FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 25 maj 2011, 23:45

Dejan, BL je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Uuuu a tek što poštujete himnu svaka vam čast :D

Pa onako nije ni u Banjaluci bila ismijana
Himna je bila otpjevana, samo si trebao pozornije da slušaš 8-)
Kako otpjevana pa himna nema tekst :D
Znaš ti dobro na koji tekst ja mislim ;)

@LEŠINAR Pa vi niste htjeli da igrate zajedničku ligu, zato su naši timovi igrali Europu, pa kad ste vidjeli da vas niko ne šljivi onda ste dotrčali da igrate s nama... dakle, logično je da od sezone 1997/98 možemo pričati o zajedničkoj Ligi, hrvati su pristali da igraju, vi niste, ko vam je kriv ;)
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 25 maj 2011, 23:48

LEŠINAR je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...

Jesi li ti care gledao utakmicu?????? Prvo golman pogođen, drugo nogom navijač udara igrača kod 3 gola, treće lik baca medalju na tribinu prilikom dodjele itd...........

Što se tiče titula i ovog što ne zna normalnim slovima pisati. Mislim vaše naš. Sve je to naše i RS i FBiH a i vaše. Ali čemu onda saglasnost FSRS na skupštini za opstanak saveza. Kad se nešto ujedini znači da su dva subjekta postojala pa nastao jedan. I jedan i drugi imaju svoju istoriju od 95-01.Što ste se vi zvali FS BiH a mi FS RS. I danas se zovete krovni savez- znači savez dva subjekta RS i FBiH tj. BiH i mi tu igramo. Tada ste se zvali šampioni BiH a mi RS. Vi to zapravo niste bili a mi stvarno jesmo. I ko je u pravu? Ti ćeš reći UEFA. Pa šta trebali su priznati dve titule. Logično da će priznati BiH kad se i zemlja tako zove. Šta bi bilo da je obrnuto? ZNAČI TE TITULE NIKO NORMALAN NE BROJI NITI ĆE zbog milijon razloga! Od 2001 se računa i to je jedino korektno. Znači bili ste osvajači KUP jednom na 30% BiH, jednom na 51% i dvaput na cijeloj teritoriji ste igrali. Daj molim te ako mi ne računamo nemate ni vi potrebu. Ali kad već hoćete imamo i mi titula iz tog perioda i sa pola teritorije!
To što pišeš ima smisla, ali nikako da se sjetim kako ste kao prvaci RS prolazili u Europi, priznajem nisam vas baš pratio niti upratio. Kad odgovoriš na to pitanje pitanje, bit će ti jasnije rangiranje. FS RS nikada nije bio član UEFE ili FIFE, i to je najbitniji detalj. Ali to ne mjenja na stvari da ste zadnje dvije sezone odlični, i nadam se da će te tako nastaviti.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 maj 2011, 23:50

LEŠINAR je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...

Jesi li ti care gledao utakmicu?????? Prvo golman pogođen, drugo nogom navijač udara igrača kod 3 gola, treće lik baca medalju na tribinu prilikom dodjele itd...........

Što se tiče titula i ovog što ne zna normalnim slovima pisati. Mislim vaše naš. Sve je to naše i RS i FBiH a i vaše. Ali čemu onda saglasnost FSRS na skupštini za opstanak saveza. Kad se nešto ujedini znači da su dva subjekta postojala pa nastao jedan. I jedan i drugi imaju svoju istoriju od 95-01.Što ste se vi zvali FS BiH a mi FS RS. I danas se zovete krovni savez- znači savez dva subjekta RS i FBiH tj. BiH i mi tu igramo. Tada ste se zvali šampioni BiH a mi RS. Vi to zapravo niste bili a mi stvarno jesmo. I ko je u pravu? Ti ćeš reći UEFA. Pa šta trebali su priznati dve titule. Logično da će priznati BiH kad se i zemlja tako zove. Šta bi bilo da je obrnuto? ZNAČI TE TITULE NIKO NORMALAN NE BROJI NITI ĆE zbog milijon razloga! Od 2001 se računa i to je jedino korektno. Znači bili ste osvajači KUP jednom na 30% BiH, jednom na 51% i dvaput na cijeloj teritoriji ste igrali. Daj molim te ako mi ne računamo nemate ni vi potrebu. Ali kad već hoćete imamo i mi titula iz tog perioda i sa pola teritorije!
Rekoh ti već, imaš mail, pošalji DFBu, objasni ljudima kako stvari stoje! Čuj Bayern 20+ titula, a ujedinjena Njemačka tek od 90. :?

PS FSRS se PRIKLjUČIO NSBiH. To što je potrebna odluka Generalne skupštine FSRS je bila stvar tadašnjeg dogovora. Formalnopravno, međutim, radilo se i PRISTUPANjU i PRIKLjUČENjU, a nikakvom ujedinjavanju. Gluposti možeš pisati ljudima koji su neupućeni. ;)
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 25 maj 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 25 maj 2011, 23:51

A da me vidi baboooooo
jel se iko jos vratio iz nicaze il sam medju prvima?
haj pozz
KUP KUP je NASSS
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 25 maj 2011, 23:53

Pa vi pravite šprdnju sa državnom himnom, uklapate tekstove drugih pjesama :D

Nego napravite vi Federalnu himnu mi imamo himnu RS, takođe i zastavu, i to ćemo puštati i pjevati a ovu izgleda niko ne poštuje ;)
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 25 maj 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 25 maj 2011, 23:54

Pitaj brata pitara koliko Drezden ima titula. Kako god bilo vi ste večeras zasluženo osvojili svoj drugi kup BiH!

Neću da kvarim slavlje. Ima prilike kad ne bude PL da pričamo o tome. Uživajte i svaka čast!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 25 maj 2011, 23:54

iskrene čestitke na tituli, i jedno velika HVALA! ;)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 maj 2011, 23:55

Dejan, BL je napisao/la:
Vidim ja ništa ti ne kontaš :mrgreen:

Nego, da se podsjetimo:

slika
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2011, 23:55

Saban - megafon guy :!:

[youtube][/youtube][/quote]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 25 maj 2011, 23:55

hajd eto, i ja cu vam cestitat
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 maj 2011, 23:57

Elegant je napisao/la:Saban - megafon guy :!:

[youtube][/youtube]
[/quote]

Šaban = obicna seljacina,sta drugo reci...
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

lolz
Kontakt:

Post Postao/la lolz » 25 maj 2011, 23:59

Dejan, BL je napisao/la:

Nego napravite vi Federalnu himnu mi imamo himnu RS, takođe i zastavu, i to ćemo puštati i pjevati a ovu izgleda niko ne poštuje ;)
Mi imamo svoju himnu, svoju zastavu i svoj grb.
slika

I tebi u pasosu pise da si iz Bosne i Hercegovine, nikakve RS i slicne gluposti, pa se ti jedi.

KUP JE NAS !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2011, 23:59

@ Dejan ne želim se s tobom raspravljati, kažem da nije bilo većih incidenata npr. ulijetanje navijača u teren (kao što je bilo kod vas u BL protiv slavije, sjećaš se, zadnje kolo), udaranje sudija, tuča među igračima, to sam mislio, a za ove incidente, što si naveo, to kod nas nije ništa novo, i još jednom ponavljam, hvala bogu da se i ovo završilo..

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 maj 2011, 00:00

LEŠINAR je napisao/la:Pitaj brata pitara koliko Drezden ima titula. Kako god bilo vi ste večeras zasluženo osvojili svoj drugi kup BiH!

Neću da kvarim slavlje. Ima prilike kad ne bude PL da pričamo o tome. Uživajte i svaka čast!
Ovim si sam sebi skočio u stomak. Dresden ima koliko ima titula istočne njemačke. Dakle, prvaci istočne Njemačke. Nakon ujedinjenja nemaju nijedne i zvanično se vodi da NEMAJU NIJEDNE TITULE PRVAKA NJEMAČKE BUNDESLIGE. Dakle, prema istoj onoj statistici preka kojoj je Bayern rekordni prvak sa 20+ titula, Dresden ima 0 titula. Slično, ali ne i jednako tako, pošto se iz RS ne ide nigdje niti je to država, a iz Istočne Njemačke se išlo i to jeste bila država, Borac, ima nekoliko titula prvaka nekakve RS koje apsolutna ništa ne znače, a istovremeno ima jednu titulu prvaka BiH, koja mu još uvijek nije dodijeljena. S druge strane, Željo do ulaska RS timova ima 3 titule prvaka BiH, a nakon njihovog ulaska još jednu. Ukupno 4.

Mi Bayern, vi Dresden, i svi sretni.

tmbreza87
Kontakt:

Post Postao/la tmbreza87 » 26 maj 2011, 00:00

znate sta mi se ne svidja samo vcrs je koreografija,pitari kazu da ih kopiramo jer su i oni istu napravili u zenici sa balonima sad mi jedan lik na msn kaze,sve u svemu ok...

KUP JE NAS! :twisted: :twisted:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 maj 2011, 00:02

FK Zeljeznicar - Rudar Prijedor 2-0
FK Zeljeznicar - Borac Banja Luka 3-0
FK Zeljeznicar - Branitelj 9-0
FK Zeljeznicar - NK Siroki Brijeg 1-1
FK Zeljeznicar - NK Celik 4-0

Ukupna gol razlika je iznosila +18, dakle 19-1 i mislim da nikad ni jedna ekipa nije ubjedljivije dosla do naslova u kupu BiH kao mi ove godine. Sve cestitke igracima na odlicnoj igri i ipak smo pokazali da smo dosta kvalitetniji od Celika, a svaka cast navijacima koji su bili u Zenici i bodrili igrace na terenu. Takodjer mi je drago sto smo arogantne Zenicane spustili na zemlju, jer su samim finalom mislili da su pokupili svu pamet svijeta, a takodjer mi je drago sto je Amar Osim Ibrakovicu objasnio neke stvari i on se bio uzdigao isto kao da je Mourinho ili Ferguson. Mi navijaci Zelje bi imali dosta toga napisati, ali ipak trebali bi pokazati odredjenu kulturu i ne spustati se na nivo ostalih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 maj 2011, 00:03

FC BAYERN MUENCHEN ima 21 titulu, drugi je NIRNBERG sa 9, itd..

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 maj 2011, 00:04

slika

eto pa brojite :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 maj 2011, 00:06

Elegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto. 8-)
Bolje je startati od prvog pretkola , dobijes neke levate iz San Marina , te dobijes 90 000 eurica + ulaznice...tako da se nadam da cete pobijediti u Prijedoru

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 26 maj 2011, 00:07

cestitke na zasluzenoj pobjedi sve naj bolje u evropi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, NazorUso, ristagrad i 28 gostiju.