FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

28TAGOE
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la 28TAGOE » 25 maj 2011, 10:57

Na šta je spala ciganka,da živi od sjećanja,od obećanja,bez napredka bez trofeja,bez ponosa umalo bez grba.

Žao mi vas je cigosi vi na kraju sezone se dičite nečim iz prošlog vijeka,većina vas tad nije znala razlikovat crveno od bijelog a kamo li fudbalska pravila.
LARISSA RIQUELME!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2011, 11:24

Pa dobro, eto kako vidim vi ste ponosni i za nas i za vas... Radujete se i ponosite ukradenim i namjestenim titulama, dok vam se ostatak lige pola smije, pola vas zali !
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 maj 2011, 11:32

slika

Tole lopove ! :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2011, 12:07

Citam da bi ovi nasi slijepci (Adzic) mogli dovesti Ergica i Mirica sto mislim da bi bilo extra...Ja bih jos volio Kovacevica ako je moguce za pristojan novac, jer mu cini mi se i ugovor istice... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2011, 14:40

Mnogo mi se svidja sto je Cufre potpisao novi ugovor sa Dinamom i sto nece doci kod nas,kao da su citali ovaj forum pa videli da sam napisao da je bolje da tu dovedemo domaceg igraca. 8-)

Inace danas utakmica sa Spartakom mrzi me da pisem neki duzi uvod,uglavnom nama treba pobeda za to drugo mesto,Spartaku ne treba ni za sta i ja se nadam jednoj odlicnoj utakmici na Marakani.
slika-slika
CRVENA ZVEZDA-SPARTAK ZLATIBOR VODA
Sreda,25.05,17:00
Stadion:Marakana
Prenos:Moguce RTS.

Robi je izveo ovaj sastav na danasnjoj KZS.
Bajković - Mikić, Tošić, Ćosić, Reljić - Isah, Kadu, Lazović - Jevtić, Kaluđerović, Borha.

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE,JOS NAS SADA IMA VISE ZBOG TEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DjukaAa
Kontakt:

Post Postao/la DjukaAa » 25 maj 2011, 16:59

Tribalian je napisao/la:Osvojili bi me sve ovo ponovo,da sledece godine nije rat poceo,i da nas nisu setali po Bugarskoj ,Madjarskoj da tamo budemo domacini.U Zvezdu je trebao da predje i Davor Suker ,Prosinecki ne bi otisao.... Super kup Evrope nismo osvojili jer je automatski posle prve tekme trofej dodeljen MU-u,zato sto su nama uvedene sankcije. Tu prvu tekmu u Engleskoj (1:0 za MU) ,pamtim po bravuroznim odbranama Zvonka Milojevica :!: VOLIM TE MILOJE,VOLIM TE MILOJE ,BEZ TEBE NA GOLU STVARNO TRULO JE :!: Takodje je pamtim i po ubaljenim bakljama Delija,sto je predstavljalo svojevrstan sok za Engleze :mrgreen:

....PEVALA JE TAD CELA PLANETA DA JE NASA ZVEZDA PRVAK SVETA....
Brate zavoravio si i ona mnogobrojna "silovanja" Savicevica ,pa na toj utakmici niko nije mogao da ga zaustavi dok je on "lebdio" po terenu to je bio praznik za oci !!!

DjukaAa
Kontakt:

Post Postao/la DjukaAa » 25 maj 2011, 17:02

28TAGOE je napisao/la:Na šta je spala ciganka,da živi od sjećanja,od obećanja,bez napredka bez trofeja,bez ponosa umalo bez grba.

Žao mi vas je cigosi vi na kraju sezone se dičite nečim iz prošlog vijeka,većina vas tad nije znala razlikovat crveno od bijelog a kamo li fudbalska pravila.
KOMPLEXIIIIIIIIIII :o
P.S. Mnogo jadno :lol: :lol: :lol:
Msm da ti nije mjesto na ovom djelu foruma idi tamo gdje su oni vasi indijanci :roll:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 20:05

joj ova zvezda taman povede 2-1 i primi odma gol :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 20:30

Nema veze . 2:2 desava se .
Kolega ce verovatno kad upadne ovde o igri, ja bih samo da kazem odlicno izdanje nase tribine. Koreografija i piro na nivou.Minus ponovo medjusobni sukob medju odredjenim navijacima na nasoj tribini :!: Drugo poluvreme orilo "Hocemo gooooooooooooooool,jooooooos jedan goooooooooooool" .Tole pocascen ponovo od nas :mrgreen:

Nego hteo bih nesto drugo,udjem ovde i vidim KOMPLEXI SU NEIZLECIVI :!: Narocito su vidni kod onih simpatizera koji nisu ni videli stadion "Armijski pasnjak" a ni prisli mu blize od 100-200 km.E sad sta je to "njihov komplex" i kako je nastao i sta ga uzrokuje:
-Titula evropskog i svetskog sampiona
-Navijacko ponizavanje na raznorazne nacine zadnjih 20 godina
-Neoriginalnost,ucestalo kopiranje severa ,bolest medicinski poznata kao copy sever-paste jug
-Trocifren broj otetih transparenata zadnjih 20 godina ,opste rasulo navijaca armijskog kluba u svim sukobima zadnjih 15 godina sa Delijama
-erotsko fudbalski period 2000-2008 kada je bolestina pocela ozbiljno da ugrozava zdravlje navijaca malog kluba

Drago mi je kad vidim da na ovoj temi pisu navijaci Dinama,Hajduka,Zelje,Sarajeva.....ali neki navijaci armijskog kluba bi trebalo da zaobilaze ovu temu zvanu NAJVECI SRPSKI KLUB SVIH VREMENA "Crvena Zvezda",kluba koji je za razliku od njihovog osnovan u Beogradu .

NEKO PAMTI TOKIO I BARI,A NEKO KROACIJU I FLJAMURTARI :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2011, 20:47

Gledam sada Zelju pa mi se ne pise o igri,ali iskreno razocaran sam nekim stvarima,tako da ako smognem snage mozda i napisem neki post nekada.Rezultat mi je potpuno nebitan,ja sam nekada pocetkom aprila rekao da bi mozda bilo i bolje da zavrsimo treci ako ne mozemo biti sampioni,tako da sam potpuno ravnodusan po tom pitanju,naravno voleo bih da sve utakmice pobedimo ali mi je u ovome trenutku nebitno,vise me bole neke druge stvari.

Takodje @trib molim te da takve vise postove ne pises ovde prvi,stvarno ne mogu da citam komentare nekih napaljenih "klinaca" koji se po ostalim temama zale kako je ta tema nekada bila ekstra. :lol: ,ako krenu oni prvi pusti me jacu da se "obracunam" kao i do sada sa njima,a do tada "suti" da mozemo normalno pricati.

Nego kakva je ono sabanijada na severu bila,ucinilo mi se da sam video jednu poznatu(meni) njusku u svemu tome. :?: :?

I KADA NE BUDES PRVA TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CU CRVENA ZVEZDO ZNAJ DA TE VOLIM JA!!!!!!!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 20:50

Ok :mrgreen: necu da pisem to vise :mrgreen:

A za sabanijadu ,ne znam tacno na koga mislis,ja sam brate ovamo do Brigatea ,a ono ti je bilo kod bubnjeva onde,ali umesale su se dve face koje ne pripadaju balavurdiji.Verovatno si dobro video ;)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 25 maj 2011, 21:05

Pozdravio bih sve navijače kvazi tvorevine i čestitao im treće mjesto u JSL.Znam da je bila velika konkurencija u Radu,Spartaku i Slobodi samim time je vaš uspjeh još veći,znam onaj baksuz Tole je kriv za sve,kriv je što je Ćosić smješan štoper,pravi početničke greške,kriv je Tole i što Spartak sam sebi daje gol,kriv je Tole što se igralo 7 nadoknade,jer da nije Tole bio toliko zao vjerovatno bi ovo treće mjesto bilo osvojeno i prije ovog kola.
LARISSA RIQUELME!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 21:09

:!:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 22:21

http://www.delije-caffe.net/galerija/in ... CZ_spartak SLIKE OD VECERAS!!!!

Inace samo da pomenem da je Ivanu Bogdanovu,po dolasku u Beograd,potvrdjen pritvor do 2 meseca.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 maj 2011, 22:33

Devil je napisao/la:
I KADA NE BUDES PRVA TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CU CRVENA ZVEZDO ZNAJ DA TE VOLIM JA!!!!!!!!!
Zar ovo nije glodarska pjesma ?

Tribalian Tole je jedan od vas ! :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 22:36

Jeste,jeste, i ja sam drzavljanin Trinidada i Tobaga, i idem avionom na posao i imam 145 godina.... ;) E tako je i Tole jedan od nas :mrgreen:

TOLE VOLE :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2011, 22:45

Sta reci o danasnjoj utakmici.Sama po sebi kao sto sam rekao za mene nije imala nekog preteranog znacaja i ocekivao sam jednu lezerniju utakmicu sa dosta golova i prilike za nadmetanja.
Spartak ipak tako nije razmisljao te je dosao u standardnom ritmu na Marakanu,i iz dva suta postigao dva gola.
Da se ne vracam na utakmicu,izvestaj mozete procitati i na zvanicnom sajtu i na ostalim sportskim sajtovima,ali preporucujem da zaobidjete **** koji je ocekivano jedva docekao ovako nesta i stavio veliki naslov "Horor na Marakani" :lol: ,naravno veoma brzo je to izmenjeno.
Ono sto bih zeleo da istaknem u sledecem delu su neke stvari vezane za nasu igru.

Prvo bih da se pozabavim golovima.
Ono sto smo primili je strasno,prvi gol dve pogreske Jevtica i Cosica,malo je zakazao i Bajkovic ali on najmanje,te je postignut jedan vrlo naivan gol.Drugi gol je jos smesni.Prvo je danas ocajni sudija svirao jedan smesan faul Mikicu iz koga se ocekivano nasa odbrana lose postavlja i rutinski Spartak glavom postize golove.

Kako smo dali golove je jos veca komedija.Prvi gol Kadu izveo korner lopta prosla do Tosica koji uhom salje do Kaludjerovica na 2 metra od gola koji zakucava u mrezu,a sve to je nemo posmatralo bar 4-5 igraca Spartaka.
Drugi gol nije komedija vec tragedija.Nakon dugog letanja oko gola Spartaka,Tosic zeli da centrira ali to radi tako da lopta pogadja stativu i odbija se od nogu jednog igraca Spartaka(tako kazu)i ulazi u gol,meni je nekako vise izgledalo da je nju Borja uterao u gol. :roll:

Bajkovic je lagano mogao da ostane neocenjen,eventualno da zbog dva gola udje u minus ocenu,prvi gol je mogao mozda malo bolje da intervenise ali kod drugog nije mogao apsolutno nista.
Cosic je po meni krivac za oba gola.Prva situacija je vec opisana,a kod drugog gola je smesno intervenisao,cak i losije nego onda kada mu je Tagoe pobegao i postigao gol.Definitivno se vidi da momak ima potencijala,ali sada se takodje i vidi ono sto sam ja ponavljao kada je dolazio.Nama Cosic NE TREBA!Sta ce mi igrac koji je zahvaljujuci nesposobnosti uprave otisao u CSKA i sada vracen da se kali kod nas.Da je srece sada bi mi njega kalupirali za dalju prodaju ali ovako godinu dana to bespotrebno radimo umesto da koristimo Spajica ili Krnetu,ili Djurica koji je otisao. :(
Tosic na poziciji stopera sasvim pristojno odigrao,jedan od boljih i na kraju dupli asistent. :lol: Moze da posluzi ali ja sam ipaj najsretni sa njim na levom beku.
Mikic je jos jednom pokazao da je limitiran igrac,ali bar ima srce.Nas O'Shea na kraju dobio i kapitensku traku i zaista bih voleo da ga i dalje gledam u Zvezdi,ali kao backupa.
Reljicu je pocela sezona okopavanja krompira,a on i dalje u Zvezdi. :cry:

U vezi nista novo i dalje.
Kadu,realno dosta los ali imao je nekoliko dobrih poteza.Definitivno za danasnju igru nije trebao da dobije onakve zvizduke ali to je posledica od ranije.
Lazovic je bio jedan od agilnih u nasim redovima,ali nije za playa.Svidja mi se sto se momak ne libi sutirati iz svih pozicija bilo sa 5,16 ili 30 metara,levo ili desno uvek je "zategnut".
Covek koji je bio malo losi od svoga standarda je danas bio Aval Isah.Definitvno lik koga bi voleo da vidim i sledece sezone u Zvezdi,a kada bi bili malo ozbiljni u nameri da ga zadrzimo,mislim da ne bi bilo problema oko dobijanja srpskog pasosa i resenja problema stranaca.
Jevtic je opet pokazao svu svoju limitiranost i da nije covek za 90 minuta vec iskljucivo za period od 55-60 pa nadalje,jos kada sam video da je kapiten umalo da se ispovracam po gledaocima na zapadu. :( :roll:
Borja,covek jednostavno objasnjava neke stvari.Fizicki najdominantni igrac lige bez dilema,niko ne moze ni da mu prismrdi,sa lakocom po tri igraca nosa,ali nije danas imao nikako pomoci od ostalih.

I na kraju usamljen u napadu Kaludjerovic je veoma lose odigrao,postigao gol ali veoma losa predstava.

Pored vec spomenutog Cosica i primljenih golova ono sto me najvise iznerviralo jesu prekidi.I po prvi put od dolaska Robija na klupi sam ljut na njega jer prosto ne mogu da verujem da jos uvek nije to uspeo da sredi.Pa jbt kod drugog gola neka neko lepo pogleda snimak ako hoce,bilo je ja mislim pet igraca Spartaka,i apsolutno svaki od njih bi dao gol da je lopta dosla do njega. :roll:
Izveli smo oko 25 kornera ja mislim,niti jedan nije bio ni blizu gola,da nije bilo smusenosti odbrane Spartaka ne bi mi dali ni taj gol iz kornera. :roll:

Takodje realizacija je veliki problem,Partizan,Vosa,pa i Rad bi iz ovakve dominacije i prilika sigurno uspeli dati 4-5 golova lagano i to je ono sto ih razlikuje od nas jer imaju Tagoea,Ilieva,Ilica,Oumaroua,Jovancica... koji rutinski resavaju ovakve situacije dok mi fakticki imamo jednog celog napadaca sastavljenog od Borje,Kaludjerovica i Jevtica i moramo pod hitno da trazimo napadaca.Svaki drugi dan se spominje novo ime,ali ja kazem samo ne Miric.

Ipak da u svemu losem ima i nesta dobro je prvo zalaganje.Evidentno je posle Borca da su neki igraci skapirali sta znaci Zvezda,pa smo videli da na jednu vec izgubljenu loptu slede odlicna uklizavanja i nerviranja sto se nije stiglo na istu.Da li je to posledica sto su se prepali kazne ili nesta drugo ne znam ali svakako je lepo videti tako nesta.
Ono sto mi se takodje svidelo je da u teskim momentima posle golova i kada ganjamo rezultat ne odustajemo od pas igre,vec se strpljivo od noge do noge gradi akcija bez preteranog bunarenja.

Sledi u subotu derbi sa Vosom,nazalost samo pod suncem,verovatno od 17:00,te proslava Barija i zatvaranje sezone.Koje cemo mesto biti saznacemo oko 19:00 najkasnije pa cemo onda dalje nastaviti sa pricom o Zvezdi i njenim daljim planovima za ovo vrelo leto.

ZVEZDA MI JE SVE........

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2011, 22:48

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Zar ovo nije glodarska pjesma ?

Tribalian Tole je jedan od vas ! :mrgreen:
Kako da ne,jedino ako su uspeli pre CODA da snime ovu pesmu. ;)
Ovo je COD-ova pesma Deni,preradjena od strane Delija jos pre ujedinjenja pod jednu zastavu,a oni su je dosta kasnije preradili.Mada ova pesma se na severu odavno ne peva,a oni je pevaju dosta cesce.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 22:52

Sta ti mislis oko ove uprave i onoga sto se desavalo u Cacku posle utakmice msm na onu raspravku dvojice vodja oko "Uprava napolje"?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2011, 23:00

Sta reci na sve ovo...

Znao sam da nam Evandro dosta znaci, ali da ce nam ovoliko nedostajat...
Pod hitno se rijesit Reljica, Cadua, Vesovica, Isaha (manje-vise), Jevtica...dovesti nekog od: Dragutinovic, Stepanov, Kovacevic, Ergic, Ninkovic, Miric, dobar spic...

cisto sumnjam da su ovi nasi poltroni iz uprave za to sposobni, ali eto, da vidimo...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.