Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la bosnas_ » 22 maj 2011, 18:02

cole-ch je napisao/la:4 miliona eura nudi Lacio za Senada, nezvanicno.., Lacio nije sam, ima jos dva-tri interesenta iz lige 5.
Dosta je bilo CH fudbala, vreme je da Senad ode dalje u karijeri, zasluzuje.
4 miliona eura je zaista velika cifra za nekog igraca iz Svicarske lige..lAzio bi bio odlicno rjesenje za Lulica,mada mislim da bi se bolje uklopio u Bundesligu...zna jezik,i lakse bi se prilagodio.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 maj 2011, 14:18

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić karijeru će po sve sudeći nastaviti u redovima rimskog Lazija.

Lazio se nalazi pred potpisivanjem igrača švajcarske ekipe Young Boysa, koja je Luliću dala zeleno svijetlo za odlazak.

"Znam da se odvijaju pregovori sa Lazijom oko mog transfera. Moj menadžer je u kontaktima i sa Laziom i sa Young Boysima, tako da će narednih nekoliko dana za mene biti veoma važni", rekao je Lulić za italijanski Corriere dello Sport.

Lulić je priznao kako je prilično nestrpljiv ovih dana.

"Nadam se da će ovi razgovori biti okonačni što je prije moguće. Jedva čekam neke vijesti. Ovo je za mene kao san", kaže Lulić.

"Zaista bih volio obući dres Lazija. Pratim italijansku Seriju A i nadam se da će Lazio napraviti mnogo toga naredne sezone", dodao je naš reprezentativac.

Nadam se da je pitanje transfera u Lazio vec rjesen,to ce biti odlicna prilika za Lulica da potvrdi svoje kvalitete u velikom klubu i u jakoj ligi..to je dobro i za reprezentaciju i njen imidz naravno! Sretno Senade!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 maj 2011, 17:28

dobrodosao u klub senade! :lol:

slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2011, 17:34

A dagle ovi krivooki sto bi im noge polomio kolektivno jednim potezom...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2011, 17:47

bosnas_ je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:4 miliona eura nudi Lacio za Senada, nezvanicno.., Lacio nije sam, ima jos dva-tri interesenta iz lige 5.
4 miliona eura je zaista velika cifra za nekog igraca iz Svicarske lige..lAzio bi bio odlicno rjesenje za Lulica,mada mislim da bi se bolje uklopio u Bundesligu...zna jezik,i lakse bi se prilagodio.
Pa dobro zavisi sa koje strane gledas,kada su u pitanju odlasci i nije toliko velika jer je bar 5-6 igraca u poslednju 1-1.5 godinu otislo preko te cifre.
Lulicu je ovo neka realna cena,par stotina hiljada gore dole.KOnkurencija mu je solidna,dosta igraca ali ne toliko veceg kvaliteta,stavise.Na beku ima konkurenciju u vidu Garrida i Radua i vec matorog Bonetta,a na krilu nekoliko igraca moze da popuni tu poziciju(Bresciano,Foggia,Sculli).Sto ti rece mozda bi bolje bilo da je otisao u Nemacku cisto radi stila igre koji je gotovo indentican kao u Svicarskoj,ali opet kada pogledas Lazio to je odlicno resenje.

Uglavnom sva sreca Senadu ako potpise za Lazio i da ga aBd gledamo i u nekom jacem klubu kao Kolarova kome je Lazio bio odskocna daska u karijeri. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2011, 02:45

Lulic je velika radilica,nesto u stilu Brace kad je ovaj bio u zenitu forme.Marica za sve.Uz to desnjak koji bolje ''igra lopte''i od nekih ljevaka.
Lazio??? vrlo vjerovatno ,moze biti prica slicna kao sa Kolarovim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2011, 19:51

bosnas_ je napisao/la:
Lulić zna i talijanski, igrao je dijelu Švicarske gdje se priča njihov jezik (Belinzona) ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 maj 2011, 13:26

25/05/2011: Stefano Capozucca: "Negotiations for Criscito will be difficult as Lazio have bought Lulic"

The highlight of the conversation was his revelation that Lazio have already bought Senad Lulic from Swiss side, Young Boys:

"With regard to Criscito, negotiations will be difficult as Lazio have bought Lulic for that position."
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 25 maj 2011, 13:36

Dobro dosao Senade u najbolji i najludji klub na svijetu i u jedan od najboljih gradova!! :mrgreen:

Reja ima u planu da Radua, koji je do sad igrao na lijevom boku, stavi centralno zajedno sa Diasom, sto bi ostavilo Lulica da se bori sa mizernim Garridom tako da ne sumnjam da ce Lulic uci direktno u prvih 11.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 maj 2011, 13:47

Veliki, ogromni korak u karijeri za Senada. Lazio je ove sezone igr'o veoma važnu ulogu u talijanskom prvenstvu (završili su na 5. mjestu), te će sigurno i sljedeće sezone pokušati ponoviti ovaj rezultat. Sigurno je da Senad može još više napredovati, a Lazio bi mogao biti prava oskočna daska (ukoliko bude pružao partije kao u Young Boysima, te kao što je to bio slučaj za reprezentaciju protiv Rumunije, onda je samo nebo granica).

Bravo Senade :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 maj 2011, 14:01

Lulića sam gledao jedanput i to protiv Tottenhama ljetos, ono što je tada odigrao iskreno me iznenadio kao i cijela ekipa YB. Lazio je odličan klub za nastavak karijere, jer ne spada u sami vrh, a sigurno će se boriti za Europu sljedeće godine.
...što je više lome to je volim jače...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 maj 2011, 14:03

I ova saga je zavrsena, tako brzo. 8-)
Senade, sve najbolje u Laziu, da se razvijes u jos boljeg igraca i da nas obradujes dobrim partijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 maj 2011, 14:13

Odlican potez. Mrzim taj klub, ali sigurno da je veliki korak naprijed za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 25 maj 2011, 14:18

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić, trebao bi do kraja ove sedmice potpisati ugovor sa Laziom!

Naime, kako javljaju italijanski mediji, reprezentativac Bosne i Hercegovine i član švajcarske ekipe Young Boysa Senad Lulić već je dogovorio detalje ugovora sa rimskom ekipom, te će uskoro ovaj transfer biti ozvaničen.

Corriere dello Sport tvrdi kako je Lulić praktično već igrač Lazia, te da je rimska ekipa dogovorila sve oko transfera sa Young Boysima, te se sada očekuje da se finaliziraju i pregovori sa Lulićevim menadžerom.

Lazio je Young Boysima za našeg reprezentativca platio iznos od oko dva miliona eura.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 25 maj 2011, 15:06

Pozdravljam potez. Dobar klub, ne treba mu nista bolje. Samo da neko otkupi prava za Calcio.

Ceka se gdje ce zavrsit Stilic, Spaha i eventualno Pjanic.

_maestro_
Kontakt:

Post Postao/la _maestro_ » 25 maj 2011, 15:11

Zasigurno i potez karijere, ove sezone sa YB je odigrao odličnu sezonu. Svojim trudom i zalaganjem je napravio dosta pozitivnog i svaka mu čast na tome. Lazio je super momčad za njega, ipak je riječ o Calciu i momčadi sa velikom historijom. Konkurencija će mu biti podjednaka i na njemu je da nastavi da oduševljava trenera Reju i stožer Lazia.

Osim Lulića, ovog prijelaznog roka mislim da će iz sadašnjih klubova otići Spahić,Pjanić,Štilić...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 maj 2011, 15:12

Nadam se da ovo nije jedna od klasicnih Italijanskih "bombica", jer je ovo odlican transfer za Lulica ukoliko je istina. Sretno ti care bilo :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 maj 2011, 15:42

cestitke Lulicu na transferu u jednu od najajcig liga na svijetu ,ligu petice! Lazio je klub koji ima velike ambicije,dugu i uspjesnu historiju...Rim je jedan od najljepsih gradova na svijetu,tako da je Lulic napravio dobar ,odlican potez,gdje ce se nastaviti dokazivati i na najbolji nacin promovisati sebe i drzavu iz koje dolazi,BIH! Lulic je ujedno jedan od nasih najboljih reprezentativaca,sa fantatsicnom sezonom iza sebe,kako u svicarskom prvenstvu tako i u reprezentaciji BIH! samo naprijed Senade!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 maj 2011, 15:43

Bravo Lulicu majstore, ovo je odlicna odluka u karijeri i siguran sam da ce Senad puno napredovati u Laziu.
Cuva Bog Zelju svog!

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 25 maj 2011, 15:51

pa treba samo pogledati tko je trener Lazia,,i odmah sve jasno,, covjek jednodnostavno voli Bosance!!!! :D :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, Venom i 23 gosta.