Đesi Melanholičaru kopa li se štaaaa,jesul maline prispjele

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko se hvali, taj ga nemaJimmy from the hood je napisao/la:Moja je ona najveca brate
Aha, zato napises ti_ts, boOo_obs !!spielführer_21 je napisao/la:Ko se hvali, taj ga nemaJimmy from the hood je napisao/la:Moja je ona najveca brate![]()
Jesi primjetio da više ne možeš napisati tits i boobs i sl. Odmah te kikuju, prije nije bilo tako..
vidim ti karaš,sa alfom do 4 ujutro na forumuĆeMa je napisao/la:ljudi moji, karate li vi ista il samo chatate
on samo chata sa onom jasminomlegenda reala je napisao/la:Ovaj spiler samo traži nake chatove ,šta je sad to
ma harry se ozeniolegenda reala je napisao/la:vidim ti karaš,sa alfom do 4 ujutro na forumuĆeMa je napisao/la:ljudi moji, karate li vi ista il samo chatate![]()
![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdje nam je ovo Hary nema ga nešta ,jeli navraćo
Mi smo prije par dana, kod jarana kolektivno uletilispielführer_21 je napisao/la:Kad sam skontao bilo je kasno![]()
Al je dobra stvar, pogotovo kad imaš neko društvo.. Samo ne volim kad naletim da drkače kao ti npr.
Joj alfa nemoj mi nje spominjati, otišla jealfarouqaminu je napisao/la:on samo chata sa onom jasminomlegenda reala je napisao/la:Ovaj spiler samo traži nake chatove ,šta je sad to![]()
![]()
![]()
ebiga sad....legenda reala je napisao/la:vidim ti karaš,sa alfom do 4 ujutro na forumuĆeMa je napisao/la:ljudi moji, karate li vi ista il samo chatate![]()
![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdje nam je ovo Hary nema ga nešta ,jeli navraćo
pa daj ba reci i nama gdje ti to gledaš da i mi vidimo jbtJimmy from the hood je napisao/la:Mi smo prije par dana, kod jarana kolektivno uletilispielführer_21 je napisao/la:Kad sam skontao bilo je kasno![]()
Al je dobra stvar, pogotovo kad imaš neko društvo.. Samo ne volim kad naletim da drkače kao ti npr.
Prikopcao on na plazmu i zayebavali se
Naletili na neke 4 trebe, zayebavali so do ujutro![]()
Imam ih i sada na msnu, fejsu. Lude trebe do jaja
Sise nam pokazivale, ma sve![]()
AHA, ti si tajJimmy from the hood je napisao/la:Ne seri melanholicni vise svijuti.![]()
Sad cu ja na chatroulette i izvaditi kitu pa nek se raja ibreti![]()
napustila te razocarala se sigurnospielführer_21 je napisao/la:Joj alfa nemoj mi nje spominjati, otišla jealfarouqaminu je napisao/la:on samo chata sa onom jasminomlegenda reala je napisao/la:Ovaj spiler samo traži nake chatove ,šta je sad to![]()
![]()
![]()
Nema je zadnjih mjesec dana.. Od tada nit' jedem niti spavam...
Ma jah, to je najbolje. Kažem ti ja sam na cr samo kad su jarani kod mene, bude pravo zajebancija. Bezze mi kad sam sam, vala nije mi ni do čkepi uvijek, star sam ja većJimmy from the hood je napisao/la:Mi smo prije par dana, kod jarana kolektivno uletilispielführer_21 je napisao/la:Kad sam skontao bilo je kasno![]()
Prikopcao on na plazmu i zayebavali se
Naletili na neke 4 trebe, zayebavali so do ujutro![]()
Imam ih i sada na msnu, fejsu. Lude trebe do jaja
Sise nam pokazivale, ma sve![]()
e jbt ovo ,pa šta sad treba nešta se pojavi kliknem i stoje dva crna prozorčića i ništa više
Idi scanlegenda reala je napisao/la:e jbt ovo ,pa šta sad treba nešta se pojavi kliknem i stoje dva crna prozorčića i ništa više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.