Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L-Train
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 04:49

jaoo ovo kurcu ne valja :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 04:51

jbo te dan ne mogu se dogovoriti ko ce loptu uzeti :roll:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 maj 2011, 04:52

L-Train je napisao/la:jbo te dan ne mogu se dogovoriti ko ce loptu uzeti :roll:
Spasise nas bosheve glumacke sposobnosti hahaha

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 25 maj 2011, 04:53

L-Train je napisao/la:jbo te dan ne mogu se dogovoriti ko ce loptu uzeti :roll:
Ali zato brza kazna slijedi...

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 25 maj 2011, 05:00

Bravo KING!!!!

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 25 maj 2011, 05:02

Bravo Boshko!!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 maj 2011, 05:03

gusto gusto
ser del barça es el millor que hi ha !

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 25 maj 2011, 05:08

Scof1eld je napisao/la:gusto gusto
E da ce sada Wade pogoditi za pobijedu...

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 25 maj 2011, 05:19

Bravo Boshko!!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 05:26

izadje lopta iz kosa Jamesu,ali zato je tu Wade 8-)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 05:37

to je to 3:1

sljedecu utakmicu mozemo ih dotuci,ali najvaznije je da cemo tu 5 utakmicu moci igrati bez prevelikog pritiska 8-)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 maj 2011, 05:37

Kakva pobjeda kad je trebalo tad su i wade i lebron bili najbolji sutra cemo ospsirinije prijatno svima :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 05:39

laku noc :mrgreen:

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 25 maj 2011, 05:43

L-Train je napisao/la:laku noc :mrgreen:
Laku noc ili dobro jutro ja i onako ne smijem vise lijegati u protivnom nebi posla vidio tri dana...
Svaka cast ekipi KINGu Wadeu Boshku Mileru i svim ostalim sada jos jednu laganu pobijedu u chicagu i onda cetiri protiv dallasa i to je to za ovu godinu samo jos 5 pobijeda.

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 25 maj 2011, 13:55

bravo VRELINA
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 maj 2011, 16:17

Sjajna utakmica sinoc kakva napetost uzbudenje stranse odbrane padovi u igri tenutci briljantnosti pa gluposti . Lebron sinoc ako izuzmemo 2. cetvrtinu odigrao sjajno posebno u odbrani dobro napad to standradno al ono sto su on i wade radili u odbrani posebno u produzetku strasno. Wade sinoc potpuno podbacio i ja sam jako zabrinut za ovaj nagli pad u igri nakon serije sa bostonom nije to toliko produkt dobre odbrane nego jednstavno ne osjeca sut sto bi se reklo malo je izgubio samopouzdanje nakon onih polaganja i zakucavanja koje je promasio al hvala bogu pa je all round igrac pa moze to vratiti sve igrom u odbrani. Iako ga nije islo kad je trebalo pogodio je ona tezak sut sa lijeve strane onda ona ukradena lopta polaganje i one blokade posebno ona pod kosem kad je skocio 84 metra :lol: . Bosh drago mi je sto je dobro odgovorio na sjajnu odbranu koju su igrali na njemu posebno noah koji mu nije dao da dise. Ali dobro je igrao kad bi loptu primio na low postu i bio je agresivan i tu je spoelstra pokazao svoju glupost gdje u cetvrtoj daju loptu boshu skoro kod trice i on ide da napravi poziciju za sut i onda forsira jako glupo. Dakle teska pobjeda na kraju odbrana jos jednom sjajna i sa ovom pobjedom smo jako blizu finalu al netreba zaboravit da jos uvijek chikago moze vratiti prednost domaceg samo jednom pobjedom u gostima dakle moramo ih sada uzeti u chikagu i zavrsit ovo po treci put u ovom plejoffu sa 4 1.Na kraju samo da kazem onaj james neznam cime se puca al sta god da je hocu i ja lik je odigrao toliko minuta u onakvom intenzitetu nije se zadihao toliko energije ima strasno.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 16:37

bear grylls je napisao/la:Sjajna utakmica sinoc kakva napetost uzbudenje stranse odbrane padovi u igri tenutci briljantnosti pa gluposti . Lebron sinoc ako izuzmemo 2. cetvrtinu odigrao sjajno posebno u odbrani dobro napad to standradno al ono sto su on i wade radili u odbrani posebno u produzetku strasno. Wade sinoc potpuno podbacio i ja sam jako zabrinut za ovaj nagli pad u igri nakon serije sa bostonom nije to toliko produkt dobre odbrane nego jednstavno ne osjeca sut sto bi se reklo malo je izgubio samopouzdanje nakon onih polaganja i zakucavanja koje je promasio al hvala bogu pa je all round igrac pa moze to vratiti sve igrom u odbrani. Iako ga nije islo kad je trebalo pogodio je ona tezak sut sa lijeve strane onda ona ukradena lopta polaganje i one blokade posebno ona pod kosem kad je skocio 84 metra :lol: . Bosh drago mi je sto je dobro odgovorio na sjajnu odbranu koju su igrali na njemu posebno noah koji mu nije dao da dise. Ali dobro je igrao kad bi loptu primio na low postu i bio je agresivan i tu je spoelstra pokazao svoju glupost gdje u cetvrtoj daju loptu boshu skoro kod trice i on ide da napravi poziciju za sut i onda forsira jako glupo. Dakle teska pobjeda na kraju odbrana jos jednom sjajna i sa ovom pobjedom smo jako blizu finalu al netreba zaboravit da jos uvijek chikago moze vratiti prednost domaceg samo jednom pobjedom u gostima dakle moramo ih sada uzeti u chikagu i zavrsit ovo po treci put u ovom plejoffu sa 4 1.Na kraju samo da kazem onaj james neznam cime se puca al sta god da je hocu i ja lik je odigrao toliko minuta u onakvom intenzitetu nije se zadihao toliko energije ima strasno.
Upravu si, svi crkli Rose, Wade, Deng i Bosh a James igra ko da je tek pocela utakmica. :?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 maj 2011, 17:00

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 maj 2011, 17:13

BIHfan je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Sjajna utakmica sinoc kakva napetost uzbudenje stranse odbrane padovi u igri tenutci briljantnosti pa gluposti . Lebron sinoc ako izuzmemo 2. cetvrtinu odigrao sjajno posebno u odbrani dobro napad to standradno al ono sto su on i wade radili u odbrani posebno u produzetku strasno. Wade sinoc potpuno podbacio i ja sam jako zabrinut za ovaj nagli pad u igri nakon serije sa bostonom nije to toliko produkt dobre odbrane nego jednstavno ne osjeca sut sto bi se reklo malo je izgubio samopouzdanje nakon onih polaganja i zakucavanja koje je promasio al hvala bogu pa je all round igrac pa moze to vratiti sve igrom u odbrani. Iako ga nije islo kad je trebalo pogodio je ona tezak sut sa lijeve strane onda ona ukradena lopta polaganje i one blokade posebno ona pod kosem kad je skocio 84 metra :lol: . Bosh drago mi je sto je dobro odgovorio na sjajnu odbranu koju su igrali na njemu posebno noah koji mu nije dao da dise. Ali dobro je igrao kad bi loptu primio na low postu i bio je agresivan i tu je spoelstra pokazao svoju glupost gdje u cetvrtoj daju loptu boshu skoro kod trice i on ide da napravi poziciju za sut i onda forsira jako glupo. Dakle teska pobjeda na kraju odbrana jos jednom sjajna i sa ovom pobjedom smo jako blizu finalu al netreba zaboravit da jos uvijek chikago moze vratiti prednost domaceg samo jednom pobjedom u gostima dakle moramo ih sada uzeti u chikagu i zavrsit ovo po treci put u ovom plejoffu sa 4 1.Na kraju samo da kazem onaj james neznam cime se puca al sta god da je hocu i ja lik je odigrao toliko minuta u onakvom intenzitetu nije se zadihao toliko energije ima strasno.
Upravu si, svi crkli Rose, Wade, Deng i Bosh a James igra ko da je tek pocela utakmica. :?
Gledo sam na youtube nesto za reprezentaciju usa ono 2008 kazu neprestaje da prica skace derese hiperaktivan lik hhh presmijesan neka ga samo takav nam i treba nevjerujem da iko u ligi moze onliko odigrat onakvu odbranu napad i biti onako svjez on je izgleado koda je mogao jos tri utakmice mogao odigrat bez promblema.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 19:14

red bull daje ti krilaaaa :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.