Blago njegovoj porodici i uzoj i sirojfera je napisao/la:http://lfcglobe.com/pictures-gerrard-ce ... niversary/pogledajte Stevie-a mangupa.

Cura je po mom misljenju sasvim normala,ne uzdize se u nebo kao sto bi neko drugi na njenom mjestu,sjecam se bas da je jednom govorila kako je prije bila skoro ovisna o fast foodu i kako joj je gerrard pomogao da se okrene zdravoj ishrani,a i bila je uz stevena kad mu je bilo najteze..Silma_liverpool je napisao/la: Ma salim se,fina je Alex..(al je gerrard mogao naci i bolju)

Ma pusti ove,ne pravdaj im se,njihovi klubovi su zanimljivi koliko i Fifi i cvijetno drustvo,pa dolaze na topic liverpoola....where amazing happensTheScouser je napisao/la:
Najdrazi su mi ovi "pismeni" koji vole pametovati beskrajno, jos kad bi znao da se pise i izgovara "fudbalskih" bio bi naj naj ovdje na forumu.
Ja cu navijati za Liverpool i kad budu igrali u Konferenciji, a ne samo u EPL. Da, rekao sam navijati, ako nekome nije jasno sta ta rijec znaci, neka uzme rjecnik "stranih" rijeci i malo se informise.