Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
FC BAYERN je napisao/la:hehe rece sisata? e bgm kod nas u Hrasnom su sve daskebtw ovo je ponuda iz premiera
ispracenoFC BAYERN je napisao/la:nazalost nemam nista na racunutrebam se strpiti par dana, ali evo sto bi odigrao jedan vecerasnji
![]()
Miami-Chikago (p.p) 1.55
D.Wade 25,5 Manje 1,85
Rose 26,5 Manje 1,85
Vancover - San Jose - zt1 1,85 (1.trecina manje od 1,5 golova)
Ny Yankees - Toronto 1 1,55
koefcijent 15,21
hajde nek neko isprati makar na markicu
heh vidis upravu si ipak je to hrasno i ja sam iz hrasnog, ali ovaj williams gdje ja visim je izmedzu cvile i hrasnog odma pored bosmala a znam nema ni jedna sisata sve su grdne nakesamir_tm87 je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:hehe rece sisata? e bgm kod nas u Hrasnom su sve daskebtw ovo je ponuda iz premiera
btw, bio u wiliamsu na trg-u -.- nezz jel ona sisata il nije al je dekolte bio pofin
ako dobijem sutra za zenice ce se potrositiFC BAYERN je napisao/la:heh vidis upravu si ipak je to hrasno i ja sam iz hrasnog, ali ovaj williams gdje ja visim je izmedzu cvile i hrasnog odma pored bosmala a znam nema ni jedna sisata sve su grdne nakesamir_tm87 je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:hehe rece sisata? e bgm kod nas u Hrasnom su sve daskebtw ovo je ponuda iz premiera
btw, bio u wiliamsu na trg-u -.- nezz jel ona sisata il nije al je dekolte bio pofin
Edit : e to druze dabogda dobio, ma kakvo cascenje ako dobijes fino to potrosi a ne na kladionicu opet
Liverpool.F.C je napisao/la:**** im dodik majku
FC BAYERN je napisao/la:Samire znam kako ti je biloebena situacija pravo
![]()
Pintol e to je vec pametno, i pokazite onim šabanima kako se navija
necemo tako...navijaci su oni kao i mi tako da neka bolji pobjedi ja se nadam zeljo...nisu jos kvote za kup postavljenje jel da?FC BAYERN je napisao/la:Samire znam kako ti je biloebena situacija pravo
![]()
u premieru:pintol_TM87 je napisao/la:necemo tako...navijaci su oni kao i mi tako da neka bolji pobjedi ja se nadam zeljo...nisu jos kvote za kup postavljenje jel da?FC BAYERN je napisao/la:Samire znam kako ti je biloebena situacija pravo
![]()
svaka cast decko na pristojnosti i kulturi to je pravi tifoz - @ovom gore iznad - najlakse je ovako bit na tastaturi glumac gospode ljakanskim vrijedjanjem jošte potpirujuci i podbadajuci na temi koja veze nema sa navijacima.pintol_TM87 je napisao/la:necemo tako...navijaci su oni kao i mi tako da neka bolji pobjedi ja se nadam zeljo...nisu jos kvote za kup postavljenje jel da?FC BAYERN je napisao/la:Samire znam kako ti je biloebena situacija pravo
![]()
Ne. Moraš skenirati ličnu ili vozačku... što je dobro, nema prevare.xxl basket je napisao/la:ima li neko da je na wwinu izvrsio isplatu do sad , maloprije sam poslao zahtjev dobio sam ID sifru ali u desnom uglu mi pise da moram dati verifikacioni dokument i to ono browse vozacka dozvola itd ... znal neko mozel bez toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.