FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

edulle
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la edulle » 25 maj 2011, 22:22

cestitke igracima, zasluzili su ovaj trofej, sto se tice lazara, moze te pricati sta zelite o njemu,,al lazo je frajer, obavio je ono sto se trazilo od njega,,, zenicom se orilo naprijed zeljo ljubavi moja,,,
a sto se tice seljaka-šabana,,, uvijek se znalo ko su i sta su,, prcao bih lobijase na njihovoj temi,al su oni vise na nasoj pa ce procitat,,
kup kup **** je vaš , kup kup **** je vaš, kup kup **** je vaš,,,,
aj zdrao

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 maj 2011, 22:24

Capt_Billy je napisao/la:MOMCI MOLIM VAS!!! PITANJA ZA SVE TKO IMA POUZDAN INFO, HOCE LI BITI DOCEKA ISPRED STADIONA???

FORZAAA ZELJOOO!!!A ja ne znam sta sada ovi pitari seru i zbrajaju neke kupove!!! Zeljo naj trofejniji, mozete vi racunati do zore!!!!!

AMAR AMAR OSIM OSIM!!! :D :D :D :D :D
Ima li doceka :?:
FKŽ !

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 25 maj 2011, 22:25

ami je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
1921 je napisao/la: 2200 smo dobili karata koliko ja znam
Ja ti kazem kako je, ne mozete dobiti 2200 karata jer sjever toliko ne prima, a vi nista ispunili citav sjever vec samo centralni dio i do stepenica znaci nema teorije..
edit: mi smo na Grbavici ispunili koliko ste nam dali :lol: :lol:

Kod Manijaka ti je uvjek (X 2) :lol: :lol: :lol: mozes ih ubjedivati koliko hoces da tribina sjeverna prima 2000 milje i da na dva coska nije bila puna ali...reporter sa BH im je navukao milju ali njima malo... :idea:

KAKO SU ONDA MANIJACI DOBILI TRIBINU SA 2500 KARATA? I to je bio limitiran broj navijaca koji mogu doci u zenicu. 2/3 sjeverne tribine su bile pune. Popunjene stolice, popunjene stepenice. Ako ne 2 K onda jako blizu tome ;) I jarane popusti se zelje i ove stranice. Cijeli dan gluposti valjas, dosadan si.

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 25 maj 2011, 22:26

Arsenalisation je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ˇ"SKLAPAJ KISOBRANE" ..rece saban ahahah
On i sugradjanka moja "Kisla mi glOva bi mogli zajedno u spotu on da sklapa i rasklapa kisobrane,a ona da govori kada je sklopljen "kISne mi glOva"odnosno kada je rasklopljen"suHA mi glOva"... :oops: :o
p.s.sta je ono Bog te ne cuje se ni komentator od razglasa k'o da "razglasavaju" wembley a ne BP... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

BRAVO ŽELJO!!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 25 maj 2011, 22:26

E sad mi objasnite ovu danas igru i onu protiv Borca.Nešto mi nije jasno.nikad vas nisam vidio u boljem izdanju.Sve čestitke samo molim vas ne pametujte puno jer. Željo je morao biti i prvak, ali tu se nešto mutilo sa igračima opasno,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 maj 2011, 22:28

deset je napisao/la:E sad mi objasnite ovu danas igru i onu protiv Borca.Nešto mi nije jasno.nikad vas nisam vidio u boljem izdanju.Sve čestitke samo molim vas ne pametujte puno jer. Željo je morao biti i prvak, ali tu se nešto mutilo sa igračima opasno,

zato sto je borac jaci 10 puta, kad im vidis zadnju linijju jasno ti je sto su 13 golova primili...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 25 maj 2011, 22:28

Sve cestitke za osvajanje Kup-a Bosne i Hercegovine :D Bolji ste bili nema se sta rec......Robovi su samo vrijedjali u navijanju......

Pozdrav za grupu Manijaka koji su nedavno bili u Kaknju u kaficu Castello od Gusara Kakanj (Bice pive drugi put ) :mrgreen:
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 maj 2011, 22:29

Ja tebe volim, volim te fakat... 8-) 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 maj 2011, 22:30

a da me vidi babo, a da me vidi babooo.....

ČESTITKE! NISAM NI SUMNJAO ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 maj 2011, 22:30

Nisam davao ni gram šansi FK Černobilu zasluženo smo ih isprašili :lol: Amar Osim
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 25 maj 2011, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 25 maj 2011, 22:30

Cestitam Zelji na osvojenom KUP-u, dosao je u prave ruke, zelim vam da nas dostojno predstavite u Evropi. I zelim da se ogradim od primitivaca iz nasih redova, ako vam ista znaci, ja nisam psovao oba Osima, nisam uzvikivao "Ja mrzim samo Zelju i Sarajevo". Moja etika mi to jednostavno nedozvoljava. Priznajem samo ono sto se dogadjalo na terenu, a tamo je Zeljo bio daleko bolji i jos jednom vam cestitam.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 maj 2011, 22:32

Lazo je ko herkules ,odbijaju se od njega ko lopta od zid,necu komentarisati njihove navijace nema potrebe bili su ispod nivoa.
Ori se Bp Zeljina pjesma morao sdam smanjit tv ozbiljno.Onaj komentator je toliko odvratan ,on nema blage veze...
Razvalili i ponizili smo ih samo tako,onaj vodza im je iz kamenog doba,papak neki drogirani.

AMAR AMAR OSIM OSIM
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 maj 2011, 22:33

nick je napisao/la:
deset je napisao/la:E sad mi objasnite ovu danas igru i onu protiv Borca.Nešto mi nije jasno.nikad vas nisam vidio u boljem izdanju.Sve čestitke samo molim vas ne pametujte puno jer. Željo je morao biti i prvak, ali tu se nešto mutilo sa igračima opasno,

zato sto je borac jaci 10 puta, kad im vidis zadnju linijju jasno ti je sto su 13 golova primili...
Jaci je Borac moj **** prijatelju, pa jaci sve vi od njih!! Pa vi se njih imali u Banja Luci bez 5 standardnih igraca, a oni vam dadnu gol na golmanovu gresku. Tada krene niz brdo sve!! Fazon je sto oni igraju igru staru vec 20 god!! A to je primi i nabi, pa sta bude!! Nas problem je sto Zelji svaki mec se stvara nepotreben pritisak! Pa sami sebi ubijemo a mec nije ni poceo!!! TO je nasa najveca mana!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 25 maj 2011, 22:34

svaka cast na cestitkama i to su pravi navijaci CELIKA,i u porazu trba biti velik i dostojanstven.
VOLIM TE ZELJO

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 maj 2011, 22:34

Cestitke za kao suzu cistu titulu osvajaca kupa !

i kad ja kazem da je ona osimova "sve je to u pet deka" sto bi vi rekli ubleha, vi meni ne vjerujete :)

Veceras se vidjela ocigledna i znacajna razlika u kvaliteti izmedju zeljeznicara i celika !

Tako da liga i nije bas u pet deka jer opet celik u toj ligi je pristojan klub !

jos jednom cestitke!
zamjenili smo trofeje od prosle godine :)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 maj 2011, 22:35

Cestitke komsinice zasluzeno ste pobijedil i osvojili onaj vam osim zlata vrijedi kad iz onakvih igraca uz samo par dobrih pojedinaca napravi ekipi svaka cast ,nazalost moj je klub primjer kako los trener moze dobru ekipu upropastit
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 25 maj 2011, 22:35

Mogli ste dobiti 5000 karata,ali na sjever B.P moze stati 2000 hiljade.To koliko ste dobili karti to je cula kazala,pa danas su ljudi na forumu pisali da ima i 30 autobusa :lol: Jedino sto se stobom mogu sloziti je to da nije moja briga,ali od INVAZIJE nije bilo nista. :idea:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 maj 2011, 22:35

Crni gavran je napisao/la:Cestitam Zelji na osvojenom KUP-u, dosao je u prave ruke, zelim vam da nas dostojno predstavite u Evropi. I zelim da se ogradim od primitivaca iz nasih redova, ako vam ista znaci, ja nisam psovao oba Osima, nisam uzvikivao "Ja mrzim samo Zelju i Sarajevo". Moja etika mi to jednostavno nedozvoljava. Priznajem samo ono sto se dogadjalo na terenu, a tamo je Zeljo bio daleko bolji i jos jednom vam cestitam.
Svaka cast za to care
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 25 maj 2011, 22:35

Capt_Billy je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:Svaka cast Zelji na kupu ali navijaci su presmjesni ispali pjevajuci bar 10 minuta tokom tekme 7 jegera . Na pocetku je bila fina zaj.ebancija ali sad znaci nidje veze !
Ajde ba vise pusite **** svi koji u vezi navijanja kenaju!! Imate Kosevo, pa tamo navijajte sta hocete!! Sta sada nema mane u igri pa nasli kenjati ko je i kako je tko pjevao!!!! Robijasi meni za 10 navijalji, mi za 10!!! O ispadima necu pricati jer to nije sport!! Nego fakat, dosta vise tko je ili kako je trebao navijati!! Svatko ima svoje furke i gotovo!!!!

NEGO IMA LI PROSLAVE U DOLINI CUPOVA!!!??? :D :D :D :D :D
Odvojiti najmanje 10 minuta ovako vazne utakmice za nase prilike na pjevanje neke besmislice je stvarno losa furka.

Pusi ***** i ti jer ti je to kao neki pozdrav vidim :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 maj 2011, 22:36

muamer10 je napisao/la:
KAKO SU ONDA MANIJACI DOBILI TRIBINU SA 2500 KARATA? I to je bio limitiran broj navijaca koji mogu doci u zenicu. 2/3 sjeverne tribine su bile pune. Popunjene stolice, popunjene stepenice. Ako ne 2 K onda jako blizu tome ;) I jarane popusti se zelje i ove stranice. Cijeli dan gluposti valjas, dosadan si.
Hajd ne seri, evo jedan kaze da ste dobili 2200 drugi 2500, vidite da ne znate, TA TRIBINA NE PRIMA TOLIKO, A NI VI JE NISTE ISPUNILI NI BLIZU 2K ..
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 38 gostiju.