FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LFC_LAVOV
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LFC_LAVOV » 25 maj 2011, 22:36

Vidjeti Amara nasmijanog nakon dodjele medalja, neprocijenjivo... :D Forza Zeljoo
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 maj 2011, 22:36

Capt_Billy je napisao/la:
nick je napisao/la:
deset je napisao/la:E sad mi objasnite ovu danas igru i onu protiv Borca.Nešto mi nije jasno.nikad vas nisam vidio u boljem izdanju.Sve čestitke samo molim vas ne pametujte puno jer. Željo je morao biti i prvak, ali tu se nešto mutilo sa igračima opasno,

zato sto je borac jaci 10 puta, kad im vidis zadnju linijju jasno ti je sto su 13 golova primili...
Jaci je Borac moj **** prijatelju, pa jaci sve vi od njih!! Pa vi se njih imali u Banja Luci bez 5 standardnih igraca, a oni vam dadnu gol na golmanovu gresku. Tada krene niz brdo sve!! Fazon je sto oni igraju igru staru vec 20 god!! A to je primi i nabi, pa sta bude!! Nas problem je sto Zelji svaki mec se stvara nepotreben pritisak! Pa sami sebi ubijemo a mec nije ni poceo!!! TO je nasa najveca mana!!!
ti veze nemas o fudbalu , uz duzno postovanje!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 25 maj 2011, 22:36

A DA ME VIDI BABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 25 maj 2011, 22:37

al jesam se ismijo, maloprije neko reče, šućur Allahu, qurac Abdulahu :lol:
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 25 maj 2011, 22:38

AllGunsBlazing je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:
KAKO SU ONDA MANIJACI DOBILI TRIBINU SA 2500 KARATA? I to je bio limitiran broj navijaca koji mogu doci u zenicu. 2/3 sjeverne tribine su bile pune. Popunjene stolice, popunjene stepenice. Ako ne 2 K onda jako blizu tome ;) I jarane popusti se zelje i ove stranice. Cijeli dan gluposti valjas, dosadan si.
Hajd ne seri, evo jedan kaze da ste dobili 2200 drugi 2500, vidite da ne znate, TA TRIBINA NE PRIMA TOLIKO, A NI VI JE NISTE ISPUNILI NI BLIZU 2K ..

koliko ima stolica ona tribina,

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 25 maj 2011, 22:38

muamer10 je napisao/la:
KAKO SU ONDA MANIJACI DOBILI TRIBINU SA 2500 KARATA? I to je bio limitiran broj navijaca koji mogu doci u zenicu. 2/3 sjeverne tribine su bile pune. Popunjene stolice, popunjene stepenice. Ako ne 2 K onda jako blizu tome ;) I jarane popusti se zelje i ove stranice. Cijeli dan gluposti valjas, dosadan si.
Hajd ne seri, evo jedan kaze da ste dobili 2200 drugi 2500, vidite da ne znate, TA TRIBINA NE PRIMA TOLIKO, A NI VI JE NISTE ISPUNILI NI BLIZU 2K ..
hvala sto si nas prosvijetlio.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 maj 2011, 22:40

Čestitke na zasluženo osvojenom kupu,.

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 25 maj 2011, 22:40

muamer10 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 25 maj 2011, 22:41

ibrakovicu SAKRI SE U MISIJU RUPU,COVJEK TE JE PONIZIO VECERAS KO MAGARCA,PO KO ZNA KOJI PUT,p.s.imamo ljepseg trenera,kakva budalastina majko moja :lol: :lol: :lol: :lol:
VOLIM TE ZELJO

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 25 maj 2011, 22:41

Čestitke na sasvim zasluženom osvajanju DRUGE titule kupa BiH. Nadam se da ćete dostojanstveno predstaviti BOSNU I HERCEGOVINU Sa oba entiteta u LE. Nadam se da neće biti blamaža kao i prošle godine. Ubijeđen sam u to. Teško je ponoviti onako nešto.

Sad što se tiče tekme, jako loša. Tribina i jedna i druga što se tiče brojnosti odlična ali ona južna primitivna, ratnički nastrojena, iskompleksirana tako da ne mogu ni zamisliti kako im je večeras. Nadam se da nikad neću ni saznati. Moja percepcija navijača i mjesta Zenica se promijenila za 180 stepeni. Ljudi ovo nije divljaštvo ovo večeras je primitivni varvarizam. Namjerno sam napisao mjesta jer u gradu onakvi ne mogu živjeti ma kako se on zvao SA, BL, TZ...........pa i ZE. Zapamtite nešto što kažu UF nije važna brojnost važna je ideja!

Navijao sam za Čelik večeras (nemam drugu riječ osim navijao- želio da pobjedi, zna se za koga navijam) cijelih 5 min. dok preko TV nisam doživio onaj krkanluk. Moram priznati da sport uvijek pobjeđuje i večeras je pobjedila sportska ekipa nasuprot vervara! Zeničani mi ćemo vam pokazati šta je tribina i kako treba u subotu. Pa učite. Ništa megafon, ništa mikrofon i zvučnici samo grlo, bubanj i dlanovi i ljubav prema svome!

Još jednom čestitke, eto zamijenili smo trofeje i nadam se da će i iduće isto biti. Uživajte!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 maj 2011, 22:43

Capt_Billy je napisao/la:
nick je napisao/la:
deset je napisao/la:E sad mi objasnite ovu danas igru i onu protiv Borca.Nešto mi nije jasno.nikad vas nisam vidio u boljem izdanju.Sve čestitke samo molim vas ne pametujte puno jer. Željo je morao biti i prvak, ali tu se nešto mutilo sa igračima opasno,

zato sto je borac jaci 10 puta, kad im vidis zadnju linijju jasno ti je sto su 13 golova primili...
Jaci je Borac moj **** prijatelju, pa jaci sve vi od njih!! Pa vi se njih imali u Banja Luci bez 5 standardnih igraca, a oni vam dadnu gol na golmanovu gresku. Tada krene niz brdo sve!! Fazon je sto oni igraju igru staru vec 20 god!! A to je primi i nabi, pa sta bude!! Nas problem je sto Zelji svaki mec se stvara nepotreben pritisak! Pa sami sebi ubijemo a mec nije ni poceo!!! TO je nasa najveca mana!!!
To je tako sa velikim timovima, uvijek najveća očekivanja, uvijek se traži vrh!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Adnanau
Kontakt:

Post Postao/la Adnanau » 25 maj 2011, 22:46

Cestitke na osvojenom kupu BiH! :o Sto se tice same utakmice nadmasila je sva ocekivanja!pravo finale sa puno golova i sto je najbitnije pred punim tribinama!!!Nadati se ubuduce jos ovakvih desavanja u nasem nogometu.

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 25 maj 2011, 22:46

veliko hvala LESINARI,puno srece u evropi.o primitivcima ne treba trositi rijeci,ali ovo veceras u zenici je katastrofa.ZELJO-BORAC 0-1 aplauz sta drugo. ;)
VOLIM TE ZELJO

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 25 maj 2011, 22:47

Vec su poganceri uspjeli razbiti staklo na busu igraca Zelje. Hajde Lazare :D

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 25 maj 2011, 22:48

Sta reci kada je sve vidjeno,javno ponizenje u svakom pogledu,Zenica je daleko od evrope i kao grad i kao klub. vodju sa mikrofonom nebih da komentarisem jer je ono dno dna,ali bi ga predlozio tj unaprijedio za koridu i satora. A sada malo o igracima na terenu,koliko god pljuvali po lazi veceras je dobro odigrao i zagradio 2 ili 3 igraca kod gola Savica. Savic veceras odlican,dokazao je da zna dati vazne golove i neka ga u Zelji sto duze,veceras me kupio. Colic me pozitivno iznenadio,dobar potez Osima da ga stavi veceras. Bogi i Nieam odlicni i veliko svaka cast za Stanica,momak proslavlja go levat ulijece i udara ga,sta reci SRAMOTA!!! manijaci odlicni i Amare HVALA TI,DOK JE TEBE BICE I TROFEJA!!
...nisu mogli da te ugase!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 25 maj 2011, 22:48

Samo da se svi nasi momci vrate u Seher zivi i zdravi!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 maj 2011, 22:49

ZELJEZNICAR, NAJTROFEJNIJI KLUB U BIH ? Molim Vas, priznajte to svi napokon. . . ReSpEcT ! Cestitke Zelji na zasluzeno osvojenom kupu, forza zeljo aLe !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 maj 2011, 22:49

LEŠINAR je napisao/la:Čestitke na sasvim zasluženom osvajanju DRUGE titule kupa BiH. Nadam se da ćete dostojanstveno predstaviti BOSNU I HERCEGOVINU Sa oba entiteta u LE. Nadam se da neće biti blamaža kao i prošle godine. Ubijeđen sam u to. Teško je ponoviti onako nešto.

Sad što se tiče tekme, jako loša. Tribina i jedna i druga što se tiče brojnosti odlična ali ona južna primitivna, ratnički nastrojena, iskompleksirana tako da ne mogu ni zamisliti kako im je večeras. Nadam se da nikad neću ni saznati. Moja percepcija navijača i mjesta Zenica se promijenila za 180 stepeni. Ljudi ovo nije divljaštvo ovo večeras je primitivni varvarizam. Namjerno sam napisao mjesta jer u gradu onakvi ne mogu živjeti ma kako se on zvao SA, BL, TZ...........pa i ZE. Zapamtite nešto što kažu UF nije važna brojnost važna je ideja!

Navijao sam za Čelik večeras (nemam drugu riječ osim navijao- želio da pobjedi, zna se za koga navijam) cijelih 5 min. dok preko TV nisam doživio onaj krkanluk. Moram priznati da sport uvijek pobjeđuje i večeras je pobjedila sportska ekipa nasuprot vervara! Zeničani mi ćemo vam pokazati šta je tribina i kako treba u subotu. Pa učite. Ništa megafon, ništa mikrofon i zvučnici samo grlo, bubanj i dlanovi i ljubav prema svome!

Još jednom čestitke, eto zamijenili smo trofeje i nadam se da će i iduće isto biti. Uživajte!

Taj svoj "nacionalizam" i inat ostavi za sebe!!! 5 puta prvaci drzave, 4 puta osvajaci kupa i 2 puta osvajaci super kupa ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 maj 2011, 22:50

djale je napisao/la:Vec su poganceri uspjeli razbiti staklo na busu igraca Zelje. Hajde Lazare :D
Ne seri, i vi ste nama..
Celik!3,2,2.

Kaka_Real
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_Real » 25 maj 2011, 22:51

ŽELJOOOOOO
Zadnja izmjena: Kaka_Real, dana/u 25 maj 2011, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.