AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: AC Milan
nisam cito,gledam evo na skysport24...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Bas me zanima kakav je ovaj Paloschi igra napadaca ...eto jos samo da dovedu jednog dobrog cmf i jednog dobrog ofanzivnog veznog kao sto je Pastore.robovi88 je napisao/la:@Ulični drago mi je da si se vratio, nevjerovatna koincidencija
BTW : SUPER VIJESTI !!!!
Boateng Naš !![]()
Amelia, Paloschi, Zigoni i Oduamadi Naši !![]()
Sokratis se vraća u Genovu![]()
Berreta ostaje u Co-Ownershipu sa Genovom i dalje ...
http://translate.googleusercontent.com/ ... hthYTHtjag
_________________________________________________________________________________________________
Didac Vila ide na posudbu u Espanyol
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Comunicato ufficiale AC Milan: Clarence Seedorf ha prolungato il contratto al 30 Giugno 2012! 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Paloschi je novi Inzaghimeho-medo je napisao/la: Bas me zanima kakav je ovaj Paloschi igra napadaca ...eto jos samo da dovedu jednog dobrog cmf i jednog dobrog ofanzivnog veznog kao sto je Pastore.

Drago mi je za Seedorfa

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Postavio sam Intervju na Italijaskom a ne na markiranom jezikuTitova-Juga je napisao/la:warden je napisao/la:Pa postavio sam ga zato sto je vezan za Alegria i raju iz milanaSaltCityAttack je napisao/la:stvarno ne znam sta si postavio ovaj interviju, a znas i sam da nas ima mnogih koji ovo ne razumijemo... da je na engleskom pa hajde ja bi te i razumio, jer ipak engleski govore danas skoro svi,,kazem zanimljiv intervju ,,pa ko razumije fino ce se i nasmijat ,,ma postavio bi ja na e_j brate al izvoran je text tako da nije do mene ,al ko zna nek cita a ko ne zna nek se smije ko bosanac (kad se svi smiju) ,,,haa ja ,,a kolko ja znam Bosanski kod nas govore svi
![]()
a ne e_j
pozzz
Dobro ti covjek kaze, ako si vec postavio intervju na engleskom mogao si fino ukoliko znas talijanski i prevesti barem nesto od istog, a ovako je ispalo glupo.
P.S Zasto da se smijemo necemu a ni ne znamo o cemu se radi ?!

Ps :ja teski ljudi ,,Boze pomozi !

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Novi prvak Italije Milan sprema se poslati ponudu za Napolijevog veznog igrača, Slovaka Mareka Hamsika.
Na San Siru već slagaju ekipu za novu sezonu, a nakon odlaska Andree Pirla, u potrazi su za igračem sredine terena.
Agent Mino Raiola zadužen je da ispred Milana vodi pregovore sa Napolijem oko njihovog igrača Mareka Hamisika, koji se već duže vrijeme nalazi na radaru Milana.Ewo problem na mjestu cmf bice rijesen ako dodje Hamsik.
Na San Siru već slagaju ekipu za novu sezonu, a nakon odlaska Andree Pirla, u potrazi su za igračem sredine terena.
Agent Mino Raiola zadužen je da ispred Milana vodi pregovore sa Napolijem oko njihovog igrača Mareka Hamisika, koji se već duže vrijeme nalazi na radaru Milana.Ewo problem na mjestu cmf bice rijesen ako dodje Hamsik.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Titova-Juga
- Kontakt:
warden je napisao/la: Postavio sam Intervju na Italijaskom a ne na markiranom jeziku,makar bi trebo znat razlikovat jezike ,al nema veze
ma nije problem prevest, evo neke osnovne informacije:kaze da ce gattuso ostat u milanu ,cassano takoder ,govori o svojoj buducnosti ,,pitali ga da li bi ikad treniro inter odgovorio je da se nikad ne zna sta buducnost donosi ,,te da mu je zivotni cilj trenirati barcu il Real ,,iTd....a taj smjesni dio je bio vezan za igrace ,,za trenere u Seria A za njgov zivot i djetinstvo za njegov ,govori o raznim "sranjima" u svom zivotu itd..
Ps :ja teski ljudi ,,Boze pomozi !
Ma mislio sam na talijanski naravno, moja greska.
Cim je rekao "ne zna se sta buducnost nosi", odmah im je vrata nekada u buducnosti otvorio.
Eto sta su ti reci karakteri danas, sve DZON...
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 25 maj 2011, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
OMG ja sam se sav najezio.Steta odlazi veliki igrac.I zeli mu sve najbolje u sljedecem kluburobovi88 je napisao/la:Plače mi se![]()
Jednostavno nemogu da vjerujem da nas napušta ... Tako je brzo prošlo ovih 10 godina![]()
Simply The Best ! El Maestro ♥
[youtube][/youtube]
Sa jučerašnje utakmice, a najgore na kraju klipa kad on i Pippo zagrljeni izlaze sa stadiona i Pirlo se okrene i mahne rukom, kakav trentuak jbt![]()
[youtube][/youtube]

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Hmasik ne moze rjesiti vezni red onako kako mi trazimo od njega, prvo nikada nije igrao u LP, drugo ni protiv najboljih momcadi svijeta...ne znam pored Hmasika trebao bi nam Pastore ili slican njemu..meho-medo je napisao/la:Novi prvak Italije Milan sprema se poslati ponudu za Napolijevog veznog igrača, Slovaka Mareka Hamsika.
Pa vidis da sam gore u postu ranije rekao da nam treba jedan cmf i jedan dobar ofanzivni vezni kao sto je Pastore...i eto hamsik bi rijesio problem cmf a ofanzivni vezni lamela ganso ili pastoremeskalin je napisao/la:Hmasik ne moze rjesiti vezni red onako kako mi trazimo od njega, prvo nikada nije igrao u LP, drugo ni protiv najboljih momcadi svijeta...ne znam pored Hmasika trebao bi nam Pastore ili slican njemu..meho-medo je napisao/la:Novi prvak Italije Milan sprema se poslati ponudu za Napolijevog veznog igrača, Slovaka Mareka Hamsika.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Lamela je pred potpisom s Romom!!meho-medo je napisao/la:Pa vidis da sam gore u postu ranije rekao da nam treba jedan cmf i jedan dobar ofanzivni vezni kao sto je Pastore...i eto hamsik bi rijesio problem cmf a ofanzivni vezni lamela ganso ili pastoremeskalin je napisao/la:Hmasik ne moze rjesiti vezni red onako kako mi trazimo od njega, prvo nikada nije igrao u LP, drugo ni protiv najboljih momcadi svijeta...ne znam pored Hmasika trebao bi nam Pastore ili slican njemu..meho-medo je napisao/la:Novi prvak Italije Milan sprema se poslati ponudu za Napolijevog veznog igrača, Slovaka Mareka Hamsika.

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako su im moćni ovi dresovi sa užim prugama... uhh !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- mexy_whites
- Kontakt:
Allegri: Mourinho je jadan!
Milanov trener Massimiliano Allegri bocnuo je svog kolegu na klupi Realovih nogometaša Josea Mourinha izjavom prilikom gostovanja u šou "Le lene" na talijanskoj televiziji...
- Svako malo Mourinho je jadan. Uvijek ponavlja iste stvari i tako ih čini banalnima. Mislim da je vrlo talentiran, aIi iza njegove arogancije krije se nesigurnost – rekao je Allegri, koji je tijekom šoua upitan i za kratki komentar o svojim ostalim kolegama.
- Leonardoova slabost je ta što se previše ponaša kao džentelmen. Gigi Del Neri je vrlo svojeglav, a Luciano Spalletti je odvažan. Cesare Prandelli je diplomat, a Walter Mazzarri se previše ljuti – komentirao je trener "rossonera" svoje kolege.
Na pitanje bi li jednog dana slijedio Leonardov put i nakon Milana preuzeo klupu gradskog rivala Intera, Allegri je rekao:
- Nikad se ne zna u životu, ali puno je rivaliteta između Intera i Milana, pa vam se klupske boje zaista zavuku pod kožu.
U koliko ga sad cijenim zbog izjave o Murinju
Al fakat je lik u pravu za special fivea.
Milanov trener Massimiliano Allegri bocnuo je svog kolegu na klupi Realovih nogometaša Josea Mourinha izjavom prilikom gostovanja u šou "Le lene" na talijanskoj televiziji...
- Svako malo Mourinho je jadan. Uvijek ponavlja iste stvari i tako ih čini banalnima. Mislim da je vrlo talentiran, aIi iza njegove arogancije krije se nesigurnost – rekao je Allegri, koji je tijekom šoua upitan i za kratki komentar o svojim ostalim kolegama.
- Leonardoova slabost je ta što se previše ponaša kao džentelmen. Gigi Del Neri je vrlo svojeglav, a Luciano Spalletti je odvažan. Cesare Prandelli je diplomat, a Walter Mazzarri se previše ljuti – komentirao je trener "rossonera" svoje kolege.
Na pitanje bi li jednog dana slijedio Leonardov put i nakon Milana preuzeo klupu gradskog rivala Intera, Allegri je rekao:
- Nikad se ne zna u životu, ali puno je rivaliteta između Intera i Milana, pa vam se klupske boje zaista zavuku pod kožu.
U koliko ga sad cijenim zbog izjave o Murinju

Side before self
Gattuso: Odlazak u Rusiju svakako je opcija, u pitanju je velik novac

Brate, gdje nađes ovaku slikurobovi88 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
http://acmilan-2011.****/2011/0 ... ija-u.htmlscudetto je napisao/la:Gattuso: Odlazak u Rusiju svakako je opcija, u pitanju je velik novac
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
- senad_flamin
- Kontakt:
Drago mi je zbog povratka naseg novog PIPA
Alberto Paloschi
Za Parmu odigrao 57 utakmica, postigao 16 golova
Za Genou odigrao 12, postigao 2 gola !
Alberto Paloschi
Za Parmu odigrao 57 utakmica, postigao 16 golova
Za Genou odigrao 12, postigao 2 gola !
-RIVALDO-
Nikad nisam ni pomislio da će mi biti ovako žao nekog igrača Milana. Poslije Pippa, on mi je i ostaće najdraži igrač Milana ikada. Jednostavno ikona kluba, šta reći više za Pirla.DAVID VILLA 7' je napisao/la:OMG ja sam se sav najezio.Steta odlazi veliki igrac.I zeli mu sve najbolje u sljedecem kluburobovi88 je napisao/la:Plače mi se![]()
Jednostavno nemogu da vjerujem da nas napušta ... Tako je brzo prošlo ovih 10 godina![]()
[youtube][/youtube]
Sa jučerašnje utakmice, a najgore na kraju klipa kad on i Pippo zagrljeni izlaze sa stadiona i Pirlo se okrene i mahne rukom, kakav trentuak jbt![]()
[youtube][/youtube]
Still learning...
i meni dok nije otisao u Juve ccc fali mu para, pa eto....sta mislite iduce sezone kad budu igrali MIlan Juve da ce mu pljeskati navijacidomineysn je napisao/la:Nikad nisam ni pomislio da će mi biti ovako žao nekog igrača Milana. Poslije Pippa, on mi je i ostaće najdraži igrač Milana ikada. Jednostavno ikona kluba, šta reći više za Pirla.DAVID VILLA 7' je napisao/la:OMG ja sam se sav najezio.Steta odlazi veliki igrac.I zeli mu sve najbolje u sljedecem kluburobovi88 je napisao/la:Plače mi se![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.