FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2011, 11:49

rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
pola 4, nakasnije do 4
Za zivot cijeli!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 25 maj 2011, 11:56

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
pola 4, nakasnije do 4
Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijati :D
Željezničar za život cijeli !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 maj 2011, 11:58

rusina_jr je napisao/la:
pola 4, nakasnije do 4
Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijati :D
jesi li mislio zajebavati :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2011, 12:01

rusina_jr je napisao/la:
pola 4, nakasnje do 4
jesi li mislio zajebavati :lol:[/quote]
jucer sarajevo, sinoc dresden, danas celik, bravo vi
Za zivot cijeli!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 maj 2011, 12:03

@the maniacs...kako si ti meni simpatican lik,hoces da ti kupim bombona ili Monte... ;)

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 25 maj 2011, 12:07

i zna li se 100 % kolko nas ide *??

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 25 maj 2011, 12:07

Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijati :D[/quote]
jesi li mislio zajebavati :lol:[/quote]

Pa reci ti kakvih vas ima , samo da vam je da mi izgubimo, sreca pa ima raje kao sto si ti koji malo dublje gledaju stvari . :D
Željezničar za život cijeli !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2011, 12:08

padobranac1978 je napisao/la:@the maniacs...kako si ti meni simpatican lik,hoces da ti kupim bombona ili Monte... ;)
valjda ces i ti nekad voliti neki tim svim srcem
Za zivot cijeli!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 maj 2011, 12:09

@padobranac 1978
de ti drug napisi da ces veceras navijati za njih vidis da su se rasplakali :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 maj 2011, 12:11

ja bi volio da ne osvojite Kup iz samo dva razloga:a to su...da Mladost ne ode u Evropu i da mogu malo zajebavati buraza... :lol:

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 maj 2011, 12:12

lopta je napisao/la:i zna li se 100 % kolko nas ide *??
znat ce se u 17 sati ispred Grbavice
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 maj 2011, 12:12

De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2011, 12:12

padobranac1978 je napisao/la:ja bi volio da ne osvojite Kup iz samo dva razloga:a to su...da Mladost ne ode u Evropu i da mogu malo zajebavati buraza... :lol:
postujem taj prvi razlog, a ja bih volio da mi osvojimo taj kup, jer u suprotnom, onda bi mene svi zayebavali :D
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 maj 2011, 12:12

padobranac1978 je napisao/la:@the maniacs...kako si ti meni simpatican lik,hoces da ti kupim bombona ili Monte... ;)
cuj bobe..ccc a i ti skrtica prava ....pocasti da valja ba .. :D :D
spominju neko navija protiv zelje ,a sinoc napisali bruku stranica o utakmici u drezdenu...pa jel vam to toliko bitnije od finala kupa..fakat sinoc nisam napisao nijedan post ..al ono vam je sinoc bilo bas bezveze...i to nijedan normalan post nego samo neko bezvezno prepucavanja i vrijedzanje..i sada evo ni krive ni duzne nas ovaj uzima usta i spominje...pa sta je s tobom covjece igrate finale Kupa a ti pricas o pitarima i njihovim zanimacijama...ccc tuga..
sto se mene tice sretno zelim da zeljo osvojiti kup i sta tu ima losee...iako bi mi bilo zao celika i zenicana jer su tako blizu...al navijam u ovom slucaju razumno ,tj za klub iz mog grada...pa makar i mladost otisla nazalos jbg...jer svakako i ako celik osvoji nesto ce se smisliti da celik ne ide u europu vec mladost..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 maj 2011, 12:15

Avanes je napisao/la:De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
sta mene boli za grobare de ti napisi da ce za vas navijati kockasti koji su pocinili masakr u zenici

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 25 maj 2011, 12:21

patkica je napisao/la:danas oko 16 dolazio da uzmem kartu, nestalo.... vraceno je raje bruku... da ima vise karti bilo bi nas minimalno oko 3000...
SAMO PONOSNO I HRABRO !!!!!!!!!!

Fakat ti nick odgovara samo su ti viska ta zadnja dva slova (ic)!! :lol: :lol: :lol: Zivimo i mi u Sarajevu, :idea: ima Tv-e prijenos i vidjecemo koliko ce vas biti.!! :idea:

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 25 maj 2011, 12:23

mrzim_ulizice je napisao/la:
Avanes je napisao/la:De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
sta mene boli za grobare de ti napisi da ce za vas navijati kockasti koji su pocinili masakr u zenici

Hajde i jedan i drugi ne ser.i.te kakve veze ima ko ce za koga veceras navijati to nije uopste bitno. Celiku je u interesu da osvoji kup zbog sebe a i nama je interes da osvojimo kup jer slavimo 90 godina!!! Sta odmah spominjete rate i ko je koga ubijao stavrno ste de..li!!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 maj 2011, 12:24

ami je napisao/la:
patkica je napisao/la:danas oko 16 dolazio da uzmem kartu, nestalo.... vraceno je raje bruku... da ima vise karti bilo bi nas minimalno oko 3000...

Fakat ti nick odgovara samo su ti viska ta zadnja dva slova (ic)!! :lol: :lol: :lol: Zivimo i mi u Sarajevu, :idea: ima Tv-e prijenos i vidjecemo koliko ce vas biti.!! :idea:
ami posto si iz sarajeva de mi samo reci posto manijacima nevjerujem kakvi su to u sarajevu autobusi kad u 15 komada stane 3000 ljudi :lol: :lol:

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 25 maj 2011, 12:26

ami je napisao/la:

ami posto si iz sarajeva de mi samo reci posto manijacima nevjerujem kakvi su to u sarajevu autobusi kad u 15 komada stane 3000 ljudi :lol: :lol:

Moze jesi gledao film "Koto tamo Peva"!! :lol: :lol:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 maj 2011, 12:26

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:

Hajde i jedan i drugi ne ser.i.te kakve veze ima ko ce za koga veceras navijati to nije uopste bitno. Celiku je u interesu da osvoji kup zbog sebe a i nama je interes da osvojimo kup jer slavimo 90 godina!!! Sta odmah spominjete rate i ko je koga ubijao stavrno ste de..li!!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
upravu si glupo je to spominjat ja sam mu samo odgovorio

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], tiagofaria25 i 18 gostiju.