BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 25 maj 2011, 18:46

Damir_BvB je napisao/la:@ Semir BvB

Dobro dosao druze samo nastavi tako ljepit postove slike klipove komentarisi i tak to sto nas vise to bolje ! Valjda ces bit redovan :D
Hvala na dobrodoslici. Normalno da cu bit redovan. Nisam znao za ovaj forum, prijavio bih se ja i ranije. :D . Veliki sam navijac BvB-a. Poceo sam navijat za njih kad sam imao 11 god. tj. od 1996 god. A 2003. mi se ostvario san, bio sam na Westfallenu gledao mec protiv Freiburga. Pobijedili smo 1-0 (Ewerthon). To je ukratko o meni :D :D :D .
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 maj 2011, 19:02

Izgleda da je Zorc poslao ponudu za Martina iz Sochauxa. Oko 6 miliona eura. Al je njihov predsjednik reko kako za te pare nece dignut ni telefonsku slusalicu da razgovara o transferu. Tako da..... Vidjet cemo :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 maj 2011, 20:06

Nasa nova himna je na 6 mjestu njemackog Top 100 Single Charts. To je najveci uspjeh neke fudbalske himne u Njemackoj. Najveci uspjesi dosadasnjih himni su Werderova, bila 44. a Bayernova 67. IPAK JE BVB - BVB :D :D Ovo je nasa godina. I u mjuzi smo NAJBOLJI :D :D
[youtube][/youtube]

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 25 maj 2011, 20:28

Semir bvb je napisao/la: A 2003. mi se ostvario san, bio sam na Westfallenu gledao mec protiv Freiburga. Pobijedili smo 1-0 (Ewerthon). To je ukratko o meni :D :D :D .
Evo da ti i ja pozelim dobrodoslicu...

Kako te put dovede do Dortmunda?- Sjecam se te utakmice,cak mi nesto i uglavi 64. minuta kao vrijeme gola(ne znam ni sam odakle mi to)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 maj 2011, 23:53

Kako te put dovede do Dortmunda?- Sjecam se te utakmice,cak mi nesto i uglavi 64. minuta kao vrijeme gola(ne znam ni sam odakle mi to)
Ja mislim da je bila 68 min :D . Sva familija sa oceve strane mi je u Njemackoj, tacnije u Pappenburgu, to je 2h i 30 min voznje od Dortmunda ka sjeveru. Blizu holandske granice a isto tako blizu Hannovera i Bremena. Tako da sam iskoristio tu priliku i posjetio familiju. Posto mi je amidzic takodje veliki navijac BvB-a, jedne subote smo eto odlucili i otisli pogledat Borussiju zajedno sa njegovim drugovima rusima koji takodje navijaju za BvB. Tad su igrali Niclas Jensen, Bergdolmo, Madouni, Ricken, Ewerthon, Reuter, Kehl, Dede, Reina, Weidenfeller, Worns, a u Freiburgu je bio Bajramovic. Kasnije su usli u igru Odonkor i Senesie. A Sammer je bio trener. Zao mi je sto nisam vidio Kollera i Rosickog, al jbg bili su povrijedjeni. :oops:

A odmah naredni vikend smo takodje gledali Werder - Wolfsburg 5-3. Jer nije Bremen daleko, nekih 50 min od Peppenburga.Tad su igrali Micoud, Lizstes, Ailton, a s druge strane D"Allessandro, Klimowicz, Biliskov, Schnoor itd. cak se i Hrgovic zagrijavo al nije usao kolko se sjecam.

Eto to je moja avantura u Njemackoj i tako ja u Dortmundu. Planirao sam ove godine opet ic, pa vidjet cemo... :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 26 maj 2011, 00:08

@ Sema BvB

Jasta ces neg ic drug samo ako mozes idi. Ali ako odes Daj nam samo dobre slike Stadiona i snimi nam kakav dobar klip da i mi malo vidimo to iz navijacke perspektive :)))
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 maj 2011, 00:12

Imam ja slike izradjene i sa ove utakmice. Al jbg tad nisam imao digitalni aparat :D . Probat cu kako slikat ih mobitelom pa da ih postavim, da vidite. Uradit cu to u ovoj sedmici, kad stignem ;)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 26 maj 2011, 00:14

Semir bvb je napisao/la:Izgleda da je Zorc poslao ponudu za Martina iz Sochauxa. Oko 6 miliona eura. Al je njihov predsjednik reko kako za te pare nece dignut ni telefonsku slusalicu da razgovara o transferu. Tako da..... Vidjet cemo :D

I ja sam to citao samo iskreno sumnjam da moze sta od tog moze bit ...
BvB Echte Liebe !!!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 26 maj 2011, 09:22

drago mi je da je BVB osvoji titulu nakon par slabijih sezona i da se ponovo vrati u sami vrh Njemačkog fudbala gdje i pripada. sada upamet i dovesti par pojačanja i naredne sezone obet napasti 1 mjesto i što bolji rezultatu LP.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 maj 2011, 16:53

+ Stiepermann posuđen Aachenu.

+ Bender će propustiti kvalifkacione mečeve Elfa zbog lakše operacije koljena. Oporaviće se do početka priprema za narednu sezonu. Cijelu godinu je vukao neke sitne ozlijde koljena i ovim zahvatom će se ti problemi konačno eliminisati. 8-)

+ Perin dolazak će uskoro biti i oficijelno objavljen. :D

+ Po mnogim anketama, Kuba je jedno od većih razočarenja sezone u ovoj sezoni BuLi. :(
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Klare

Post Postao/la Klare » 26 maj 2011, 19:44

Mogu reći da se fino pojačavate. Perišić i Gundogan su tu, kao veliki, već podosta dokazani, talenti Evropskog nogometa, zvučnijih odlazaka nema, kostur ekipe zadržan, samo se riješava nekih viškova, a možda dođe još koji talenat. Zidana bi trebalo pokušati nekom uvaliti, u kakvu je krizu povreda ušao, teško da može vratiti onu formu.
Produžetak saradnje sa Owomoyelom je čisti promašaj, kao i odbacivanje Dedea.
Čuo sam da je i Feulner na izlaznim vratima, a i ovog Le Talleca bi trebalo otpepati, čini mi se da od njega nema ništa.
Igrački, biće to još jača ekipa, nego ove godine.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 maj 2011, 22:53

slika

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 maj 2011, 22:56

slika

Evo naseg Nurija :(

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 maj 2011, 22:59

slika

Ovo je slika sa Schalkeovog stadiona sa krova. :lol: Procitao sam komentar da je njihov stadion tek poslije ovog poceo licit na nesto :lol: :lol: :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 maj 2011, 23:04

slika
Ovo je bila sezona za pamcenje.Al imam nekakav cudan osjecaj da cemo odbranit titulu :D :D :D .

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 maj 2011, 23:19

[youtube][/youtube]

Da se malo nasmijemo :lol: :lol: :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 maj 2011, 10:35

Schmelzer i Hummy veceras u prvoj postavi ....
BvB Echte Liebe !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 21:37

Citam danas da vam je Dusan Tadic veoma blizu potpisa ugovora,ima li ista o tome na tim vasim stranicama? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 maj 2011, 00:02

Devil je napisao/la:Citam danas da vam je Dusan Tadic veoma blizu potpisa ugovora,ima li ista o tome na tim vasim stranicama? :?
Na stranicama na kojima ja pratim glasine i moguce transfere dosad se nije spominjao Tadic. Nadam se i da se nece spominjat :D, koji ce nam klinac :?: Sto se tice BvB transfera Watzke je reko da nema vise pojacanja. Mada se spominje par napadaca kao Floro Flores i Goran Pandev, ali mislim da ce to i ostat samo na glasinama ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 maj 2011, 01:02

Ole ole ole Deutscher Meister ist BvB :)

Btw. Imal' kakvih vijesti o Gotzeu? Ja se nadam da će ostati i da ne mrda za života nigdje(mada me situacija čini skeptičnim :? ), a ako kud i odluči i budu ga prinudjeni prodat :arrow: Mario jedino u Arsenal, pls. :x Momak ima sve moje (nogometne) simpatije, mada Tomaša men' niko nikad neće moći zamjeniti. ;) Jedan je Tomaš, mali Mozart, al' biće i Mario odličan, usljed Rosicky-ove male krize, men' najdraži čovjek na zelenim terenima... ;)

Edit:
@Semir BvB et' nisam ti ni ja poželio dobrodošlicu, al' dobrodoš'o na ss.ba forum :) I ja sam fan BvBa al' za razliku od ovih ovde, ja sam navijač Rosickya :mrgreen: Tako da sada navijam nekak' popola, Arsenal-BvB :D Malo više za Arsenal, radi Tomaša, moram priznat. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.