sirok repertoar **** gamma_hz je napisao/la:fakat mi nije jasno sto mjenjate pjesme svake minute..treba ostaviti neku da grmi do kraja ..![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sirok repertoar **** gamma_hz je napisao/la:fakat mi nije jasno sto mjenjate pjesme svake minute..treba ostaviti neku da grmi do kraja ..![]()
divim se samo njima, na svetu ništa lepše ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji, ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću njemu volim te partizaneSamo F.K.S !! je napisao/la:Mozel neko napisat ovu pjesmu sto ide na melodiju " Da volim crno bele ponosno kazem svima volim to slavno ime......" ??
Hahahahaha druze ja sam mislio da manijaci napisu jer sad sam cuo kako pjevaju nesto slicnoNeuville je napisao/la:divim se samo njima, na svetu ništa lepše ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji, ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću njemu volim te partizaneSamo F.K.S !! je napisao/la:Mozel neko napisat ovu pjesmu sto ide na melodiju " Da volim crno bele ponosno kazem svima volim to slavno ime......" ??
kad dodju teski dani i kada ti lose krene digni pogled ka tribini ugledaces tamo mene?Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahaha druze ja sam mislio da manijaci napisu jer sad sam cuo kako pjevaju nesto slicnoNeuville je napisao/la:divim se samo njima, na svetu ništa lepše ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji, ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću njemu volim te partizaneSamo F.K.S !! je napisao/la:Mozel neko napisat ovu pjesmu sto ide na melodiju " Da volim crno bele ponosno kazem svima volim to slavno ime......" ??
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, Orvel i 55 gostiju.