volio bih je ponovo pogledat',
onako na miru

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hahaha jasta ste hahaha niste 20 nego smo u petoj minuti izasliBianconeri1988 je napisao/la:Hajde još jednom za ove što nas eventualno nisu čuli i što su pobjegli u mišije rupe...O utakmici detaljnije kad malo dođem sebi, samo znam da smo ih u punom smislu riječi demolirali, nakon Pitara i Robijaše smo natjerili da 20 min prije kraja napuštaju stadion...
ŠALALALALALALAAAA ŽELJEZNIČAAAAAR!!!
Hajdeeeee
Ja sam to odavno izračunao, trebala nam je titula Dacie Chisinau u Moldaviji, i to se i desilo, ali onda nas je Borac dobio i računica je pala u vodu... biće do godine aBdSamo F.K.S !! je napisao/la:Da nadam se da cemo izbjeci madjareHawking je napisao/la:Šta reći, ima i levata i sila timova, treba imati i malo sreće pri žrijebu... Sarajevo ima povoljniju siutaciju, ali i sa ove strane ima nezgodnih timova, posebno su zeznuti ovi Mađari, nisko stoje a nisu uopšte loši... nadam se da ćemo i jedni i drugi što dalje dogurati...Al s ostalim se timovima mozemo nositi realno imamo kvalitetnu ekipu .
PS Bas sam sad provjerio evo da smo se recimo plasirali u lp mi ili vi bili bi nosioci u drugom pretkolu .
Pacovi_tu_ima nemoj biti lud ti estonci su jako nezgodna ekipa ! Nesto kao Serif Tiraspol
Mislim da nisi u pravu igrate LE a tamo se ne dobiva 1 nego 0,5 ako se ne varam, tako da samim pojavljivanjem ne možete preskočiti Zrinjski još se njima briše godina u kojoj nisu ni bili u evropiHawking je napisao/la:Zrinjski ćemo preskočiti i jedni i drugi samim pojavljivanjem u drugom pretkolu EL, jer njih ove godine neće biti...Samo F.K.S !! je napisao/la:Mora se ovaj Zrinjski prec podhitno !Silkoni je napisao/la:233 Zrinjski Bos 0.3666 0.3666 0.3666 1.3500 1.3750 3.824
248 Sarajevo Bos 0.3666 0.3666 0.3666 1.8500 0.3750 3.324
259 Željezničar Bos 0.3666 0.3666 0.3666 0.3500 1.3750 2.824
260 Slavija Sarajevo Bos 0.3666 0.3666 0.3666 1.3500 0.3750 2.824
261 Široki Brijeg Bos 0.3666 0.3666 0.3666 0.8500 0.8750 2.824
![]()
![]()
![]()
![]()
al kako je fino vidjet da je tvoj tim nosioc http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2011.html
Mislim da se 0,750 dobiva za prvo a 1,000 za drugo pretkolo, ali nisam siguran...Dejan, BL je napisao/la: Mislim da nisi u pravu igrate LE a tamo se ne dobiva 1 nego 0,5 ako se ne varam, tako da samim pojavljivanjem ne možete preskočiti Zrinjski još se njima briše godina u kojoj nisu ni bili u evropi
Željo je dobio 1,3750 a nije se mrdno, znači i vi najmanje dobivate toliko... evo sad nađoh Borac, znači najmanje se dobiva 0,8750 za drugo pretkolo...Dejan, BL je napisao/la:Pa na toj tabeli fali Borac a da ima on onda bi lako bilo vidjeti koliko se dodalo na 0,36666 za 2. pretkolo LE
Ti si mene pogrešno razumio, i ovaj tvoj post nema veze sa mojim, ja uopšte nisam porekao ovo što si ti napisao, već samo sam htio reći da je Željo večeras igrom ubio Čelika tako da su njegovi navijači izašli ranije sa stadiona, isto kao što ste vi uradili...I to je koincidencija, da su umjesto Pitara tribine napustili drugi neki navijači, onda bih u svom postu spomenuo svoje navijače...HZ_ilidzaa je napisao/la: Gledam tvoje postove i u svakom postu spominjes Horde Zla i provociras , znam samo da smo mi sada medju 5 najorganizovanijih navijackih grupa na Balkanu , vama bas kao sto smo mi radili treba remont tribine(mislim na ljude koji vas vode) jer u zadnje vrijeme s kojim god manijakom popijem kafu prica jednu pricu , a to da vam je tribina u qrcu , nesto slicno sto je kod nas bilo prije 5-6 godina. Mogao bih jos mnogo toga napisati , ali necu jer tome ovdje nije mjesto.
I za tebe isto stoji kao i za tvog kolegu sa tribine, malo se informiši, dobro skontaj šta sam htio reći pa komentariši...zubizareta je napisao/la: hahaha jasta ste hahaha niste 20 nego smo u petoj minuti izasli![]()
![]()
S tim da nam je dodano 0,3750, malo nam se popravila liga, a prije je vazda bilo 0,3666Dejan, BL je napisao/la:E pa to je to što ti pričam, dobiva se 0,5 + 0,36666 koliko nosi koeficijent lige i to je onda da ništa ne uradiš 0,8666
a Želji je dodano 1 jer je bio u kv. za LŠ
Da što više doguraju klubovi to veći koeficijent i lige i samih klubovaHawking je napisao/la:S tim da nam je dodano 0,3750, malo nam se popravila liga, a prije je vazda bilo 0,3666Dejan, BL je napisao/la:E pa to je to što ti pričam, dobiva se 0,5 + 0,36666 koliko nosi koeficijent lige i to je onda da ništa ne uradiš 0,8666
a Želji je dodano 1 jer je bio u kv. za LŠ![]()
Ništa, sad trebamo zapeti, pa da svi budemo nositelji iduće sezone
Zamisli dodjemo do play offa sviHawking je napisao/la:S tim da nam je dodano 0,3750, malo nam se popravila liga, a prije je vazda bilo 0,3666Dejan, BL je napisao/la:E pa to je to što ti pričam, dobiva se 0,5 + 0,36666 koliko nosi koeficijent lige i to je onda da ništa ne uradiš 0,8666
a Želji je dodano 1 jer je bio u kv. za LŠ![]()
Ništa, sad trebamo zapeti, pa da svi budemo nositelji iduće sezone
Neka bolan konacno vodimo normalnu diskusijuTM87visnjik je napisao/la:vidi ovih sa nekim tricama ,tackama i sesticam ubise se jedan drugom da objasne