mrzim_ulizice je napisao/la:adnanhz je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:25. maj 1995. - 25. maj 2011.
Da se NIKAD ne zaboravi!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne ponovilo se nikad..123456 je napisao/la:Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo, ovdje se ne živi da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo 25.05.1995. - 25.05.2011.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjecni rahmet i pokoj svim nastradalim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- sarajlija89
- Kontakt:
25. maj 1995. - 25. maj 2011.
Da se NIKAD ne zaboravi!
Da se NIKAD ne zaboravi!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da se nikad ne zaboravi!!
Vjecni rahmet i pokoj prekinutoj mladosti
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Blueone je napisao/la:Da se nikad ne zaboravi!!
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Desni klik, view image, da bi ste vidili cijelu sliku.

Evo jedna i u formatu za foumski signature, naravno gdje je to podrzano
.

Evo jedna i u formatu za foumski signature, naravno gdje je to podrzano

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
I opet će reći sami na sebe ispalili granatu.NIKAD;NIKAD ;NIKAD vam ubice nećemo ovo, i sve ostalo što ste uradili zaboraviti.
KAPIJA
Odakle dođoše,
Od čega su u duši
Tako pogani?...
Iz kakvog sjemena
Su nikle tako strašne
Ljudske nemani?...
Zašto u liku čovjeka,
Ako su kazna Božija?
Što je krvavo
Zautavljena igra dječija?...
Odakle dođoše,
Od čega su u duši
Tako pogani?...
Iz kakvog sjemena
Su nikle tako strašne
Ljudske nemani?...
Zašto u liku čovjeka,
Ako su kazna Božija?
Što je krvavo
Zautavljena igra dječija?...
padobranac1978 je napisao/la:25. maj 1995. - 25. maj 2011.
Da se NIKAD ne zaboravi!
Who dares, wins !
Predstavnici i članovi Nevladine organizacije “Inicijativa mladih za ljudska prava”, upriličili su danas marš Beograd - Tuzla, u znak sjećanja na 25. maj 1995. godine, kada je u eksploziji granate ispaljene na Tuzlu poginula 71, uglavnom mlada osoba.
Oni su jutros sa Kalemegdana krenuli u ovu simboličnu šetnju, koja će biti završena u Tuzli. Noseći transparent "Marš sećanja Beograd - Tuzla" mladi su prošetali centralnim ulicama Beograda do Ušća odakle će autobusima stići do granice Srbije i Bosne i Hercegovine.
Kako je planirano, oni će u Bosni i Hercegovini prošetati u još dvije dionice, a u tuzlanskom naselju Simin Han pridružiće im se prijatelji iz Sarajeva i Tuzle. Marš će biti završen polaganjem cvijeća na Tuzlansku kapiju i odavanjem počasti poginulima.
Svaka cast za ovo !!
Oni su jutros sa Kalemegdana krenuli u ovu simboličnu šetnju, koja će biti završena u Tuzli. Noseći transparent "Marš sećanja Beograd - Tuzla" mladi su prošetali centralnim ulicama Beograda do Ušća odakle će autobusima stići do granice Srbije i Bosne i Hercegovine.
Kako je planirano, oni će u Bosni i Hercegovini prošetati u još dvije dionice, a u tuzlanskom naselju Simin Han pridružiće im se prijatelji iz Sarajeva i Tuzle. Marš će biti završen polaganjem cvijeća na Tuzlansku kapiju i odavanjem počasti poginulima.
Svaka cast za ovo !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo nesto vezano za klub :
Crnkic ce i naredne sezone voditi Slobodu .
Posto je losa situacija u klubu,igracima je receno da mogu otici,osim onih pod ugovorom .
Crnkic izjavio da ce naredne sezone dati priliku mladim igracima,jer financijska situacija ne dozvoljava da se dovedu pojacanja.
Klub dobio licencu za nastupe u premijer ligi naredne sezone .
Posto je losa situacija u klubu,igracima je receno da mogu otici,osim onih pod ugovorom .
Crnkic izjavio da ce naredne sezone dati priliku mladim igracima,jer financijska situacija ne dozvoljava da se dovedu pojacanja.
Klub dobio licencu za nastupe u premijer ligi naredne sezone .
Ne znam kako ce ovo zvucati, ali neka je ovako. Barem ce silom morati te momke da stave u prvi tim da zaigraju, ako treba da idemo u drugu ligu, a da nasi momci igraju, vise volim to, nego neki da dolaze uzimaju pare i odu, a mozda imamo i kvalitetnije igrace u omladinskom pogonu od njih.harry_90 je napisao/la:Evo nesto vezano za klub :
Sto se tice Crnkica, sretno mu bilu u narednoj sezoni, vjerujem da ce slijedece sezone biti cilj opstati, ukoliko je situacija kako se navodi, ali mogli bi zato dobiti ekipu za malo duze staze

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Bio sam danas neko vrijeme sa ljudima iz Beograda i Novog Sada koji su došli da polože cvijeće na kapiju i kad pričaš s takvim ljudim shvatiš da se može naprijed i da možemo imati svijetlu budućnost ali mnogima nije u interesu...harry_90 je napisao/la:Predstavnici i članovi Nevladine organizacije “Inicijativa mladih za ljudska prava”, upriličili su danas marš Beograd - Tuzla, u znak sjećanja na 25. maj 1995. godine, kada je u eksploziji granate ispaljene na Tuzlu poginula 71, uglavnom mlada osoba.
Svaka cast za ovo !!
25. maj 1995. - 25. maj 2011.
Da se ne zaboravi!
Nek im je laka zemlja

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Slatinash_7
- Kontakt:
igra i 4. mjesto za Evropu koja steta za onaj poraz od Olimpika sad bi bili tu negdje uz medjusobni dvoboj 2 ekipe ispred nas mogli smo do tog 4. mjesta 

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
[youtube][/youtube]
- slani grad
- Kontakt:
neka je vjecni rahmet i spokoj nevino stradaloj Tuzlanskoj omladini...da se nikad ne zaboravi,pamti i prenosi sljedecim generacijama
imala je Tuzla u svojoj istoriji mnogo teskih trenutaka ali 25. maj 1995 godine je sigurno jedan od najtezih...osjetilo se to i gradu i na ljudima...nadam se samo da ce cetnicka banda koja je pomagala onom zlotvoru sto je naredio granatiranje uskoro zavrsit kao i isti...tezak je danas dan bio za sve Tuzlake
....inace,Fukare su na mostu Pasarele danas objesile parolu DALEKO OD ZABORAVA 25.5.1995-25.5.2011
imala je Tuzla u svojoj istoriji mnogo teskih trenutaka ali 25. maj 1995 godine je sigurno jedan od najtezih...osjetilo se to i gradu i na ljudima...nadam se samo da ce cetnicka banda koja je pomagala onom zlotvoru sto je naredio granatiranje uskoro zavrsit kao i isti...tezak je danas dan bio za sve Tuzlake

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Poceli su pregovori sa nekim igracima,oko produzenja ugovora
sto se tice pojacanja,Adem Sabovic ima nekoliko imena u svojoj biljeznici..

kakva Europa, OPET nemate licencu i ne bi i tako i tako išliSlatinash_7 je napisao/la:igra i 4. mjesto za Evropu koja steta za onaj poraz od Olimpika sad bi bili tu negdje uz medjusobni dvoboj 2 ekipe ispred nas mogli smo do tog 4. mjesta

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:kakva Europa, OPET nemate licencu i ne bi i tako i tako išliSlatinash_7 je napisao/la:igra i 4. mjesto za Evropu koja steta za onaj poraz od Olimpika sad bi bili tu negdje uz medjusobni dvoboj 2 ekipe ispred nas mogli smo do tog 4. mjesta![]()
Ja stvarno ne znam koji je fazon se tebi nasladjivati smatrao sam te za normalnog , ali ti to ocigledno nisi

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.