NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: NBA Playoff 2011
Oklahoma nije zasluzila da ide dalje.Ako jedan Dirk suta bolje trice od Duranta i Kidd koji je stariji od Westbrook-a 15 godina odigra bolju utakmicu ja onda ne znam sta oklahoma ocekuje.Sledeca utakmica im je zadnja.
Ako veceras Chicago ne pokaze efikasnost u napadu,odnosno ako odigra kao zadnje dvije ni oni ne treba da idu dalje.Cast i njima i svim simpatizerima koji ih podrzavaju na ovom forumu ali sa onakvom (ne)efikasnoscu ne zasluzuju dalje.Prognoziram veceras 3-1.
Ako veceras Chicago ne pokaze efikasnost u napadu,odnosno ako odigra kao zadnje dvije ni oni ne treba da idu dalje.Cast i njima i svim simpatizerima koji ih podrzavaju na ovom forumu ali sa onakvom (ne)efikasnoscu ne zasluzuju dalje.Prognoziram veceras 3-1.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
da buraz al jel si pogledao kakvi se faulovi sviraju nowizkog ,boze sacuvajIbisevic82 je napisao/la:Oklahoma nije zasluzila da ide dalje.Ako jedan Dirk suta bolje trice od Duranta i Kidd koji je stariji od Westbrook-a 15 godina odigra bolju utakmicu ja onda ne znam sta oklahoma ocekuje.Sledeca utakmica im je zadnja.

alfarouqaminu je napisao/la:sve sve,ali onaj poslednji nije sigurno onaj collisonom na kraj poslednje cetvrtine,ne postojeci faul ono ko je gledao mogao je videtiPapilon20 je napisao/la:Veliki igraci dobijaju neke faule na svoja imena ,Dirk je jedan od velikih tako da mi je to uredu ,mada ono sto sam ja gledao 90 % faula nad Dirkom bili su fauli
bolan povlaci ga za dres, pa i u nfl-u je to faul

nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nije bilo povlacenja bolan,daj molim te cistu loptu je u padu izbio,mora da nisi pratio vec pratio onaj tekstAdmir_Sa je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:sve sve,ali onaj poslednji nije sigurno onaj collisonom na kraj poslednje cetvrtine,ne postojeci faul ono ko je gledao mogao je videtiPapilon20 je napisao/la:Veliki igraci dobijaju neke faule na svoja imena ,Dirk je jedan od velikih tako da mi je to uredu ,mada ono sto sam ja gledao 90 % faula nad Dirkom bili su fauli
bolan povlaci ga za dres, pa i u nfl-u je to faul

aj admire i ti i tvoja kosarka

Admir_Sa je napisao/la:Postavi klip pa ces vidjeti
Faul cist da ne moze biti cistiji...Alfa skoncetrisi se malo

Alfa jesi vise dosadan sa tim sudjenjem, pa i sudije su ljudi pa grijese. Uglavnom Ne mogu ti faulovi biti uzrok poraza Thundersa, jednostavno su losi. Durant jos mora na sebi radit, previse je limitiran. Protiv ovako grozne odbrane on ima sut 7-22 (nisam siguran al tako nekako). Westbrook je poseban slucaj, on treba psihicki da napreduje, da neke stvari u glavi sredi inace ce se ponoviti slucaj Marbury-Garnett.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Nisu sudije toliko lose koliko su igraci postali dobri glumci.Nije to samo u kosarci tako je i u fudbalu i mnogim drugim sportovima.
Po meni ako thunder izgubi ovu seriju, a hoce, kljucni razlog ce biti nekoriscene Nate Robinsona.. Kolko god da je "Lud" frajer, westbrook nista nije bolji, bar sto se tice igrackih manira, a o ljudskim ne bih raspravljo.. Znaci lik (trener) drzi na klupi i nikako ne uvodi frajera koji je znao u Knicksima zabit 40-tak poena kad ga krene..
- alfarouqaminu
- Kontakt:
lepo si reko kad ga krene,ali to nije bilo uopste cesto,da se razumemoarmin dju je napisao/la:Po meni ako thunder izgubi ovu seriju, a hoce, kljucni razlog ce biti nekoriscene Nate Robinsona.. Kolko god da je "Lud" frajer, westbrook nista nije bolji, bar sto se tice igrackih manira, a o ljudskim ne bih raspravljo.. Znaci lik (trener) drzi na klupi i nikako ne uvodi frajera koji je znao u Knicksima zabit 40-tak poena kad ga krene..

pa ne bi ni mene krenulo da igram 3 minute po mecu 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma bolan i dok je igrao za knicksearmin dju je napisao/la:pa ne bi ni mene krenulo da igram 3 minute po mecu

Year Team G GS MPG FG% 3P% FT% OFF DEF RPG APG SPG BPG TO PPG
08-09 NYK 74 11 29.9 0.437 0.325 0.841 1.3 2.6 3.9 4.1 1.3 0.1 1.88 2.78 17.2
evo kolko je davo kad mu se pruzi dovoljno minuta, nekazem da bi sad trebo igrat toliko pored westbrooka, ali 15-tak minuta bi bilo sasvim dovoljno za jedan solidan ucinak s klupe
evo kolko je davo kad mu se pruzi dovoljno minuta, nekazem da bi sad trebo igrat toliko pored westbrooka, ali 15-tak minuta bi bilo sasvim dovoljno za jedan solidan ucinak s klupe
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sve je to dobro,ali ne zaboravi da su knicksi igrali run and gun kosarku i tih 17 poena nije nista kada su svako vece ubacivali po 110armin dju je napisao/la:Year Team G GS MPG FG% 3P% FT% OFF DEF RPG APG SPG BPG TO PPG

ma ni u oklahomi niko ne igra odbranu, mada ibaka nesto pokusava...
a i oni igraju napadacki . 5. u sezoni po br poena nesto manje od 105
a i oni igraju napadacki . 5. u sezoni po br poena nesto manje od 105
Zadnja izmjena: armin dju, dana/u 25 maj 2011, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
armin dju je napisao/la:ma ni u oklahomi niko ne igra odbranu, mada ibaka nesto pokusava...
Pa dobro, nema tu sta pojedinac da se izdvaja.
Filozofija kluba odnosno trenera diktira kako ce se igrati.
Mozes imati 10 Ben Wallace-a u ekipi, ali ako ti je trener D'Antoni recimo, opet ces davati preko 100 koseva ali i primati isto toliko i neces biti dobar defanzivni klub.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ali sigurno ne primaju 110 koseva po utakmiciarmin dju je napisao/la:ma ni u oklahomi niko ne igra odbranu, mada ibaka nesto pokusava...

nista ...da ne ode rasprava u pogresnom smjeru samo da kazem da Robinsmn nista slabiji ne bi bio od npr. Hardena da ima njegovu minutazu a da li bi cak bio korisniji od naprimjer Colissona il Sefaloshe i to bi se dalo raspravljati
- Titova-Juga
- Kontakt:
Josip321 je napisao/la:Ima li itko link za live stream? Bio bih zahvalan.
http://veetlesportsnba.****/201 ... nel-2.html
http://www.hot.ee/strompl/flash.html
http://www.sports-billet.eu/channel2.html
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.