I HAVE A DREAM.... HAHAHHAHAHHAHAHA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
SAMO GLEDATI, NE DIRATICyberGhost je napisao/la:
I HAVE A DREAM.... HAHAHHAHAHHAHAHA
meni je najjacee biloo kaad su igraci dosli pred tribinu i poceli sami pjevat "a da me vidi baboo"legenda79 je napisao/la:žutiii javii see,hahahah...zutii javii see...ja drota simpaticnog hahahaha...oplako sam...
Posla ti meni PM, al ne da mi da ti odgovorim, izgleda da si me blokiro nekad kad nismo bili u dobrim odnosimaDejan, BL je napisao/la:E pa to je to što ti pričam, dobiva se 0,5 + 0,36666 koliko nosi koeficijent lige i to je onda da ništa ne uradiš 0,8666
a Želji je dodano 1 jer je bio u kv. za LŠ pa on ima 1,3666
Koeficijent lige je prošle god. bio 0,375
TakodjerHawking je napisao/la:Posla ti meni PM, al ne da mi da ti odgovorim, izgleda da si me blokiro nekad kad nismo bili u dobrim odnosimaDejan, BL je napisao/la:E pa to je to što ti pričam, dobiva se 0,5 + 0,36666 koliko nosi koeficijent lige i to je onda da ništa ne uradiš 0,8666
a Želji je dodano 1 jer je bio u kv. za LŠ pa on ima 1,3666
Koeficijent lige je prošle god. bio 0,375
A Šeha vodi navijanje u sred tekme...el_ninjo je napisao/la:meni je najjacee biloo kaad su igraci dosli pred tribinu i poceli sami pjevat "a da me vidi baboo"legenda79 je napisao/la:žutiii javii see,hahahah...zutii javii see...ja drota simpaticnog hahahaha...oplako sam...![]()
jooos jedan dokaz kakva je situacija u Zelji je i onaaj detallj kada izlazi lazar iz igre .. cijela klupa ustaje i navija "haajdeee llaaazaaareee"legenda79 je napisao/la:A Šeha vodi navijanje u sred tekme...el_ninjo je napisao/la:meni je najjacee biloo kaad su igraci dosli pred tribinu i poceli sami pjevat "a da me vidi baboo"legenda79 je napisao/la:žutiii javii see,hahahah...zutii javii see...ja drota simpaticnog hahahaha...oplako sam...![]()
![]()
Svaka cast na postuGrande je napisao/la:Upravo stigli kuci![]()
Ne znam odakle da krenem ali prvo sto cu rei da nas je bilo preko 2200 100 %,ima neko snimak na autoputu kada se vidim 150 auta,50 kombija i 12 buseva od kluba i 1 privatni,ehhh a jos su se prikljucivala auta u Visokm,Kaknju,Lasvi i Zenici,znaci drama,nismo mogli stati na stolice,morali smo se trpati na stepenice koje su bile prepune,znaci drama nevidjena,cak su nam morali dati i zadni dio sjevera koji je treba biti prazan....
Prvo i ono NAJGORE je na dolasku u Zenicu murija pusta oko 20 auta i 5 kombija na zenicko podrucje,znaci davali su nam upute i u jednom trenutku dolazimo ispod tribine gdje su sjesteni robijasi i doa nastaje frka,razbijanje stakala,trka,tuca i ostalo,i nakon toga se svi vracaju na pravi ulaz gdje nastaje opsta pometnja oko karti,jer najmanje 400-500 momaka nema karte i nastaje haos oko ulaska na tribinu,znaci utakmica je pocela a polovina navijaca je bila ispred.
Drugo,nakon toga punimo tribinu,gdje se guramo po dvojica na stolicu da bih svi mogli stati,međutim murija zabranjuje ulaz nasim jer nismo imali mjesta vise,gdje nastaje ponovo pometnja,i nakon toga nasi ulaze na onaj dio sto je bio predviđen kao sigurna zona,a tek su svi usli oko 23min.
Navijanje citavo vrijeme extra,ljudi sa istoka i zapada vise gledali nas nego utakmicu.Igra,pa svi ste vidjeli,nema se sta puno rec momci su pokazali na terenu sve i svaka im cast.
A sto s etice robijasa,zalosno je bilo i oni i njihov vođa sa mikrofonom koji se sam cuje,izgleda da je postavio ozvucenje kad da ce Metallica imati koncert![]()
Na kraju ostajemo preko pola sata na tribini i izlazmo normalno,mi idemo za TK nasi za sarajevo i normalno budu kamenovani jer su izasli nakon naseg prvog gola njih 300-400 sa tribine i otisli su da prave ceku,ali nema veze.Takođe nasim momcima su sjekli gume,razbijali stakla sve ostalo...
I ove je najveci broj gostujucih navijaca koji su bili u zenici,pitari su drzali rekord ali je skinut za najmanje 600 ljudi![]()
Mozda sam bio dug ali nema veze...FORZA ZELJO ! ! !
Nisi trebao u detalje, sad će oni što nisu bili na tekmi pokupiti ovo i faliti se raji da su biliGrande je napisao/la:Upravo stigli kuci![]()
Ne znam odakle da krenem ali prvo sto cu rei da nas je bilo preko 2200 100 %,ima neko snimak na autoputu kada se vidim 150 auta,50 kombija i 12 buseva od kluba i 1 privatni,ehhh a jos su se prikljucivala auta u Visokm,Kaknju,Lasvi i Zenici,znaci drama,nismo mogli stati na stolice,morali smo se trpati na stepenice koje su bile prepune,znaci drama nevidjena,cak su nam morali dati i zadni dio sjevera koji je treba biti prazan....
Prvo i ono NAJGORE je na dolasku u Zenicu murija pusta oko 20 auta i 5 kombija na zenicko podrucje,znaci davali su nam upute i u jednom trenutku dolazimo ispod tribine gdje su sjesteni robijasi i doa nastaje frka,razbijanje stakala,trka,tuca i ostalo,i nakon toga se svi vracaju na pravi ulaz gdje nastaje opsta pometnja oko karti,jer najmanje 400-500 momaka nema karte i nastaje haos oko ulaska na tribinu,znaci utakmica je pocela a polovina navijaca je bila ispred.
Drugo,nakon toga punimo tribinu,gdje se guramo po dvojica na stolicu da bih svi mogli stati,međutim murija zabranjuje ulaz nasim jer nismo imali mjesta vise,gdje nastaje ponovo pometnja,i nakon toga nasi ulaze na onaj dio sto je bio predviđen kao sigurna zona,a tek su svi usli oko 23min.
Navijanje citavo vrijeme extra,ljudi sa istoka i zapada vise gledali nas nego utakmicu.Igra,pa svi ste vidjeli,nema se sta puno rec momci su pokazali na terenu sve i svaka im cast.
A sto s etice robijasa,zalosno je bilo i oni i njihov vođa sa mikrofonom koji se sam cuje,izgleda da je postavio ozvucenje kad da ce Metallica imati koncert![]()
Na kraju ostajemo preko pola sata na tribini i izlazmo normalno,mi idemo za TK nasi za sarajevo i normalno budu kamenovani jer su izasli nakon naseg prvog gola njih 300-400 sa tribine i otisli su da prave ceku,ali nema veze.Takođe nasim momcima su sjekli gume,razbijali stakla sve ostalo...
I ove je najveci broj gostujucih navijaca koji su bili u zenici,pitari su drzali rekord ali je skinut za najmanje 600 ljudi![]()
Mozda sam bio dug ali nema veze...FORZA ZELJO ! ! !
ma samo nemoj nekih rumuna bugara ili tako nesto,sto je krajnje ne poznatno a krajnje prejebe,,notm84 je napisao/la:znaci, zilina, jablonec ili spartak trnava... kad bi to izvukli bio bi sretan
gledam da mi je sto blize ovde da i ja gledam napokon zelju ponovo... nisam od prosle godine bio u sarajevuirridu je napisao/la:ma samo nemoj nekih rumuna bugara ili tako nesto,sto je krajnje ne poznatno a krajnje prejebe,,notm84 je napisao/la:znaci, zilina, jablonec ili spartak trnava... kad bi to izvukli bio bi sretan
ja mislim da nije bio drot nego neki momak iz game ili kako se zove osiguranje sto je rasporedzenjo na tekmi ,momak se radovao golovima zelje ono srcem da nije mogao sakriti emocije pa su ga nasi nagrdaili skandiranjem a on rukom na srce na krajulegenda79 je napisao/la:žutiii javii see,hahahah...zutii javii see...ja drota simpaticnog hahahaha...oplako sam...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.