To je mišljenje svakoga ko mu želi dobro.ra1981 je napisao/la:Uglavnom rekao je da Džeko definitivno ostaje u Wolfsburgu i da je to velika greška(po njegovom mišljenju).
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Milan ako zeli da dovede Dzeku mora platiti cifru a ne evo ovog istrosenog igraca i nesto para ove godine i iduce 5 Mil ma daj brate ako hos sta kvalitetno plati care ha ja
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Redovno posjećujem sporsport.ba i vjerujete da mi je više muka od ovih silnih članaka, te Džeko ide tamo, te traže ga tamo, te nude mu tamo, te ostaje ovdje, te nije gotovo, te ovo te ono, stvarno mislim da ste pretjerali (administratori) s tolikim bezveznim člancima i špekulacijama te ovaj medij doveli u nivo trač novina ili ti neke druge žute štampe kojoj se ništa nemože vjerovati.
Vjerujte mi da ste nanjeli mnogo štete Edinu Džeki ovakvim pisanjem i brojnim špekulacijama ili uzimanjem neprovjerenih informacija od drugih trač medija.
Džeko mi je postao miljenik nakon što je sa BH zastavom trčao po terenu ali stvarno nedate čovjeku da diše, ubiste ga u glavama drugih ovim pisanjem, pa pogledajte koliko ste članaka o njemu objavili od kako je počeo prelazni rok.

Vjerujte mi da ste nanjeli mnogo štete Edinu Džeki ovakvim pisanjem i brojnim špekulacijama ili uzimanjem neprovjerenih informacija od drugih trač medija.
Džeko mi je postao miljenik nakon što je sa BH zastavom trčao po terenu ali stvarno nedate čovjeku da diše, ubiste ga u glavama drugih ovim pisanjem, pa pogledajte koliko ste članaka o njemu objavili od kako je počeo prelazni rok.

ti ocito nisi cuo za termin PODIZAJE CIJENE to se tako raadi malo istine malo napuhivanja malo lazi....i dize se cijena igracu .....a to sto ljudi prenose to jenjihova stvar ako ti se ensvidja brate preskoci....meni je ova stranica sasvim ok i ima dosta brze i tacne info...ako njemci i pola evrope prenose nesto sto nebi i ova stranica...
a sto se tice dzeke....ispravno misljenje je da ako ga milan hoce MORA DA PLATI jer nije dzeko prosjek da ide za 15-20 miliona...halo ako hocete pojacanje platite....a on gdje god igrao iduce sezone ce biti jos bolji.....
a sto se tice dzeke....ispravno misljenje je da ako ga milan hoce MORA DA PLATI jer nije dzeko prosjek da ide za 15-20 miliona...halo ako hocete pojacanje platite....a on gdje god igrao iduce sezone ce biti jos bolji.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Danas sam pomislio da je sve konačno gotovo,
ali sad kad sam vidio samo naslov na naslovnici...
Ovo kao španska sapunica,
danas bio kraj zadnje epizode prve sezone emitiranja,
a sutra već počinje nova sezona
Što je previše stvarno je previše
ali sad kad sam vidio samo naslov na naslovnici...
Ovo kao španska sapunica,
danas bio kraj zadnje epizode prve sezone emitiranja,
a sutra već počinje nova sezona
Što je previše stvarno je previše
100% tačno.
Inače već duže vrijeme samo čitam i nemam volje da učestvujem u raspravama ali kad vidim reakcije ovih koji mu "žele sve najbolje" moram da ragujem.
Reći da pravi veliku grešku ostankom u Wolfsburgu je totalna glupost. To je trenutno najbolje što mu se može desiti. Osim ako u stvari i jeste ono što mu najveći dušmani i pripisuju - One year wonder... U kom slučaju je poenta uzeti lovu i vozdra...
Za godinu dana će biti još bolji i jači i vrijediće duplo više - Milan neće biti opcija jer više neće imati para za njega. Milan kao i Serie A žive na staroj slavi - pratite naredne sezone Milan koji je prodajom Kake zakrpio rupe u budžetu (platio vjerovnicima) na putu u sredinu tabele...
Inače već duže vrijeme samo čitam i nemam volje da učestvujem u raspravama ali kad vidim reakcije ovih koji mu "žele sve najbolje" moram da ragujem.
Reći da pravi veliku grešku ostankom u Wolfsburgu je totalna glupost. To je trenutno najbolje što mu se može desiti. Osim ako u stvari i jeste ono što mu najveći dušmani i pripisuju - One year wonder... U kom slučaju je poenta uzeti lovu i vozdra...
Za godinu dana će biti još bolji i jači i vrijediće duplo više - Milan neće biti opcija jer više neće imati para za njega. Milan kao i Serie A žive na staroj slavi - pratite naredne sezone Milan koji je prodajom Kake zakrpio rupe u budžetu (platio vjerovnicima) na putu u sredinu tabele...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ma nije u ovom slucaju podizanje cijene (mada ne mora znaciti), ljudi jednostavno nastoje da zadrze najbolje igrace, bez obzira na sve. Valjda vam je jasno da su finansijski veoma jaki, da im nije toliko stalo hoce li dobiti tih nekih 20 miliona.
Zele da nastave sa uspjehom u kontuitetu, da i naredne sezone budu u borbi za titulu (sami celnici Bayerna kazu da u narednom periodu u Wolfsburgu vide "ljutog" rivala), da odigraju zapazenu ulogu u ligi prvaka.
Trebamo biti realni da je ta suma koju Milan nudi sasvim pristojna za jednog igraca koji je bljesnuo jednu polusezonu.
Naravno, Dzeko ako nastavi sa ovakvim partijama cjena mu moze samo rasti + evt. plasman nase reprezentacije na SP.
Da je u pitanju bilo koji drugi klub ja mislim da bi davno popustili i pustili Dzeku da ide, medjutim ovi se pokazuju kao tvrd orah (biljka-cudnovatna
).
Milanezi najavljuju jos jedan juris...pa ko prezivi neka prica.
Zele da nastave sa uspjehom u kontuitetu, da i naredne sezone budu u borbi za titulu (sami celnici Bayerna kazu da u narednom periodu u Wolfsburgu vide "ljutog" rivala), da odigraju zapazenu ulogu u ligi prvaka.
Trebamo biti realni da je ta suma koju Milan nudi sasvim pristojna za jednog igraca koji je bljesnuo jednu polusezonu.
Naravno, Dzeko ako nastavi sa ovakvim partijama cjena mu moze samo rasti + evt. plasman nase reprezentacije na SP.
Da je u pitanju bilo koji drugi klub ja mislim da bi davno popustili i pustili Dzeku da ide, medjutim ovi se pokazuju kao tvrd orah (biljka-cudnovatna

Milanezi najavljuju jos jedan juris...pa ko prezivi neka prica.

Vom Jäger zum Gejagten
- majestic24
- Kontakt:
Ide mi i vise Dzeko na qrac s tom zeljom da ide iz Wolfsburga. On su ga napravili igracem,a kako im vraca? Ko da s prepao da nece vise ovako odigrati kao do sada,pa hoce odmah da giba iz njemacke. Umjesto da ide igrati LP s Misimovicem,on hoce u Milan koji se raspada. Ali i Wolfsburg zna sta radi,dati ce mu novi ugovor,jer znaju da ce i sljedece sezone biti sjajan,neki zabije 2-3 gola u LP i to je 10 mill eura veca cijena,a s druge strane s njim ce imati i rezultate. Pa Fzeko kad bi i sljedecu sezonu ovako odigrao,njegova cijena bi bila 50 mill. Vjerujete da ce mu ona i biti. E onda ce ga prodati,al sada...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Ide mi i vise Dzeko na qrac s tom zeljom da ide iz Wolfsburga. On su ga napravili igracem,a kako im vraca? Ko da s prepao da nece vise ovako odigrati kao do sada,pa hoce odmah da giba iz njemacke. Umjesto da ide igrati LP s Misimovicem,on hoce u Milan koji se raspada. Ali i Wolfsburg zna sta radi,dati ce mu novi ugovor,jer znaju da ce i sljedece sezone biti sjajan,neki zabije 2-3 gola u LP i to je 10 mill eura veca cijena,a s druge strane s njim ce imati i rezultate. Pa Fzeko kad bi i sljedecu sezonu ovako odigrao,njegova cijena bi bila 50 mill. Vjerujete da ce mu ona i biti. E onda ce ga prodati,al sada...
ja ali ako da dva gola u milanu u ligi prvaka i cetiri u volsburgu onda je to tek isto cuj milan se raspada i slicne gluposti pa milan je natrofejni klub u evropi uz real madrid a prije 10-ak godina su igrali slabije i bili tako na nekoj sedmoj osmoj poziciji pa se digose i u deset godina osvojise dva puta ligu prvaka 3 puta u finalu a skoro svake godine u polufinalu cuj da se milan raspadne.................. ja gluposti majko mila......
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa **** ga, Milan vec dvije sezone nije osvojio ligu prvaka (zadnja titula lige prvaka u davnoj sezoni 2006/07) a to je ocigledan znak da su pred raspadom. cak imam pouzdane informacije da je italijanska vlada usvojila odluku o ukidanju fudbala u Italiji, takodjer zbog toga sto nisu osvojili svjetsko prvenstvo vec punih 3 godine (zadnje su osvojili tamo neke davne 2006). uglavnom crnjak zestoki. bjezi Dzeko kakav Milan
calcio je napisao/la:pa **** ga, Milan vec dvije sezone nije osvojio ligu prvaka (zadnja titula lige prvaka u davnoj sezoni 2006/07) a to je ocigledan znak da su pred raspadom. cak imam pouzdane informacije da je italijanska vlada usvojila odluku o ukidanju fudbala u Italiji, takodjer zbog toga sto nisu osvojili svjetsko prvenstvo vec punih 3 godine (zadnje su osvojili tamo neke davne 2006). uglavnom crnjak zestoki. bjezi Dzeko kakav Milan

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa i u pravu si.Bas kako rececalcio je napisao/la:pa **** ga, Milan vec dvije sezone nije osvojio ligu prvaka (zadnja titula lige prvaka u davnoj sezoni 2006/07) a to je ocigledan znak da su pred raspadom. cak imam pouzdane informacije da je italijanska vlada usvojila odluku o ukidanju fudbala u Italiji, takodjer zbog toga sto nisu osvojili svjetsko prvenstvo vec punih 3 godine (zadnje su osvojili tamo neke davne 2006). uglavnom crnjak zestoki. bjezi Dzeko kakav Milan

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zvuci nevjerovatno da se ovakva dva avatara slazu, zar ne?majestic24 je napisao/la:Ide mi i vise Dzeko na qrac s tom zeljom da ide iz Wolfsburga. On su ga napravili igracem,a kako im vraca? Ko da s prepao da nece vise ovako odigrati kao do sada,pa hoce odmah da giba iz njemacke. Umjesto da ide igrati LP s Misimovicem,on hoce u Milan koji se raspada. Ali i Wolfsburg zna sta radi,dati ce mu novi ugovor,jer znaju da ce i sljedece sezone biti sjajan,neki zabije 2-3 gola u LP i to je 10 mill eura veca cijena,a s druge strane s njim ce imati i rezultate. Pa Fzeko kad bi i sljedecu sezonu ovako odigrao,njegova cijena bi bila 50 mill. Vjerujete da ce mu ona i biti. E onda ce ga prodati,al sada...
Ali kad je edin u pitanju... Mislim da bih mogao potpisati ovaj tvoj post

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- RK Gradacac
- Kontakt:
Svi znaju da je Milan klub mojih snova. No, Wolfsburg me ne želi pustiti. Ništa, dodat ću gasa i nastaviti zabijati za Wolfsburg. Bilo bi djetinjasto od mene da se sad nešto inatim" izjavio je Džeko u nedjelju na Syltu, gdje se ekipa Wolfsburga nalazi na pripremnom kampu uoči nove sezone.
Drago mi je da ovako razmislja
Drago mi je da ovako razmislja

100% sportski i krajnje opušten potpis
mah tesko ce se on pomirit sa tim,mlad je a velika se frka digla oko njega da Bog da da ponovi ovakvu sezonu i da ne podlegne pritisku
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- miralem444
- Kontakt:
ma on ce biti aBd.jos bolji pa bosanac je tonick je napisao/la:mah tesko ce se on pomirit sa tim,mlad je a velika se frka digla oko njega da Bog da da ponovi ovakvu sezonu i da ne podlegne pritisku
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Edin je već odradio tri treninga za Wolfsburg. Kaže da ih Veh ubija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Navikli su oni na MagathaVirtu4l je napisao/la:Edin je već odradio tri treninga za Wolfsburg. Kaže da ih Veh ubija.

100% sportski i krajnje opušten potpis
- bosanac723
- Kontakt:
tako i treba veh, nek gule do zadnje kapi
A dzeko ce i naredne sezone zabit 20-etak golova. Nemojte mislit da serem, al' sam vam fakat govorio prije mjesec dana da mi mirise na to da ce dzeko ostat u VFL 

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.