Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 24 maj 2011, 21:39

Arnelinho je napisao/la:Konkurenta na Songovi poziciji DMFa će vjerovatno od sljedeće sezone predstavljati ili Diarra ili Matuidi, al' i sa tim, sve drugo do da ostane Song prvotimac bi bilo za mene iznenadjenje, budući da je Song prerastao u jednog od vodja ovog Arsenala.
Spominje se da je Scott Parker naše moguće pojačanje u veznom redu. Stoga ćemo zamoliti Monologa da nam kaže kakav je on igrač jer ako se ne varam do prije dvije-tri godine igrao je za Newcastle.

A prema pisanju medija mi smo već doveli dva igrača:
- Carl Jenkinson iz Charltona, 19 godina, plaćen milion funti, igra desnog i lijevog beka
- Ricardo Ricky Alvarez iz Veleza, 23 godine, igra sve pozicije u vezi i drugog napadača, visok 1.88m

Kad se uzme u obzir da je vođa najavio shopping što nikad prije nije učinio očekujem da će ovo ljeto možda biti puno iznenađenja. Nadam se ugodnih. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 maj 2011, 21:44

Dobar je bio Parkonja u Newcastle-u, al' ona "epizoda" u Chelseau ga je syebala da bude još bolji. Da je iz Charltona otiš'o negdje drugdje, sigurno bismo sada pričali o njemu u sve samim superlativima. Nije on loš ni sada dok nosi dres Čekićara, da se razumijemo. Sigurno je da on i dalje ima u sebi ono nešto, al' daleko od toga da on može biti extra pojačanje za neki tim iz top četvorke. No, s obzirom da su kod vas većinom golobradi mladići, jedan rutiner bi im sigurno dobro došao, a ne vjerujem da će cijena biti paprena jer je West Ham isp'o.

Btw, pustite me da gledam Mortal Kombat, hoću da se nafuram da sutra mogu nekog pošteno išutati. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 maj 2011, 21:47

Bosco je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Konkurenta na Songovi poziciji DMFa će vjerovatno od sljedeće sezone predstavljati ili Diarra ili Matuidi, al' i sa tim, sve drugo do da ostane Song prvotimac bi bilo za mene iznenadjenje, budući da je Song prerastao u jednog od vodja ovog Arsenala.
Spominje se da je Scott Parker naše moguće pojačanje u veznom redu. Stoga ćemo zamoliti Monologa da nam kaže kakav je on igrač jer ako se ne varam do prije dvije-tri godine igrao je za Newcastle.

A prema pisanju medija mi smo već doveli dva igrača:
- Carl Jenkinson iz Charltona, 19 godina, plaćen milion funti, igra desnog i lijevog beka
- Ricardo Ricky Alvarez iz Veleza, 23 godine, igra sve pozicije u vezi i drugog napadača, visok 1.88m

Kad se uzme u obzir da je vođa najavio shopping što nikad prije nije učinio očekujem da će ovo ljeto možda biti puno iznenađenja. Nadam se ugodnih. :D
Da znam za tu dvojcu...
A zaboravio sam Parkera...nekak mi prezime zvuči kao francusko, al' majke mi :lol: :lol: :lol:
Mada za Parkera imamo mnooogo konkurenata, al' nadam se da se neće seljuckat okolo, da će samo prijeć na sjever Londona. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 maj 2011, 21:50

Znaci Wenger(pedofil) opet nastavlja tamo gdje je i stao.Opet neke anonimuse dovodi,ebala ih vise finansijka korist.Znaci da se opet pripremimo za jednu sivu sezonu bez trofeja :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 maj 2011, 21:52

Megamon je napisao/la:Znaci Wenger(pedofil) opet nastavlja tamo gdje je i stao.Opet neke anonimuse dovodi,ebala ih vise finansijka korist.Znaci da se opet pripremimo za jednu sivu sezonu bez trofeja :roll:
Sačekaj prije nego kreneš osuđivat. I Vermaelen je bio anonimus pa nas je odusevio sve u prvoj sezoni. Ja sam siguran da će Wenger ovog ljeta pojačat ekipu provjerenim igračima.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 maj 2011, 21:55

Bosco je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Znaci Wenger(pedofil) opet nastavlja tamo gdje je i stao.Opet neke anonimuse dovodi,ebala ih vise finansijka korist.Znaci da se opet pripremimo za jednu sivu sezonu bez trofeja :roll:
Sačekaj prije nego kreneš osuđivat. I Vermaelen je bio anonimus pa nas je odusevio sve u prvoj sezoni. Ja sam siguran da će Wenger ovog ljeta pojačat ekipu provjerenim igračima.
Hajd da i to vidim,vise sam popizdio.Hajde da me neko obraduje i kaze da nas napustaju Bendtner,Skilaci,Denislon i Almunia.VAla ni Chamakh nije nista pokaz'o.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 maj 2011, 21:58

Bendtner, Denilson i Almunia su skoro pa sigurni, za Skvikija nisam siguran i sumnjam da će još ići. Ali neće imati neku veliku minutažu jer sad su svi zdravi i sumnjam da će nam se opet desit da nam prva dva stopera budu toliko povrijeđena. Chamakh se ni meni ne dopada, ali treba mu dati šansu. A bogami ove godine bi i Higuain i Villa malo pokazali pokraj Robina.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 maj 2011, 22:02

Bosco jesi ti za Wengera ?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 maj 2011, 22:06

Megamon je napisao/la:Bosco jesi ti za Wengera ?
Jesam. Wenger je mnogo toga učinio i ovaj post od 6 sezona ne može biti dovoljan da ga ja još ne želim na klupi Arsenala. Ja ga ovdje možda i najoštrije kritikujem, ali to je jer znam kakva je on trenerska veličina i sila bio dok je mogo radit kako je htio. Sada ne može da radi i mora se prilagođavat upravi kojoj je jedino novac bitan i svu krivicu za nesupjehe preuzima na sebe dok oni papci samo pune džepove.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 maj 2011, 22:24

Bosco je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Bosco jesi ti za Wengera ?
Jesam. Wenger je mnogo toga učinio i ovaj post od 6 sezona ne može biti dovoljan da ga ja još ne želim na klupi Arsenala. Ja ga ovdje možda i najoštrije kritikujem, ali to je jer znam kakva je on trenerska veličina i sila bio dok je mogo radit kako je htio. Sada ne može da radi i mora se prilagođavat upravi kojoj je jedino novac bitan i svu krivicu za nesupjehe preuzima na sebe dok oni papci samo pune džepove.
:)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 maj 2011, 00:22

Ako je istina da nam smradalonski klub dolazi u trening centar, to i nije losa ideja jer ce se sigurno dobro naplatiti taman je tu i "ljetni raspust" za igrace te ce nakon njihovog odlaska iz Londona fino moci da se hektolitrima domestosa sve pocisti i izraci bez posljedica.
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 25 maj 2011, 01:16

-Paja je napisao/la:Ako je istina da nam smradalonski klub dolazi u trening centar, to i nije losa ideja jer ce se sigurno dobro naplatiti taman je tu i "ljetni raspust" za igrace te ce nakon njihovog odlaska iz Londona fino moci da se hektolitrima domestosa sve pocisti i izraci bez posljedica.
ahhahahahaahahhah ;)
Vjerovatno ce se Fabregas pridruziti svojim drugarima i zajedno odraditi koji trening ;)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 maj 2011, 11:18

Andres je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ako je istina da nam smradalonski klub dolazi u trening centar, to i nije losa ideja jer ce se sigurno dobro naplatiti taman je tu i "ljetni raspust" za igrace te ce nakon njihovog odlaska iz Londona fino moci da se hektolitrima domestosa sve pocisti i izraci bez posljedica.
ahhahahahaahahhah ;)
Vjerovatno ce se Fabregas pridruziti svojim drugarima i zajedno odraditi koji trening ;)
i to sto kazes...Jer svi znamo da je Barca homosexualni klub,a takodje svi znamo da u Arsenalu samo Cesc ima neka cudna,za nas Topnike,opredjeljenja(sexualna)...P.S.Nadam se da ce im se Cesc pridruzit' sam' nek ne svrsavaju na malog Torala jer ce bit' veca igracina od Cesca...
Wengera koliko god podrzavao i obozavao njegov rad,ako sljedece sezone ne osvoji nista,mislim da ce on sam otic',jer 7 godina bez trofeja :x :o
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 maj 2011, 13:21

Planovi Arsenala
Wenger: Dolazak Benzeme nije nemoguć
Menadžer Arsenala Arsene Wenger prvi je put javno potvrdio da ja zainteresovan za kupovinu napadača Real Madrida Karima Benzeme.

Dan nakon što je izjavio kako je predstojeće ljeto spreman potrošiti više novca nego ranije na pojačanja, francuski stručnjak je priznao da ga zanima njegov 23-godišnji sunarodnjak koji je prije dvije godine iz Lyona prešao na Santiago Bernabeu.

"Benzema je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Njegovo dovođenje nije nemoguće", izjavio je Wenger.

"On je tip igrača kakve volim. Inteligentan je u igri, dobro sarađuje sa saigračima i pravi razliku na terenu", dodao je menadžer “topnika”.

Benzema nije u potpunosti zadobio povjerenje Realovog trenera Josea Mourinha, pa španski mediji već danima navode kako ga je "kraljevski klub" spreman prodati.
:) Pogriješih ja izgleda, a i nadam se da jesam, ipak ne dolaze ni Sow ni Gameiro ni Hulk i Falcao (za ovu dvojcu sam i rek'o da je teško za očekivat) :mrgreen:

@arsenalisation: sa nekim ljudima se ne vrijedi prepirati, Arsenal je glede infrastrukture u odnosu na mnoge klubove (tako i Barcelone) nekoliko stotina hiljada godina ispred. ;)

Edit:
btw. jel' ko spominjo novu Barcinu ponudu za Cesca ?
30 milja i 2(mlada) igrača po želji :lol: :lol: :lol:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 maj 2011, 20:41

Arnelinho je napisao/la:Planovi Arsenala
Wenger: Dolazak Benzeme nije nemoguć
Menadžer Arsenala Arsene Wenger prvi je put javno potvrdio da ja zainteresovan za kupovinu napadača Real Madrida Karima Benzeme.

Dan nakon što je izjavio kako je predstojeće ljeto spreman potrošiti više novca nego ranije na pojačanja, francuski stručnjak je priznao da ga zanima njegov 23-godišnji sunarodnjak koji je prije dvije godine iz Lyona prešao na Santiago Bernabeu.

"Benzema je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Njegovo dovođenje nije nemoguće", izjavio je Wenger.

"On je tip igrača kakve volim. Inteligentan je u igri, dobro sarađuje sa saigračima i pravi razliku na terenu", dodao je menadžer “topnika”.

Benzema nije u potpunosti zadobio povjerenje Realovog trenera Josea Mourinha, pa španski mediji već danima navode kako ga je "kraljevski klub" spreman prodati.
:) Pogriješih ja izgleda, a i nadam se da jesam, ipak ne dolaze ni Sow ni Gameiro ni Hulk i Falcao (za ovu dvojcu sam i rek'o da je teško za očekivat) :mrgreen:

@arsenalisation: sa nekim ljudima se ne vrijedi prepirati, Arsenal je glede infrastrukture u odnosu na mnoge klubove (tako i Barcelone) nekoliko stotina hiljada godina ispred. ;)

Edit:
btw. jel' ko spominjo novu Barcinu ponudu za Cesca ?
30 milja i 2(mlada) igrača po želji :lol: :lol: :lol:
Ma dignut' kako na 30 miliona funti i uzmemo im onog thiaga i krkica... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 maj 2011, 21:02

moglo bi biti transfera na relaciji barca arsenal, prica oko fabregasa ne prestaje, mada vecina nas navijaca ne zeli da on dodje jer realno nema mjesta. ako do transfera i dodje, onda ce vjerovatno neki igraci barce preci kod vas. ako nam uzmete tiaga onda ste napravili veliki posao jer taj decko je super talenat i vec pokazuje da je spreman igrati na vrhunskom nivou, najvjerovatnije ce uskoro biti i bolji od cesca, ako njega venger ćapi onda ce napraviti sjajan posao. bojan nije za vas, odnosno za engleske lige jer je nejac, ako fabregas dodje u barcu onda ce venger moci pojeftino dobiti afelaya koji je sjajan igrac i kod vengera bi ubrzo postao igracina. ako je istina da clishy zeli otici iz arsenala, onda postoji mogucnost da ga barca dovede jer i prije je bilo govora da je interesantan.

arsenalu je potreban klasni napadac i ako uspije venger dovesti benzemu to bi bila top investicija, on i van persi bi bili strasan tandem, vjerujem da bi ga real pustio za dobre pare.

svasta moze biti ovog ljeta, mislim da ce ovo biti najburniji transfer period u istoriji fudbala, pogotovo zbog toga sto od sledece sezone nastupa fair play poslovanje koliko sam cuo. city ce opet ludo kupovati vjerovatno, cak i juventus i roma najavljuju velike investicije, milan i inter takodje najavljuju velika pojacanja, real ce opet sigurno klepiti velike pare,ferguson isto najavljuje velika pojacanja, liverpool isto ima velik budzet za transfera, dakle bice svega i svacega, a Arsenal mora jednostavno klepiti velike pare i dovesti stopera svjetske klase, pa onda i napadaca tipa benzema, mozda i golmana i novog lijevog beka, toj ekipi jednostavno trebaju mocna dva-tri pojacanja da se i mentalitet ekipe promijeni

moglo bi se desiti dakle da fabregas i clishy u paketu zavrse u barci, mada mi navijaci ne zelimo nesto posebno ni jednog ni drugog
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 25 maj 2011, 21:24

Arsenalisation je napisao/la: Ma dignut' kako na 30 miliona funti i uzmemo im onog thiaga i krkica... ;)
Oces jos da ti se sandro i pep zajedno naguze a?
tu dvojcu pep gotivi i nema sanse da vam ih prepusti pa cak ni da ponudite fabregasa a meni se cini da bi fabregas mogao aktivirat onu klauzulu na ljeto pa da ga barca uzme za 30-tak milja :P

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 maj 2011, 21:39

realan_coek je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la: Ma dignut' kako na 30 miliona funti i uzmemo im onog thiaga i krkica... ;)
tu dvojcu pep gotivi i nema sanse da vam ih prepusti pa cak ni da ponudite fabregasa a meni se cini da bi fabregas mogao aktivirat onu klauzulu na ljeto pa da ga barca uzme za 30-tak milja :P
Sta ti je sabane?...Opusti se ... :P
p.s.Mislim da bi mi se Pep okrenuo rado da im prepustimo Cesca... ;)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 maj 2011, 21:43

realan_coek je napisao/la:
Kak'a klauzula, o čemu ti? :?
Arsenalisation je napisao/la: Ma dignut' kako na 30 miliona funti i uzmemo im onog thiaga i krkica...
Bolji je euro, trenutno je funta "malo "u padu :D
Msm, isplativije po nas. :D
Trenutno je 1 funt =0,80 i kusur eura. ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 maj 2011, 22:12

Wenger sobre Benzema: "Su fichaje no es imposible"
http://www.as.com/futbol/articulo/wenge ... sftb_4/Tes

Naravno da nije nemoguce :) ali kesa treba da se.. :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Invincibles14, jasmin10, Rosicky i 21 gost.