FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel' opet igrate na Koševu Evropu ? Šteta za vas, morat' ćete se prilagoditi našem rasporedu u Evropi .
P.S. Čestitke za kup i toliko o 2000 manijaka u Zenici.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nakon završetka Kupa BiH
Autobus igrača Željezničara kamenovan pri izlasku iz Zenice
Nakon završetka Kupa BiH koji se odigrao večeras u Zenici između Željezničara i Čelika, došlo je do incidenta. Naime, autobusi igrača Željezničara kao i autobusi navijača su kamenovani pri izlasku iz Zenice, gdje je nekoliko bočnih prozora razbijeno.
seljakluk i papanija se nastavlja....
Autobus igrača Željezničara kamenovan pri izlasku iz Zenice
Nakon završetka Kupa BiH koji se odigrao večeras u Zenici između Željezničara i Čelika, došlo je do incidenta. Naime, autobusi igrača Željezničara kao i autobusi navijača su kamenovani pri izlasku iz Zenice, gdje je nekoliko bočnih prozora razbijeno.
seljakluk i papanija se nastavlja....
Netačno, i Željo i Sarajevo su u drugom pretkolu i vjerovatno ni jedni neće biti nositelji, dok će Široki biti nositelj u prvom pretkolu...aS_Roma je napisao/la:samo je Sarajevo u drugom pretkolu i to kao nosiocIker C je napisao/la:Jesmo li u 2. ili u 1. pretkolo EL? Nešto mi nelogično da osvajač kupa ide u 1.pretkolo.
EDIT: @silikoni i @aS_Roma Hajde malo informisanja, ne trabunjajte gluposti!
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 26 maj 2011, 00:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
necemo morati... vi imate na taj stadion pravo ko i mi jer je gradski... tako da ce to biti kompromis a ne kako vi kazete...dzenan01 je napisao/la:Jel' opet igrate na Koševu Evropu ? Šteta za vas, morat' ćete se prilagoditi našem rasporedu u Evropi .

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Svi koji idu u europu idu u 1 pretkolu osim sarajeva koje ne igra prvo vec ide u drugo.. 

- Capt_Billy
- Kontakt:
DAJTE BA LJUDI NETKO MORA ZNATI STA SE DOGADA!! TOPOVSKI UDARI ODJEKUJU, SIRENE POLICISKE!!! JE LI PROSLAVA ILI RASTJERIVANJA?? MOLIM VAS!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
E haj vidjecemo ko ce traziti zamjenu domacinstva ako ždrijeb odluči da obje ekipe budu domaćini u isto vrijeme.tm84 je napisao/la:necemo morati... vi imate na taj stadion pravo ko i mi jer je gradski... tako da ce to biti kompromis a ne kako vi kazete...dzenan01 je napisao/la:Jel' opet igrate na Koševu Evropu ? Šteta za vas, morat' ćete se prilagoditi našem rasporedu u Evropi .

Borac je prošle godine bio u 2.pretkolo koliko me sjećanje dobro služi. Može li neko bar okvirno reći koga možemo očekivati u pretkolu?Silkoni je napisao/la:Svi koji idu u europu idu u 1 pretkolu osim sarajeva koje ne igra prvo vec ide u drugo..
FEDERER= KLOC
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2011-12Iker C je napisao/la:Borac je prošle godine bio u 2.pretkolo koliko me sjećanje dobro služi. Može li neko bar okvirno reći koga možemo očekivati u pretkolu?Silkoni je napisao/la:Svi koji idu u europu idu u 1 pretkolu osim sarajeva koje ne igra prvo vec ide u drugo..
Evo ovdje sve ima, s tim da nije još editovano nakon našeg osvajanja Kupa, ali se otprilike vidi koga ćemo moći dobiti...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Da ne zaboravim.Svaka cast Manijacima na odličnom izdanju u finalu kupa.Ja sam sa balkona svoje zgrade prebrojao oko 11-12 autobusa i oko 8 kombija,a za privatna auta ne znam.Svejedno.Svaka čast.Sada poslije ove blamaze mislim da Robijasi neće dugo vremena uzvratiti ovakvu posjetu na Grbavici iako su to ucinili u prvoj utakmici kup-a BiH.zlaya_tm87 je napisao/la:
eto pa brojite
- Capt_Billy
- Kontakt:
PA JE LI TO SADA PROBLEM??? TKO CE TRAZITI ZAMJENU DOMACINSTVA!!! U PIZDU MATERINU OKO CEGA DISKUSIJE SE VODI!!!dzenan01 je napisao/la:E haj vidjecemo ko ce traziti zamjenu domacinstva ako ždrijeb odluči da obje ekipe budu domaćini u isto vrijeme.tm84 je napisao/la:necemo morati... vi imate na taj stadion pravo ko i mi jer je gradski... tako da ce to biti kompromis a ne kako vi kazete...dzenan01 je napisao/la:Jel' opet igrate na Koševu Evropu ? Šteta za vas, morat' ćete se prilagoditi našem rasporedu u Evropi .
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Informisi se ti malo, bolje bi ti bilo. U drugom pretkolu od nasih predstavnika samo smo mi, tj. FK Sarajevo nositelji, ostali nisu.Hawking je napisao/la: Netačno, i Željo i Sarajevo su u drugom pretkolu i vjerovatno ni jedni neće biti nositelji, dok će Široki biti nositelj u prvom pretkolu...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2011.htmlIker C je napisao/la:Borac je prošle godine bio u 2.pretkolo koliko me sjećanje dobro služi. Može li neko bar okvirno reći koga možemo očekivati u pretkolu?Silkoni je napisao/la:Svi koji idu u europu idu u 1 pretkolu osim sarajeva koje ne igra prvo vec ide u drugo..
**** ekipe pravo .
-
- Kontakt:
Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!Madafaka je napisao/la:Informisi se ti malo, bolje bi ti bilo. U drugom pretkolu od nasih predstavnika samo smo mi, tj. FK Sarajevo nositelji, ostali nisu.Hawking je napisao/la: Netačno, i Željo i Sarajevo su u drugom pretkolu i vjerovatno ni jedni neće biti nositelji, dok će Široki biti nositelj u prvom pretkolu...
Ma pusti šuplju, ne zna se još ko će biti nositelj, treba da se odrede i ostali učesnici, a nositelji se određuju po koeficijentima... makar su skontali da je i Željo u drugom pretkolu...Pirke_TM87 je napisao/la:Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!Madafaka je napisao/la:Informisi se ti malo, bolje bi ti bilo. U drugom pretkolu od nasih predstavnika samo smo mi, tj. FK Sarajevo nositelji, ostali nisu.Hawking je napisao/la: Netačno, i Željo i Sarajevo su u drugom pretkolu i vjerovatno ni jedni neće biti nositelji, dok će Široki biti nositelj u prvom pretkolu...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
ma jasno, slika sve govorizlaya_tm87 je napisao/la:
eto pa brojite

VOLIM TE ŽELJO!!!
Tiocfaidh ár lá
U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...Madafaka je napisao/la:Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Pa pitam jer mi je nelogicno i nejasno kako je onda Borac bio u drugom pretkolu prosle godine a bio je treci na tabeli ali je imao trofej pobjednika kupa Bosne i Hercegovine? To pitam, a moguce je da koeficient odredjuje ko ce biti nositelj a ko ne...Madafaka je napisao/la:Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 47 gostiju.