Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ako dodje Benzema bice prava Francuska kolonija... 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
bolje francuska nego ruskaBluesForever je napisao/la:Ako dodje Benzema bice prava Francuska kolonija...

Rođen s tobom da budem
Gunners set to swoop as £25m-rated Falcao snubs new Porto contract.
Arsenal have been alerted to Porto striker Radamel Falcao's refusal to sign a new contract.
With two years left on his deal, Porto may be forced to sell Falcao, 25, for around £25million.
Vodja me demantira iz dana u dan. Prvo Parker, pa Benzema, sad i Falcao se dovodi u vezu sa nama.
Arsenal have been alerted to Porto striker Radamel Falcao's refusal to sign a new contract.
With two years left on his deal, Porto may be forced to sell Falcao, 25, for around £25million.
Vodja me demantira iz dana u dan. Prvo Parker, pa Benzema, sad i Falcao se dovodi u vezu sa nama.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- BluesForever
- Kontakt:
Sagna,Clichy,Koscienly,Nasri,Diabi,Wenger,Faraon iz Visokog je napisao/la:bolje francuska nego ruskaBluesForever je napisao/la:Ako dodje Benzema bice prava Francuska kolonija...

Champions League Winners 2012
Ala su mi i francuziBluesForever je napisao/la:Sagna,Clichy,Koscienly,Nasri,Diabi,Wenger,Faraon iz Visokog je napisao/la:bolje francuska nego ruskaBluesForever je napisao/la:Ako dodje Benzema bice prava Francuska kolonija...ocito da vas ima mnogo,a u nas samo Abramovic i Zhirkov.

- Arsenalisation
- Kontakt:
Gore, haman, samo Wenger cistokrvi Francuz... 
Edit:@Arnelinho nesto mi to malo znam da je dosad uvijek funta bila jaca od €...

Edit:@Arnelinho nesto mi to malo znam da je dosad uvijek funta bila jaca od €...

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 25 maj 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
-
- Kontakt:
Fabregas ima klauzulu u ugovoru cini mi se na 36 mil i ako zeli barca bi otplatila klauzulu ali proslo ljeto nije htio na taj nacin otici iz arsenala iz zahvalnosti vengeru al msm da nije nemoguce ocekivati da se iskoristi klauzula i predje u barcuArnelinho je napisao/la:Kak'a klauzula, o čemu ti?realan_coek je napisao/la:Oces jos da ti se sandro i pep zajedno naguze a?Arsenalisation je napisao/la: Ma dignut' kako na 30 miliona funti i uzmemo im onog thiaga i krkica...
tu dvojcu pep gotivi i nema sanse da vam ih prepusti pa cak ni da ponudite fabregasa a meni se cini da bi fabregas mogao aktivirat onu klauzulu na ljeto pa da ga barca uzme za 30-tak milja
Bolji je euro, trenutno je funta "malo "u paduArsenalisation je napisao/la: Ma dignut' kako na 30 miliona funti i uzmemo im onog thiaga i krkica...![]()
Msm, isplativije po nas.![]()
Trenutno je 1 funt =0,80 i kusur eura.
- majestic24
- Kontakt:
Da nam je (Man.Utd) uzeti Vam Nasrija. Uz Van Persija jedini igrac kojeg bi rado vidio u nasem dresu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Sir Matt
- Kontakt:
Apropo želja od Arsenalovog rostera , hoćeš reći da ne bi gledao Wilshera u našem dresu kako pravi curice protivnicima ?majestic24 je napisao/la:Da nam je (Man.Utd) uzeti Vam Nasrija. Uz Van Persija jedini igrac kojeg bi rado vidio u nasem dresu
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- majestic24
- Kontakt:
Nebi...ako njemu wenger moze zabraniti da igra na nacionalnu vrstu,nema tu igraca bez obzira koliko je dobar.Sir Matt je napisao/la:Apropo želja od Arsenalovog rostera , hoćeš reći da ne bi gledao Wilshera u našem dresu kako pravi curice protivnicima ?majestic24 je napisao/la:Da nam je (Man.Utd) uzeti Vam Nasrija. Uz Van Persija jedini igrac kojeg bi rado vidio u nasem dresu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Sir Matt
- Kontakt:
Pa kad si već u prvi plan stavio karakter umjesto fudbalske kvalitete , isti taj Nasri je srao kvake vezano za United , još se čini mi se jednom prilikom htio potući sa Scholesom ili šta se već izdešavalo . Robin je takođe kratkog fitilja .
No ajde , ionako sam bezveze inicirao raspravu o ovim picipjevčićima ali kad bih trebao birati onda je Jackie prvi na picku . Znaš ono , osjetiti loptu , biti ispunjen kao vezni igrač , imati smisao postojanja .
No ajde , ionako sam bezveze inicirao raspravu o ovim picipjevčićima ali kad bih trebao birati onda je Jackie prvi na picku . Znaš ono , osjetiti loptu , biti ispunjen kao vezni igrač , imati smisao postojanja .
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 25 maj 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Ja za klauzulu ne znam, imaš kakav izvor?realan_coek je napisao/la:Fabregas ima klauzulu u ugovoru cini mi se na 36 mil i ako zeli barca bi otplatila klauzulu ali proslo ljeto nije htio na taj nacin otici iz arsenala iz zahvalnosti vengeru al msm da nije nemoguce ocekivati da se iskoristi klauzula i predje u barcu

Pa mislim da nije više, znam da je pala u odnosu na euro, nisam siguran da li se je vratila.Arsenalisation je napisao/la:Edit:@Arnelinho nesto mi to malo znam da je dosad uvijek funta bila jaca od €...![]()

Btw:
Menadžer Karima Benzeme, Karim Djaziri izjavio je da za sada nije ostvaren nikakav kontakt sa Arsenalom oko prelaska napadača Reala na Emirates.
Benzemu u posljednje vrijeme sve više povezuju sa Arsenalom, čak je i Arsene Wenger izjavio da je dolazak Francuza realna opcija. Da u Realu više ne računaju na Benzemu govori i činjenica da žele zadržati Adebayora koji je kao posuđen igrač Manchester Citya odigrao jednu polusezonu u dresu Reala iz Madrida.
Međutim Benzemin menadžer ističe da se ovih dana nalazi u Londonu isključivo iz ličnih razloga, a ne kako bi dogovorio transfer u Arsenal.
"U Londonu sam isključivo zbog svog ličnog posla, a ne da dogovaram neki transfer. Karim ima ugovor sa Realom i vidjet ćemo šta će se desiti u budućnosti.
"On voli Madrid i želi da igra svaku utakmicu jer voli fudbal."-kazao je Djaziri.
Prvi strijelac Evropske i portugalske lige odbio je produžiti ugovor sa Portom, te su čelnici ovog kluba prisiljeni ozbiljnije razmotriti ponude za svog ponajboljeg igrača.
Pored Topnika za Falcaa je zainteresovan i Tottenham.
Većina medija na Ostrvu i Europi prenosi vijest da je Arsenal potpisao predugovor sa mladim vezistom Veleza Ricky Alvarezom.
Ide se čak i tako daleko da se navode i cifre koje su, između 0 i 12 miliona Funti. Uvjek pouzdani Goal objavljuje kako su navodno skauti Arsenala već otišli u Argentinu da završe posao oko dovođenja Alvareza.
Alvarez je igrač sredine terena, koji može igrati na bilo kojem mjestu u sredini, ali mu je najbliža i najjača strana pozicija ofanzivnog veznog, kakvih u Arsenalu već ima na pretek. Čak i da neki odu ostat će sasvim dovoljno igrača "ofanzivne orjentacije", pogotovo ako se tu još pribroje i igrači koji su ovu sezonu proveli na posudbama, a koji su pokazali više nego zadovoljavajući kvalitet.
Čitava situacija sa Alvarezom postaje još konfuznija, ako se u obzir uzme da je izvor svih informacija o ovom prelasku, sad za sad, Alvarezov twiter, te da niko nije u obzir uzeo činjenicu da u Argentinskoj Ligi postoji Arsenalov imenjak Arsenal de Sarandi, kojem je bar na prvi pogled po kvalitetima Alvarez bliži nego Londonu.
Svakog prelaznog roka mediji navijačima, gladnim vijesti o transferima, serviraju po neku bizarnu priču. Nadajmo se da su što se tiče Arsenala (al londonskog) sa ovom glupošću i završili.
PS
Nadam se da neće biti transfera iz Ukrajine i oni imaju jedan Arsenal.

Menadžer Karima Benzeme, Karim Djaziri izjavio je da za sada nije ostvaren nikakav kontakt sa Arsenalom oko prelaska napadača Reala na Emirates.
Benzemu u posljednje vrijeme sve više povezuju sa Arsenalom, čak je i Arsene Wenger izjavio da je dolazak Francuza realna opcija. Da u Realu više ne računaju na Benzemu govori i činjenica da žele zadržati Adebayora koji je kao posuđen igrač Manchester Citya odigrao jednu polusezonu u dresu Reala iz Madrida.
Međutim Benzemin menadžer ističe da se ovih dana nalazi u Londonu isključivo iz ličnih razloga, a ne kako bi dogovorio transfer u Arsenal.
"U Londonu sam isključivo zbog svog ličnog posla, a ne da dogovaram neki transfer. Karim ima ugovor sa Realom i vidjet ćemo šta će se desiti u budućnosti.
"On voli Madrid i želi da igra svaku utakmicu jer voli fudbal."-kazao je Djaziri.

Ide se čak i tako daleko da se navode i cifre koje su, između 0 i 12 miliona Funti. Uvjek pouzdani Goal objavljuje kako su navodno skauti Arsenala već otišli u Argentinu da završe posao oko dovođenja Alvareza.
Alvarez je igrač sredine terena, koji može igrati na bilo kojem mjestu u sredini, ali mu je najbliža i najjača strana pozicija ofanzivnog veznog, kakvih u Arsenalu već ima na pretek. Čak i da neki odu ostat će sasvim dovoljno igrača "ofanzivne orjentacije", pogotovo ako se tu još pribroje i igrači koji su ovu sezonu proveli na posudbama, a koji su pokazali više nego zadovoljavajući kvalitet.
Čitava situacija sa Alvarezom postaje još konfuznija, ako se u obzir uzme da je izvor svih informacija o ovom prelasku, sad za sad, Alvarezov twiter, te da niko nije u obzir uzeo činjenicu da u Argentinskoj Ligi postoji Arsenalov imenjak Arsenal de Sarandi, kojem je bar na prvi pogled po kvalitetima Alvarez bliži nego Londonu.
Svakog prelaznog roka mediji navijačima, gladnim vijesti o transferima, serviraju po neku bizarnu priču. Nadajmo se da su što se tiče Arsenala (al londonskog) sa ovom glupošću i završili.
PS
Nadam se da neće biti transfera iz Ukrajine i oni imaju jedan Arsenal.

Funta jest opala ali nije slabija od Eura niti je ikad bila. sad je 1funta=1.15€ tu negdje 

RIP SALE VILENJAK
Tnx, što si pomog'o oko nesuglasicaRKO je napisao/la:Funta jest opala ali nije slabija od Eura niti je ikad bila. sad je 1funta=1.15€ tu negdje

Ne znam koliko je tačno, al' znam da je jako pala i mislio sam čak da je i otišla ispod 1-ce

Još novosti:
Inter spreman ponuditi 11,5 miliona eura za Songa
Prema pisanju britanskog "Daily Stara", italijanski Inter je zainteresovan za kupovinu igrača Arsenala Alexa Songa. Za njegove usluge su spremni ponuditi 11,5 miliona eura.
Iako se Wenger ne želi odreći ovog kvalitetnog igrača, Song bi ipak mogao napustiti Arsenal jer želi osvajati trofeje. To mu do sada sa Arsenalom nije uspijevalo.
Klub sa Emiratesa je ugovorom vezao Songa do 2015. godine, no trener Intera, Leonardo, odlučan je u svoje redove dovesti kamerunskog reprezentativca. Ukoliko bi Song jasno iskazao svoje nezadovoljstvo, Wenger bi vjerovatno bio primoran prodati ga iako to ne želi.
Samo Songa i Jacka ne, eto vam Cesc
Inter spreman ponuditi 11,5 miliona eura za Songa
Prema pisanju britanskog "Daily Stara", italijanski Inter je zainteresovan za kupovinu igrača Arsenala Alexa Songa. Za njegove usluge su spremni ponuditi 11,5 miliona eura.
Iako se Wenger ne želi odreći ovog kvalitetnog igrača, Song bi ipak mogao napustiti Arsenal jer želi osvajati trofeje. To mu do sada sa Arsenalom nije uspijevalo.
Klub sa Emiratesa je ugovorom vezao Songa do 2015. godine, no trener Intera, Leonardo, odlučan je u svoje redove dovesti kamerunskog reprezentativca. Ukoliko bi Song jasno iskazao svoje nezadovoljstvo, Wenger bi vjerovatno bio primoran prodati ga iako to ne želi.

Samo Songa i Jacka ne, eto vam Cesc

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Wenger je Songu pored Rigoberta drugi/treci otac, i siguran sam da ga ne bi izdao..
Celik!3,2,2.
Joj sumLJivi su mi ovi sinovi, počevši od Cesca naprijed.AllGunsBlazing je napisao/la:Wenger je Songu pored Rigoberta drugi/treci otac, i siguran sam da ga ne bi izdao..

Nadam se samo da si u pravu.

- -Paja
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:moglo bi biti transfera na relaciji barca arsenal, prica oko fabregasa ne prestaje, mada vecina nas navijaca ne zeli da on dodje jer realno nema mjesta. ako do transfera i dodje, onda ce vjerovatno neki igraci barce preci kod vas. ako nam uzmete tiaga onda ste napravili veliki posao jer taj decko je super talenat i vec pokazuje da je spreman igrati na vrhunskom nivou, najvjerovatnije ce uskoro biti i bolji od cesca, ako njega venger ćapi onda ce napraviti sjajan posao. bojan nije za vas, odnosno za engleske lige jer je nejac, ako fabregas dodje u barcu onda ce venger moci pojeftino dobiti afelaya koji je sjajan igrac i kod vengera bi ubrzo postao igracina. ako je istina da clishy zeli otici iz arsenala, onda postoji mogucnost da ga barca dovede jer i prije je bilo govora da je interesantan.
arsenalu je potreban klasni napadac i ako uspije venger dovesti benzemu to bi bila top investicija, on i van persi bi bili strasan tandem, vjerujem da bi ga real pustio za dobre pare.
svasta moze biti ovog ljeta, mislim da ce ovo biti najburniji transfer period u istoriji fudbala, pogotovo zbog toga sto od sledece sezone nastupa fair play poslovanje koliko sam cuo. city ce opet ludo kupovati vjerovatno, cak i juventus i roma najavljuju velike investicije, milan i inter takodje najavljuju velika pojacanja, real ce opet sigurno klepiti velike pare,ferguson isto najavljuje velika pojacanja, liverpool isto ima velik budzet za transfera, dakle bice svega i svacega, a Arsenal mora jednostavno klepiti velike pare i dovesti stopera svjetske klase, pa onda i napadaca tipa benzema, mozda i golmana i novog lijevog beka, toj ekipi jednostavno trebaju mocna dva-tri pojacanja da se i mentalitet ekipe promijeni
moglo bi se desiti dakle da fabregas i clishy u paketu zavrse u barci, mada mi navijaci ne zelimo nesto posebno ni jednog ni drugog

Rom Arijo ponovo masta
Dio Arsenala
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Paja imali kod tebe maste o Benzemi - kao sto vodja masta

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.