FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CyberGhost
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CyberGhost » 26 maj 2011, 01:36

slika
I HAVE A DREAM.... HAHAHHAHAHHAHAHA
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 26 maj 2011, 01:37

Gledaj Ibre i pogleda mrkog :lol: :lol: ocam papak je 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 maj 2011, 01:41

CyberGhost je napisao/la:slika
I HAVE A DREAM.... HAHAHHAHAHHAHAHA
SAMO GLEDATI, NE DIRATI
"My Favorite Ring is Always the Next One"

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 26 maj 2011, 01:43

žutiii javii see,hahahah...zutii javii see...ja drota simpaticnog hahahaha...oplako sam...

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 26 maj 2011, 01:44

Vrati balvane Sabaneeeee :mrgreen:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 26 maj 2011, 01:44

legenda79 je napisao/la:žutiii javii see,hahahah...zutii javii see...ja drota simpaticnog hahahaha...oplako sam...
meni je najjacee biloo kaad su igraci dosli pred tribinu i poceli sami pjevat "a da me vidi baboo" :D :D
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 26 maj 2011, 01:54

Svaka nam cast!!! vratio se prije sat sa utakmice sutra detaljnije o svemu.
Ali stvarno se mora onaj pecinski covjek spomenutu odmah,SABAN samo ime sve govori.Sva steta na autobusima treba se njemu lagano pripisati ,preko razglasa prijetiti da necemo zive glave izvuci,psovati rahmetli anera i legendu IVICU OSIMA je u najmanju ruku zalosno.A da ne pricam psovanje dijeteta sudiji to je dno dna.
PONOSNO I HRABRO

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 01:57

Dejan, BL je napisao/la:E pa to je to što ti pričam, dobiva se 0,5 + 0,36666 koliko nosi koeficijent lige i to je onda da ništa ne uradiš 0,8666
a Želji je dodano 1 jer je bio u kv. za LŠ pa on ima 1,3666

Koeficijent lige je prošle god. bio 0,375
Posla ti meni PM, al ne da mi da ti odgovorim, izgleda da si me blokiro nekad kad nismo bili u dobrim odnosima :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 maj 2011, 01:58

Hawking je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:E pa to je to što ti pričam, dobiva se 0,5 + 0,36666 koliko nosi koeficijent lige i to je onda da ništa ne uradiš 0,8666
a Želji je dodano 1 jer je bio u kv. za LŠ pa on ima 1,3666

Koeficijent lige je prošle god. bio 0,375
Posla ti meni PM, al ne da mi da ti odgovorim, izgleda da si me blokiro nekad kad nismo bili u dobrim odnosima :mrgreen:
Takodjer :D Izgleda da je iskljucio PP

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 26 maj 2011, 01:58

cestitam na zasluzenoj pobjedi i na dobrom navijanju tokom cijele tekme sretno u EL :)

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 26 maj 2011, 02:20

el_ninjo je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:žutiii javii see,hahahah...zutii javii see...ja drota simpaticnog hahahaha...oplako sam...
meni je najjacee biloo kaad su igraci dosli pred tribinu i poceli sami pjevat "a da me vidi baboo" :D :D
A Šeha vodi navijanje u sred tekme... :D :D

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 26 maj 2011, 02:24

legenda79 je napisao/la:
el_ninjo je napisao/la:
A Šeha vodi navijanje u sred tekme... :D :D
jooos jedan dokaz kakva je situacija u Zelji je i onaaj detallj kada izlazi lazar iz igre .. cijela klupa ustaje i navija "haajdeee llaaazaaareee" :D :D :lol: :lol: :lol:
sve u svemu ..fantasticna nooc ..lijepo je biti manijaak ..maloo pokvariloo ono kamenjanje ..ali navikli smoo :D :D
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 26 maj 2011, 02:26

Upravo stigli kuci :D

Ne znam odakle da krenem ali prvo sto cu rei da nas je bilo preko 2200 100 %,ima neko snimak na autoputu kada se vidim 150 auta,50 kombija i 12 buseva od kluba i 1 privatni,ehhh a jos su se prikljucivala auta u Visokm,Kaknju,Lasvi i Zenici,znaci drama,nismo mogli stati na stolice,morali smo se trpati na stepenice koje su bile prepune,znaci drama nevidjena,cak su nam morali dati i zadni dio sjevera koji je treba biti prazan....

Prvo i ono NAJGORE je na dolasku u Zenicu murija pusta oko 20 auta i 5 kombija na zenicko podrucje,znaci davali su nam upute i u jednom trenutku dolazimo ispod tribine gdje su sjesteni robijasi i doa nastaje frka,razbijanje stakala,trka,tuca i ostalo,i nakon toga se svi vracaju na pravi ulaz gdje nastaje opsta pometnja oko karti,jer najmanje 400-500 momaka nema karte i nastaje haos oko ulaska na tribinu,znaci utakmica je pocela a polovina navijaca je bila ispred.

Drugo,nakon toga punimo tribinu,gdje se guramo po dvojica na stolicu da bih svi mogli stati,međutim murija zabranjuje ulaz nasim jer nismo imali mjesta vise,gdje nastaje ponovo pometnja,i nakon toga nasi ulaze na onaj dio sto je bio predviđen kao sigurna zona,a tek su svi usli oko 23min.

Navijanje citavo vrijeme extra,ljudi sa istoka i zapada vise gledali nas nego utakmicu :D .Igra,pa svi ste vidjeli,nema se sta puno rec momci su pokazali na terenu sve i svaka im cast.

A sto s etice robijasa,zalosno je bilo i oni i njihov vođa sa mikrofonom koji se sam cuje,izgleda da je postavio ozvucenje kad da ce Metallica imati koncert :mrgreen:

Na kraju ostajemo preko pola sata na tribini i izlazmo normalno,mi idemo za TK nasi za sarajevo i normalno budu kamenovani jer su izasli nakon naseg prvog gola njih 300-400 sa tribine i otisli su da prave ceku,ali nema veze.Takođe nasim momcima su sjekli gume,razbijali stakla sve ostalo...

I ove je najveci broj gostujucih navijaca koji su bili u zenici,pitari su drzali rekord ali je skinut za najmanje 600 ljudi :mrgreen:

Mozda sam bio dug ali nema veze :lol: ...FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 26 maj 2011, 02:40

Grande je napisao/la:Upravo stigli kuci :D

Ne znam odakle da krenem ali prvo sto cu rei da nas je bilo preko 2200 100 %,ima neko snimak na autoputu kada se vidim 150 auta,50 kombija i 12 buseva od kluba i 1 privatni,ehhh a jos su se prikljucivala auta u Visokm,Kaknju,Lasvi i Zenici,znaci drama,nismo mogli stati na stolice,morali smo se trpati na stepenice koje su bile prepune,znaci drama nevidjena,cak su nam morali dati i zadni dio sjevera koji je treba biti prazan....

Prvo i ono NAJGORE je na dolasku u Zenicu murija pusta oko 20 auta i 5 kombija na zenicko podrucje,znaci davali su nam upute i u jednom trenutku dolazimo ispod tribine gdje su sjesteni robijasi i doa nastaje frka,razbijanje stakala,trka,tuca i ostalo,i nakon toga se svi vracaju na pravi ulaz gdje nastaje opsta pometnja oko karti,jer najmanje 400-500 momaka nema karte i nastaje haos oko ulaska na tribinu,znaci utakmica je pocela a polovina navijaca je bila ispred.

Drugo,nakon toga punimo tribinu,gdje se guramo po dvojica na stolicu da bih svi mogli stati,međutim murija zabranjuje ulaz nasim jer nismo imali mjesta vise,gdje nastaje ponovo pometnja,i nakon toga nasi ulaze na onaj dio sto je bio predviđen kao sigurna zona,a tek su svi usli oko 23min.

Navijanje citavo vrijeme extra,ljudi sa istoka i zapada vise gledali nas nego utakmicu :D .Igra,pa svi ste vidjeli,nema se sta puno rec momci su pokazali na terenu sve i svaka im cast.

A sto s etice robijasa,zalosno je bilo i oni i njihov vođa sa mikrofonom koji se sam cuje,izgleda da je postavio ozvucenje kad da ce Metallica imati koncert :mrgreen:

Na kraju ostajemo preko pola sata na tribini i izlazmo normalno,mi idemo za TK nasi za sarajevo i normalno budu kamenovani jer su izasli nakon naseg prvog gola njih 300-400 sa tribine i otisli su da prave ceku,ali nema veze.Takođe nasim momcima su sjekli gume,razbijali stakla sve ostalo...

I ove je najveci broj gostujucih navijaca koji su bili u zenici,pitari su drzali rekord ali je skinut za najmanje 600 ljudi :mrgreen:

Svaka cast na postu ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 maj 2011, 03:22

Grande je napisao/la:Upravo stigli kuci :D

Nisi trebao u detalje, sad će oni što nisu bili na tekmi pokupiti ovo i faliti se raji da su bili :D :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 maj 2011, 03:41

znaci, zilina, jablonec ili spartak trnava... kad bi to izvukli bio bi sretan ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 26 maj 2011, 03:44

tm84 je napisao/la:znaci, zilina, jablonec ili spartak trnava... kad bi to izvukli bio bi sretan ;)
ma samo nemoj nekih rumuna bugara ili tako nesto,sto je krajnje ne poznatno a krajnje prejebe,,no 8-)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 maj 2011, 03:45

irridu je napisao/la:
tm84 je napisao/la:znaci, zilina, jablonec ili spartak trnava... kad bi to izvukli bio bi sretan ;)
ma samo nemoj nekih rumuna bugara ili tako nesto,sto je krajnje ne poznatno a krajnje prejebe,,no 8-)
gledam da mi je sto blize ovde da i ja gledam napokon zelju ponovo... nisam od prosle godine bio u sarajevu :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 26 maj 2011, 03:52

ah da zamalo da zaboravim....GRAD BEZ CARSIJE,KLUB BEZ TRADICIJE,NAVIJACI BEZ MU.DA=CELIK ZENICA ,...(nema imena grupa) al dobro bi pristajalo SABANI :!:
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 26 maj 2011, 04:01

ja mislim da nije bio drot nego neki momak iz game ili kako se zove osiguranje sto je rasporedzenjo na tekmi ,momak se radovao golovima zelje ono srcem da nije mogao sakriti emocije pa su ga nasi nagrdaili skandiranjem a on rukom na srce na kraju :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 9 gostiju.