Bas ga je nadmudrio ,imao crveni i sjedio na klupi samo se pitam da li bi to ibrakovic mogao,cisto sumnjam.A nadmudriti znaci posteno pobijediti na terenu bez sudija i navlacenja nekih faulova oko gola koji nisu ni postojali.Naravno govorim o prvenstvenoj utakmici.Sto se tice kupa celik posteno porazen pa da je bilo i vise razlike bilo bi ok.BLU SKY je napisao/la:Abdulah Ibraković i Amar Osim, treneri Čelika i Željezničara do sada su se sastajali sedam puta, a mnogo više uspjeha ima strater premijerligaša sa Grbavice. Zanimljivo, Ibraković nije ostvario niti jednu pobjedu. U dva susreta osvojio je po „bod“, a pet puta je potpisao kapitulaciju.
U prošloj sezoni Ibraković je vodio ekipu Veleža. Osimova ekipa u prvenstvu je na Grbavici slavila sa 1:0, a u Vrapčićima 2:0. Sastajali su se Osim i Ibraković i u Kupu. U osimini finala najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji meč u Mostaru okončan je bez pobjednika (0:0), dok je Željo na Grbavici slavio sa 2:1.
U ovoj sezoni Osim je nadmudrio Ibrakovića u prvenstvu na Grbavici (2:1), dok je prvenstveni duel na Bilinom polju okončan bez pobjednika (1:1). Osim se radovao i u prvom duelu finala Kupa kada je njegova ekipa na Grbavici ostvarila pobjedu rezultatom 1:0. Kome će biti sretan osmi duel saznat ćemo večeras oko 22 sata.
Tradicija se nastavlja i veceras u Zenici![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li neko slucajno mjesta u autu ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Drug, najbolje bi ti bilo da dođes ispred stadiona vjerovatno ce biti slobodni mjesta jer ide dosta raje sa privatnim autima ja bi te rado poveo ali pun sam.lolz je napisao/la:Ima li neko slucajno mjesta u autu ?

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
u 5 se polazi sa grbavice, a ispred stadiona trebas biti do 4 najkasnijeel_ninjo je napisao/la:u kolikoo je polazaak sa Grbavicee ??
Za zivot cijeli!
zahvaljujem kolega iz nocne smijeneThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:u 5 se polazi sa grbavice, a ispred stadiona trebas biti do 4 najkasnijeel_ninjo je napisao/la:u kolikoo je polazaak sa Grbavicee ??

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
nadam se da ce neko uslikati taj polazak sa Grbavice i pokazati ovdje. . . . Forza Zeljo !
- blueman-TM87
- Kontakt:
Sretno Zelji veceras i da dodje do onoga sto je prosle godine izmaknuto za dlaku,nadam se da cu uspeti doci kuci i odgledati ovaj mec i nadati se pobedi.
p.s.Dobio sam jednu informaciju od rodjaka iz Lukavice,da Mirko Radovanovic 95% napusta Grbavicu i ide u inostranstvo da pokusa pronaci angazman.
p.s.Dobio sam jednu informaciju od rodjaka iz Lukavice,da Mirko Radovanovic 95% napusta Grbavicu i ide u inostranstvo da pokusa pronaci angazman.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Može on otići i tražiti angažman, ali ima ugovor još 2 godine tako da će Željo zaraditi pare na njemuDevil je napisao/la:Sretno Zelji veceras i da dodje do onoga sto je prosle godine izmaknuto za dlaku,nadam se da cu uspeti doci kuci i odgledati ovaj mec i nadati se pobedi.

G R B A V I C A 2
Samo sto nije pljusak 

mora da ce sastaviti pljusak, nek se ispada do pola 8
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Koliko je buseva obezbjeđeno za polazak u Zenicu? Hvala 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- eliminator
- Kontakt:
156RagazziDelSud je napisao/la:Koliko je buseva obezbjeđeno za polazak u Zenicu? Hvala
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Ja pitam ozbiljno ?eliminator je napisao/la:156RagazziDelSud je napisao/la:Koliko je buseva obezbjeđeno za polazak u Zenicu? Hvala

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Nije poznata tačna brojka, najvjerovatnije da je 12
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
- eliminator
- Kontakt:
ozbiljno da ti kazem pitanje ti je glupoRagazziDelSud je napisao/la:Ja pitam ozbiljno ?eliminator je napisao/la:156RagazziDelSud je napisao/la:Koliko je buseva obezbjeđeno za polazak u Zenicu? Hvala
-
Nakon što sam gorio od želje da iz Livna odem u Zenicu posra me to što se baš organizovano na sjevernu tribinu,a to nisam nikako bio u mogućnosti da izvedem,stoga samo da kažem braćo sretno i da nam ljoŽe pobjedi.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31