Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 28 jun 2009, 10:34

fera je napisao/la:http://lfcglobe.com/pictures-gerrard-ce ... niversary/pogledajte Stevie-a mangupa.
Blago njegovoj porodici i uzoj i siroj :D
Silma_liverpool je napisao/la: Ma salim se,fina je Alex.. :D (al je gerrard mogao naci i bolju) 8-)
Cura je po mom misljenju sasvim normala,ne uzdize se u nebo kao sto bi neko drugi na njenom mjestu,sjecam se bas da je jednom govorila kako je prije bila skoro ovisna o fast foodu i kako joj je gerrard pomogao da se okrene zdravoj ishrani,a i bila je uz stevena kad mu je bilo najteze.. :D
TheScouser je napisao/la:
Najdrazi su mi ovi "pismeni" koji vole pametovati beskrajno, jos kad bi znao da se pise i izgovara "fudbalskih" bio bi naj naj ovdje na forumu. :D

Ja cu navijati za Liverpool i kad budu igrali u Konferenciji, a ne samo u EPL. Da, rekao sam navijati, ako nekome nije jasno sta ta rijec znaci, neka uzme rjecnik "stranih" rijeci i malo se informise.
Ma pusti ove,ne pravdaj im se,njihovi klubovi su zanimljivi koliko i Fifi i cvijetno drustvo,pa dolaze na topic liverpoola....where amazing happens :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jun 2009, 10:42

haha najjaci je , daje informacije iz 2005 :D Haj sto ne zna engleski mogao je razumjeti ono 2005 :mrgreen:

Nesto mi se ne svidja Arbeloa na lijevoj strani , ionako smo tanki tamo kad je bio aurelio bilo je lakse al ako bude Arbeloa i Riera cc ne znam bas (osim ako Babel ne proradi masina)... A ako se proda Dossena za 7 m onda cemo imati 17 ;) E vala po Svijetu i Evropi ima bekova koji toliko vrijede a dobri su ... Ne mora to biti Ashley Cole , Evra , Lahm , ... Ima onih u Brazilu zivotinja dovesti jednog 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jun 2009, 10:46

BTW : ovo su pitali Beniteza

Can fans expect any more signings?

We are working and trying to bring new players in but we are happy with the squad we have at the moment. We were thinking about improving and with Johnson we have improved. Like I have already said, we could buy one more player without selling anyone. We now have to wait.

A koliko novca ce imati :?

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 jun 2009, 10:50

OTNYS_YNWA je napisao/la:BTW : ovo su pitali Beniteza

Can fans expect any more signings?

We are working and trying to bring new players in but we are happy with the squad we have at the moment. We were thinking about improving and with Johnson we have improved. Like I have already said, we could buy one more player without selling anyone. We now have to wait.

A koliko novca ce imati :?

Da cekamo STA :?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jun 2009, 11:00

Da cekamo sta
Novo pojacanje :)

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 28 jun 2009, 11:03

reds_forever je napisao/la:Da cekamo STA :?
Da se hodzino samelje :D mislim da Rafa ceka to da poprica sa Alonsom najprije pa onda i sa Mascheranom, *ebace im znanje, vidjet' cete... :P
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 jun 2009, 11:04

reds_forever je napisao/la: Cura je po mom misljenju sasvim normala,ne uzdize se u nebo kao sto bi neko drugi na njenom mjestu,sjecam se bas da je jednom govorila kako je prije bila skoro ovisna o fast foodu i kako joj je gerrard pomogao da se okrene zdravoj ishrani,a i bila je uz stevena kad mu je bilo najteze.. :D
Cura mu je zakon!
reds_forever je napisao/la:da se nadovezem na fergusonov shopping...ja sam cula da je on vec krenuo u kupovinu,al je kuci zaboravio shopping listu,a izvor blizak njemu je rekao da on bez te liste ne zna kupiti nista osim zvaka i viskija...lol
Ma polako, pored zvaka i viskija usput ce onako kupiti Benzemu ili Aguera.
Devil je napisao/la:Rafa Benitez izjavio da ako ne prodaju nekog igraca da imaju pare samo za jos jedno jeftino pojacanje.
Ima on love koliko hoces. Pustite tu pricu.

Ljudi, ja se izvinjavam zbog spama. Ovo sam samo bezveze lupao komentare, jer sam vjezbao nesto. :lol:

@reds_forever
Thank you, my lady! It works! :D
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 28 jun 2009, 11:14

Najbolje Ferguson reaguje u takvim situacijama, ako igrac zeli napustiti klub, on stavi cijenu, uzme lovu i dovede jos boljeg. Primjeri su Beckham, Ruud, Ronaldo, kad su najbolji bili on ih prodao. Jednom je izjavio da se samo pokajao kad je prodao Jap Stama. Kad je Wenger prodao Henrija u Brcu , Fergi je rekao da ga je trebao davno prodati kad je mogao uzeti 60-70 miliona.
Alonsa bi trebali prodati, imao je nekoliko slabih tekmi i to bas onih odlucujucih, Mascherano je dobar, njega bi trebali ostaviti jos sezonu dvije.
Pozz

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 28 jun 2009, 11:25

ma cura je bas ok

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 jun 2009, 11:50

Gdje je cura OK,prava bomba kad skontas da mu je dvije kcerke rodila...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 28 jun 2009, 12:05

trebevic je napisao/la:Najbolje Ferguson reaguje u takvim situacijama, ako igrac zeli napustiti klub, on stavi cijenu, uzme lovu i dovede jos boljeg. Primjeri su Beckham, Ruud, Ronaldo, kad su najbolji bili on ih prodao.
Tacnije kad su poceli "kvariti" atmosferu u klubu, on ih se rijesio na pametan nacin. Po meni je Rooney daleko najbolji igrac Uniteda u zadnjih par sezona, ali nikako nije mogao doci do izrazaja od prepotentnog stvora.

Sto se tice Alonsa, treba ga prodati za onoliko koliko Rafa trazi i onda dovesti 2 kvalitetna i graca i to je to! ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 28 jun 2009, 12:13

real ce poslati ponudu za alonsa samo ako villa ne dodje

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 44374.aspx

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jun 2009, 13:21

Ma vise mi je i alonso dosadio, pa ako njega kao i prosle godine, ouno price, a nista se ne desava.
Ako je istina da se s nekima vec pozdravio, treba uzeti sto vise love za njega, a mislim da to rafa i namjerava.
Konacno je uradio pravu stvar, 35 miliona i cao, a ne kao prije, pregovaraj, dogovaraj... bezveze...
Ali ako on ode, ne smijemo ni po koju cijenu pustiti Mascha...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 jun 2009, 15:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Da cekamo sta
Novo pojacanje :)

OK,novo pojacanje se podrazumijeva,ali STA imamo cekat da kupimo to neko "pojacanje"...Hajde rafa pa rekao si da trebamo biti brzi,kojeg djavola sad hoces cekat ...
ackeey je napisao/la: Ali ako on ode, ne smijemo ni po koju cijenu pustiti Mascha...
Masch ostaje to je gotova stvar

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2009, 15:33

ja kad gledam sad ovog arbelou i xabija samo molim da dobiju neke ponude za njih i da ih prodaju.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 jun 2009, 16:05

fera je napisao/la:ja kad gledam sad ovog arbelou i xabija samo molim da dobiju neke ponude za njih i da ih prodaju.
Ako rafa moze naci dobru zamjenu za xabija,nek ga proda,....da je rafa vise davao sanse Plessisu,mozda bi mogli na njega racunati...jos se sjecam one njegove utakmice protiv arsenala kako je dobro igrao...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 jun 2009, 19:21

Liverpool right-back Alvaro Arbeloa is set to quit the club, according to his agent Garcia Quilon.

The Spanish defender has recently been interesting Real Madrid, as the Primera Division side seek to sure up their defence.

The 26-year-old is now reportedly interested in a move to the Spanish giants, with a bid expected in the next few days.

The Spain international is said to be wanting a move back to his homeland after the Reds spent £18 million on bringing England right-back Glen Johnson to the club.

This means that Arbeloa has more competition for a starting place in the team, and is looking for a move.

Eto izgleda hoce Arbeloa u Real
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 jun 2009, 19:34

Ocekivano..nek mu je sretno

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2009, 19:34

the scouser je napisao/la:Liverpool right-back Alvaro Arbeloa is set to quit the club, according to his agent Garcia Quilon.

The Spanish defender has recently been interesting Real Madrid, as the Primera Division side seek to sure up their defence.

The 26-year-old is now reportedly interested in a move to the Spanish giants, with a bid expected in the next few days.

The Spain international is said to be wanting a move back to his homeland after the Reds spent £18 million on bringing England right-back Glen Johnson to the club.

This means that Arbeloa has more competition for a starting place in the team, and is looking for a move.

Eto izgleda hoce Arbeloa u Real
ma nek ide i u getafe sto se mene tice :D kako god s obzirom za koliko je doveden ako uzmemo koliko trazimo bice to dobar posao za liverpool
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jun 2009, 20:28

Definitivno je istina da je nekoliko utakmica odigrao na zaista visokom nivou, ali isto tako je istina da je u par utakmica pravio takve greske da je umalo dolazilo do fizickog obracuna sa Caragherom...
Nek mu je sa srecom, ali bicemo jaci kad on ode... :)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza, fukara87, LenyYoro15, SoloControTutti, Venom i 21 gost.