Kako te put dovede do Dortmunda?- Sjecam se te utakmice,cak mi nesto i uglavi 64. minuta kao vrijeme gola(ne znam ni sam odakle mi to)
Ja mislim da je bila 68 min

. Sva familija sa oceve strane mi je u Njemackoj, tacnije u Pappenburgu, to je 2h i 30 min voznje od Dortmunda ka sjeveru. Blizu holandske granice a isto tako blizu Hannovera i Bremena. Tako da sam iskoristio tu priliku i posjetio familiju. Posto mi je amidzic takodje veliki navijac BvB-a, jedne subote smo eto odlucili i otisli pogledat Borussiju zajedno sa njegovim drugovima rusima koji takodje navijaju za BvB. Tad su igrali Niclas Jensen, Bergdolmo, Madouni, Ricken, Ewerthon, Reuter, Kehl, Dede, Reina, Weidenfeller, Worns, a u Freiburgu je bio Bajramovic. Kasnije su usli u igru Odonkor i Senesie. A Sammer je bio trener. Zao mi je sto nisam vidio Kollera i Rosickog, al jbg bili su povrijedjeni.
A odmah naredni vikend smo takodje gledali Werder - Wolfsburg 5-3. Jer nije Bremen daleko, nekih 50 min od Peppenburga.Tad su igrali Micoud, Lizstes, Ailton, a s druge strane D"Allessandro, Klimowicz, Biliskov, Schnoor itd. cak se i Hrgovic zagrijavo al nije usao kolko se sjecam.
Eto to je moja avantura u Njemackoj i tako ja u Dortmundu. Planirao sam ove godine opet ic, pa vidjet cemo...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!