Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 27 jun 2009, 20:05

Sumnjam da ce arbeloa ostati jer mislim da zeli da ode...ako je tako,nek mu je sa srecom...Ne bi ja da se voronin vrati...trudi se on,pokusava...al ne bi da ga proklinjem svaki put kad promasi jer se to previse cesto dogadja ;) Nekad me znao podjsetiti na onog Bellamya kad je lik pogodio stativu dva - 3 metra ispred gola :lol: Previse cekamo i razvlacimo sa ovim transferima,ako se i rafa odluci da vrati owena,dok se on nakani,owen ce vec uveliko biti clan nekog drugog kluba...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 27 jun 2009, 20:35

arbeloa je izjavio da zeli ici i prema svemu sudeci ode...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 jun 2009, 21:23

Eeee drage komsije, kod vas se bar nesto desava sa tim transferima. Kod nas samo tupe jezik i najavljuju milionska pojacanja, a nigdje nista. Tuga!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 27 jun 2009, 21:26

Trasimaco je napisao/la:Eeee drage komsije, kod vas se bar nesto desava sa tim transferima. Kod nas samo tupe jezik i najavljuju milionska pojacanja, a nigdje nista. Tuga!
Pa buraz eno sad Ferguson is'o na bankomat i veli tek legle pare od transfera Ronalda, valja sutra u shopping... :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 27 jun 2009, 21:54

Trasimaco je napisao/la:Eeee drage komsije, kod vas se bar nesto desava sa tim transferima. Kod nas samo tupe jezik i najavljuju milionska pojacanja, a nigdje nista. Tuga!
MA NESEKIRAJ TE SE,VALJDA CE NEKO DOCI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 27 jun 2009, 21:58

Sto se tice Arbeloe i Alonsa,mislim da nece otici..haj nisam sigurna za Arbelou,al za Alonsa sam sigurna da nece otici ;)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 jun 2009, 22:04

Ja nesto kontam da ce Alonso ipak otici...
Stvarno mi je zao, ali ako ce ici, treba izvuci sto vise love.
Onda na njegovo mjesto traziti zamjenu (ne mora biti Spanac), i još jednog napadaca (mozda Huntelar).
Mislim da bi s tim parama mogli ta dva mjesta poklopiti :lol:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jun 2009, 23:04

Ne znam ko bi dao te pare za Xabija , budimo realni ne vrijedi on ni u pola toliko ;) Valjda ga zele zadrzati , i mislim da ce uspjeti 8-) Arbeloi sretno a dovesti Lahma .....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jun 2009, 23:14

Rafa Benitez izjavio da ako ne prodaju nekog igraca da imaju pare samo za jos jedno jeftino pojacanje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 27 jun 2009, 23:33

Devil je napisao/la:Rafa Benitez izjavio da ako ne prodaju nekog igraca da imaju pare samo za jos jedno jeftino pojacanje.
joj nemoj samo ta jeftina pojacanja..imamo ih i previse :!:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 jun 2009, 23:49

Odlaskom alonsa stvorila bi se rupa na njegovoj poziciji...da se nadovezem na fergusonov shopping...ja sam cula da je on vec krenuo u kupovinu,al je kuci zaboravio shopping listu,a izvor blizak njemu je rekao da on bez te liste ne zna kupiti nista osim zvaka i viskija...lol...nesto kontam...jes famozno prezime Benitez...u "trazenim" u jednoj od glavnih uloga je Benjamin Benitez(svaki put me na rafu podsjeti)...sve oko nas je benitez :lol
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2009, 23:51

nesto kontam...jes famozno prezime Benitez...u "trazenim" u jednoj od glavnih uloga je Benjamin Benitez(svaki put me na rafu podsjeti)...sve oko nas je benitez :lol
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2009, 00:28

You are someone else I am still right here

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 jun 2009, 00:31

Sad kad je Aurelio povrjedjen do Bozica,Arbeloa ce igrati lijevog beka,na desnom ce rezerva biti Degen(prvi desni bek naravno Johnson)a rezervni lijevi Insua ili Dossena(ako ne ode).Znaci da Arbeloa vjerovatno nece otici u Real,jer nam je prijeko potreban na lijevom beku,a ne znam bas da se sad moze naci pouzdan lijevi bek za male pare,tj.ovih 10M sto je ostalo....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 28 jun 2009, 00:56

fera je napisao/la:http://lfcglobe.com/pictures-gerrard-ce ... niversary/pogledajte Stevie-a mangupa.
Haha..MA NAJBOLJI JE,samo me alex nesto plasi na jednoj slici izgleda previse mrsava :D :D :D :D :D

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 28 jun 2009, 01:05

-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2009, 01:10

blago tebi ako si tek sad saznao za to. ovo je dokaz od kad ovi momci sto provociraju ovdje po forumu navijaju za svoj cska
btw meni ova cura izgleda normalno na svim slikama. mislim nije sad nekad bomba ali nije ni debela a ni premrsava izgleda sasvim ok
You are someone else I am still right here

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 28 jun 2009, 01:25

[/quote]btw meni ova cura izgleda normalno na svim slikama. mislim nije sad nekad bomba ali nije ni debela a ni premrsava izgleda sasvim ok[/quote]
Ma salim se,fina je Alex.. :D (al je gerrard mogao naci i bolju) 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jun 2009, 07:10

O ja fudbalski znalaca i navijaca u PM.Vi o guzovima i memama.
A sto liverpool nemoze titule u premier ligi dignuti vec godinama manje vise :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 28 jun 2009, 10:10

harishp je napisao/la:O ja fudbalski znalaca i navijaca u PM.Vi o guzovima i memama.
A sto liverpool nemoze titule u premier ligi dignuti vec godinama manje vise :lol:
Najdrazi su mi ovi "pismeni" koji vole pametovati beskrajno, jos kad bi znao da se pise i izgovara "fudbalskih" bio bi naj naj ovdje na forumu. :D

Ja cu navijati za Liverpool i kad budu igrali u Konferenciji, a ne samo u EPL. Da, rekao sam navijati, ako nekome nije jasno sta ta rijec znaci, neka uzme rjecnik "stranih" rijeci i malo se informise.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.