Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2011, 01:13

Benzema je flop, on ne vrijedi 15 miliona eura a kamoli 30 miliona funti. Loic Remy je visestruko kvalitetnija i povoljnija investicija. Logicno je da nekakvi lesinari zele da uzmu Arsenalove igrace ali to se nece desiti, Nasri, Van Persie, Fabregas itd. svi ce biti igraci Arsenala i narednih sezona, moj pick ako ce dovoditi napadaca je Loic Remy.
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 maj 2011, 01:21

Zelis reci da je i vodja flop :lol: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2011, 01:25

Kome je to Vodja rekao da zeli Benzemu, spanskim medijima koji ga pitaju za Benzemu a ovaj kao kulturan covjek kaze par finih rijeci o njemu i oni to objave kao zelju Wengera da ga potpise? :lol:
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 26 maj 2011, 01:29

-Paja je napisao/la:Kome je to Vodja rekao da zeli Benzemu, spanskim medijima koji ga pitaju za Benzemu a ovaj kao kulturan covjek kaze par finih rijeci o njemu i oni to objave kao zelju Wengera da ga potpise? :lol:
Vodja vam je flop.Rekao je da je Benzema astromautski dobar igrac :D Znaci rekao i da ga zeli.
Vas vodja je izjavio da je Messi najbolji igrac beze bez premca u svijetu , vjerovatno se salio ili ga je ono beze hvalio da se decko ponada ahahha

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 maj 2011, 01:33

-Paja je napisao/la:Kome je to Vodja rekao da zeli Benzemu, spanskim medijima koji ga pitaju za Benzemu a ovaj kao kulturan covjek kaze par finih rijeci o njemu i oni to objave kao zelju Wengera da ga potpise? :lol:
Nisam znao da su spanjolski mediji "The Sun i Sky Sports" pratis li ti sta vise od ss.ba :lol: :mrgreen:

Znaci vodja je ipak flop :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2011, 01:42

The Sun i Sky su samo prenijeli izjavu Arsena Wengera koju je on navodno negdje dao spanskim medijima,sve sluzbene izjave su na stranici Arsenala posto takve nema na istoj znaci da takva i ne postoji i da je izvucena iz kontekstka ali logicno je da limitiranim fanovima spanskih klubica je to kompleksno za skontati pa vam ne zamjeram.
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 maj 2011, 01:49

-Paja je napisao/la:The Sun i Sky su samo prenijeli izjavu Arsena Wengera koju je on navodno negdje dao spanskim medijima,sve sluzbene izjave su na stranici Arsenala posto takve nema na istoj znaci da takva i ne postoji i da je izvucena iz kontekstka ali logicno je da limitiranim fanovima spanskih klubica je to kompleksno za skontati pa vam ne zamjeram.
:lol:
Normalno da se o tome neprica na sluzbenoj stranici kluba, nikad nisam vidio na stranici Real Madrida da se prica o spekulacijama itd..kao sto sigurno nisu ni fanovi Barce na Barcinoj itd.. sto me nasmija :lol:

Toliko si limitiran da su ti i spanjolski mediji postali "The Sun i Sky Sports" :mrgreen:

Ovu su prenijeli The Sun i Sky :lol:
Wenger sweet on Benzema
Arsenal boss feels it is not impossible to sign Real striker
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 37,00.html

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2011, 01:54

Toliko si glupa da se nesto ubjedujes samnom a i sama u postu priznajes da su to obicne spekulacije tj. da sam ja upravu :lol: :lol: :lol:

Ne moze bistar biti navijac spanskih politickih klubica.

Budi cool!
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 maj 2011, 01:55

-Paja je napisao/la:Toliko si glupa da se nesto ubjedujes samnom a i sama u postu priznajes da su to obicne spekulacije tj. da sam ja upravu :lol: :lol: :lol:

Ne moze bistar biti navijac spanskih politickih klubica.

Budi cool!
Pa jesu spekulacije ali vaseg vodje :mrgreen: masta lik..

Znaci vodja je flop :lol:

Budi cool :lol:
The Sun i Sky su samo prenijeli izjavu Arsena Wengera koju je on navodno negdje dao spanskim medijima,sve sluzbene izjave su na stranici Arsenala posto takve nema na istoj znaci da takva i ne postoji
Jos jednom :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2011, 01:59

Cuj spekulacije vodje :lol: :lol: najdraze mi je kad se ovako pogube, ali nikad mi nece biti jasno kakav pacijent moras biti da ulazis u neku diskusiju a znas da nisi upravu, evo npr. blancosica zna ako prati fudbal da niko a pogotovo ne Wenger nece dati za Benzemu 30 miliona, zna da ga Wenger nece kupiti i dovesti i ona ponovo nesto nekoga pokusava ubjediti i dokazati :lol:

cool!
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 maj 2011, 02:03

Cuj spekulacije vodje najdraze mi je kad se ovako pogube, ali nikad mi nece biti jasno kakav pacijent moras biti da ulazis u neku diskusiju a znas da nisi upravu, evo npr. blancosica zna ako prati fudbal da niko a pogotovo ne Wenger nece dati za Benzemu 30 miliona :lol: :lol: :lol: zna da ga Wenger nece kupiti i dovesti i ona ponovo nesto nekoga ubjediti

cool!
Pa zar nije do njega "spekulacije vodje" :lol: i meni isto :mrgreen: znaci zelis reci da je vodja sad i pacijent.. :lol:

Bez budi

cool!
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 26 maj 2011, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2011, 02:05

Naravno da ti je isto, zato nisi pametna.
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 maj 2011, 02:07

-Paja je napisao/la:Naravno da ti je isto, zato nisi pametna.
slika
vodja /flop/ pacijent
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 26 maj 2011, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2011, 02:07

Jao jesi me iznervirala, pjenim 8-)
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 maj 2011, 02:09

-Paja je napisao/la:Jao jesi me iznervirala, pjenim 8-)
slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 maj 2011, 02:21

Čitam ja vas, al' sad pred spavanje da se uključim... :lol:

Po čemu to zaključuješ da je Arsene Wenger flop?
On je više trofeja osvojio nego li većina ovih sadašnjih trenera, a da ne pričamo o uspjehu (svaki klub koji je vodio odveo ih je do trofeja i izgradio im je ekipu za budućnost) ;) Flopovi su Mourinho i njemu slični, budući da se još nije pokaz'o u "lošem" klubu, flop su i mnogi drugi španski treneri ,al' za Wengera,SAF-a,Ottmara ,Capela i Lippija reći da su flopovi, bilo koji od njih, je u najmanju ruku bahato.. ;)

Budite pozdravljeni, idem u pelene. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 26 maj 2011, 02:38

Arnelinho je napisao/la:Čitam ja vas, al' sad pred spavanje da se uključim... :lol:

On je više trofeja osvojio nego li većina ovih sadašnjih trenera, a da ne pričamo o uspjehu (svaki klub koji je vodio odveo ih je do trofeja i izgradio im je ekipu za budućnost) ;) Flopovi su Mourinho i njemu slični, budući da se još nije pokaz'o u "lošem" klubu, flop su i mnogi drugi španski treneri ,al' za Wengera,SAF-a,Ottmara ,Capela i Lippija reći da su flopovi, bilo koji od njih, je u najmanju ruku bahato.. ;)

Dokazo si da si smijesan cuj Mourinho Floop :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a sta je Porto velik klub?.Zapitaj se malo prije nego sto pises ili pogledaj na wikipediji imas na sve odgovor ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 26 maj 2011, 03:04

Arnelinho je napisao/la:Čitam ja vas, al' sad pred spavanje da se uključim... :lol:

konacno ste poceli priznavati da je Arsnela mali klub ili ti ga vrtic...
Wenger je flopina zestoka koja mislim ima 2 Premijershipa a ostalo su kupovi poput Comunity Shild , Fa itd.
On kad bi osvojio 1 Evropski trofej definitivno bi se oprostio od srece

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 maj 2011, 11:46

Ko bi se oprostio od srece kad bi osvojio jedan nastimani kup??? Pa ta prejaka Barca nikoga nije izbacila bez pomoci sudija, i ako osvoje finale to ce biti uz pomoc sudija, jer oni jednostavno nemaju stil igre da pobijede bez sudija, a to znam i po Arsenalu, samo sto kad Arsenalu ne ide, i kad ih neko zatvori oni ne dobiju penal, ili njihov protivnik ne dobije crveni...
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 maj 2011, 11:55

AllGunsBlazing je napisao/la:Ko bi se oprostio od srece kad bi osvojio jedan nastimani kup??? Pa ta prejaka Barca nikoga nije izbacila bez pomoci sudija, i ako osvoje finale to ce biti uz pomoc sudija, jer oni jednostavno nemaju stil igre da pobijede bez sudija, a to znam i po Arsenalu, samo sto kad Arsenalu ne ide, i kad ih neko zatvori oni ne dobiju penal, ili njihov protivnik ne dobije crveni...
Znaš kako je lijepo ignorirat ovog gornjeg "forumaša", pravo si rahat, jer ne umije ništa nego gluposti da valja, drugačije ne zna. ;)
A većina ljudi zna površno o Arsenu Wengeru, tj. onaj njegov period rada u Arsenalu, al' on je u svakom klubu (ma kolike velicine bio)napravio uspjeh, npr. Nagoya-bili pred ispadom, osvojio carev kup i učvrstio ih medju prva tri,Monaco-osvoji francusku ligu i kup. Sa Arsenalom tolike trofeje, jednostavno ne znam na koji način bi tipu mogli prigovoriti da je flop (jedini način je da neki ne znaju ni šta ta riječ znači, eh, pa onda je sve moguće) :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.