ma zezam se reko da malo umirim ove dosadne navijace na baterijeHarrison je napisao/la:Kakvu to suplju prosipas, Raul Gonzales ne ide nigdje iz Madrida... To je ziva legenda ne samo Reala, vec i cijelog spanskog fudbala...tax je napisao/la:sklopljen dogovor
raul+20 miliona eura za torresa
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
de jarane promjeni ovaj avatar kad vidim ovog prevaranta smuci mi se zivotBrnJeeH je napisao/la:pa normala, sta si ti misliomiky_hz je napisao/la:Pa i ne osvojili kad je Franco puskom prijetio igracima,i uzimao ih kako mu kurcu cejf ...gori je od Hitlera bio![]()
OTAC IS BACK! - obrisase mi account sunce im zezeno
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
RAUL BLANCO GONZALES, SRETAN TI RODJENDAN KRALJU FUDBALSKE IGRE, JEDAN SI I NEPONOVLJIV!!!
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/s ... 39101.aspx
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/s ... 39101.aspx
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
izgleda da i Xabi Alonso dolazi
izgleda da bi trebao i on konacnomone je napisao/la:izgleda da i Xabi Alonso dolazi
ja samo volim lopove kao sto su ceric i franco tako da avatar ostajeJameS je napisao/la: de jarane promjeni ovaj avatar kad vidim ovog prevaranta smuci mi se zivot
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma ne moramo njih prodati, mozemo prodati Gagu
, Mahamadu Diarru, Saviolu ili Drenthea, ostalo ne bih nista prodavao, samo da Ribery dodje... kakav bi to bio vezni red i napad...
- Zadnji vezni Lass Diarra, objektivno najjaci zadnji vezni na svijetu, vrsili su porednjenja njega i Makelelea dok je igrao za Real u tacnim dodavanjima, u oduzetim loptama, u asistencijama, brojevi napravljenih faula kao i nad njima fauli, zuti, crveni itd... i u svemu je bolji Lass Diarra
- Krila Ronaldo i Kaka, o njima ne treba nista pricati kao ni o Riberyiu koji bi igrao ofanzivnog centralnog veznog
- Napad, neprikosnovevi Raul Gonzales i Van Nistelroy koji su naprosto strojevi za zabijanje golova, a rezerve Higuain i Huntelar koji cekaju kao zapete puske, a sigurno je da bi i oni dobijali puno prilika, jer je prvenstvo dugo pa jos LP, pa Kup Spanije, repke itd...uglavnom nek ih je vise...ovo bi bio definitivno najjaci tim svih vremena...[/quote]
Daj ba Harrison ne seri,i ja sam Realovac,al uporedivat Lassa sa Makeleleom,najboljim zadnjim veznim kojeg je Real ikad imao,(poslije Redonda)ipak je malo previse
- Zadnji vezni Lass Diarra, objektivno najjaci zadnji vezni na svijetu, vrsili su porednjenja njega i Makelelea dok je igrao za Real u tacnim dodavanjima, u oduzetim loptama, u asistencijama, brojevi napravljenih faula kao i nad njima fauli, zuti, crveni itd... i u svemu je bolji Lass Diarra
- Krila Ronaldo i Kaka, o njima ne treba nista pricati kao ni o Riberyiu koji bi igrao ofanzivnog centralnog veznog
- Napad, neprikosnovevi Raul Gonzales i Van Nistelroy koji su naprosto strojevi za zabijanje golova, a rezerve Higuain i Huntelar koji cekaju kao zapete puske, a sigurno je da bi i oni dobijali puno prilika, jer je prvenstvo dugo pa jos LP, pa Kup Spanije, repke itd...uglavnom nek ih je vise...ovo bi bio definitivno najjaci tim svih vremena...[/quote]
Daj ba Harrison ne seri,i ja sam Realovac,al uporedivat Lassa sa Makeleleom,najboljim zadnjim veznim kojeg je Real ikad imao,(poslije Redonda)ipak je malo previse
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
Daj ba Harrison ne seri,i ja sam realovac i slazem se da je lass dobar igrac al usporedjivati ga sa najboljim zadnjim veznim kojeg je Real ikad imao(poslije Redonda)je ipak malo previseraul-zakon je napisao/la:Ma ne moramo njih prodati, mozemo prodati Gagu, Mahamadu Diarru, Saviolu ili Drenthea, ostalo ne bih nista prodavao, samo da Ribery dodje... kakav bi to bio vezni red i napad...
- Napad, neprikosnovevi Raul Gonzales i Van Nistelroy koji su naprosto strojevi za zabijanje golova, a rezerve Higuain i Huntelar koji cekaju kao zapete puske, a sigurno je da bi i oni dobijali puno prilika, jer je prvenstvo dugo pa jos LP, pa Kup Spanije, repke itd...uglavnom nek ih je vise...ovo bi bio definitivno najjaci tim svih vremena...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
-
alessandrodelpiero
- Kontakt:
BrnJeeH je napisao/la:ja samo volim lopove kao sto su ceric i franco tako da avatar ostajeJameS je napisao/la: de jarane promjeni ovaj avatar kad vidim ovog prevaranta smuci mi se zivot
tebe treba banovati odmah kako mozes reci za nekog kao sto je vođa muslimana-bosnjaka da je lopov za doktora nauka covjeka koji je podrzan od kompletne uleme u svijetu muslimana zaista te treba banovati ako ne zbog onoliko prostih rijeci koje svakodnevno pises onda bar zbog sirenja lazi i klevete!!!
a i admin bi zamolio da obrati paznju na ovakve izjave.
- raul-zakon
- Kontakt:
E kako te nije stidelguru je napisao/la:alldenn je napisao/la:pa ti nisi dobar pasa ! Messi drug ! Messi !Ako je moguce imat boljeg , izmislit ga onda njega treba ! Genius at work , rekli bi englezi ! Ne brukaj se i pisi neke retardireane stvari oko najboljeg medju najboljim ! Cjenim sve igracve , i Realova pojacanja koja si stvarno jaka , ali on je bolji od njih mnogo ! i Kao osoba i kao nogometas !
hahaha... iskreno navijam za Real ali bi bila sramota dovesti Messi-ja... istog bih trena prestao navijat za kapitalisticku bagru kao sto je Realionako su postali fudbalski hollywood to bi bila kap koja bi prepunila chashu i odricem ih se
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjelimiky_hz je napisao/la:A po cemu to ste jaci? Mislim koji dio tima je jaci osim golmanske pozicijeraul-zakon je napisao/la:Kasiljas(GK)
S.Ramos(RB)
A.Arbeloa(LB)
Pepe(CB)
R.Albiol(CB)
Xabi Alonso,ako bog da(DM)
L.Diarra(DM)
A.Robben(AML)
C.Ronaldo(AMR)
Kaka(AMC)
Higuain(ST)
Villa i Ribery nam ni ne trebaju,i ovako smo jaci od Barce 1000000000 puta,al ako dodju dobro dosli!!!
HALA MADRID !
HALA MADRID !
posle kake i ronalda bio bi grijeh ne dovesti nekoga vrhunskoga centarfora. nistelroj je vec proslost, dok ovi ostali nisu na nivou galaktikosa
pa prijavi nas...ako admin kaze da nije lopov nek nas banuje,ako i on kaze da jest lopov onda tebe treba banovat...jel moze drugalessandrodelpiero je napisao/la:BrnJeeH je napisao/la:ja samo volim lopove kao sto su ceric i franco tako da avatar ostajeJameS je napisao/la: de jarane promjeni ovaj avatar kad vidim ovog prevaranta smuci mi se zivot
tebe treba banovati odmah kako mozes reci za nekog kao sto je vođa muslimana-bosnjaka da je lopov za doktora nauka covjeka koji je podrzan od kompletne uleme u svijetu muslimana zaista te treba banovati ako ne zbog onoliko prostih rijeci koje svakodnevno pises onda bar zbog sirenja lazi i klevete!!!
a i admin bi zamolio da obrati paznju na ovakve izjave.
Zadnja izmjena: JameS, dana/u 28 jun 2009, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Da, slazem se sa ovim da je Mahamadu bio najbolji zadnji vezni u Realu od odlaska Mekelelea, Lass je po meni sada bolji od Mahamadua, jer je brzi i agilniji, dok mi Mahamadu djeluje nekako spor i trom. Volio bih ih vidjeti jednom zajedno da startuju u prvoj postavi, Lass i Mahamadu DiarraBrnJeeH je napisao/la:Mahamadou Diarra je najbolj idefanzivn iveznjak kojeg je Real imao jos od odlaska Makelelea. Istina je da je i Lass dobar, ali ne toliko dobar da bi bio na vrhu svijeta. Npr. jedan Essien je dosta kvalitetniji od njega. Prema statistici, Lass je u Realu poceo dosta bolje od Makelelea, sto od pasova pa do ukradenih lopti i zaustavljenih napada. Ali, igrac nije dobar samo po tome, nego i prema onome kako komunicira s ostatkom ekipe.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Sto ste se napalili na reisa..evo sklonjam avatar da ne bi bilo kakvih nesuglasica daljnih 
nego da dodam da se city ukljucuje u borbu za robbena
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 45855.aspx
-
alessandrodelpiero
- Kontakt:
BrnJeeH je napisao/la:Sto ste se napalili na reisa..evo sklonjam avatar da ne bi bilo kakvih nesuglasica daljnih
a tebi mora da je bakir u rodu nesto pa korstis to tuzi me za klevetu, pa tuzi ti riesa za krađu i lopovluke za koju ga prozivas.
i da cevam otici robben samo jos zbog njega navijam malo za real ali vala i zbog barselone jer njih bas ne volim.
aj dosta politike
Real Madrid poslao ponudu za Benzemu u iznosu od 32mil.eura i Huntelara...sad se ceka odgovor Lyona nadam se da ce biti pozitivan 
hoces odgovor?JameS je napisao/la:aj dosta politikeReal Madrid poslao ponudu za Benzemu u iznosu od 32mil.eura i Huntelara...sad se ceka odgovor Lyona nadam se da ce biti pozitivan
"Ponuda Real Madrida nije Realna"
eto sta su odgovorili
- Barcelona_1899
- Kontakt:
pa fakat kad je taj isti real poremetio trziste, tako da sada Benzema vrijedi minimalno 100 milBrnJeeH je napisao/la:hoces odgovor?JameS je napisao/la:aj dosta politikeReal Madrid poslao ponudu za Benzemu u iznosu od 32mil.eura i Huntelara...sad se ceka odgovor Lyona nadam se da ce biti pozitivan
"Ponuda Real Madrida nije Realna"
eto sta su odgovorili
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.