Chicago Bulls

Tribalian
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 20:53

alfarouqaminu je napisao/la:Izrečena je nova kazna u NBA ligi zbog psovanja. Nedavno Kobi Brajant je morao da plati 100.000 dolara jer je sudiji rekao da je "ped....", a sada će košarkaš Čikago Bulsa, Joakim Noa morati da plati dvsotruko manji iznos jer je uvredio jednog od navijača. NBA liga je navela da je tokom incidenta na klupi upotrebljen uvredljiv govor. Naime, Noa je navijaču tokom utakmice sa Majamijem rekao nešto slično kao Brajant sudiji, pa je zbog anti gej psovke kažnjen.

- Navijač me je prvo uvredio, a ja sam uzvratio. Sve je snimila kamera. Moram da kažem da nisam želeo da povredim ičija osećanja i svako ko me poznaje zna da sam otvorenih pogleda. Rekao sam nešto što nije trebalo i sada snosim posledice - kazao je Noa.
:lol: :lol: :lol:
Noah ga provalio,sasuo mu istinu u oci :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:03

Tribalian je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:Izrečena je nova kazna u NBA ligi zbog psovanja. Nedavno Kobi Brajant je morao da plati 100.000 dolara jer je sudiji rekao da je "ped....", a sada će košarkaš Čikago Bulsa, Joakim Noa morati da plati dvsotruko manji iznos jer je uvredio jednog od navijača. NBA liga je navela da je tokom incidenta na klupi upotrebljen uvredljiv govor. Naime, Noa je navijaču tokom utakmice sa Majamijem rekao nešto slično kao Brajant sudiji, pa je zbog anti gej psovke kažnjen.

- Navijač me je prvo uvredio, a ja sam uzvratio. Sve je snimila kamera. Moram da kažem da nisam želeo da povredim ičija osećanja i svako ko me poznaje zna da sam otvorenih pogleda. Rekao sam nešto što nije trebalo i sada snosim posledice - kazao je Noa.
:lol: :lol: :lol:
Noah ga provalio,sasuo mu istinu u oci :mrgreen:
ma to nije smesno,cak naprotiv ruzno,ipak je on profesionalac :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 21:04

Sta ti je Alfa,mojne da si liberal tol'ki :lol: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 21:06

Tribalian je napisao/la:Za moje Bullsovce ,jedna informacija,ako neko nije gledao film "Braca zauvek" ,ono Vlade Divac i Drazen Petrovic,sutra vece u 21 i 05 h, RTS 1. Nadam se da imate taj program,ko vec zeli da gleda taj film ,sem Titove Yuge :mrgreen: koji ako vec nije odgledao film,znam da ce ga gledati 100% :mrgreen:

Aaa hvala brate za info, skidao sam ga bio ali los kvalitet pa ga nisam jos ni pogledao kako treba.

Jao mocna postera :o , odmah je kao desktop backg. osvanuo !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:08

Tribalian je napisao/la:Sta ti je Alfa,mojne da si liberal tol'ki :lol: :lol: :lol:
ma ne buraz ali oni treba dati primer mladima,nije ni cudo sto nam generacije sve gore i gore,veruj mi ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 21:14

alfarouqaminu je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Sta ti je Alfa,mojne da si liberal tol'ki :lol: :lol: :lol:
ma ne buraz ali oni treba dati primer mladima,nije ni cudo sto nam generacije sve gore i gore,veruj mi ;)[/quotMa dobro brate,to je USA,sve je to jedan Holivud veliki.Nema to uticaja na ove generacije koje rastu ovde. Noah ti je melem za Grand produkciju kad smo vec kod edukacije ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 21:44

ma ne buraz ali oni treba dati primer mladima,nije ni cudo sto nam generacije sve gore i gore,veruj mi ;)
Ma ti covjece se nikad nisi bavio sportom. Ne znas kolko je sport emotivna stvar u zivotu. Izadji napolje ili igraj se sa pistoljima sa okolnom djecom, zivi malo. Pa covjece ja osobno kad igram basketa bas igram emotivno i na neke odluke reagujem brze neg sto razmislim o tom postupku. Hej jos taj navijac se prvi nasao pametan i vrijedjat. Sta je trebao da ga pusti da mu psuje familiju i vrijedja?? Et ti bi sigurno ostao dosljedan da ti neko bez razloga pocne psovat ovdje ili udarat po familiji. Ja bi prvi skocio na tribine i premlatio tog navijaca pa makar zatvora dobio, ksoarka je emotivni sport kao i svi sportovi. Kontaj malo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 25 maj 2011, 21:46

BIHfan je napisao/la:
Ma ti covjece se nikad nisi bavio sportom. Ne znas kolko je sport emotivna stvar u zivotu. Izadji napolje ili igraj se sa pistoljima sa okolnom djecom, zivi malo. Pa covjece ja osobno kad igram basketa bas igram emotivno i na neke odluke reagujem brze neg sto razmislim o tom postupku. Hej jos taj navijac se prvi nasao pametan i vrijedjat. Sta je trebao da ga pusti da mu psuje familiju i vrijedja?? Et ti bi sigurno ostao dosljedan da ti neko bez razloga pocne psovat ovdje ili udarat po familiji. Ja bi prvi skocio na tribine i premlatio tog navijaca pa makar zatvora dobio, ksoarka je emotivni sport kao i svi sportovi. Kontaj malo.
ma nisi ti samo taki na basketu ocigledno ti je to odraz kulture...
Pa sta se sadda treba tuci sa 20000 navijaca koji ga nesto vrijedjaju ili suju mislis da bi veceras sudija ili neki igrac zelje u zenici trebali mlatiti navijace u zenici zato sto ih suju jeli?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 21:52

pa hajde sad reko covjeku " ebi se ****" i to je to i platio je kaznu 50.000 i idemo dalje...sta sad ko god ovo da kaze ja se slazem, jer ebo ljude koji ce mi sirit bolest po svijetu sta ih trebam opravdavat i branit :)...mozes me sad gledat kakvog hoces ebe me se, ako koji ima nastran ovdje, ali da isto mislim kao Noah i Kobe zaista mislim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 21:53

SaltCityAttack je napisao/la:odrecemo se svakako Scalabrinea,Butlera,Lucasa,Parga ima i Tomas i ako bi njega ostavio...samo ako T Mac dodje slijedece sezone, ti ces biti navijac Bullsa :)
Brate T- Mac nam treba, on moze cak igrat i PG poziciju, zna sam sebi iskreirat sut sto u nasoj ekipi osim Rosa slabo ko zna. Plus T- Mac je clutch igrac i takav igrac ce nam pravo valjati u Playoffu. Richardsona dovest da pogadja ove otvorene trice hebemu, ono sto mi profulamo trica Rich bi sve pogodio samo jednu il dvije profulo.

Znaci ocekujem roster aBd:
Starting 5:
PG Rose
SG Richardson (Bogans bi mi bio starter u Playoff-u)
SF Deng
PF Boozer
C Noah
Bench: McGrady, Gibson, Brewer, Korver, Asik, Watson, Kurt Thomas i Bogans.
Sto izgleda strasno. Precemo preko salary-a al nece opet biti prepunjen, dok za dvije sezone treba potpisat Rose-a i Gibsona da obnove ugovore i deremo ligom. Malo izgleda preoptimisticno al jbga. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 25 maj 2011, 21:55

SaltCityAttack je napisao/la:pa hajde sad reko covjeku " ebi se ****" i to je to i platio je kaznu 50.000 i idemo dalje...sta sad ko god ovo da kaze ja se slazem, jer ebo ljude koji ce mi sirit bolest po svijetu sta ih trebam opravdavat i branit :)...mozes me sad gledat kakvog hoces ebe me se, ako koji ima nastran ovdje, ali da isto mislim kao Noah i Kobe zaista mislim
Ne treba misliti ko Kobe i Noah vec znase sta se radi takvim, lai neces se sada valjda tuci sa navijacim kada god ti nesto dobace sa tribina. Ali hajd upravu si ti nema veze 50000 i hajmo dalje.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 21:57

lbj06miami je napisao/la: ma nisi ti samo taki na basketu ocigledno ti je to odraz kulture...
Pa sta se sadda treba tuci sa 20000 navijaca koji ga nesto vrijedjaju ili suju mislis da bi veceras sudija ili neki igrac zelje u zenici trebali mlatiti navijace u zenici zato sto ih suju jeli?
Makar nisam kao ti da vrijedjas druge forumase sa nekim svojim izrazima kad reknemo nesto lose o Jamesu. E to je odraz kulture. Ti ako si ikad poigrao fudbala ili kosarke moras nesto opsovat, emocije jbte. Nemoj mi reci da nisi nikad opsovo kad te neko baci na zemlju ostrim startom? Ko bi rekao.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:58

BIHfan je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:odrecemo se svakako Scalabrinea,Butlera,Lucasa,Parga ima i Tomas i ako bi njega ostavio...samo ako T Mac dodje slijedece sezone, ti ces biti navijac Bullsa :)
Brate T- Mac nam treba, on moze cak igrat i PG poziciju, zna sam sebi iskreirat sut sto u nasoj ekipi osim Rosa slabo ko zna. Plus T- Mac je clutch igrac i takav igrac ce nam pravo valjati u Playoffu. Richardsona dovest da pogadja ove otvorene trice hebemu, ono sto mi profulamo trica Rich bi sve pogodio samo jednu il dvije profulo.

Znaci ocekujem roster aBd:
Starting 5:
PG Rose
SG Richardson (Bogans bi mi bio starter u Playoff-u)
SF Deng
PF Boozer
C Noah
Bench: McGrady, Gibson, Brewer, Korver, Asik, Watson, Kurt Thomas i Bogans.
Sto izgleda strasno. Precemo preko salary-a al nece opet biti prepunjen, dok za dvije sezone treba potpisat Rose-a i Gibsona da obnove ugovore i deremo ligom. Malo izgleda preoptimisticno al jbga. :)

ma t-mac sigurno nece doci da greje klupu, a da za ovo si u pravu u bullsima niko ne zna dati kos u poslednjoj sekundi, ali bas niko....
nego cudi me sto ne koristite butlera lik ima vise nego solidan sut

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 22:00

Ma T Mac ce biti na klupi ako dodje, i imat ce nekih 15 minuta 20 po utkamnici sto nije lose.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 22:18

sta ovo citam Pargo potpiso za Maccabi na 2 sezone :)...pa on je izgleda igrao za dvije ekipe ove sezone u evropi i za Bullse...ja ga vidjeo vazda na klupi u odjelu sjedi..pa hajde sretno mu i nek se ne vraca nama vise
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 25 maj 2011, 22:18

Utakmica pa na posao dosta naporan dan:)....sta reci,lebron je pokazao zasto je za klasu najbolji i atraktivniji igrac u ligi!!Bikovi ne znam sta bih rekao rose opet radi ono sto ne zna ,carlos dobar,ostali nista!!...
Idemo dalje ima jos da se igra!.
pozz.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 22:28

A zasto to Rose ne zna, kad nas je po ko zna koji put vodio do pobjeda , kad anam je najvise trebalo?... znaci da zna, ali jednostavno nije mogao i to je to...on da igra onu svoju igru d aulazi vise pod kos i prekrsaji, sigurno bi dobili utakmicu...ne znam zbog cega vise to ne radi...sinoc je trebao otici pod kos... Svaka cast Jamesu, ali on je ove sezone cini mi se 8 utkamica izgubio u zavrsnici, od toga sve tri utakmice upravo od Bullsa...to sto oni imaju vise izkustva u playoffu i sto su navikli na ovo je nesto drugo...eno i Durant u zavrsnici los, a nije zato sto ne zna, jer zato sto se susrece sa ovim stvarima prvi put...pitam se sta bi bilo da smo dali kojim slucajem kon, nakon onog faula Jamesa?... sta bi tad se pisalo, ali eto na njegovu srecu nismo uspjeli za 8 sekundi izvesti dobar napad
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 25 maj 2011, 22:39

SaltCityAttack je napisao/la:A zasto to Rose ne zna, kad nas je po ko zna koji put vodio do pobjeda , kad anam je najvise trebalo?... znaci da zna, ali jednostavno nije mogao i to je to...on da igra onu svoju igru d aulazi vise pod kos i prekrsaji, sigurno bi dobili utakmicu...ne znam zbog cega vise to ne radi...sinoc je trebao otici pod kos... Svaka cast Jamesu, ali on je ove sezone cini mi se 8 utkamica izgubio u zavrsnici, od toga sve tri utakmice upravo od Bullsa...to sto oni imaju vise izkustva u playoffu i sto su navikli na ovo je nesto drugo...eno i Durant u zavrsnici los, a nije zato sto ne zna, jer zato sto se susrece sa ovim stvarima prvi put...pitam se sta bi bilo da smo dali kojim slucajem kon, nakon onog faula Jamesa?... sta bi tad se pisalo, ali eto na njegovu srecu nismo uspjeli za 8 sekundi izvesti dobar napad

ne zna zato sto nije precizan sa trice ,nemoj biti smjesan oko 20% baca u playoffu kada se igra odbrana pa to je mizerno!!James je najbolji to i sam znas sredio je philadelfiu,boston pa ce i bullse sve u zadnjim min...I kad ne zabije podjeli po 8,9 ass,pa gledaj mu statiistike,procenat suta i svega..James ne forsira tu tricu kao rose i ako je bolji suter,zna sta treba raditi....Rose je malo umoran a i procitan ,zatvaraju ga,pa james ga je cuvao nije se pomjerio rose...Rosu nije prva sezona tako da nemas opravdanje,vrati se unazad pa gledaj sta je james radio,ali u svemu ovome nije rose tema nego osim boozera nema te nekoga ko je konstantan ili barem da moze biti da pomogne dericku...Ali opet ovo jem oje misljenje,ja bih mjenjao kurta za noaha nekao bóvaj ude sa klupe,mozda neku svezost unese...pozz

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 maj 2011, 23:24

Jao danas neki tvrde da su zavrsili fax a pisu pobijeda,suju sto bi znacilo psuju itd.Aj sto uz to nazivaju druge malouminicima,jos se nadju da brane gay populaciju.Danas sve naopako lik voli decke ali ako mu kazes da ih voli onda moras platit kaznu,smijesno.Nekad je to bilo bruka i sramota a sad se te tetkice ponose jer nisu udure.Da mi je samo vidjet dijete izmedju 2 deckica koji se zarko vole.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 maj 2011, 00:44

Forward Luol Deng said the ball will go to Rose again the next time they are in that position.

"Every time we're in that position we're going to give him the ball," Deng said. "He's done it all year for us. We win together, we lose together. No matter, if anyone had a good game and we lose, it really don't matter. It's all about winning right now."

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.