On meni vise lici na lijevog veznog ili lijevo krilo, nije sad da je to neko mjerilo ali ja kada sam ga na PESU i Menageru dovodio mogao je da igra i na tim pozicijama znaci nesto kao Bejl vrlo polivalentan igrac moze igrat duz cijele lijeve strane.. Tesko da mozemo dovest boljeg beka od njega ali dati 25 milina za odbrambenog igraca je malo preskupo..
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
- CrvenIspod
- Kontakt:
Red Assassin je napisao/la:On meni vise lici na lijevog veznog ili lijevo krilo, nije sad da je to neko mjerilo ali ja kada sam ga na PESU i Menageru dovodio mogao je da igra i na tim pozicijama znaci nesto kao Bejl vrlo polivalentan igrac moze igrat duz cijele lijeve strane.. Tesko da mozemo dovest boljeg beka od njega ali dati 25 milina za odbrambenog igraca je malo preskupo..
ove iste portugalske novine su napisale i da De Gea potpisuje za LFC dan nakon što je izašlo da ovaj golman prelazi u Scum

a da je preskup, preskup je brate...
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
EXCLUSIVE: Tottenham in Friedel hijack bid as Harry eyes Liverpool target
By SIMON JONES
Last updated at 11:00 PM on 25th May 2011
On the march: Spurs are keen on the Villa stopper
Tottenham are making a last-ditch effort to tempt Brad Friedel into joining them ahead of Liverpool.
The Aston Villa keeper, 40, has a two-year contract on offer at Liverpool, but Tottenham manager Harry Redknapp wants the American to battle Carlo Cudicini and Heurelho Gomes.
Cudicini agreed a one-year extension on Wednesday while Gomes is a target for his old club PSV, though the Dutch club may struggle to raise the funds to buy him.
Pepe Reina is established at Liverpool and a move there would end Friedel's Premier League record of 275 consecutive games.
West Bromwich Albion have also made Friedel an offer while Aston Villa have offered a bonus-led deal.
Tottenham are also competing with Liverpool for Genk goalkeeper Thibaut Courtois, 19.
By SIMON JONES
Last updated at 11:00 PM on 25th May 2011
On the march: Spurs are keen on the Villa stopper
Tottenham are making a last-ditch effort to tempt Brad Friedel into joining them ahead of Liverpool.
The Aston Villa keeper, 40, has a two-year contract on offer at Liverpool, but Tottenham manager Harry Redknapp wants the American to battle Carlo Cudicini and Heurelho Gomes.
Cudicini agreed a one-year extension on Wednesday while Gomes is a target for his old club PSV, though the Dutch club may struggle to raise the funds to buy him.
Pepe Reina is established at Liverpool and a move there would end Friedel's Premier League record of 275 consecutive games.
West Bromwich Albion have also made Friedel an offer while Aston Villa have offered a bonus-led deal.
Tottenham are also competing with Liverpool for Genk goalkeeper Thibaut Courtois, 19.
You are someone else I am still right here
a da je strasan, strasan je brate i to basCrvenIspod je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:On meni vise lici na lijevog veznog ili lijevo krilo, nije sad da je to neko mjerilo ali ja kada sam ga na PESU i Menageru dovodio mogao je da igra i na tim pozicijama znaci nesto kao Bejl vrlo polivalentan igrac moze igrat duz cijele lijeve strane.. Tesko da mozemo dovest boljeg beka od njega ali dati 25 milina za odbrambenog igraca je malo preskupo..
ove iste portugalske novine su napisale i da De Gea potpisuje za LFC dan nakon što je izašlo da ovaj golman prelazi u Scum
a da je preskup, preskup je brate...

Zašto bi de Gea prelazio u LFC? Imate Reinu
A da mene pita Daglish (a i Arsene) ja bi Llorisa lapio, mislim da se taj tip polako odavaja od konkurencije i uskoro će biti golman bez premca(iako od mladih golmana najviš volim Akinfeeva, al' Hugo je bolji i od njega)
Samo me čudi zašto o golmanima rasapravljate, ta imate Reinu?

A da mene pita Daglish (a i Arsene) ja bi Llorisa lapio, mislim da se taj tip polako odavaja od konkurencije i uskoro će biti golman bez premca(iako od mladih golmana najviš volim Akinfeeva, al' Hugo je bolji i od njega)

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ma ne raspravljaju o golmanima nego o tim novinama koje su juce objavile da je coentrao potpisao za nas.... ta informacija o de gei samo pokazuje da to novine i nisu bas neki pouzdan izvor.Arnelinho je napisao/la:Zašto bi de Gea prelazio u LFC? Imate Reinu![]()
A da mene pita Daglish (a i Arsene) ja bi Llorisa lapio, mislim da se taj tip polako odavaja od konkurencije i uskoro će biti golman bez premca(iako od mladih golmana najviš volim Akinfeeva, al' Hugo je bolji i od njega)![]()
Ahaa, nisam pratio od početka diskusiju, samo vidim govori se o pojačanjima na golu, a za mene je Reina top 3 golmana EPL, odlazi VdS, sad je na diobi prvog mjesta, rame uz rame sa Cechom.fera je napisao/la:ma ne raspravljaju o golmanima nego o tim novinama koje su juce objavile da je coentrao potpisao za nas.... ta informacija o de gei samo pokazuje da to novine i nisu bas neki pouzdan izvor.Arnelinho je napisao/la:Zašto bi de Gea prelazio u LFC? Imate Reinu![]()
A da mene pita Daglish (a i Arsene) ja bi Llorisa lapio, mislim da se taj tip polako odavaja od konkurencije i uskoro će biti golman bez premca(iako od mladih golmana najviš volim Akinfeeva, al' Hugo je bolji i od njega)![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Fábio Alexandre da Silva Coentrão (born 11 March 1988) is a Portuguese footballer who plays for Premier League club Liverpool as a defender (Wikipedia) 

ma to ti se da vrlo lako urediti... sinoc su se ljudi na red nation zezali pa se i rush bio vratio u liverpool... xabi isto itd...HarisLFC je napisao/la:Fábio Alexandre da Silva Coentrão (born 11 March 1988) is a Portuguese footballer who plays for Premier League club Liverpool as a defender (Wikipedia)
Ako nista, lijepo zvuci (:fera je napisao/la:ma to ti se da vrlo lako urediti... sinoc su se ljudi na red nation zezali pa se i rush bio vratio u liverpool... xabi isto itd...HarisLFC je napisao/la:Fábio Alexandre da Silva Coentrão (born 11 March 1988) is a Portuguese footballer who plays for Premier League club Liverpool as a defender (Wikipedia)
je li Coentrao potpisao vise sta ceka 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Navodno je zelio prijeci i prije u Liverpool ali ga klub nije pustao,zeli prijeci i Liverpool smatra najvecim engleskim klubom
))
http://www.caughtoffside.com/2011/05/26 ... n-england/
Liverpool FC - Fan Club Bosnia & Herzegovina
Facebook link

http://www.caughtoffside.com/2011/05/26 ... n-england/
Liverpool FC - Fan Club Bosnia & Herzegovina
Facebook link
Kod: Označi sve
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_37595689982&ref=notif¬if_t=group_activity
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
- CrvenIspod
- Kontakt:
ovo je po meni ključna stvar za LFC ove godine. Trba samo pustiti Kralja i Commolija da rade svoj posao. Glasine treba ignorisati u potpunosti i ne treba se oko toga uzrujavati. Liverpool ima ime i tradiciju. Liverpool je institucija a oni koji toga nisu svjesni, takvi nam i ne trebaju bez obzira što ovu sezonu nećemo igrati Evropu. Baš kao što to i Kralj reče:
"I've heard people say us not playing in Europe means we won't be an attractive proposition for some players. I disagree," Dalglish wrote in his column for LFC Weekly.
"The history and tradition of this club makes us attractive whether we are or aren't involved in European competition.
"If a player thinks otherwise we are better off without him."
YNWA !!!
"I've heard people say us not playing in Europe means we won't be an attractive proposition for some players. I disagree," Dalglish wrote in his column for LFC Weekly.
"The history and tradition of this club makes us attractive whether we are or aren't involved in European competition.
"If a player thinks otherwise we are better off without him."
YNWA !!!
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
KENNY: POJAČANJA ĆE SVAKAKO BITI
Kenny Dalglish nepokolebljiv je u stavu da će Liverpool ovog ljeta privući igrače, iako u sljedećoj sezoni neće igrati u Europi.
Ta će se situacija desiti po prvi put od sezone 1999/00. No, tada je Gerard Houllier uspio uvjeriti igrače kao što su Hamman, Hyypia, Henchoz i Šmicer da se presele na Anfield.
Dalglish, koji je stigao blizu mjesta koje vodi u Europa ligu, iako je u siječnju preuzeo klub s 12. pozicije, ne misli da će trenutna situacija loše utjecati na ljetni prijelazni rok.
"Čuo sam razne priče koje govore da zbog neigranja u Europi nećemo biti poželjna destinacija za igrače. Ne slažem se s takvim tvrdnjama."
"Povijest i tradicija koje ovaj klub ima, čine ga atraktivnim bili mi u Europi ili ne."
"Ako potencijalna pojačanja misle suprotno, onda nam je bolje da ih i ne pokušavamo dovesti."
U međuvremenu, Dalglish govori o simpatijama prema Blackpoolu koji se vraća u Championship, iako je postigao više golova no ijedna momčad koja je ikada završila među posljednje tri na tablici.
"Nekoliko sam puta ove sezone naglasio kako se divim načinu na koji igra Blackpool, a time su zaradili simpatije mnogih. Mogu biti više nego zadovoljni naporima koje su uložili u borbi za opstanak."
Kenny Dalglish nepokolebljiv je u stavu da će Liverpool ovog ljeta privući igrače, iako u sljedećoj sezoni neće igrati u Europi.
Ta će se situacija desiti po prvi put od sezone 1999/00. No, tada je Gerard Houllier uspio uvjeriti igrače kao što su Hamman, Hyypia, Henchoz i Šmicer da se presele na Anfield.
Dalglish, koji je stigao blizu mjesta koje vodi u Europa ligu, iako je u siječnju preuzeo klub s 12. pozicije, ne misli da će trenutna situacija loše utjecati na ljetni prijelazni rok.
"Čuo sam razne priče koje govore da zbog neigranja u Europi nećemo biti poželjna destinacija za igrače. Ne slažem se s takvim tvrdnjama."
"Povijest i tradicija koje ovaj klub ima, čine ga atraktivnim bili mi u Europi ili ne."
"Ako potencijalna pojačanja misle suprotno, onda nam je bolje da ih i ne pokušavamo dovesti."
U međuvremenu, Dalglish govori o simpatijama prema Blackpoolu koji se vraća u Championship, iako je postigao više golova no ijedna momčad koja je ikada završila među posljednje tri na tablici.
"Nekoliko sam puta ove sezone naglasio kako se divim načinu na koji igra Blackpool, a time su zaradili simpatije mnogih. Mogu biti više nego zadovoljni naporima koje su uložili u borbi za opstanak."

FK Pjetlovi
Svaka mu cast na ovim blondanim rjecima,nestoji mu uz ime dzabe KING,a istog sam i ja misljenja.Mislim da je i Comolli prije par mjeseci izjavio i to na sluzbenoj stranici da ga je kontaktiralo nekoliko agenata veoma poznatih igraca tako da se ja nesikiram za prjelazni rok i mislim da cemo napraviti dobru stvar to jest dovesti dobre igrace i vjerujem da cemo se vratiti u top 4.reds je napisao/la:KENNY: POJAČANJA ĆE SVAKAKO BITI
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
sta je sa tim coentraom? dolazi ? ne dolazi? al da bi bio strasno pojacanje to je definitivno 
kad bi ugrabili njega aguera,jednog dobrog stopera i srednjeg bili bi strasni
iako ne znam koga bi vise volio aguera ili hazzarda..

kad bi ugrabili njega aguera,jednog dobrog stopera i srednjeg bili bi strasni

iako ne znam koga bi vise volio aguera ili hazzarda..

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
-
- Kontakt:
Mata je najbolje rjesenje.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
mata,hazzard,aguero (ja mislim da i on moze krilo igrati :S)Jimmy from the hood je napisao/la:Mata je najbolje rjesenje.![]()

ne zna se ko je bolji...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Mene baš interesuje formacija za narednu sezonu(što se tiče napadača).
..............Carroll.............
..Suarez..............Kuyt......
eh sad još da dođe jedno krilo ?

FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
Pa 4-4-2 formacijareds je napisao/la:Mene baš interesuje formacija za narednu sezonu(što se tiče napadača).
....Carroll..Suarez....
???.................Kuyt
Ofanzivno ali yebaiga

Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.