Prvo pojacanje Borca, Ognjen KoromanJos uvjek nezvanicno
Ako je to istina,ima da te castim cim se sretnemo.![]()
Hvala Borac !

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ја не " тог " " у % ?.Devil je napisao/la:Jel ozbiljno,posto o tome nemam nikakvu informaciju,niti da se prica.SrdjanBL je napisao/la:Prvo pojacanje Borca, Ognjen KoromanJos uvjek nezvanicno
Ako je to istina,ima da te castim cim se sretnemo.![]()
Hvala Borac !
'` % ' " ' ', '` % & " " " ? па $ " &.
" пуно " " " " свега ? ... Ово " се не "...
$ " $ $ ", " " ? срце на ', а је*% &...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.