FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gori sutra zenica kao nikad do sada !!!!
ŠALALALALALALLA ŽEEEEEEEELJEEEEEEEEEEEEZNIIIIIIIIČAAAAAAAR !!
ŠALALALALALALLA ŽEEEEEEEELJEEEEEEEEEEEEZNIIIIIIIIČAAAAAAAR !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako bude padala kiša znači nema skidanja
Nažalost kiša je vrlo izvjesna, barem moj gadget tako pokazuje
Ali zato će biti šalalalanja

Nažalost kiša je vrlo izvjesna, barem moj gadget tako pokazuje

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma kumee da cuskije padajuu .... samo zašalalat i gotovoBianconeri1988 je napisao/la:Ako bude padala kiša znači nema skidanja![]()
![]()
Nažalost kiša je vrlo izvjesna, barem moj gadget tako pokazuje![]()

onda se vratiti u dolinuu i proslaviti svi zajednoo sa ostalim koji se skupe aBd

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa iz Zenice se nećemo vratiti do 1 navečer
Najbolje bi bilo da naši busevi krenu zajedno sa onim klupskim i zajedno do Grbavice lagano, upaliti reflektor na jugu i slaviti

Najbolje bi bilo da naši busevi krenu zajedno sa onim klupskim i zajedno do Grbavice lagano, upaliti reflektor na jugu i slaviti

Ž '21!
to bi bilo najbolje .. naravnoo sto nije nemogucee
al etoo sve ce se znati poslije tekme
ne mogu oka da sklopiim ... nikaad da svene !!

al etoo sve ce se znati poslije tekme

ne mogu oka da sklopiim ... nikaad da svene !!

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Najbitnije je dole otići spreman na sve, Bog zna šta nas sve čeka, povratak neće biti tako lagan
Spavanje meni nije problem
Čekam da me ljepša polovina nazove, pobjego sam joj s messengera, ona će me uspavati
Nije mi se dalo da odem na trening danas, ova kiša hoće-neće, tako da ne znam ko će igrati...
Samo nek ostave srce na terenu, a vala kad vide nas 2 milje da smo došli samo zbog njih da ih bodrimo treba da poginu na terenu...

Spavanje meni nije problem

Nije mi se dalo da odem na trening danas, ova kiša hoće-neće, tako da ne znam ko će igrati...

Samo nek ostave srce na terenu, a vala kad vide nas 2 milje da smo došli samo zbog njih da ih bodrimo treba da poginu na terenu...
Ž '21!
Nadam se da cemo aBd veceras spusti Zenicane na zemlju naravno zajedno s njihovim "vrhunskim" trenerom. Ljudi nakon 123456 godina dosli do jednog finala i misle da su izmislili svijet, a Ibrakovic u svojoj trenertskoj karijeri izborio svoje prvo finale i misli da mu ni Ferguson ni Mourinho nisu ravni ni do koljena. Ko visoko leti nisko pada. Ja mislim da ce Amaru ovo biti najlaksa utakmica za motivaciju, samo nek igracima podijeli na papiru izjave koje dolaze iz Celika i odradi jedan voma bitan faktor u fudbalskoj utakmici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
U LP postoje nosoci,u EL isto, u FA kupu isto, u svim drzavama bives yug isto,u vecini kupova ...ustvari ja mislim da smo mi jedna od rijetih drzava na svijetu gdje to nemaBosco je napisao/la:Pa gdje tu onda draž fudbala ?Dejan, BL je napisao/la:Može, treba ti dirigovani žrijeb znači staviš u istu posudu ta 4 kluba i onda do polufinala ne ukrštaš ih jedne sa drugima.
Bez ljutnje za tu egzotiku al ne igraju navijači, a na terenu su loše igre, godinama. Znaš ti to i sam
Najbolje bi bilo onda odmah na početku sezonu podvuć crtu ispod četvrtog mjesta, prva četiri za vas, i onda ostatak lige za timove poput Slobode, Veleža, Čelika. Srami se šta si napisao.

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
sutra ce na tekmu moci uci samo raja sa BAR KISOBRANIMA 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne postoje nosioci u ligaškim kupovima, fazon liga petice je što se najbolji klubovi oslobođeni prvih par kola, evo recimo FA Cup, ekipe iz Premiershipa igraju tek nakon 3. kola, a ždrijeb je slobodan, ove sezone smo imali slučaj da se baš odmah na početku susretnu Man Utd i Liverpool. U Serie A je slučaj da se 8 prvoplasiranih iz prethodne sezone čini mi se priključuje tek u 1/16 finala...Skoro svaka liga ima drugačija pravila...U Ligue 1 se igra jedna utakmica, a u Primeri po dvije...irridu je napisao/la:
U LP postoje nosoci,u EL isto, u FA kupu isto, u svim drzavama bives yug isto,u vecini kupova ...ustvari ja mislim da smo mi jedna od rijetih drzava na svijetu gdje to nemati ako mislis da je dobra stvar recimo u fa kupu prvo kolko celzi-man utd i da pobjendik meca ide na swansee-qpr ,,,onda uredu
Ž '21!
ma brate nema klasicinih nosioca,al sumnjam da ces prije bar 1/4 finala vidjet da se sastanu klubovi koji su mejdu 5 medjusobnoBianconeri1988 je napisao/la:Ne postoje nosioci u ligaškim kupovima, fazon liga petice je što se najbolji klubovi oslobođeni prvih par kola, evo recimo FA Cup, ekipe iz Premiershipa igraju tek nakon 3. kola, a ždrijeb je slobodan, ove sezone smo imali slučaj da se baš odmah na početku susretnu Man Utd i Liverpool. U Serie A je slučaj da se 8 prvoplasiranih iz prethodne sezone čini mi se priključuje tek u 1/16 finala...Skoro svaka liga ima drugačija pravila...U Ligue 1 se igra jedna utakmica, a u Primeri po dvije...irridu je napisao/la:
U LP postoje nosoci,u EL isto, u FA kupu isto, u svim drzavama bives yug isto,u vecini kupova ...ustvari ja mislim da smo mi jedna od rijetih drzava na svijetu gdje to nemati ako mislis da je dobra stvar recimo u fa kupu prvo kolko celzi-man utd i da pobjendik meca ide na swansee-qpr ,,,onda uredu

I to je to,dosao je i taj dan
...Invazija MANIJAKA sa TK uskoro pocinje,auuuu kako ce da gori djeco draga
Ne znam sta vise kazem od uzbuđenja,iako sam gledao neke velike utakmice Intera LIVE protiv milana,rome i juventusa i naseg Zelje pritiv fks,borca itd "ovakav" osjecaj u stomku nisam imao nikada,ne znam ni ja sta je "ovo"
Pozdrav svim normalnim nvijacima i bodrite svoj tim na najbolji nacin i neka sve prođe u najboljem redu i da ZELJO osvoji kup !
FORZA ZELJO ! ! !

Ne znam sta vise kazem od uzbuđenja,iako sam gledao neke velike utakmice Intera LIVE protiv milana,rome i juventusa i naseg Zelje pritiv fks,borca itd "ovakav" osjecaj u stomku nisam imao nikada,ne znam ni ja sta je "ovo"

Pozdrav svim normalnim nvijacima i bodrite svoj tim na najbolji nacin i neka sve prođe u najboljem redu i da ZELJO osvoji kup !
FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !
Samo hrabro večeras i kup je naš.
Ale ale ale ale ooooooooo
pjevajmo zajedno
samo naprijed, Zeljo volim te
ludo ja , ko nikoga.....
U koliko sati ispred Grbavice ? ps , zadnja cifra od sinoc 84 aVtobusa
pjevajmo zajedno
samo naprijed, Zeljo volim te
ludo ja , ko nikoga.....
U koliko sati ispred Grbavice ? ps , zadnja cifra od sinoc 84 aVtobusa

Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
S nama Grobari.Just do it.TM je napisao/la:Pozdrav i Torcidi Split koja je danas sa nama![]()

Čelik Zenica 1945
Strumfovi, ne zaboravite ponijeti razglas, samo Vas tako mozda neko i bude cuo..ups greska..zaboravih da bht vrsi prenos, opet cete se sigurno samo Vi cuti..ahahaha..koji komplexasi ste vi...ahahaha..
-
- Kontakt:
Zna se sta je TORCANimla_RZ je napisao/la:S nama Grobari.Just do it.TM je napisao/la:Pozdrav i Torcidi Split koja je danas sa nama![]()

:)
a jeste li odštampali natpise na majicama

Ma ja. Grobari su za njih nula...Just do it.TM je napisao/la:Zna se sta je TORCANimla_RZ je napisao/la:S nama Grobari.Just do it.TM je napisao/la:Pozdrav i Torcidi Split koja je danas sa nama![]()
uvijek bila.....

Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.